Jump to content

Microsoft Lumia 640 XL

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χρονια πολλα ευχαριστω

Διορθώνω, μόλις πήρα την καινούρια έκδοση και από ότι βλέπω έχει...... Άλλα ακόμα είναι σε beta κατάσταση.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Διορθώνω, μόλις πήρα την καινούρια έκδοση και από ότι βλέπω έχει...... Άλλα ακόμα είναι σε beta κατάσταση.

Ποια έκδοση ;; Εγώ με την 5.4.5 δεν έχω βιντεοκλήση...

είναι closed beta,δεν θα την πάρουμε ακόμα.

Xiaomi 12 Pro

Είμαι με την 6.0, άλλα έχω την beta closed και είμαι insider για το Viber......

Πολλά προβλήματα ακόμα παιδιά... Άλλα αισιοδοξώ για το τελικό αποτέλεσμα.

είναι closed beta,δεν θα την πάρουμε ακόμα.

Αφού είναι closed beta πως την πήρε ο duc ;; Έκτος και αν εννοείς ότι είναι μόνο για τους fast insider, βασικά δεν ξέρω, αυτοί μπορούν να πάρουν διαφορετικές εκδόσεις των ιδίων εφαρμογών με εμάς ;;; Π.χ. να έχω εγώ την 5.4.5 και ένας σε insider fast να έχει την 5.5.5 ας πούμε για παράδειγμα.....

Edit: Πως γίνεσαι insider στο Viber ;; Έχει καμιά σχέση με το windows insider ή λέω μπούρδες ;;

Edited by bep1995

Αφού είναι closed beta πως την πήρε ο duc ;; Έκτος και αν εννοείς ότι είναι μόνο για τους fast insider, βασικά δεν ξέρω, αυτοί μπορούν να πάρουν διαφορετικές εκδόσεις των ιδίων εφαρμογών με εμάς ;;; Π.χ. να έχω εγώ την 5.4.5 και ένας σε insider fast να έχει την 5.5.5 ας πούμε για παράδειγμα.....

Edit: Πως γίνεσαι insider στο Viber ;; Έχει καμιά σχέση με το windows insider ή λέω μπούρδες ;;

Είχαν ζητήσει κάποια στιγμή όσοι προλάβουν να εγγραφούν για να είναι beta tester της καινούριας εφαρμογής για τα 10, εγώ είχα εγγραφεί και μόλις σήμερα πήρα την έκδοση.

Αχά..... Δεν το ήξερα ή βασικά δεν το θυμόμουν γιατί κάτι μου θυμίζει τώρα που το σκέφτομαι..... Anyway, όταν έρθει θα την τεστάρουμε....

Μπορείτε να την κατεβάσετε πατώντας απ' ευθείας από το κινητό σας, εδω

Είμαστε και λίγο offtopic.

Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro

Μπορείτε να την κατεβάσετε πατώντας απ' ευθείας από το κινητό σας, εδω

Είμαστε και λίγο offtopic.

όχι,αυτό είναι το κανονικό viber που έχουμε όλοι μας.

Xiaomi 12 Pro

όχι,αυτό είναι το κανονικό viber που έχουμε όλοι μας.

εγώ έκανα scan αυτό από το κινητό μου, με πέταξε στο store και έκανε ενημέρωση το viber εγκαθιστώντας την private beta http://chart.googleapis.com/chart?cht=qr&chl=https%3A%2F%2Fwww.microsoft.com%2Fstore%2Fapps%2Fapp%2F9wzdncrfj46z&chs=200x200&chld=L%7C0

Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro

εγώ έκανα scan αυτό από το κινητό μου, με πέταξε στο store και έκανε ενημέρωση το viber εγκαθιστώντας την private beta http://chart.googleapis.com/chart?cht=qr&chl=https%3A%2F%2Fwww.microsoft.com%2Fstore%2Fapps%2Fapp%2F9wzdncrfj46z&chs=200x200&chld=L%7C0

Καλημέρα με τι έκανες scan..

Καλημέρα με τι έκανες scan..

κατέβασε ένα QR scaner.

εμένα πάντως με πάει στο store και μου λέει άνοιγμα,δε με πάει στο beta.

Εντάξει όχι ότι καίγομαι κιόλας.

Xiaomi 12 Pro

κατέβασε ένα QR scaner.

Δεν χάνεις και τίποτα Χρυσόστομε, μόνο το look που έχει γίνει πιο ωραίο.... Είναι και σε αγγλικά μόνο, και εγώ δεν θέλω καθόλου.

Δεν χάνεις και τίποτα Χρυσόστομε, μόνο το look που έχει γίνει πιο ωραίο.... Είναι και σε αγγλικά μόνο, και εγώ δεν θέλω καθόλου.

επειδή σε διάβασα δεν καίγομαι.:lol:

Xiaomi 12 Pro

κατέβασε ένα QR scaner.

Ευχαριστώ, έλεγα μήπως γινόταν το σκαναρισμα απευθείας από την κάμερα με κάποιο τροπο..Το έκανα με εφαρμογή αλλά και εμένα με πάει στην κανονική εφαρμογή,οχι στην beta, anyway..

Ευχαριστώ, έλεγα μήπως γινόταν το σκαναρισμα απευθείας από την κάμερα με κάποιο τροπο..Το έκανα με εφαρμογή αλλά και εμένα με πάει στην κανονική εφαρμογή,οχι στην beta, anyway..

Θυμήθηκα ότι είχα κάνει εγγραφή για να είμαι insider στην private beta παλαιότερα. Σόρρυ για την λάθος οδηγία, το είχα ξεχάσει τελείως.

Τελείως τυχαία πάτησα πάνω και με πέταξε στην κανονική αλλά ταυτόχρονα έβγαλε αναβάθμιση στο store. Συγγνώμη και πάλι.

κατέβασε ένα QR scaner.

Μέσα από τις ρυθμίσεις του viber, σε ένα σημείο έχει ένα μενού «σάρωση QR». Το άνοιξα, σκανάρισα το QR και με πήγε μέσω browser στο αμερικάνικο store. Πάτησα πάνω στο get the app, αλλά δεν ανταποκρίνεται. Πρέπει να κατεβάσω κάποι QR scanner;

Μέσα από τις ρυθμίσεις του viber, σε ένα σημείο έχει ένα μενού «σάρωση QR». Το άνοιξα, σκανάρισα το QR και με πήγε μέσω browser στο αμερικάνικο store. Πάτησα πάνω στο get the app, αλλά δεν ανταποκρίνεται. Πρέπει να κατεβάσω κάποι QR scanner;

Αν δεν είχες κάνει εγγραφή, δεν θα πάρεις την private beta. Αν είχες κάνει, ένα qr scanner θα σου κάνει την δουλειά.

Ρε παιδιά δεν ξέρω τι λέτε,αλλα εγώ πήρα την αναβάθμιση χθες χωρίς να έχω κάνει εγγραφή για τεστερ
Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016)

Πολύ καλό στο καινούριο Viber είναι πως μπορείς να σβήσεις και ένα μήνυμα που έστειλες στον άλλον, υπάρχει η επιλογή να σβήσεις και έτσι μήνυμα.

Mods. Συγγνώμη λάθος νήμα να το γράψω αυτό, να μεταφερθεί παρακαλώ στο σωστό, σας ευχαριστώ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!

Η αλλαγή μεγέθους κειμένου στη διευκόλυνση πρόσβασης κάνει κάτι; Αλλάζει κάτι; Δεν βλέπω να αλλάζει κάτι μετακινώντας τη μπάρα αριστερά δεξιά πέρα από τη λέξη Δείγμα εντός του πλαισίου (win 8.1)

Παιδιά έχει ασχοληθεί κανένας με το θέμα της κάμερας σχτικα με Lumia camera στα 8.1 vs Microsoft camera στα 10αρια;

Από παλαιότερη μου εμπειρία με το 640 xl είχα δει ότι μάλλον η Lumia ήταν καλύτερη (την οποία έχω και τώρα με 8.1), αλλά μπορεί να ήταν πρώιμη...

Εννοώ ποια θεωρείτε καλύτερη σαν ποιότητα αποτελέσματος.

Στα σταθερά w10 (218) δουλεύει αρκετά καλα εκτός απο το rich που πολλες φορές τραβάς την φωτογραφία αλλά

όταν την ανοίγεις σου βγάζει error.

Το ιδιο γίνετε με το rich και στα w10 insider που ειμαι εγω αλλά ευτυχώς δεν το χρησιμοποιώ ιδιαίτερα.

Στα insider δεν ειμαι σίγουρος αν δουλεύει το ιδιο καλα με τα σταθερά w10....

Edited by xostel77

• The title was changed to Microsoft Lumia 640 XL