Jump to content

vagkos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About vagkos

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

vagkos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Έχω ένα θεματακι παιδιά με την χρήση του skype σε windows 10. Απο όσο ξέρω βασικά είναι λογικό που συμβαίνει αλλα μήπως κάποιος έχει βρεί καμιά λύση.έχω πάνω σe tablet windows 10 (φαντάζομαι το ιδιο ισχύει και σε Pc) .Tο skype δουλεύει κανονικά εκτός από το ότι όταν το tablet είναι κλειδωμένο(Sleep mode,Ανοιχτό wifi όμως) δεν χτυπάει οπότε δεν καταλαβαίνεις όταν σε καλεί κάποιος.Επίσης όταν είμαι σε tablet mode δεν βγαίνει το παράθυρο για απάτνηση όταν με καλεί καποιος παρα μόνο ακούγετε ο ήχος οτι χτυπάει.Έχει ασχοληθεί μήπως κανείς με το θεματάκι? Ευχαριστώ πολυ.
  2. Καλησπέρα.Προερχόμενος και εγώ από μία περίοδο χρόνων σε android έκανα στροφή καριέρας. :lol: Το κινητό το πήρα πριν από 15 μέρες και προσωπικά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Το κράτησα 6 μέρες με 8.1 και μετά έκανα το update σε 10. Γενικά αυτό που βλέπω εγώ στο κινητό με windows 10 είναι: 1) Η μπαταρία με βαριά χρήση είναι στην 1 - 1,5 μέρα (ανοιχτά wifi και 3g συνεχόμενα σε χρήση, φωτεινότητα στο auto).Ναι όντως με τα 8.1 κρατούσε σχεδόν 2πλάσια αλλά προσωπικά δεν με χαλάει μετά από τέτοια χρήση να φορτίζω το κινητάκι μου το βράδυ. 2)Ελάχιστα κλεισίματα εφαρμογών (Facebook κατα βάση , Κάμερα κτλ) μετά απο 3-4 μέρες ανοιχτό το τηλέφωνο.Με μία επανεκκίνηση όλα κομπλέ.Δεν το αντιμετόπησα προσωπικά στα 8.1 αλλα είναι τόσο σπάνιο που δεν χαλάει και την διάθεση.(1 κλείσιμο εφαρμογής ανα 2 μέρες μέσος όρος). 3)Μερικές φορές σε συγκεκριμένες επαφές όταν σε καλούν δεν εμφανίζει το όνομα της επαφής.Με μία επανεκκίνηση και αυτό κομπλέ. Ενοχλητικό αρκετά καθώς δεν ξέρεις ποιος σε παίρνει. (Δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα και συγχρονισμού των δικών μου επαφών βέβαια καθώς τις συγχρόνισα μέσω gmail). 4)Το άσπρο από πίσω λερώνει εύκολα και δεν καθαρίζει εξήσου εύκολα :cry: Κατα τα άλλα το κινητό για τα 140ε που κοστίζει είναι φωτιά. Στα πολύ συν του η καλή κάμερα , δεν έχω κολλήματα στην χρήση μου αρέσει η αίσθηση που μου αφήνει το κινητό θα το ξαναέπαιρνα χωρίς δεύτερη σκέψη.Για τα windows 10 ,με την ελάχιστη εμπηρία μου από το τηλέφωνο με τα 8.1 , θα τα ξαναέβαζα γιατί σαν σύνολο μου αφήνουν καλή αίσθηση στην χρήση.
  3. Καλησπέρα λοιπόν και απο εμένα .4 ώρες + με το be x στα χέρια μου και μπορώ νομίζω να σας πω και εγώ τις απόψεις μου και να σας περιγράψω την εμπειρία μου.Καταρχάς να σας ευχαριστήσω γιατί αν δεν ήταν αυτό το thread ίσως να μην το είχα αγοράσει το κινητό .Το κινητό το πήρα απο το everbuying με έκπτωτση 12%,το κουπόνι της εκπτωσης μου δώθηκε κατα την εγγραφή μου στο site.Μαζί με dhl express μεταφορικά και ασφάλεια έφτασε στα 85$ κόστος.Φυσικά λόγω courier σταμάτησε τελωνείο το οποιό μου κόστισε άλλα 72,5 ευρώ.Παρέλαβα μαζί με το τελωνείο 7 μέρες μετά την παραγγελία .Αν και κόστισε εν τέλει πολύ παραπάνω από το αρχικό υπολογισμένο κόστος θεωρώ πως αν κάποιος λέει την συγκεκριμένη συσκευή απλά vfm είναι πολύ συγκρατημένος .Και εξηγώ:Τρομερή οθόνη , το κινητό δεν κολλάει πουθενά ,η κάμερα προσωπικά θεωρώ πως είναι πολύ καλή , πολύ ωραία αίσθηση στο κράτημα και ποιοτική κατασκευή ,wifi και gps άριστα,σήμα αν και φαίνεται να μην γεμίζει σχεδόν ποτέ -μία με δυο γραμμές πάντα-δεν φαίνεται ποτέ εκτος δικτύου (cosmote),browsing πολύ γρήγορο.Προσωπικά μέχρι τώρα το θεωρώ μία πάρα πολύ καλη συσκευή ,ακόμα και για τα λεφτά που μου κόστισε τελικά. Αρνητικά : Θα ήθελα τα κουμπιά του μενού να είναι φωτιζόμενα.Επίσης έχω ένα πρόβλημα,οταν κατεβάζω από το play store με κάρτα sd μέσα ,αν και προεπιλεγμένος αποθηκευτικός χώρος είναι του κινητού πάει να το αποθηκεύσει στην sd. Υγ:Δεν δοκίμασα ακόμα δεδομένα 3g οπότε δεν μπορώ να σας πω εντυπώσεις.
×
×
  • Create New...