Jump to content

Microsoft Lumia 640 XL

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μη μου λες τέτοια και βλέπω το ακριβώς αντίθετο

Η γυναίκα μου που έχει τα 10αρια το άφησε μετά την ενημέρωση στο 93% στις 23.20 χθες, το πρωί στις 7 που έφευγα απο το σπίτι λέω κάτσε να δω απο περιέργεια και είχε 93%.:)

Ο Βασικός λογος που γύρισα στα 8αρια ήταν αυτός, μου έτρωγε 12 με 20% σε κατάσταση αναμονής με κανέναν συγχρονισμό και όλες τις εφαρμογές απενεργοποιημένες απο το να τρέχουν στο παρασκήνιο:blink:

Σε αναμονή δε μπορώ να πω,γιατί το ψιλό δουλεύω σήμερα.Αλλά πάνω κάτω με ίδια χρήση εχθές είχα 90% και τώρα έχω 85%....

Xiaomi 12 Pro

Η γυναίκα μου που έχει τα 10αρια το άφησε μετά την ενημέρωση στο 93% στις 23.20 χθες, το πρωί στις 7 που έφευγα απο το σπίτι λέω κάτσε να δω απο περιέργεια και είχε 93%.:)

Ο Βασικός λογος που γύρισα στα 8αρια ήταν αυτός, μου έτρωγε 12 με 20% σε κατάσταση αναμονής με κανέναν συγχρονισμό και όλες τις εφαρμογές απενεργοποιημένες απο το να τρέχουν στο παρασκήνιο:blink:

Και εγώ το είχα πάθει μια φορά όταν κατέβασα μια insider έκδοση αλλα σε άλλο Lumia που είχα. Αλλα σε εμενα μου είχε κολλήσει στο 10% και το πρωί ξεκόλλησε... Σχετικά με την μπαταρία δεν παρατήρησα κάτι....

Sent from mTalk Lumia 640 XL DS 3G

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

Ρε παιδια μήπως υπάρχει κάτι σαν το here drive. Στα w10;

Σαν το here drive από ποια άποψη? Το maps χρησιμοποιεί τους ίδιους χάρτες, έχει offline και φωνητική πλοήγηση. Το Sygic GPS navigation έχει χάρτες της sygic , μπορείς να τους έχεις στην συσκευή αλλά η φωνητική πλοήγηση είναι με πληρωμή. Μπορείς να το κατεβάσεις και να τεστάρεις για 7 μέρες με φωνητική πλοήγηση να δεις αν σου κάνει.

Σαν το here drive από ποια άποψη? Το maps χρησιμοποιεί τους ίδιους χάρτες, έχει offline και φωνητική πλοήγηση. Το Sygic GPS navigation έχει χάρτες της sygic , μπορείς να τους έχεις στην συσκευή αλλά η φωνητική πλοήγηση είναι με πληρωμή. Μπορείς να το κατεβάσεις και να τεστάρεις για 7 μέρες με φωνητική πλοήγηση να δεις αν σου κάνει.

Παίδες καλησπέρα!!!

Ερώτηση για την γλώσσα πλοήγησης, σας έχει τύχει να μην μπορεί να κατεβάσει η συσκευή Ελληνικά για την ομιλία μετά το update σε w10??? Μπορώ να κάνω κάτι manual ή πρέπει να πάω σε hard reset ??? (Γερμανικό XL Dual SIM LTE)

Ευχαριστώ :)

To most people, the sky is the limit. To those who love aviation, the sky is home.

Δεν έχει ελληνικό ραδιόφωνο γράφουν στα σχόλια! Ισχύει;

Όχι. Επιλέγεις μία χώρα (όποια να 'ναι) και απλά η εφαρμογή σου δείχνει τις συχνότητες που εκπέμπουν οι σταθμοί στην καθεμία. Παρ όλο που δεν υπάρχει η Ελλάδα ανάμεσα σε αυτές, επιλέγοντας μία τυχαία (πχ. Κύπρο), μπαίνεις κανονικά στο περιβάλλον της εφαρμογής και συντονίζεσαι κανονικά σε όποια συχνότητα επιλέγεις. Το περιβάλλον είναι ίδιο με την επίσημη εφαρμογή (δηλ. με κύλιση δεξιά-αριστερά συντονίζεις).

Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro

Καλησπέρα, εχω κι εγω το κινητό εδώ και ένα μήνα περίπου. Δεν το εχω συνηθίσει ακόμη αφού έρχομαι απο android.Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι έως πότε έχουμε δυνατότητα να περάσουμε την αναβάθμιση στα w10 αφού είναι με w8.1 από την αγορά (από κωτσόβολο). Έχει περιορισμό όπως στα pc?

Και επίσης θα πρέπει να περιμένω να μου έρθει ειδοποίηση για αναβάθμιση ή πρέπει να μπώ εγώ από το store?

αν θυμαμαι καλα εφόσον εχεισ ΗΕΡΕ sta 8.1 και αναβαθμίσεις σε 10 τοτε το κραταει το HERE.

Ας επιβεβαιωσει καποιοσ, διοτι εγω ξαναγυρισα στο 8.1 και δεν το πολυθυμαμαι το 10.

----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπέρα, εχω κι εγω το κινητό εδώ και ένα μήνα περίπου. Δεν το εχω συνηθίσει ακόμη αφού έρχομαι απο android.Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι έως πότε έχουμε δυνατότητα να περάσουμε την αναβάθμιση στα w10 αφού είναι με w8.1 από την αγορά (από κωτσόβολο). Έχει περιορισμό όπως στα pc?

Και επίσης θα πρέπει να περιμένω να μου έρθει ειδοποίηση για αναβάθμιση ή πρέπει να μπώ εγώ από το store?

1. όχι οποτε θες τα βαζεις και τα βγαζεις

2. το εχουν ξαναπει, με upgrade advisor από store.

Υπομονή να εχεις θελει καμμια ωριτσα η ολη διαδικασια.

Έχεις την δυνατότητα να περάσεις τα Windows 10 Mobile στο κινητό σου μέσω του Upgrade Advisor (Σύμβουλο Αναβάθμισης) που θα βρεις από το store. Ειδοποίηση για την αναβάθμιση δεν θα σου έρθει γιατί η MS έτσι να φέρει την αναβάθμιση μέσω του app που προανέφερα. Σχετικά με την προθεσμία αναβάθμισης (αν δεν άπατουμαι ο ίδιος) πως δεν έχει μια χρονική περίοδος. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει.

Τα κρατάει τα Here, δεν υπάρχει θέμα να σβήσουν.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Παίδες καλησπέρα!!!

Ερώτηση για την γλώσσα πλοήγησης, σας έχει τύχει να μην μπορεί να κατεβάσει η συσκευή Ελληνικά για την ομιλία μετά το update σε w10??? Μπορώ να κάνω κάτι manual ή πρέπει να πάω σε hard reset ??? (Γερμανικό XL Dual SIM LTE)

Ευχαριστώ :)

Ναι μου το έκανε μετά την αναβάθμιση. Ξανά έκανα hard reset και την δεύτερη φορά μου τα πήρε όλα κανονικά. Πρόσεχε διότι μετά την αναβάθμιση πρέπει να κάνεις και άλλη μια αναβάθμιση για να σου περάσει την γλώσσα.

Ναι μου το έκανε μετά την αναβάθμιση. Ξανά έκανα hard reset και την δεύτερη φορά μου τα πήρε όλα κανονικά. Πρόσεχε διότι μετά την αναβάθμιση πρέπει να κάνεις και άλλη μια αναβάθμιση για να σου περάσει την γλώσσα.

Thanks Κώστα, νομίζω πως την έκανε μόνο του, τώρα φοράει την .318 αν δεν κάνω λάθος είναι η τελευταία ... ααααχ και θα μου φάει μισή μέρα μέχρι να το ξανασετάρω (είπα μπας και το γλύτωνα αλλά που ... :p )

To most people, the sky is the limit. To those who love aviation, the sky is home.

γεια σε ολους ..το τηλ το εχω στα χερια μου με WP10 πλεον 1 εβδομαδα και ακομα να το συνηθισω, λογω android..αλλα το παλευω να προσαρμοστω..οι ερωτησεις μου ειναι΄

1=τον ηχο για τις ειδοποιησεις αλλαζει απο καπου ;; ενταξει με τους ηχους κλησεις αλλα των μηνυματων πχ;;

2=το HARD RESET που αναφερετε ειναι κατι διαφορετικο απο την επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων υποθετω αλλα πως γινετε;;..

3= ειναι προτιμοτερο να χρησιμοποιω τον EDGE για σερφαρισμα η προτεινετε καποιο αλλο.

.το αναφερω γιατι εχω το LENOVO 7000

και με τα 2 διπλα διπλα δοκιμες ιδιο δικτυο.. WIFI+ 3G-Η+ το chrome του 7000 ειναι πολυ γρηγοροτερο απο το αντιστοιχο EDGE του 640XL

3=μπορω να συγχρονισω τις διευθυνσεις που εχω αποθηκευσει στο edge του υπολογιστη με αυτο του τηλ..;;οπως γινετε με το chrome δηλ ..

αυτα για αρχη:p:p

παντως ως τωρα δεν ειμαι πολυ ζεστος να πω οτι αυτο το λειτουργικο θα το κρατησω..ως τωρα τουλαχιστον..

ουτε παιχνιδια παιζω ..ουτε εφαρμογες πολλες χρησιμοποιω.. με το ANDROID...αρα ουτε και με WP10 ..

απλα εντελως αλλη φιλοσοφια στον τροπο λειτουργιας ...

Καλημέρα! Χθες εγκατέστησα τα 10.

Τη βοήθειά σας:

1. Δεν συγχρονίζεται ο λογαριασμος outlook.

2. Δεν βρίσκω πως να βγάλω τη δόνηση από τα πλήκτρα της κάτω γραμμής, που αν θυμάμαι καλά στα 8.1 υπήρχε επιλογή στην αφή.

Ρε παιδια μήπως υπάρχει κάτι σαν το here drive. Στα w10;

δοκίμασε και το mapfactor

είναι και free και επί πληρωμής αν θέλεις τα extra του

το free δεν έχει χρονικό περιορισμό απ' όσο έχω δει

Καλημέρα! Χθες εγκατέστησα τα 10.

Τη βοήθειά σας:

1. Δεν συγχρονίζεται ο λογαριασμος outlook.

2. Δεν βρίσκω πως να βγάλω τη δόνηση από τα πλήκτρα της κάτω γραμμής, που αν θυμάμαι καλά στα 8.1 υπήρχε επιλογή στην αφή.

Την αφή πρέπει να την εγκαταστήσεις. Κυκλοφορεί ένα link απο onedrive στις προηγούμενες σελίδες που έχει διαφορα προγραμματακια

Προχθές έκανα μια επαναφορά στο κινητό μου όλα καλά.Λειτούργησε επιτέλους το HDR στην κάμερα,έκανα πολλές λήψεις και όλα καλά λειτουργούσε άψογα για 2 μέρες.Σήμερα μου ήρθε ειδοποίηση για αναβάθμιση στην glance screen και στα δεδομένα κίνησης Lumia και πάπαλα το HDR δεν ξέρω αν είναι τυχαίο ή όχι,απλά το αναφέρω μήπως το έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος.Μέχρι στιγμής έχω κάνει 2/36 επιτυχείς λήψεις HDR. Edited by Giwrgos_Gk

Προχθές έκανα μια επαναφορά στο κινητό μου όλα καλά.Λειτούργησε επιτέλους το HDR στην κάμερα,έκανα πολλές λήψεις και όλα καλά λειτουργούσε άψογα για 2 μέρες.Σήμερα μου ήρθε ειδοποίηση για αναβάθμιση στην glance screen και στα δεδομένα κίνησης Lumia και πάπαλα το HDR δεν ξέρω αν είναι τυχαίο ή όχι,απλά το αναφέρω μήπως το έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος.Μέχρι στιγμής έχω κάνει 2/36 επιτυχείς λήψεις HDR.

Εμένα το HDR λειτουργεί κανονικά. Και είμαι και στην έκδοση .318

Εμένα το HDR λειτουργεί κανονικά. Και είμαι και στην έκδοση .318

Τι διάολο να φταίει τότε,δεν καταλαβαίνω,εμένα κολλάει στην επεξεργασία και μετά εμφανίζει κάτι φωτογραφίες 100-200 kilobyte.

• The title was changed to Microsoft Lumia 640 XL