Jump to content

Microsoft Lumia 640

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χαίρομαι για την καλή σου άποψη Αλέξη. Τώρα που είσαι Πάτρα δεν γλιτώνεις έναν καφέ. :lol:

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Πριν 15 μέρες σχεδόν αγόρασα την συσκευή. Πριν από λίγο κατέβασα την εφαρμογή office 365 gift αλλά μόνο την εγκατέστησα χωρίς να προχωρήσω τα βήματα που χρειάζεται. Επειδή σκέφτομαι να κάνω format το PC πρώτα δεν θέλω να το κατεβάσω τώρα. Μέχρι 14/8 είναι η προθεσμία για να πάρω το δώρο σωστά;

TCL 40 NXTPAPER

Πριν 15 μέρες σχεδόν αγόρασα την συσκευή. Πριν από λίγο κατέβασα την εφαρμογή office 365 gift αλλά μόνο την εγκατέστησα χωρίς να προχωρήσω τα βήματα που χρειάζεται. Επειδή σκέφτομαι να κάνω format το PC πρώτα δεν θέλω να το κατεβάσω τώρα. Μέχρι 14/8 είναι η προθεσμία για να πάρω το δώρο σωστά;

Στην εφαρμογη απλα θα δηλωσεις(ΣΩΣΤΑ) το email σου!

Και στο pc απλα θα κανεις την ενεργοποιηση της αδειας με τον κωδικο και τις οδηγιες που θα λαβεις στο email και μετα μπορεις να το κατεβασεις και να εγκαταστησεις οποτε θες και σε ΕΝΑ οποιοδηποτε pc θες!

H ενεργοποιηση πρεπει να γινει μεχρι τις 14/8 και οχι η εγκατασταση.

Edited by ector7

Και στο pc απλα θα κανεις την ενεργοποιηση της αδειας με τον κωδικο και τις οδηγιες που θα λαβεις στο email και μετα μπορεις να το κατεβασεις και να εγκαταστησεις οποτε θες και σε ΕΝΑ οποιοδηποτε pc θες!

Μόλις έλαβα το mail με τον σύνδεσμο και το κλειδί ενεργοποίησης. Θα προχωρήσω στην ενεργοποίηση τον άλλο μήνα μιας και έχω προθεσμία μέχρι τις 14/8. Σε ευχαριστώ.

TCL 40 NXTPAPER

Το κατέβασμα που λες, με ποιο τρόπο το κάνω; Από τον IE ή φτιάχνω λογαριασμό Exchange; Μιλώντας πάντα για smartphone.

Huawei Nova 5T

Καλημέρα ξέρει κανείς πως παίρνουμε screenshots ;

Power + Volume up

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Το κατέβασμα που λες, με ποιο τρόπο το κάνω; Από τον IE ή φτιάχνω λογαριασμό Exchange; Μιλώντας πάντα για smartphone.

Το κατέβασμα είναι για τη PC έκδοση.

Με το email που θα ενεργοποιήσεις το office 365,εχεις πρόσβαση στον λογαριασμό σου στη σελίδα του office 365.

http://www.google.bg/url?q=http://mail.office365.com/&sa=U&ei=KoqOVbP-AcqrUaaggogF&ved=0CAsQFjAA&usg=AFQjCNGRhfjylEh31F1IBx_5AV_dUc_RxQ

Μεσα στο λογαριασμό σου,θα βρεις και το λινκ για να κατεβάσεις το PC office.

Το κατέβασμα είναι για τη PC έκδοση.

Με το email που θα ενεργοποιήσεις το office 365,εχεις πρόσβαση στον λογαριασμό σου στη σελίδα του office 365.

http://www.google.bg/url?q=http://mail.office365.com/&sa=U&ei=KoqOVbP-AcqrUaaggogF&ved=0CAsQFjAA&usg=AFQjCNGRhfjylEh31F1IBx_5AV_dUc_RxQ

Μεσα στο λογαριασμό σου,θα βρεις και το λινκ για να κατεβάσεις το PC office.

Επομένως, κάνω log in στον IE, κανονικά με το mail μου, και μετά μπορώ, μέσω της εφαρμογής Office στη συσκευή μου, να χρησιμοποιώ το 365, σωστά;

Η σχετική επιλογή στο συνημμένο.

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

Παιδιά μόλις το πήρα και το έχω στα χέρια μου τέλειο γενικά ... Είναι πολύ γρήγορο και είναι value for money. τέλεια οθόνη ηχείο και κάμερα!!

Παιδιά μόλις το πήρα και το έχω στα χέρια μου τέλειο γενικά ... Είναι πολύ γρήγορο και είναι value for money. τέλεια οθόνη ηχείο και κάμερα!!

Καλορίζικο φίλε να το ευχαριστηθείς ναι είναι τέλειο σε ολα

Καλοριζικο και καλοδουλευτο!:D

Βαλε και αυτη την εφαρμογουλα και θα αγγιξει την τελειωτητα!:rolleyes:

Καλοριζικο και καλοδουλευτο!:D

Βαλε και αυτη την εφαρμογουλα και θα αγγιξει την τελειωτητα!:rolleyes:

Ευχαριστώ πολύυ χαχα ευχαριστώ που μου την έστειλες να βάλω το αναλογο rating ^^ :lol::lol:

Πάντως το κινητό 2 μέρες τώρα 0 κολλήματα καλά έκανα και επέλεξα windows phone ^^

'Εχει βάλει κανείς τα windows 10?
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

Για συζητήσεις που αφορούν την δοκιμαστική έκδοση του λειτουργικού των Window 10 Mobile υπάρχει το θέμα Windows 10 technical preview (Insider Program).

Παρακαλώ στο παρόν θέμα ας μείνουμε σε ότι έχει να κάνει με την συγκεκριμένη συσκευή. :)

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Εγώ περιμένω αυτό από ebay.

εχεις παραλάβει το glass screen protector?το έχω πάρει και περιμένω μήπως το έχεις πάρει να μας πεις εντυπώσεις.!

Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

καλησπερα η καμερα του ειναι καλη σαν του 925 η υποδιεστερη? παρακαλω θελω καποιος να μου απαντηση γιατι σκεπτομε να το αγορασω. Edited by moyro

καλησπερα η καμερα του ειναι καλη σαν του 925 η υποδιεστερη? παρακαλω θελω καποιος να μου απαντηση γιατι σκεπτομε να το αγορασω.

αν το 925 ειναι καλύτερο σε καμερα απο το 920 που εχω δει τοτε του 640 ειναι υποδιεστερη..γενικα ομως την κανει καλα την δουλεια της!

Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

αν το 925 ειναι καλύτερο σε καμερα απο το 920 που εχω δει τοτε του 640 ειναι υποδιεστερη..γενικα ομως την κανει καλα την δουλεια της!

Εγώ χωρίς να είμαι ειδικός, το 640 εχει την έκδοση 5 στην κάμερα και νομίζω ότι ειναι ελάχιστα καλύτερο την ημέρα, έχω την αίσθηση ότι έχει λιγότερο φως το φλας....

Παιδιά είχα το 930 αλλά το έκανα ζημιά και τώρα λέω να πάρω το 640 γιατί δεν παίζουν πολλά φραγκα.τι λετε?μεγαλη διάφορα? Θα απογοητευτω?να πω ότι το 930 ήταν καλό αλλά με χαλούσε το τετράγωνο σχήμα του το βάρος του και η καμπυλωτη οθόνη του.

καλησπερα η καμερα του ειναι καλη σαν του 925 η υποδιεστερη? παρακαλω θελω καποιος να μου απαντηση γιατι σκεπτομε να το αγορασω.

Έχοντας 1020,920,925,και τώρα 640 μπορώ ν πω ότι το 640 είναι λίγο καλύτερο από το 925 στην φωτο όχι στο βίντεο όμως ακόμα πιστεύω με την αναβάθμιση των 10 θα είναι και αυτό άριστο.Και αν αναλογιστείς την τιμή του 925 όταν βγήκε και του 640 μπορώ να πω έχοντας και τ 2 ότι το 640 έχει καλύτερη οθόνη,λίγο καλύτερη κάμερα,πολύ καλύτερη μπαταρία,και πολύ καλύτερη τιμή.Με λίγα λόγια είναι best value for money:rolleyes:

Παιδιά είχα το 930 αλλά το έκανα ζημιά και τώρα λέω να πάρω το 640 γιατί δεν παίζουν πολλά φραγκα.τι λετε?μεγαλη διάφορα? Θα απογοητευτω?να πω ότι το 930 ήταν καλό αλλά με χαλούσε το τετράγωνο σχήμα του το βάρος του και η καμπυλωτη οθόνη του.

Δεν νομίζω πως τα μεγέθη είναι συγκρίσιμα. Το ένα είναι ναυαρχίδα και το άλλο με το ζόρι midrange.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Παίδες, το glass tempered πως το βάζετε? Θέλει προσοχή για να μην κάνει "φουσκαλες"? Edited by steliosk

• The title was changed to Microsoft Lumia 640