snapp Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Κοίτα υπάρχει τρόπος και περιγράφεται στο παρακάτω λινκ. Καλό είναι να μη κάνεις copy paste και τέτοια. Το λινκ είναι από windowscentral.com Τελικά έβαλα την νέα κάρτα και έκανα απεγκατασταση τις εφαρμογές που έλειπαν. Μετά μου τις εμφάνισε στο store προς εγκατάσταση και όλα καλά.Δεν ήταν πολλές και δεν πήρε πολύ ώρα. Επίσης το κούνημα στα βίντεο έχει φυγει. Έφταιγε η προηγούμενη κάρτα που ήταν κλάση 4.Νόμιζα ότι ήταν 10. Τώρα είναι άψογη η αναπαραγωγή. Αυτό όμως που δεν βρήκα ακόμα είναι η αντιγραφή από τις επαφές στην sim. Γνωρίζει κανείς;;; Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stelth_16 Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Επαφές,κάτω δεξιά τις τρεις τελείες,ρυθμίσεις και κάνεις κάτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Έχει κάνει κάποιος το update, για τα "ξαφνικά" reboots της συσκευής; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Επαφές,κάτω δεξιά τις τρεις τελείες,ρυθμίσεις και κάνεις κάτω. Έχω πάει εκεί αλλά έχει αντιγραφή από την sim προς το κινητό και όχι το αντίθετο που ψάχνω. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis5 Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Έχει κάνει κάποιος το update, για τα "ξαφνικά" reboots της συσκευής; Το έκανα το πρωί και μεχρι στιγμής ολα καλα, πριν το update θα μού είχε κάνει ήδη δυο-τρία reboots...ελπίζω να συνεχίσει έτσι. Παράθεση S. E. A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Το έκανα το πρωί και μεχρι στιγμής ολα καλα, πριν το update θα μού είχε κάνει ήδη δυο-τρία reboots...ελπίζω να συνεχίσει έτσι. Χμ. Εμένα δεν έχει κάνει κανένα. :confused: Γι' αυτό και δεν το έχω κάνει μέχρι στιγμής. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Τι update είναι αυτό που αναφέρετε; δεν έρχεται αυτόματα; Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Δυο βδομάδες το έχω στην κατοχή μου και δεν είχα κανένα ξαφνικό reboot. Ούτε πριν ούτε μετά το update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nondaz Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Καλησπέρα. Ηθελα να ρωτήσω που βρισκεται η επιλογή μέσα στην ρυθμίσεις για να ενεργοποιήσω/απενεργοποιήσω το pin της κάρτας SIM. Ψαχνω πάνω απο μια ώρα, ζαλίστηκα! :wacko: Παράθεση iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Πήγαινε στον dialer (κατάλογο με τις κλήσεις) άνοιξε το υπομενού και πάτα ρυθμίσεις, κάτω κάτω θα βρεις αυτό που ψάχνεις... Απορώ το λόγο που το έχουν ακόμα εκεί βέβαια αλλά τέλος πάντων :p Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Τι update είναι αυτό που αναφέρετε; δεν έρχεται αυτόματα; Ναι, αυτόματα έρχεται, αλλά επειδή δεν είχα θέμα με reboots, δεν το έχω εγκαταστήσει. Επίσης, δε μπορώ να κατεβάσω επιπλέον γλώσσες πληκτρολογίου. Υποψιάζομαι ότι φταίει το συγκεκριμένο update, δεδομένου ότι και οι γλώσσες περνούν μέσα από το ίδιο κέντρο αναβαθμίσεων. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis5 Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Ναι, αυτόματα έρχεται, αλλά επειδή δεν είχα θέμα με reboots, δεν το έχω εγκαταστήσει. Επίσης, δε μπορώ να κατεβάσω επιπλέον γλώσσες πληκτρολογίου. Υποψιάζομαι ότι φταίει το συγκεκριμένο update, δεδομένου ότι και οι γλώσσες περνούν μέσα από το ίδιο κέντρο αναβαθμίσεων. Με το update διορθώθηκε και το πρόβλημα με το πληκτρολόγιο, που δεν μου κατεβαζε το ελληνικό λεξικό. Παράθεση S. E. A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Με το update διορθώθηκε και το πρόβλημα με το πληκτρολόγιο, που δεν μου κατεβαζε το ελληνικό λεξικό. Δηλαδή, δε γλυτώνω το update. :p Thanks! :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 αν ερχεται αυτοματα, τοτε το εχω εγκαταστησει γιατι δεν μου δειχνει οτι εχω καποιο update... Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Και εγώ δεν είχα πρόβλημα με επανακινήσεις αλλά έκανα το update χωρίς πρόβλημα. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Χαχαχα Καλά έλεγα να μην το κάνω. Τώρα μου εμφανίζει διαθέσιμη την έκδοση λειτουργικού 15148 και δε με αφήνει να κατεβάσω και πάλι πληκτρολόγιο. :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 26, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Χαχαχα Καλά έλεγα να μην το κάνω. Τώρα μου εμφανίζει διαθέσιμη την έκδοση λειτουργικού 15148 και δε με αφήνει να κατεβάσω και πάλι πληκτρολόγιο. :lol: Η 15148 είναι και η τελευταία επίσημη έκδοση του λειτουργικού της συσκευής. Πρέπει πρώτα να γίνουν όλες οι ενημερώσεις του λειτουργικού και έπειτα να κατέβει το πληκτρολόγιο. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Η 15148 είναι και η τελευταία επίσημη έκδοση του λειτουργικού της συσκευής. Πρέπει πρώτα να γίνουν όλες οι ενημερώσεις του λειτουργικού και έπειτα να κατέβει το πληκτρολόγιο. Αυτό βλέπω. Και το διάβασα και στο Discussions της Microsoft. Δε νομίζω ότι έπρεπε να είναι αλληλένδετα αυτά τα 2.. Όπως και να 'χει, thanks! :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Αυτο το πληκτρολόγιο τι διαφορετικο εχει; και πως το κατεβάζεις; Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Αυτο το πληκτρολόγιο τι διαφορετικο εχει; και πως το κατεβάζεις; Δε μπορώ να κατεβάσω επιπλέον γλώσσα στο πληκτρολόγιο, επειδή δεν έχω πλήρως updated τη συσκευή μου. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό. Τι πληκτρολόγιο είναι αυτό που αναφέρουν κάποιοι παραπάνω, και τι update πρέπει να βάλουμε για να το δούμε; Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό. Τι πληκτρολόγιο είναι αυτό που αναφέρουν κάποιοι παραπάνω, και τι update πρέπει να βάλουμε για να το δούμε; Εννοούν τις γλώσσες του πληκτρολογίου που δεν μπορούν να κατέβουν αν δεν γίνει η ενημέρωση για τις επανεκκινήσεις. Αν έχεις κάνει όλες τις ενημερώσεις, τότε δεν έχεις πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nondaz Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Σημερα σύνδεσα το facebook account μου ώστε να εμφανιζει διάφορες πληροφορίες των φίλων μου στο μενού επαφές, και ταυτόχρονα συνδεσα τον τηλεφωνικό μου καταλόγο με τα προφιλ των φίλων ώστε να αντλεί πληροφοριες. Απο οτι πρόσεξα ομως μετά απο αυτη την διαδικασία, οταν το τηλεφωνο ειναι κλειδωμένο, οταν το ξεκλειδώνω, γράφει ενα "συνέχεια" και εμφανίζει την εικόνα για να την σύρω προς τα πάνω μετά απο 4 δευτερόλεπτα. Δεν ξερω αν φταει αυτό ή αν ειναι τυχαίο. Το έκανα και restart και πάλι τα ίδια.. Παράθεση iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Σημερα σύνδεσα το facebook account μου ώστε να εμφανιζει διάφορες πληροφορίες των φίλων μου στο μενού επαφές, και ταυτόχρονα συνδεσα τον τηλεφωνικό μου καταλόγο με τα προφιλ των φίλων ώστε να αντλεί πληροφοριες. Απο οτι πρόσεξα ομως μετά απο αυτη την διαδικασία, οταν το τηλεφωνο ειναι κλειδωμένο, οταν το ξεκλειδώνω, γράφει ενα "συνέχεια" και εμφανίζει την εικόνα για να την σύρω προς τα πάνω μετά απο 4 δευτερόλεπτα. Δεν ξερω αν φταει αυτό ή αν ειναι τυχαίο. Το έκανα και restart και πάλι τα ίδια.. Μήπως έχεις πολλές επαφές; Και σε facebook και σε τηλεφωνικό κατάλογο. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nondaz Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Μήπως έχεις πολλές επαφές; Και σε facebook και σε τηλεφωνικό κατάλογο. Στον κατάλογο εχω γυρω στις 300 επαφές και στο fb 1000 φίλους. απο αυτα συγχρονησα κοντα στις 150 επαφές Παράθεση iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts