nassosp Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Σε ευχαριστώ πολύ! Τη φωνητική οδηγία έχω να την εκμεταλευτώ από το W810 μου, αλλά θα την ήθελα εν έτει 2015 :) Σχετικά με το ενσύρματο είναι σημαντικό που η κλήση έρχεται στο ηχείο, για τις ειδοποιήσεις τις άλλες σκασίλα μου :) 10 έβαλες από insider? Ναι από insider... Πληροφορίες μπορείς να διαβάσεις στο αναλογο τοπικ! (Δουλεύουν πάντως απροβλημάτιστα) Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Παρ' όλο που δεν έχει ois και Zeiss φακό, σε σχέση με το 925, μια χαρά τα πάει για τη τιμή που έχει! Είναι αρκετά πίσω σε σχέση με το 925... Αν θες κάμερα κοίτα 640XL, 830 κλπ... επειδη εχω περιορισμενο μπατζετ μιας και ειναι προσωρινη λυση μεχρι να ερθει το κινεζακι μου που χαλασε δεν μπορω να δωσω παραπανω.θα ηταν και λιγο παραλογο να ειχε ιδιες επιδοσεις στην καμερα με αυτην την τιμη σε σχεση με το 925 πχ!απλα ηθελα την αποψη σας ετσι να ξερω τι να περιμενω.σας ευχαριστω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas1980 Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Η γυναίκα μου έχει τώρα το 820 και σκέφτομαι να της πάρω το 640. Πιστεύετε αξίζει η αλλαγή; Σίγουρα θα πάει σε καλύτερη οθόνη και αυτονομία. Κάμερα την ίδια έχει. Αξίζει όμως η "αναβάθμιση" αυτή τα λεφτά της; Μακάρι να μπορούσα να πήγαινα στο 830, αλλά υπάρχει οικονομικός περιορισμός δυστυχώς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moyro Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 επειδη εχω περιορισμενο μπατζετ μιας και ειναι προσωρινη λυση μεχρι να ερθει το κινεζακι μου που χαλασε δεν μπορω να δωσω παραπανω.θα ηταν και λιγο παραλογο να ειχε ιδιες επιδοσεις στην καμερα με αυτην την τιμη σε σχεση με το 925 πχ!απλα ηθελα την αποψη σας ετσι να ξερω τι να περιμενω.σας ευχαριστω ;) φιλεμου ειχα και τα δυο τηλεφωνα και το 830 και το 925 σε φωτο καμια διαφορα το 640 και σαν συνολο ειναι καλυτερο απο τα αλλα δυο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 φιλεμου ειχα και τα δυο τηλεφωνα και το 830 και το 925 σε φωτο καμια διαφορα το 640 και σαν συνολο ειναι καλυτερο απο τα αλλα δυο? χμμμ εδω εχουμε αλλη αποψη.βασικα το 925 εβγαζε εκπληκτικες φωτο και βραδυνες!και ιδιο να μην ειναι αλλα λιγο κατωτερο απο οτι εχω καταλαβει κερδιζει σε αλλα,αυτονομια και ηχειο απο οτι εχω διαβασει στα γρηγορα εδω μεσα!ειναι και φτηνοτερο οποτε δεν περιμενω θαυματα αλλα εχω ακουσει καλα λογια και ηθελα λιγο αποτοξινωση απο το android συν οτι θελω να δοκιμασω και τα 10αρια(ελπιζω να ερθουν συντομα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Αν είναι προσωρινή παρτο. Αλλά μην περιμένεις πολλά από κάμερα... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Αν είναι προσωρινή παρτο. Αλλά μην περιμένεις πολλά από κάμερα... το ειχα στο στοχαστρο καιρο.σε αυτα τα χρηματα αλλωστε η κινεζακι η αυτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 το ειχα στο στοχαστρο καιρο.σε αυτα τα χρηματα αλλωστε η κινεζακι η αυτο! Με αυτό έχεις service Ελλάδα, σε πολλά σημεία, (πολύ) καλή μπαταρία και πολύ καλό σήμα (κινητής, Wi-Fi, GPS κλπ.), όσο και οθόνη. Τέλος, lag δεν υπάρχει. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moyro Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Με αυτό έχεις service Ελλάδα, σε πολλά σημεία, (πολύ) καλή μπαταρία και πολύ καλό σήμα (κινητής, Wi-Fi, GPS κλπ.), όσο και οθόνη. Τέλος, lag δεν υπάρχει. φιλε εχουν απο τα χερια μου περασει ολες οι ναυαρχιδες . το μονο μιον ειναι με της βραδινες λογω αδυναμου φλας, αλλα παλευεται με της ρυθμισεις και σωζεται η κατασταση. την ημερα ειναι κρυσταλο με μεγαλη ευκρινεια και σου μιλαει καποιος που ασχολειται μονο με καμεροτηλεφωνα το 640 το εχω σαν δευτερη συσκευη και στην τιμη αυτη ειναι δωρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 φιλε εχουν απο τα χερια μου περασει ολες οι ναυαρχιδες . το μονο μιον ειναι με της βραδινες λογω αδυναμου φλας, αλλα παλευεται με της ρυθμισεις και σωζεται η κατασταση. την ημερα ειναι κρυσταλο με μεγαλη ευκρινεια και σου μιλαει καποιος που ασχολειται μονο με καμεροτηλεφωνα το 640 το εχω σαν δευτερη συσκευη και στην τιμη αυτη ειναι δωρο? Συμφωνούμε. Το έχω σαν κύριο και πέραν του swipe στα Ελληνικά, δε μου λείπει κάτι. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Σαν κύριο το έχω πλέον και μπορώ νω πω ότι δε του λείπει τίποτα. Οκ δεν έχει και την καλύτερη κάμερα,αλλά βρείτε μου ένα κινητό που να κοστίζει 140 ευρώ και να υπερτερεί στις λήψεις φωτό. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Συμφωνούμε. Το έχω σαν κύριο και πέραν του swipe στα Ελληνικά, δε μου λείπει κάτι. κάτι παρόμοιο έχει το πληκτρολόγιο; δηλαδή κάποια πρόβλεψη ή κάτι αντίστοιχο ; Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 κάτι παρόμοιο έχει το πληκτρολόγιο; δηλαδή κάποια πρόβλεψη ή κάτι αντίστοιχο ; φυσικά.όπως και διόρθωση. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 φυσικά.όπως και διόρθωση. Ευχαριστώ! Ρωτάω γιατί ενδιαφέρομαι για το κινητό :) Χρόνια πολλά με υγεία! Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Επίσης το swipe στα Ελληνικά έχει προστεθεί στην αναβάθμιση των Windows 10... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Επίσης το swipe στα Ελληνικά έχει προστεθεί στην αναβάθμιση των Windows 10... Super! Μια χαρά λοιπόν! Μένει μόνο να βρω εφαρμογές παρόμοιες με αυτές που ήδη χρησιμοποιώ στο Android. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos365 Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 το ειχα στο στοχαστρο καιρο.σε αυτα τα χρηματα αλλωστε η κινεζακι η αυτο!Παρτο με κλειστα ματια...τιποτα αλλο δεν σου λεω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Είχα διαβάσει παλαιότερα για γνήσια καπάκια στο Nokia Care Κορυδαλλού με 5-6 ευρώ, ισχύει ακόμα είτε εκεί είτε κάπου αλλού; Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Σαν κύριο το έχω πλέον και μπορώ νω πω ότι δε του λείπει τίποτα. Οκ δεν έχει και την καλύτερη κάμερα,αλλά βρείτε μου ένα κινητό που να κοστίζει 140 ευρώ και να υπερτερεί στις λήψεις φωτό. Καλημέρα! Με το 4G της Wind είναι συμβατό; Χρόνια πολλά! Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Σε Νοκια Care έχει 12 ευρώ το γνήσιο καπάκι από όσο ξέρω... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Σε Νοκια Care έχει 12 ευρώ το γνήσιο καπάκι από όσο ξέρω... 10 στον Κορυδαλλό. ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα! Με το 4G της Wind είναι συμβατό; Χρόνια πολλά! η LTE έκδοση ναι. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 10 στον Κορυδαλλό. Και 8 στο Αιγάλεω. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Αυτά τα μαγαζιά που λέτε στέλνουν Θεσσαλονίκη; Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Για περάστε: Myphone Giveaway: Τρία κλειδιά για την εφαρμογή «Τσελεμεντές Χριστουγέννων»΅ :up: Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Αυτά τα μαγαζιά που λέτε στέλνουν Θεσσαλονίκη; 2105315280. Αυτός είναι ο αριθμός του καταστήματος στο Αιγάλεω. Στη Θηβών συγκεκριμένα. Έχω και το mail τους, αν θες, αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει και δεν ξέρω αν λειτουργεί. Για το κατάστημα του Κορυδαλλού δεν έχω στοιχεία... :worry: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts