polinerios Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Χρονια πολλα ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Χρονια πολλα ευχαριστω Διορθώνω, μόλις πήρα την καινούρια έκδοση και από ότι βλέπω έχει...... Άλλα ακόμα είναι σε beta κατάσταση. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bep1995 Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Διορθώνω, μόλις πήρα την καινούρια έκδοση και από ότι βλέπω έχει...... Άλλα ακόμα είναι σε beta κατάσταση. Ποια έκδοση ;; Εγώ με την 5.4.5 δεν έχω βιντεοκλήση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Ποια έκδοση ;; Εγώ με την 5.4.5 δεν έχω βιντεοκλήση... είναι closed beta,δεν θα την πάρουμε ακόμα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Ποια έκδοση ;; Εγώ με την 5.4.5 δεν έχω βιντεοκλήση... Είμαι με την 6.0, άλλα έχω την beta closed και είμαι insider για το Viber...... Πολλά προβλήματα ακόμα παιδιά... Άλλα αισιοδοξώ για το τελικό αποτέλεσμα. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bep1995 Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 (edited) είναι closed beta,δεν θα την πάρουμε ακόμα. Αφού είναι closed beta πως την πήρε ο duc ;; Έκτος και αν εννοείς ότι είναι μόνο για τους fast insider, βασικά δεν ξέρω, αυτοί μπορούν να πάρουν διαφορετικές εκδόσεις των ιδίων εφαρμογών με εμάς ;;; Π.χ. να έχω εγώ την 5.4.5 και ένας σε insider fast να έχει την 5.5.5 ας πούμε για παράδειγμα..... Edit: Πως γίνεσαι insider στο Viber ;; Έχει καμιά σχέση με το windows insider ή λέω μπούρδες ;; Edited May 1, 2016 by bep1995 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Αφού είναι closed beta πως την πήρε ο duc ;; Έκτος και αν εννοείς ότι είναι μόνο για τους fast insider, βασικά δεν ξέρω, αυτοί μπορούν να πάρουν διαφορετικές εκδόσεις των ιδίων εφαρμογών με εμάς ;;; Π.χ. να έχω εγώ την 5.4.5 και ένας σε insider fast να έχει την 5.5.5 ας πούμε για παράδειγμα..... Edit: Πως γίνεσαι insider στο Viber ;; Έχει καμιά σχέση με το windows insider ή λέω μπούρδες ;; Είχαν ζητήσει κάποια στιγμή όσοι προλάβουν να εγγραφούν για να είναι beta tester της καινούριας εφαρμογής για τα 10, εγώ είχα εγγραφεί και μόλις σήμερα πήρα την έκδοση. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bep1995 Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Αχά..... Δεν το ήξερα ή βασικά δεν το θυμόμουν γιατί κάτι μου θυμίζει τώρα που το σκέφτομαι..... Anyway, όταν έρθει θα την τεστάρουμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas333 Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Μπορείτε να την κατεβάσετε πατώντας απ' ευθείας από το κινητό σας, εδω Είμαστε και λίγο offtopic. Παράθεση Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Μπορείτε να την κατεβάσετε πατώντας απ' ευθείας από το κινητό σας, εδω Είμαστε και λίγο offtopic. όχι,αυτό είναι το κανονικό viber που έχουμε όλοι μας. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas333 Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 όχι,αυτό είναι το κανονικό viber που έχουμε όλοι μας. εγώ έκανα scan αυτό από το κινητό μου, με πέταξε στο store και έκανε ενημέρωση το viber εγκαθιστώντας την private beta http://chart.googleapis.com/chart?cht=qr&chl=https%3A%2F%2Fwww.microsoft.com%2Fstore%2Fapps%2Fapp%2F9wzdncrfj46z&chs=200x200&chld=L%7C0 Παράθεση Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takglos Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 εγώ έκανα scan αυτό από το κινητό μου, με πέταξε στο store και έκανε ενημέρωση το viber εγκαθιστώντας την private beta http://chart.googleapis.com/chart?cht=qr&chl=https%3A%2F%2Fwww.microsoft.com%2Fstore%2Fapps%2Fapp%2F9wzdncrfj46z&chs=200x200&chld=L%7C0 Καλημέρα με τι έκανες scan.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Καλημέρα με τι έκανες scan.. κατέβασε ένα QR scaner. εμένα πάντως με πάει στο store και μου λέει άνοιγμα,δε με πάει στο beta. Εντάξει όχι ότι καίγομαι κιόλας. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 κατέβασε ένα QR scaner. εμένα πάντως με πάει στο store και μου λέει άνοιγμα,δε με πάει στο beta. Εντάξει όχι ότι καίγομαι κιόλας. Δεν χάνεις και τίποτα Χρυσόστομε, μόνο το look που έχει γίνει πιο ωραίο.... Είναι και σε αγγλικά μόνο, και εγώ δεν θέλω καθόλου. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Δεν χάνεις και τίποτα Χρυσόστομε, μόνο το look που έχει γίνει πιο ωραίο.... Είναι και σε αγγλικά μόνο, και εγώ δεν θέλω καθόλου. επειδή σε διάβασα δεν καίγομαι.:lol: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takglos Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 κατέβασε ένα QR scaner. εμένα πάντως με πάει στο store και μου λέει άνοιγμα,δε με πάει στο beta. Εντάξει όχι ότι καίγομαι κιόλας. Ευχαριστώ, έλεγα μήπως γινόταν το σκαναρισμα απευθείας από την κάμερα με κάποιο τροπο..Το έκανα με εφαρμογή αλλά και εμένα με πάει στην κανονική εφαρμογή,οχι στην beta, anyway.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas333 Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Ευχαριστώ, έλεγα μήπως γινόταν το σκαναρισμα απευθείας από την κάμερα με κάποιο τροπο..Το έκανα με εφαρμογή αλλά και εμένα με πάει στην κανονική εφαρμογή,οχι στην beta, anyway.. Θυμήθηκα ότι είχα κάνει εγγραφή για να είμαι insider στην private beta παλαιότερα. Σόρρυ για την λάθος οδηγία, το είχα ξεχάσει τελείως. Τελείως τυχαία πάτησα πάνω και με πέταξε στην κανονική αλλά ταυτόχρονα έβγαλε αναβάθμιση στο store. Συγγνώμη και πάλι. Παράθεση Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 κατέβασε ένα QR scaner. εμένα πάντως με πάει στο store και μου λέει άνοιγμα,δε με πάει στο beta. Εντάξει όχι ότι καίγομαι κιόλας. Μέσα από τις ρυθμίσεις του viber, σε ένα σημείο έχει ένα μενού «σάρωση QR». Το άνοιξα, σκανάρισα το QR και με πήγε μέσω browser στο αμερικάνικο store. Πάτησα πάνω στο get the app, αλλά δεν ανταποκρίνεται. Πρέπει να κατεβάσω κάποι QR scanner; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas333 Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Μέσα από τις ρυθμίσεις του viber, σε ένα σημείο έχει ένα μενού «σάρωση QR». Το άνοιξα, σκανάρισα το QR και με πήγε μέσω browser στο αμερικάνικο store. Πάτησα πάνω στο get the app, αλλά δεν ανταποκρίνεται. Πρέπει να κατεβάσω κάποι QR scanner; Αν δεν είχες κάνει εγγραφή, δεν θα πάρεις την private beta. Αν είχες κάνει, ένα qr scanner θα σου κάνει την δουλειά. Παράθεση Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Ρε παιδιά δεν ξέρω τι λέτε,αλλα εγώ πήρα την αναβάθμιση χθες χωρίς να έχω κάνει εγγραφή για τεστερ Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Πολύ καλό στο καινούριο Viber είναι πως μπορείς να σβήσεις και ένα μήνυμα που έστειλες στον άλλον, υπάρχει η επιλογή να σβήσεις και έτσι μήνυμα. Mods. Συγγνώμη λάθος νήμα να το γράψω αυτό, να μεταφερθεί παρακαλώ στο σωστό, σας ευχαριστώ. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Η αλλαγή μεγέθους κειμένου στη διευκόλυνση πρόσβασης κάνει κάτι; Αλλάζει κάτι; Δεν βλέπω να αλλάζει κάτι μετακινώντας τη μπάρα αριστερά δεξιά πέρα από τη λέξη Δείγμα εντός του πλαισίου (win 8.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xostel77 Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 (edited) Παιδιά έχει ασχοληθεί κανένας με το θέμα της κάμερας σχτικα με Lumia camera στα 8.1 vs Microsoft camera στα 10αρια; Από παλαιότερη μου εμπειρία με το 640 xl είχα δει ότι μάλλον η Lumia ήταν καλύτερη (την οποία έχω και τώρα με 8.1), αλλά μπορεί να ήταν πρώιμη... Εννοώ ποια θεωρείτε καλύτερη σαν ποιότητα αποτελέσματος. Στα σταθερά w10 (218) δουλεύει αρκετά καλα εκτός απο το rich που πολλες φορές τραβάς την φωτογραφία αλλά όταν την ανοίγεις σου βγάζει error. Το ιδιο γίνετε με το rich και στα w10 insider που ειμαι εγω αλλά ευτυχώς δεν το χρησιμοποιώ ιδιαίτερα. Στα insider δεν ειμαι σίγουρος αν δουλεύει το ιδιο καλα με τα σταθερά w10.... Edited May 2, 2016 by xostel77 Παράθεση Μανουσάκης Νίκος Xiaomi Mi 9T Pro http://www.monsterfish-greekfans.gr/forum http://www.facebook.com/nikos.manousakismariastavroulaki?ref=tn_tnmn http://www.youtube.com/user/xostel77?feature=mhee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taratsa Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 16 ενημερώσεις απογευματιάτικα:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Ενημερώσεις...που; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts