taratsa Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! Με φοβίζει το θέμα της μπαταρίας που διαβάζω εδώ και πρέπει να σκεφτώ καλά πριν προχωρήσω...! Με δυνατή χρήση 2 μέρες χαλαρά. Και εγώ μολις το πηρα δεν περασα τιποτα μεσα εκανα τις αναβαθμισεις ολες μαζι με ενα hard reset μετά και πετάει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lilliput Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Το hard reset είναι η επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, σωστά; Να την κάνω αφού εγκαταστήσω τα 10; Χρειάζεται; Γιατί διαβάζω κάποιοι κάνουν και κάποιοι άλλοι όχι! Συγγνώμη αν σας ζαλίζω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasicristo Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Το hard reset είναι η επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, σωστά; Να την κάνω αφού εγκαταστήσω τα 10; Χρειάζεται; Γιατί διαβάζω κάποιοι κάνουν και κάποιοι άλλοι όχι! Συγγνώμη αν σας ζαλίζω! αν θες υην γνωμη μου κρατα το τηλεφωνακι σου οπως ειναι. Μολις η msft τελοιοποιησει τα 10αρια τοτε βλεπεις. αυτη την στιγμη ειναι χειροτερα σε ολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panseraikos Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 αν θες υην γνωμη μου κρατα το τηλεφωνακι σου οπως ειναι. Μολις η msft τελοιοποιησει τα 10αρια τοτε βλεπεις. αυτη την στιγμη ειναι χειροτερα σε ολα. καλησπερα οταν λες χειροτερα σε ολα τι ενοεις φιλε μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagkos Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Καλησπέρα.Προερχόμενος και εγώ από μία περίοδο χρόνων σε android έκανα στροφή καριέρας. :lol: Το κινητό το πήρα πριν από 15 μέρες και προσωπικά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Το κράτησα 6 μέρες με 8.1 και μετά έκανα το update σε 10. Γενικά αυτό που βλέπω εγώ στο κινητό με windows 10 είναι: 1) Η μπαταρία με βαριά χρήση είναι στην 1 - 1,5 μέρα (ανοιχτά wifi και 3g συνεχόμενα σε χρήση, φωτεινότητα στο auto).Ναι όντως με τα 8.1 κρατούσε σχεδόν 2πλάσια αλλά προσωπικά δεν με χαλάει μετά από τέτοια χρήση να φορτίζω το κινητάκι μου το βράδυ. 2)Ελάχιστα κλεισίματα εφαρμογών (Facebook κατα βάση , Κάμερα κτλ) μετά απο 3-4 μέρες ανοιχτό το τηλέφωνο.Με μία επανεκκίνηση όλα κομπλέ.Δεν το αντιμετόπησα προσωπικά στα 8.1 αλλα είναι τόσο σπάνιο που δεν χαλάει και την διάθεση.(1 κλείσιμο εφαρμογής ανα 2 μέρες μέσος όρος). 3)Μερικές φορές σε συγκεκριμένες επαφές όταν σε καλούν δεν εμφανίζει το όνομα της επαφής.Με μία επανεκκίνηση και αυτό κομπλέ. Ενοχλητικό αρκετά καθώς δεν ξέρεις ποιος σε παίρνει. (Δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα και συγχρονισμού των δικών μου επαφών βέβαια καθώς τις συγχρόνισα μέσω gmail). 4)Το άσπρο από πίσω λερώνει εύκολα και δεν καθαρίζει εξήσου εύκολα :cry: Κατα τα άλλα το κινητό για τα 140ε που κοστίζει είναι φωτιά. Στα πολύ συν του η καλή κάμερα , δεν έχω κολλήματα στην χρήση μου αρέσει η αίσθηση που μου αφήνει το κινητό θα το ξαναέπαιρνα χωρίς δεύτερη σκέψη.Για τα windows 10 ,με την ελάχιστη εμπηρία μου από το τηλέφωνο με τα 8.1 , θα τα ξαναέβαζα γιατί σαν σύνολο μου αφήνουν καλή αίσθηση στην χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Έχω το 640XL LTE κάτι λιγότερο από έναν χρόνο. Το κράτησα περίπου τρεις μήνες με windows 8.1 και αφού δεν ερχόταν τότε (Φθινόπωρο περίπου) η επίσημη αναβάθμιση, έβαλα τα windows 10 μέσω insider. Είχαν γίνει αρκετά σταθερές και οι preview builds και έτσι προχώρησα στην αναβάθμιση. Δεν το μετάνιωσα καθόλου, μιας και τα μικροπροβλήματα που είχα (μία φορά χρειάστηκε hard reset) δεν καθιστούσαν τη συσκευή μη λειτουργική, αφού είναι και η κύρια συσκευή μου. Ήρθα και εγώ έπειτα από αρκετά χρόνια χρήστης android συσκευών, έχοντας στην αρχή και τους ενδοιασμούς μου για τη μετάβαση αυτή. Τα windows 10 μου αρέσουν πολύ, αν και σίγουρα θέλουν αρκετή δουλειά ακόμη, κυρίως η ποιότητα/λειτουργικότητα εφαρμογών στο store. Ένα από τα πολλά που μου αρέσουν στα windows 10, είναι το ότι συνεργάζονται άψογα με τα windows 10 στον υπολογιστή, όπως επίσης ο συγχρονισμός σελιδοδεικτών του edge στο pc με του edge στο lumia μου. Περιμένω με ανυπομονησία να γίνουν ακόμη πιο σταθερές οι εκδόσεις της redstone και να προχωρήσω στην επόμενη αναβάθμιση. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 σαν βασικο κινητο εχω το LUMIA 640 LTE w8.1 για να δω διαφορες εβαλα (θα βαλω δηλ) και στο 640 XL LTE 2sim τα 10αρια ώστε να δω διαφορες και να κανω συγκριση αμεσα. Διαβαζω τοσα υπερ και κατά ώστε με κουρντισατε να μπω στην διαδικασια. Ειχα βαλει τα 10αρια στο βασικο 640 μου αλλα ξαναγυρισα στα 8.1. Τωρα θελω να κανω συγκριση διπλα διπλα. Το κριμα στον λαιμο σας...αλλα βαρατε με και ας κλαιω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panseraikos Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 εσεις που ειχατε και 8.1 και 10 εχει τοσο μεγάλη διαφορά στην ποιοτητα της καμερας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Προσπαθώ να βρω ψάχνοντας αν τελικά το συγκεκριμένο τηλέφωνο γίνεται root.ξέρει κανείς αν γίνεται τελικά?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xostel77 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Εχω θεμα με το HDR. Στις 10 φωτογραφίες που τραβάω στις 7 περίπου δεν λειτουργεί. Εχει κανεις άλλος το ιδιο πρόβλημα;;; Έκτος απο το πρόβλημα με το HDR η κάμερα εχει βελτιωθει πολυ η ειναι η ιδεα μου; Παράθεση Μανουσάκης Νίκος Xiaomi Mi 9T Pro http://www.monsterfish-greekfans.gr/forum http://www.facebook.com/nikos.manousakismariastavroulaki?ref=tn_tnmn http://www.youtube.com/user/xostel77?feature=mhee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taratsa Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Στην ένδειξη της μπαταρίας λέει π.χ 80% 7/4 ή 62% 3/5....τι εννοεί ο ποιητής?:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Προσπαθώ να βρω ψάχνοντας αν τελικά το συγκεκριμένο τηλέφωνο γίνεται root.ξέρει κανείς αν γίνεται τελικά?? Δεν υπάρχει root στα Windows Phone, καμία σχέση με το Android. Στην ένδειξη της μπαταρίας λέει π.χ 80% 7/4 ή 62% 3/5....τι εννοεί ο ποιητής?:blink: Ε; Που το λέει αυτό φίλε μου, εγώ δεν βλέπω πουθενά τέτοιο πράγμα. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taratsa Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 (edited) Άκυρο λαλακία είπα Μάλλον η ημερομηνία είναι! Edited April 7, 2016 by taratsa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Άκυρο λαλακία είπα Μάλλον η ημερομηνία είναι! Κλαίω,η ημερομηνία είναι όντως..... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taratsa Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Κλαίω,η ημερομηνία είναι όντως..... Αν είναι βλήμα ο άνθρωπος...στο τσακ με έχασε η ΝΑΣΑ!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Αν είναι βλήμα ο άνθρωπος...στο τσακ με έχασε η ΝΑΣΑ!:lol: Έλα μωρέ σιγά, Τα λάθη είναι για τους ανθρώπους... Off topic και συγγνώμη. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Αν είναι βλήμα ο άνθρωπος...στο τσακ με έχασε η ΝΑΣΑ!:lol: Έλα μωρέ σιγά, Τα λάθη είναι για τους ανθρώπους... Off topic και συγγνώμη. Off topic : για να γελάσουμε λίγο, σχετικά με το πόσο κόλλημα μπορεί να φάει κάποιος, όταν είχα στο πολύ παρελθόν ένα iPhone 3GS, χωρίς να το καταλάβω, έκλεισα από το πλαϊνό πλήκτρο τον ήχο και μόνο που δεν το πήγα στο service για πρόβλημα στη συσκευή:lol: Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Προσπαθώ να βρω ψάχνοντας αν τελικά το συγκεκριμένο τηλέφωνο γίνεται root.ξέρει κανείς αν γίνεται τελικά?? μια χαρα ρουτ γινεται...αρκει να βρεις το σχετικο apk..ελεος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Προσπαθώ να βρω ψάχνοντας αν τελικά το συγκεκριμένο τηλέφωνο γίνεται root.ξέρει κανείς αν γίνεται τελικά?? εεεε τι;:blink::wacko: και για ποιο λόγο βασικά να θες να το κάνεις; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Καλησπέρα.Φίλοι η εγω κόλλησα η στραβομάρα έχω!!Που βρίσκεται στην κάμερα στα 10αρια το κουμπί για λήψη φωτο σε HDR? Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 (edited) μια χαρα ρουτ γινεται...αρκει να βρεις το σχετικο apk..ελεος Ρε παιδιά πιο γίνετε root; Τα Windows γίνονται root με αρχείο .apk ή εγώ μπαίνω σε λάθος νήμα; Τάσο, στείλε μου κι εμένα το αρχείο για το 550 να το κάνω κι εγώ, να περάσω και custom rom αν γίνετε. Edited April 7, 2016 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 μια χαρα ρουτ γινεται...αρκει να βρεις το σχετικο apk..ελεος Κ εγώ ψάχνοντας βρήκα ότι γίνεται...το αρχείο το ξέρεις??θέλω να το κάνω για να κερδίσω λίγο χώρο στην ήδη μικρη εσωτερική μνήμη.σβήνοντας όλο κ κάτι..κάθε βοήθεια δεκτή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 one click root for windows....google it Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 ΔΕΝ υπάρχει root στα Windows Phone, το "Windows" που γράφει ο φίλος είναι μάλλον για Windows PC το αρχείο (.exe) μέσω του οποίου γίνεται root στα Android . Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 ΔΕΝ υπάρχει root στα Windows Phone, το "Windows" που γράφει ο φίλος είναι μάλλον για Windows PC το αρχείο (.exe) μέσω του οποίου γίνεται root στα Android . Είπα κι εγώ, μα τόσο εκτός θέματος είμαι; Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts