cult Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 ΠΑιδια να κανω μια ερωτηση?Οταν εχετε συνδεδεμενο headset και σας καλεσουν ακουγεται ο ηχος κλησης απο το τηλεφωνο?Εχω συνδεσεις το pop headset και οταν εχω κληση ακουγεται ο ηχος κλησης απο το ακουστικο του headset αλλα οχι απο το τηλεφωνο,Μολις αποσυνδεσω το headset ακουγεται κανονικα απο το τηλεφωνο.Μπορω με συνδεδεμενο το Headset να ακουγεται κανονικα ο ηχος κλησης απο το τηλεφωνο και αν ναι πως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 ΠΑιδια να κανω μια ερωτηση?Οταν εχετε συνδεδεμενο headset και σας καλεσουν ακουγεται ο ηχος κλησης απο το τηλεφωνο?Εχω συνδεσεις το pop headset και οταν εχω κληση ακουγεται ο ηχος κλησης απο το ακουστικο του headset αλλα οχι απο το τηλεφωνο,Μολις αποσυνδεσω το headset ακουγεται κανονικα απο το τηλεφωνο.Μπορω με συνδεδεμενο το Headset να ακουγεται κανονικα ο ηχος κλησης απο το τηλεφωνο και αν ναι πως? ακριβως το ιδιο εχω και εγω (coloud pop) αλλα ακουγεται ο ηχος καννονικα μονο λιγο ποιο χαμηλα απο οτι χωρις ακουστικα...οταν δυναμώσεις την ενταση στα ακουστικα θα δεις στην notification bar 2 κουμπια το ενα θα λεει δονηση και το αλλο ηχος πατα τα να γινουν μπλε και θα χτυπαει :!: Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cult Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 ευχαριστω φιλε το εβαλα τερμα και οντως με τα ακουστικα χτυπαει αλλα πολυ πιο χαμηλα απο οτι χωρις αυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Επειδη δεν εχω βρει χρονο να παω να το δω απο κοντα,στο χερι πως καθετα;γενικα στην καθημερινη χρηση πως ειναι; Μαρεσει απιστευτα,το μονο που σκεφτομαι ειναι το μεγεθος του μιας κα μεχρι τωρα δεν ειχα κινητο παραπανω απο τα 4,3" του L820. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t0lias Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Επειδη δεν εχω βρει χρονο να παω να το δω απο κοντα,στο χερι πως καθετα;γενικα στην καθημερινη χρηση πως ειναι; Μαρεσει απιστευτα,το μονο που σκεφτομαι ειναι το μεγεθος του μιας κα μεχρι τωρα δεν ειχα κινητο παραπανω απο τα 4,3" του L820. Επειδη κ εγω το 820 εχω,ειχα το 640 και 640XL για μια μερα κ μπορω να πω οτι δεν ειχα κανενα προβλημα,μου εκατσε μια χαρα στο χερι,οκ οχι απο την πρωτη στιγμη αλλα οσο περνουσε η ωρα το συνηθιζα και μου αρεσε πολυ! Το 640XL αξιζει τα λεφτα του και το μεγεθος (τλκ και εγω αυτο τον ενδιασμο ειχα) συνηθιζεται πανευκολα! Σκεψου οταν γυρισα στο δικο μου ξενερωσα που ηταν τοσο μικρο. :lol: Παράθεση Xiaomi Mi 13 Pro 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 (edited) Παιδια ξερετε με ποιο τροπο μπορω να βλεπω antenna web ζωντανα η τα βιντεο γτ απο μαμα δεν παιζει υπαρχει καποια εφαρμογη να δουλευει ομως. Τα βιντεο που τραβαει το κινητο κολανε ξερετε τι συμβαινει και καποια λυση;οποια βοηθεια χρησιμη Edited June 27, 2015 by niotheros συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deal703 Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Παιδια καταλαθος απενεργοποιησα την ωρα και τις ειδοποιησεις απο την οθονη οταν ειναι στην αναμονη και δεν θυμαμαι πως.μπορει να βοιθησει καποιος για να το ενεργοποιησω ξανα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Το πρόβλημα με τα βίντεος που κολλάνε, είναι γενικό η μεμονωμένο; Αν είναι γενικό πάντως είναι αρκετά σοβαρό θέμα και απορώ με τις διθυραμβικές κριτικές τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, σε σχέση πάντα με την τιμή. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Το πρόβλημα με τα βίντεος που κολλάνε, είναι γενικό η μεμονωμένο; Αν είναι γενικό πάντως είναι αρκετά σοβαρό θέμα και απορώ με τις διθυραμβικές κριτικές τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, σε σχέση πάντα με την τιμή. Εγώ φίλε μου έχω βγάλει 2 βίντεο μικρής διάρκειας και δεν έχω δει κάνα κολλημα. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό σε άλλα παιδιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos_l Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Το πρόβλημα με τα βίντεος που κολλάνε, είναι γενικό η μεμονωμένο; Αν είναι γενικό πάντως είναι αρκετά σοβαρό θέμα και απορώ με τις διθυραμβικές κριτικές τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, σε σχέση πάντα με την τιμή. Φίλε μου δοκίμασα το βίντεο σε όλες τις ποιότητες και δεν μου κάνει τίποτα. Μάλλον δεν είναι κάτι γενικό. Τι να πω. Παράθεση My Phone Samsung Note 9 My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cult Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 ΠΑιδια μπορουμε να αλλαξοτμε αναλυση στην καμερα(βιντεο-φωτογραφικη) και αν ναι πως?Οι καμερα πως κανει ζουμ,δεν ειδα καποια επιλογη. Επισης απο που ενεργοποιειται η microsoft camera γιατι βρισκω μονο επιλογη για τη lumia camera. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cult Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Και κατι υπερεπειγον.Εχω το τηλεφωνο καμια δεκαρια μερες και πλεον η μπαταρια σε αναμονη και κανα δυο τηλεφωνα (οχι ιντερνετ-παιχνιδια) δεν τη βγαζει την ημερα.καλυπτομαι απο την εγγυηση (για την μπαταρια ) η θα με σουταρουν?Μπορουν με καποιο τροπο να ελεγξουν την κατασταση της μπαταριας ωστα να δικαιολογειται η εγγυηση της? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Και κατι υπερεπειγον.Εχω το τηλεφωνο καμια δεκαρια μερες και πλεον η μπαταρια σε αναμονη και κανα δυο τηλεφωνα (οχι ιντερνετ-παιχνιδια) δεν τη βγαζει την ημερα.καλυπτομαι απο την εγγυηση (για την μπαταρια ) η θα με σουταρουν?Μπορουν με καποιο τροπο να ελεγξουν την κατασταση της μπαταριας ωστα να δικαιολογειται η εγγυηση της? Κοιτα μηπως εχεις καποια περιεργη εφαρμογη και στην τρωει. Αν οχι τοτε απο οτι ξερω οι μπαταριες εχουν εγγυηση 6 μηνες αν ειναι βλαμενη.Εμενα με 2 σιμ ενεργες και σερφαρισμα τηλεφωνα βαϊμπερ νορμαλ χρηση μου κραταει 45 ωρες μινιμουμ.Παντα ανοιχτο μεχρι να παει στο 15 με 20 % και το φορτιζω. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cult Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Η αληθεια ειναι οτι ειχα το τηλεφωνο καμια 10αρια μερες και δεν το ειχα πειραξει καθολου.Τα ειχα ολα ανοικτα (bt,wifi,οθονη μονιμως ανοικτη κτλ).Χθες τα εκλεισα ολα και παει καλα.Παρατηρησα βεβαια οτι η μπαταρια κανει βουτια μετα το 50%. ΠΗγα και σε nokia care και μου ειπαν τα εξης τρελα. Να τους αφησω το κινητο απο το πρωι και να το παρω το βραδυ, να του περασουν το καινουργιο λογισμικο (θα χασω οτι εχει μεσα). Αν και παλι τιποτα να το αφησω ακομη δυο ημερες να δουν τη συμπεριφορα της μπαταριας. Σε ερωτηση μου αν γινεται να περασω εγω το λογισμικο ή αν μπορουν να μετρησουν μονο την μπαταρια ,ηταν αρνητικοι. Κυριως το δευτερο (μπαταρια) μου εκανε τρομερη εντυπωση.Προς τι τοση ταλαιπωρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Nα αλλαξεις nokia care :D Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cult Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 ΜΑκαρι να μπορουσα αλλα δεν μενω αθηνα και στην πολη μνου εχει μονο 1. Να υποθεσω οτι αν παω Γερμανο θα φαω πορτα ε( δεν το πηρα απο εκει)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwta_Tzalavra Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 (edited) Ειμαι χρηστης 5s iphone.. Θελω να κανω τ μεταβαση για πολους λογους! Μεγαλυτερη οθονη, καλυτερα megapixels κλπ.. Και σκεφτομαι θα μεινω ικανοποιημενη; Θελω να ξερω απο σας που το χετε στα χερια σας αν θα μεινω ευχαριστημενη ή θα "βλαστιμω" τ ωρα και την στιγμη που το πηρα! Τι λετε; Τις εφαρμογες τις περισσοτερες θα τις βρω; Καποια παιχνιδια παιζω και θελω να χει, αν οχι τα ιδια απαραιτητα αλλα παρομοια, του fb ας πουμε καποια, και τα γνωστα, για επεξεργασια φωτογραφιων, viber, messenger, instagram, whats'up? Edited July 5, 2015 by Giwta_Tzalavra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iStewie Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 από εφαρμογές ψάξε όποια θες εδώ: http://www.windowsphone.com/en-us/store . viber, messenger, instagram έχει, whats up (της cosmote) όχι, το whatsapp το έχει. σε παιχνίδια και κυρίως από το facebook μόνο candy crush έχει, ενώ pyramid κτλ μόνο από "τρίτους" όχι τα κανονικά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwta_Tzalavra Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 από εφαρμογές ψάξε όποια θες εδώ: http://www.windowsphone.com/en-us/store . viber, messenger, instagram έχει, whats up (της cosmote) όχι, το whatsapp το έχει. σε παιχνίδια και κυρίως από το facebook μόνο candy crush έχει, ενώ pyramid κτλ μόνο από "τρίτους" όχι τα κανονικά. Μια χαρα ποικιλια εχει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moyro Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 σκεψη προς αγορα μεταξυ του 830 και του 640 ποιο ειναι καλυτερο σε καμερα απο αυτο εξαρτατε η αγορα κινητου για μενα ευχαριστω οποιος ξερει ας απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 (edited) σκεψη προς αγορα μεταξυ του 830 και του 640 ποιο ειναι καλυτερο σε καμερα απο αυτο εξαρτατε η αγορα κινητου για μενα ευχαριστω οποιος ξερει ας απαντηση Απευθύνσου καλύτερα στο forum Επιλογή Συσκευής. Edited July 5, 2015 by Alex_tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iStewie Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Μια χαρα ποικιλια εχει! αν είσαι ικανοποιημένος από τις εφαρμογές, τότε δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα μιας και τα windows phone είναι ό,τι πιο κοντινό στο iOS στην λειτουργία των εφαρμογών οπότε δεν θα έχεις "εκπλήξεις". Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 καλημερα παιδια.εκτος απο τις μαμας πλοηγηση υπαρχει στο καταστημα αλλη επιλογη.Στο αντροιντ εχω βολευτει πολυ με το sygic και καπου πηρε το ματι μου οτι υπαρχει κ αυτο....επισης ,την 64αρα καρτα μου θα την τρεξει?ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 (edited) εδωσα το 930 kai πηρα 640 xl.ελπιζω να μεινω ικανοποιημενος μπορει να μου πει καποιος που μπορω να βρω καμια πολυυυυυυυυυυυυυυυυ λεπτη θηκη και μεμβρανη?αλλα για αγορα ιντενετ απο ελλαδα γιατι ειμαι επαρχια Edited July 6, 2015 by giabritsos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 εδωσα το 930 kai πηρα 640 xl.ελπιζω να μεινω ικανοποιημενος μπορει να μου πει καποιος που μπορω να βρω καμια πολυυυυυυυυυυυυυυυυ λεπτη θηκη και μεμβρανη?αλλα για αγορα ιντενετ απο ελλαδα γιατι ειμαι επαρχια http://www.e-click.gr/index.php?target=categories&category_id=2574 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts