harrispas Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Υπάρχει τρόπος όταν μας καλεί κάποιος με ένα πάτημα ή τελοσπάντων με κάποιο γρήγορο τρόπο να σιγάζουμε το τηλέφωνο; (το flip είναι ένας τρόπος αλλά για εμένα δεν είναι βολικός) Επίσης όταν γυρίσεις το τηλέφωνο ανάποδα (σε 640XL, αλλά λογικά και στο 640). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Επίσης όταν γυρίσεις το τηλέφωνο ανάποδα (σε 640XL, αλλά λογικά και στο 640). ....και γενικά σε όλα τα Lumia νομίζω! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 επειδη το ηχειο ειναι πισω καποιοι προτεινουν να το βαζουμε με τη μουρη κατω ωστε να ακουγεται πιο δυνατα....πως συμβαδιζει αυτο με τη σιγαση στα μπρουμυτα?..μηπως θελει καποια ρυθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 επειδη το ηχειο ειναι πισω καποιοι προτεινουν να το βαζουμε με τη μουρη κατω ωστε να ακουγεται πιο δυνατα....πως συμβαδιζει αυτο με τη σιγαση στα μπρουμυτα?..μηπως θελει καποια ρυθμιση? Τι εννοείς; Έχεις το κινητό, με την οθόνη προς τα πάνω. Σε καλούν και το αναποδογυρίζεις. Ο ήχος σταματά, αλλά η κλήση συνεχίζεται. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Τι εννοείς; Έχεις το κινητό, με την οθόνη προς τα πάνω. Σε καλούν και το αναποδογυρίζεις. Ο ήχος σταματά, αλλά η κλήση συνεχίζεται. Για να ακούει τις κλήσεις του αφήνει το τηλέφωνο με την οθόνη προς τα κάτω. Οπότε αφού είναι είδη τούμπα πώς θα κάνει σιγαση; αυτό εννοεί προφανώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Για να ακούει τις κλήσεις του αφήνει το τηλέφωνο με την οθόνη προς τα κάτω. Οπότε αφού είναι είδη τούμπα πώς θα κάνει σιγαση; αυτό εννοεί προφανώς Αν είναι αυτό το θέμα, το γυρνάει μια φορά προς τα πάνω, για να δει και ποιος είναι, και το γυρίζει ξανά όπως ήταν, για να σταματήσει ο ήχος. Πάντως, κατάλαβα ότι δεν έχει την εφαρμογή... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 ΕΤΣΙ Καταλαβα οτι το ειπαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 ΕΤΣΙ Καταλαβα οτι το ειπαν Ε. Ή κάνεις αυτό που σου είπα πιο πάνω ή πατάς ένα από τα πλήκτρα του ήχου, όταν σε καλούν. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Για να ακούει τις κλήσεις του αφήνει το τηλέφωνο με την οθόνη προς τα κάτω. Οπότε αφού είναι είδη τούμπα πώς θα κάνει σιγαση; αυτό εννοεί προφανώς Πατώντας ενα πλήκτρο Έντασης ήχου Άλλαξα οθονη παιδιά. Γενικά εύκολο γιατι ήταν σετ με το digitizer, αλλά και πάλι χρειάζεται να κολλήσει το σετ με το σασί. Οπότε αν χρειαστεί αγοράστε οθόνη lcd+digitizer+ σασί. Κοστίζει 2€ παραπάνω και δεν χρειάζονται ξεκολλήματα κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Πατώντας ενα πλήκτρο Έντασης ήχου Άλλαξα οθονη παιδιά. Γενικά εύκολο γιατι ήταν σετ με το digitizer, αλλά και πάλι χρειάζεται να κολλήσει το σετ με το σασί. Οπότε αν χρειαστεί αγοράστε οθόνη lcd+digitizer+ σασί. Κοστίζει 2€ παραπάνω και δεν χρειάζονται ξεκολλήματα κλπ. εύκολη η αλλαγή;γιατί μάλλον θα το κάνω και εγώ. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Σπάσατε την οθόνη του ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Σπάσατε την οθόνη του ? Καμένο πίξελ. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 ηταν καμμενα εργοστασιακα η τα χαλασατε εσεις?...πως εγινε?...μπας και την γλυτωσει κανενας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 ηταν καμμενα εργοστασιακα η τα χαλασατε εσεις?...πως εγινε?...μπας και την γλυτωσει κανενας. Για πες μου πως γίνεται να κάψεις πίξελ.... εμένα κάηκε ένα μετά από λίγο καιρό. Αλλά το σέρβις είναι για το ανδρικό μόριο. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Καλησπέρα παιδιά! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω τη συσκευή...την έχω βρει στα 147ευρώ (ελληνικής αντιπροσωπίας) και είμαι πολύ κοντά να το αποφασίσω. Εσείς είστε ευχαριστημένοι από αυτήν... θα την ξαναγοράζατε στα ίδια χρήματα ή θα κοιτάγατε κάτι άλλο και ποιό;;; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 (edited) ΣΤΑ σκρουτζομαγαζα εχει κανα 10αρικο πιο φτηνα αλλα αν σε καλυπτει να ειναι Ελ α/πειας οκ. Μικροδιαφορα αλλωστε. Πολυ καλυτερο σε ταχυτητα και ομαλοτητα απο Android ιδιας τιμης. Καλτερες φωτο απο φτηνα Αντροιντ, καλυτερη μπαταρια 2 μερες νορμαλ χρηση. Οι βασικες εφαρμογες υπαρχουν στο STORE αλλα οχι ο χαμος του ΑΝΤΡΟΙΝΤ. Τσεκαρε οτι υπαρχουν οι εφαρμογες που θελεις. Το Viber δεν υποστηριζει βιντεο / μονο ηχο. Για 137 ευρω που το πηρα ειμαι ευχαριστημενος και θα το ξαναεπαιρνα. Οι 5 ιντσες μου πεφτουν μεγαλες αλλα ειναι στο χερι του χρηστη αν ειναι οκ. Ισως λογω μεγεθους να κυτταζα το ΛΟΥΜΙΑ 560 που αναμενεται (4.7") με 10αρια ετοιμα, αλλα απο οτι λενε θα ειναι υποδεεστερο τεχνικα. Το πηρα για να δω το λειτουργικο (να το παιξω δηλαδη) και εγινε το κινητο μου. Ενταξει πριν ειχα ενα μετριο κινεζικο DOOGEE 330 MINT 1gb αλλα ειχε πιο ισxυρο wifi. Οθονη καλη και ξεκουραστη, φωτο πολυ καλες στο κινητο αλλα sto πισι χανουν πολυ. Παραδοξως αν και μικρη η μπροστινη καμερα ειναι οκ για σελφη και SKYPE. Ειναι ΓΚΟΡΙΛΛΑ 3 Συσκευασια λιτη οποτε να υπολογιζες ακουστικα / tempered / case. Η ενταση ηχου πεφτει οταν εχεισ ακουστικα επανω οποτε θα χανεις κλησεις οταν εισαι σε θορυβωδες περιβαλλον. Αργη φορτιση 3 ωρες. Θα παρει 10 και ισως υπαρξουν βελτιωσεις στα θεματακια του. Σε αυτα τα λεφτα δεν θα κυτταζα κατι αλλο διοτι IOS=απλησιαστο & τα ΑΝΤΡΟΙΝΤ τα βαρεθηκα. Δεν αποκλειω να ξαναγυρισω σε ΑΝΤΡΟΙΝΤ αλλα προς το παρον το απολαμβανω το 640 μου. ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ. Πολυ καλη βοηθεια απο τα παιδια του φορουμ (εμενα σε 2-3 πραγματα μου ανοιξαν τα ματια) ελπιζω να βοηθησα και καλοριζικο οτι αποφασισεις. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για πες μου πως γίνεται να κάψεις πίξελ.... εμένα κάηκε ένα μετά από λίγο καιρό. Αλλά το σέρβις είναι για το ανδρικό μόριο. και εγω αυτο αναρωτιεμαι...πως καιγεται ενα πιξελ αν η θονη ειναι οκ απο το εργοστασιο? Edited October 24, 2015 by ELTASSOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Γίνεται. Και γίνεται και σε τηλεοράσεις,μονιτορ και τα λοιπά. Τώρα για το πως θα σε γελάσω,αλλά εγώ το είπα με την έννοια που ρώτησες αν το κάναμε εμείς. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Σε αυτα τα λεφτα δεν θα κυτταζα κατι αλλο διοτι IOS=απλησιαστο & τα ΑΝΤΡΟΙΝΤ τα βαρεθηκα. Δεν αποκλειω να ξαναγυρισω σε ΑΝΤΡΟΙΝΤ αλλα προς το παρον το απολαμβανω το 640 μου. ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ. Πολυ καλη βοηθεια απο τα παιδια του φορουμ (εμενα σε 2-3 πραγματα μου ανοιξαν τα ματια) ελπιζω να βοηθησα και καλοριζικο οτι αποφασισεις. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πολύ χρήσιμη η σύντομη παρουσίαση που μου έκανες!!! Αποφάσισα τελικά να το πάρω! Ευχαριστώ πολύ και καλορίζικο να μου είναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Τα 10 αρια πότε αναμένονται για το 640 ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 προσωπικη μου εκτιμηση μετα τις γιορτες ( 1 3μηνο 2016) δηλαδη, ωστε να πουλησουν τα καινουργια με 10 εργοστασιακα και το 560 που αναμενεται πριν τισ γιορτες. Μην ξεχνατε οτι για Αμερικη / αγγλια/ γερμανιαη Χριστουγεννιατικη περιοδος αρχιζει μεσα Νοεμβρη (το μαρκετιγκ και οι βιτρινες δηλαδη με νεα προιοντα). Νομιζω μια παρομοια τοποθετηση διαβασα και εδω μεσα και με βρισκει συμφωνο, αν και δεν μου αρεσει φυσικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis855 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 αγοράστηκε σήμερα από καταστημα στην ομόνοια (να μη γραψω ονομα). το τηλεφωνο ειναι στα ρουμανικα και δεν γυρναει σε καμια αλλη γλωσσα ωστε να προχωρησουμε σε παρεταιρω παραμετροποιηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 (edited) αγοράστηκε σήμερα από καταστημα στην ομόνοια (να μη γραψω ονομα). το τηλεφωνο ειναι στα ρουμανικα και δεν γυρναει σε καμια αλλη γλωσσα ωστε να προχωρησουμε σε παρεταιρω παραμετροποιηση. ...δευτερα πρωι πρωι στο μαγαζι να στο σεταρουν. Στην χειροτερη πηγαινε στον παροχο σου. Ποσο το πηρες? ειναι καινουργιο?...εντυπωση μου κανει. Σιγουρα εχει αλλες γλωσσες αλλα που να τα βρεις τα δικηα σου στα ρουμανικα. Διαισθητικα δεν ρυθμιζεται...? οπως κανουμε με τα κινεζικα και ας μην γνωριζουμε τη γλωσσα, σε ΑΝΤΡΟΙΝΤ? ΠΙΚΡΑ Ομως με το που το πηρες να κολλησεις εκει. χτυπα ροδακι=settings 5Η παραγραφο = time+lamguage 2Η επιλογη = laΝguage (εκει θα σου δειχνει ρουμανικη, λογικα οπως τα λες) + = add language kai διαλεγεις καποια γλωσσα που σε βολευει, καπου ισως εχει και ΕΛΛΗΝΙΚΑ (οπως το γραφω) προς τα κατω και κλικ στο τετραγωνακι ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΤΖΕΤ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ Edited October 24, 2015 by ELTASSOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis855 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 ναι σφραγισμενο , απο γνωστο skroutsomagazo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 ναι σφραγισμενο , απο γνωστο skroutsomagazo. Λογικά, θα προοριζόταν για Ρουμανία. Κοίταξε στο κουτί, εκεί που γράφει το IMEI, τι γράφει δίπλα.. Αν το γυρίσεις στα Ελληνικά, πριν πας στο κατάστημα, πήγαινε Ρυθμίσεις -> Δίκτυο+ και δες πόσο χρόνο γράφει στο Μετρητή Φωνητικής Κλήσης... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 εύκολη η αλλαγή;γιατί μάλλον θα το κάνω και εγώ. Γενικά πολύ εύκολη. Όμως έχε υπ οψην σου ότι αν πάρεις το σετ που εχει LCD screen+ digitizer+ frame δεν θα χρειαστεί να ξεκολλήσεις και να κολλήσεις. Και αυτό γιατί, όταν βγάλεις τις βίδες και αρχίσεις να ανοίγεις, θα δεις ότι το σετ οθόνης είναι κολλημένο πάνω σε ένα σασί που έχει επάνω του την κάμερα, το μικρόφωνο κλπ. Αν λοιπόν χρησιμοποιηθεί το ίδιο πλαίσιο, ζεστενουμε με ενα σεσουαρ τις άκρες για να λιώσει η κολλα και με κάτι αιχμηρό περνάμε απο τις γωνίες και περνούμε το σετ οθόνης στο χέρι. Μετά βάζουμε λίγη κολλα στις ακρες, πετάμε πάνω το νέο σετ, κουμπωνουμε την φυσα στην πλακέτα και είμαστε έτοιμοι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts