TLG Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Αν επιτρεπετε τι ειναι αυτο που σε εκανε να δωσεις το 930 για να παρεις ενα τηλεφωνο με την μιση δυναμη και μνημη; Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Ήθελα να δοκιμάσω πιο μεγάλη οθονη.επισης ενώ σε όλους αρέσει εμένα αυτή η κυρτή λίγο οθόνη δε μου άρεσε ποτε.επισης δε μου άρεσε ποτε το τετράγωνο σχήμα και η γλιστερη αίσθηση στο χέρι που έχει χωρίς θηκη...χαχαχα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Ωραια σ´ευχαριστω. Περιμενω με αγωνια τις εντυπωσεις σου , ειδικα σε σχεση με το 930 σε καθημερινη χρηση .. Ετσι κ αλλιως τα παιχνιδια δεν με ενδιφερουν καθολου στο κινητο. Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos_l Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 καλημερα παιδια.εκτος απο τις μαμας πλοηγηση υπαρχει στο καταστημα αλλη επιλογη.Στο αντροιντ εχω βολευτει πολυ με το sygic και καπου πηρε το ματι μου οτι υπαρχει κ αυτο....επισης ,την 64αρα καρτα μου θα την τρεξει?ευχαριστω εκ των προτερων Το sygic το έχω αγορασμένο σε android και ήμουν πολυ ευχαριστημένος. Το δωρεάν των Windows είναι εκπληκτικό με πολυ περισσότερες δυνατότητες. Παράδειγμα την κίνηση real time. Παράθεση My Phone Samsung Note 9 My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 (edited) ευχαριστω φιλε....ηθελα να σε ρωτησω,απο βιντεο πως παει,απο φωτο ειναι σουπερ το ξερω,στον ηχο με ενδιαφερει και αν μπορεις να κανεις ζουμ κατα την διαρκεια της εγραφης Edited July 7, 2015 by monster1971 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwta_Tzalavra Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Να ρωτησω; Σε σχεση με αλλα μεγαλα τηλεφωνα, με οθονες 5αρες, πχ samsung, τι λετε ειναι τεραστιο; Θα το βολευτω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Να ρωτησω; Σε σχεση με αλλα μεγαλα τηλεφωνα, με οθονες 5αρες, πχ samsung, τι λετε ειναι τεραστιο; Θα το βολευτω; Ειναι 5.7 ιντσες δεν το λες και μικρο αλλα ειναι πολυ ελαφρυ και καθεται πολυ καλα στο χερι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 εγγραφη ηχου κανει μονοφωνικη ή στερεο? Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 παιδια που ειναι η ρυθμιση στο μενου για να το κανω hot spot?να μοιρασω το ιντερνετ της συνδεσης μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papagp Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 παιδια που ειναι η ρυθμιση στο μενου για να το κανω hot spot?να μοιρασω το ιντερνετ της συνδεσης μου? Ρυθμίσεις --> δίκτυο + ασύρματη σύνδεση --> κοινή χρήση internet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Eιναι αληθεια οτι δεν μπορεις να μεταφερεις ολες τις εφαρμογες-παιχνιδια οπως και τους χαρτες στην micro sd ? Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 yparxoyn στην αγορα της ελλαδας γνησιες μπαταριες και καπακια ανταλλακτικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Tα καπάκια έχουν μόνο 8 ευρώ στα (τέως) Nokia Shops. Για μπαταρία...μήπως...λέω μήπως...είναι λίγο νωρίς; καπακι δε με ενδιαφερει ακομα αλλα μια μπαταρια δε θα με χαλουσε να ειχα αν πηγαινα καμια εκδρομη να ειχα μια στο τσαντακι εφεδρικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gxyp Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Καλημέρα!Επειδή σκέφτομαι να προχωρήσω στην αγορά του συγκεκριμένου μοντέλου.Αυτή την στιγμή είμαι κάτοχος ενός iPhone 4 και διστάζω να κάνω την αλλαγή. Έχει η γυναίκα μου το lumia 530 και απο ότι έχω δεί είναι μια χαρά λειτουργικό, πιστεύεται οτι θα αντέξει σαν λειτουργικό σε βάθος διετίας; Δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα για αλλαγή συσκευής συχνά γι'αυτό το σκέφτομαι ακόμα. Θα εκτιμούσα την γνώμη κάποιου που έκανε την μετάβαση απο ios σε wp. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkamb Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Tα καπάκια έχουν μόνο 8 ευρώ στα (τέως) Nokia Shops. Για μπαταρία...μήπως...λέω μήπως...είναι λίγο νωρίς; Μπορείς να βάλεις το link με τα καπάκια 8€ που βρήκες? Γιατί εγώ τα βρίσκω στο site τους στα 19,90€ Παράθεση MyPhones: Nokia 2110i, Nokia 6150, Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia N70, Nokia N73ME, Nokia 5800XM, Nokia C7, Nokia L920 (Win10), Nokia L625 (Win8.1), Microsoft L640, Microsoft L640XL, Microsoft L950DS, Xiaomi Pocophone F1, Xiaomi Poco F2 Pro, Xiaomi Poco F4 MyBands: Xiaomi Mi Band 2, 3, 4, Honor Watch ES, Huawei Watch Fit Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 παιδια στις ρυθμισεις που μπορω να δω το κινητο απο ποια χωρα ειναι και τι ρομ φοραει?product code δηλαδη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 παιδια στις ρυθμισεις που μπορω να δω το κινητο απο ποια χωρα ειναι και τι ρομ φοραει?product code δηλαδη Πας ρυθμίσεις>πρόσθετα>πρόσθετα+ πληροφορίες. Να ρωτήσω και εγώ, αν θυμάμαι καλά. Στο «Mobile Operator» γράφει: 000-ΙΤ, σημαίνει ότι είναι Ιταλικό; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cult Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 ΠΑιδια να κανω και εγω μια ερωτηση.Πως μπορω να βαλω να ζηταει ΡΙΝ μονο οταν ανοιγει το τηλεφωνο και οχι οταν κλειδωνει η οθονη.Γιατι απο τα λιγα που βρηκα η θα μου ζηταει ΡΙΝ καθε φορα που ανοιγω το τηλεφωνο αλλα και καθε φορα που κλειδωνει η οθονη , η δε θα μου ζηταει καθολου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Πας ρυθμίσεις>πρόσθετα>πρόσθετα+ πληροφορίες. Να ρωτήσω και εγώ, αν θυμάμαι καλά. Στο «Mobile Operator» γράφει: 000-ΙΤ, σημαίνει ότι είναι Ιταλικό; Εμένα λέει 000-33.τι σημαίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cult Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Πας ρυθμίσεις>πρόσθετα>πρόσθετα+ πληροφορίες. Να ρωτήσω και εγώ, αν θυμάμαι καλά. Στο «Mobile Operator» γράφει: 000-ΙΤ, σημαίνει ότι είναι Ιταλικό; ΜΑλλον οχι γιατι εμενα γραφει 000-33 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 ΜΑλλον οχι γιατι εμενα γραφει 000-33 Άρα τι δείχνει αυτό που ψάχνουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Άρα τι δείχνει αυτό που ψάχνουμε? ΜΑλλον οχι γιατι εμενα γραφει 000-33 Εμένα λέει 000-33.τι σημαίνει? Πας ρυθμίσεις>πρόσθετα>πρόσθετα+ πληροφορίες. Να ρωτήσω και εγώ, αν θυμάμαι καλά. Στο «Mobile Operator» γράφει: 000-ΙΤ, σημαίνει ότι είναι Ιταλικό; Το 000-33 σημαίνει πως το κινητό είναι ευρωπαϊκό unbraded και το 000-IT σημαίνει πως είναι ιταλικό unbranded. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Το 000-33 σημαίνει πως το κινητό είναι ευρωπαϊκό unbraded και το 000-IT σημαίνει πως είναι ιταλικό unbranded. Αλεξ εσύ βλέπω τα ξέρεις.το product code μου φαίνεται κάπου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Αλεξ εσύ βλέπω τα ξέρεις.το product code μου φαίνεται κάπου? Δεν νομίζω να μπορείς να το δεις από κάποιο μενού των ρυθμίσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. July 9, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Αλεξ εσύ βλέπω τα ξέρεις.το product code μου φαίνεται κάπου? Μέσα από το λειτουργικό δεν μπορείς να το δεις. Είναι τυπωμένο όμως πάνω στη συσκευή σου. Πχ στο Lumia 920 είναι τυπωμένο κάτω από το συρταράκι που μπαίνει η κάρτα SIM. Στο 640 XL πιθανόν να μπορείς να το δεις απλά αφαιρώντας το καπάκι της μπαταρίας μαζί όπου θα αναγράφεται με το IMEI και τον κωδικό RM της συσκευής. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts