Jump to content

Microsoft Lumia 640 XL

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα.Να ρωτήσω κάτι.Έχω κατεβάσει τον Upgrade Advisor από το store και Ενώ κάνει τον έλεγχο και βρίσκει ότι μπορεί το τηλέφωνο να αναβαθμιστεί σε windows 10 μου βγάζει μήνυμα ότι βρίσκεται σε συνεργασία με τον παροχο κλπ κλπ και θα ειδοποιηθω όταν Ειναι Έτοιμη η αναβαθμιση.Γυρισα την γλώσσα και σε English(USA)και πάλι τα ίδια.

Επίσης και μέσα από τις ρυθμίσεις/ενημερώσεις τηλεφώνου όταν το βάζω και ψάχνει μου λέει ότι το σύστημα

ειναι ενημερωμένο.

Έτσι γίνεται...ξερει κάποιος να μου πει?

Ευχαριστώ.

Edited by sakarkas1
Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα.Να ρωτήσω κάτι.Έχω κατεβάσει τον Upgrade Advisor από το store και Ενώ κάνει τον έλεγχο και βρίσκει ότι μπορεί το τηλέφωνο να αναβαθμιστεί σε windows 10 μου βγάζει μήνυμα ότι βρίσκεται σε συνεργασία με τον παροχο κλπ κλπ και θα ειδοποιηθω όταν Ειναι Έτοιμη η αναβαθμιση.Γυρισα την γλώσσα και σε English(USA)και πάλι τα ίδια.

Επίσης και μέσα από τις ρυθμίσεις/ενημερώσεις τηλεφώνου όταν το βάζω και ψάχνει μου λέει ότι το σύστημα

ειναι ενημερωμένο.

Έτσι γίνεται...ξερει κάποιος να μου πει?

Ευχαριστώ.

Αυτό που σου λέει, το τηλέφωνο σου είναι branded από κάποια εταιρία κινητής. Έχουν πει πως θα δώσουν την αναβάθμιση αργότερα για αυτούς που έχουν τέτοιες συσκευές.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Αυτό που σου λέει, το τηλέφωνο σου είναι branded από κάποια εταιρία κινητής. Έχουν πει πως θα δώσουν την αναβάθμιση αργότερα για αυτούς που έχουν τέτοιες συσκευές.

Δεν νομίζω...πριν δέκα μέρες περίπου το πήρα από Κωτσόβολο που το είχε βγάλει σε προσφορά.

Δεν ξέρω βέβαια κιόλας...στις ρυθμισες και στις πληροφορίες γράφει..

Μοντέλο:Microsoft Lumia 640 XL Dual sim

Παροχος Κινητής Τηλεφωνίας:CEE Area SW Variant

Λογισμικό:Windows Phone 8.1 Update 2

Edited by sakarkas1
Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6

Στην κουρτίνα που κατεβάζεις με τις συντομεύσεις,στο εικονίδιο του φακού το πατάω και δεν ανάβει...γιατί?????

Ο φακός, σε όσες 8.1 συσκευές έχω αναβαθμίσει, είναι με τα φεγγάρια του. Τις πρώτες ώρες μετά την εγκατάσταση των W10 δεν άναβε, χθες που ήθελα να ψάξω κάτι άναψε και έκλεισε μόνος του (νόμιζα ότι κάηκε το φλας αλλά λειτουργεί από την κάμερα) και ακόμα και τώρα δεν ανάβει - λογικά θα θέλει restart.

Δεν νομίζω...πριν δέκα μέρες περίπου το πήρα από Κωτσόβολο που το είχε βγάλει σε προσφορά.

Δεν ξέρω βέβαια κιόλας...στις ρυθμισες και στις πληροφορίες γράφει..

Μοντέλο:Microsoft Lumia 640 XL Dual sim

Παροχος Κινητής Τηλεφωνίας:CEE Area SW Variant

Λογισμικό:Windows Phone 8.1 Update 2

Θα πρέπει να περιμένεις. Διαφορετικά, βάζεις το Windows Insider, επιλέγεις το Production κανάλι και σου εγκαθιστά την .164 που θα σου έδινε και το Upgrade Advisor (τα ίδια ακριβώς, καμία διαφορά λόγω Insider).

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Ο φακός, σε όσες 8.1 συσκευές έχω αναβαθμίσει, είναι με τα φεγγάρια του. Τις πρώτες ώρες μετά την εγκατάσταση των W10 δεν άναβε, χθες που ήθελα να ψάξω κάτι άναψε και έκλεισε μόνος του (νόμιζα ότι κάηκε το φλας αλλά λειτουργεί από την κάμερα) και ακόμα και τώρα δεν ανάβει - λογικά θα θέλει restart.

Θα πρέπει να περιμένεις. Διαφορετικά, βάζεις το Windows Insider, επιλέγεις το Production κανάλι και σου εγκαθιστά την .164 που θα σου έδινε και το Upgrade Advisor (τα ίδια ακριβώς, καμία διαφορά λόγω Insider).

Ok...Ευχαριστώ

το 640 μου είναι LTE.

1. Αυτό σημαινει ότι είναι 4G?....καπου εχω μπερδευτεί. Στις επιλογες μου δινει 2g-3g-LTE.

2. επισης εχω απορια τι είναι το 3.5g που αναφερουν μερικα τηλεφωνα?

το 640 μου είναι LTE.

1. Αυτό σημαινει ότι είναι 4G?....καπου εχω μπερδευτεί. Στις επιλογες μου δινει 2g-3g-LTE.

2. επισης εχω απορια τι είναι το 3.5g που αναφερουν μερικα τηλεφωνα?

1. LTE = 4G.

2. Είναι κάτι ανάμεσα σε 3G & 4G.

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Σχετικά με την αυτονομία πάλι, μετά από εγκατάσταση των w10. Με το που έκανα το upgrade έκανα και hard reset. Αρα καθαρή εγκατάσταση των προγραμμάτων κλπ. Δεν πρόλαβα να βάλω πολλά προγράμματα πάνω και σίγουρα πολλά λιγότερα από αυτά που είχα με τα 8.. Βγάζω από το φορτιστή το κινητό στις 06:30 περίπου το πρωί. Μέχρι τις 1500 χωρίς πολλά πολλά η αυτονομία του είχε πέσει στο 50% και λίγο ποιο κάτω. Άρον άρον μόλις γύρισα στο σπίτι επέστρεψα στα 8.1. Σήμερα μετά από φόρτιση προχτές το πρωί το κινητό ήταν στο 75%. Θα το σκεφτώ πολύ πριν προχωρήσω ξανά σε αναβάθμιση και μόνο όταν σιγουρευτώ ότι το πρόβλημα της αυτονομίας έχει λυθεί άπαξ δια παντός. Ίσως για αυτό το λόγο και η windows να μη προχωράει επίσημα σε αναβάθμιση των συσκευών αυτών στα επόμενα windows .Το πρόβλημα φαίνεται πως είναι ποιο σοβαρό και από το φθινόπωρο σχεδόν που περιμένουμε έχει πιάσει καλοκαιράκι σε λίγο και ακόμη τίποτα. Η αυτονομια του κινητού είναι ένα από τα πολύ δυνατά του σημεία. Πρωτη φορά , προσωπικά, βλέπω smartphone συσκευή να έχει τόση αυτονομία.

Όπως είπα και στο νήμα του 550, είχα ακριβώς τα ίδια προβλήματα με την κατανάλωση καινούριο όταν το πήρα. Μετά που πέρασα το καινούριο Firmware η αυτονομία αυξήθηκε τουλάχιστον 50%. Δυστυχώς θα πρέπει να περιμένετε...... Μέχρι να έρθει το Firmware.

το προβλημα τις αυτονομιας δεν το εχουν ολοι,ψαχτετο το θεμα.

ΤΟ έβγαλα απο την φόρτιση στις 11 το βράδυ, στις 8 το πρωί που ξύπνησα είχε παει 97%

Απο εκεί και μετά είμαι στο νετ με κατι βιντεο φωτο κ.λ.π μέχρι τις 2 και εχει πάει 80%.

Μια χαρά πάει πιστεύω!

ΤΟ έβγαλα απο την φόρτιση στις 11 το βράδυ, στις 8 το πρωί που ξύπνησα είχε παει 97%

Απο εκεί και μετά είμαι στο νετ με κατι βιντεο φωτο κ.λ.π μέχρι τις 2 και εχει πάει 80%.

Μια χαρά πάει πιστεύω!

Έτσι όπως τα λες εσύ φίλε taratsa μια χαρά τα πάει το δικό σου!

Δεν ξέρω τι γίνεται,άλλοι λένε έτσι και άλλοι αλλιώς για το θέμα της αυτονομίας.

Σχετικά με την αυτονομία πάλι, μετά από εγκατάσταση των w10. Με το που έκανα το upgrade έκανα και hard reset. Αρα καθαρή εγκατάσταση των προγραμμάτων κλπ. Δεν πρόλαβα να βάλω πολλά προγράμματα πάνω και σίγουρα πολλά λιγότερα από αυτά που είχα με τα 8.. Βγάζω από το φορτιστή το κινητό στις 06:30 περίπου το πρωί. Μέχρι τις 1500 χωρίς πολλά πολλά η αυτονομία του είχε πέσει στο 50% και λίγο ποιο κάτω. Άρον άρον μόλις γύρισα στο σπίτι επέστρεψα στα 8.1. Σήμερα μετά από φόρτιση προχτές το πρωί το κινητό ήταν στο 75%. Θα το σκεφτώ πολύ πριν προχωρήσω ξανά σε αναβάθμιση και μόνο όταν σιγουρευτώ ότι το πρόβλημα της αυτονομίας έχει λυθεί άπαξ δια παντός. Ίσως για αυτό το λόγο και η windows να μη προχωράει επίσημα σε αναβάθμιση των συσκευών αυτών στα επόμενα windows .Το πρόβλημα φαίνεται πως είναι ποιο σοβαρό και από το φθινόπωρο σχεδόν που περιμένουμε έχει πιάσει καλοκαιράκι σε λίγο και ακόμη τίποτα. Η αυτονομια του κινητού είναι ένα από τα πολύ δυνατά του σημεία. Πρωτη φορά , προσωπικά, βλέπω smartphone συσκευή να έχει τόση αυτονομία.

Θα έπρεπε κατά τη γνώμη μου να περιμένεις λίγο και να έκανες άλλο ένα hard reset πριν επιστρέψεις πίσω στα 8.1. Όταν έβαλες την πρώτη φορά τα windows 10, έκανες εργοστασιακή επαναφορά για κάποιο πρόβλημα, ή απλώς για να γίνει καθαρή εγκατάσταση; Στο 640XL LTE που έχω, έβαλα την πρώτη φορά τα windows 10 μέσω insider. Δεν είχα κάποιο πρόβλημα στην αρχή, εκτός βέβαια από την αυτονομία. Το άφησα λίγο, έκανα κάποιους κύκλους φόρτισης και έβλεπα σιγά σιγά η αυτονομία να καλυτερεύει. Όταν έβαλα την ...107 είχα σοβαρό πρόβλημα με την κάρτα μνήμης. Για κάποιο λόγο μου καταστράφηκε. Έκανα τότε ένα και το μοναδικό μέχρι τώρα, hard reset και από τότε η συσκευή δουλεύει καλύτερα. Το έχουν αναφέρει πολλοί, αν δεν κάνω λάθος, πως μετά την αναβάθμιση, παρουσιάζονται διάφορα θέματα, τα οποία θέλει λίγη υπομονή για να ξεπεραστούν. Τις αναβαθμίσεις στο store, τις έχεις στο αυτόματο; Το ρωτάω μήπως και γίνονταν κάποιες αναβαθμίσεις εφαρμογών και γιαυτό η μπαταρία κατέβαινε τόσο γρήγορα.

Τελικά μου δίνει και μένα την αναβάθμιση και για να διαπιστωσω και ο ίδιος πως ειναι

η κατάσταση με την μπαταρία σήμερα το βράδυ θα κάνω την αναβάθμιση.

Δεν ξέρω όμως αν συμβεί κάτι και στραβώσω ποσο εύκολο η μη ειναι να γυρίσω πάλι

στην 8.1?

Από την αρχή που έκανα την αναβάθμιση στα 10 μου εμφανίζεται στο store η εφαρμογή «προσθήκη φωτογραφιών Microsoft» ότι υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση αλλά κάθε φορά που προσπαθώ να την κάνω σκάει με error κατά την εγκατάσταση.

Πώς το αντιμετωπίζω αυτό ;;;

Δεν ελπίζω σε τίποτα.

Δεν φοβάμε τίποτα.

Είμαι παντρεμένος.

Από την αρχή που έκανα την αναβάθμιση στα 10 μου εμφανίζεται στο store η εφαρμογή «προσθήκη φωτογραφιών Microsoft» ότι υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση αλλά κάθε φορά που προσπαθώ να την κάνω σκάει με error κατά την εγκατάσταση.

Πώς το αντιμετωπίζω αυτό ;;;

Μήπως έχεις τις εφαρμογές να κάνουν εγκατάσταση στην κάρτα μνήμης;

Ρυθμίσεις>Σύστημα>Μηνύματα και ενεργοποιείς την επιλογή Επιβεβαίωση αποστολής SMS.

Σε Αγγλικά 8.1 πού υπάρχει αυτή η δυνατότητα ? Πάω Settings αλλά κάτω από την επικεφαλίδα System δεν έχει μηνύματα ή κάτι αντίστοιχο.

Μήπως έχεις τις εφαρμογές να κάνουν εγκατάσταση στην κάρτα μνήμης;

Ναί. αυτό λες να φταίει ;;; :blink:

Δεν ελπίζω σε τίποτα.

Δεν φοβάμε τίποτα.

Είμαι παντρεμένος.

Ναί. αυτό λες να φταίει ;;; :blink:

Αυτό φταίει 100%, στα δέκα σου δίνει την δυνατότητα να την παρακάμψει αύτη την επιλογή στα 8.1 όμως άπλα σου λέει πως δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση.

Σε Αγγλικά 8.1 πού υπάρχει αυτή η δυνατότητα ? Πάω Settings αλλά κάτω από την επικεφαλίδα System δεν έχει μηνύματα ή κάτι αντίστοιχο.

Πάνε και πατα στο εικονίδιο μηνύματα.Μετα πατα τις τρεις τελίτσες κάτω δεξιά,μετά πατα ρυθμίσεις στο αναδυόμενο παράθυρο, στην συνέχεια πατα ρυθμίσεις SIM 1 κάτω χαμηλά και τσέκαρε στην συνέχεια την επιβεβαίωση παραδοσης για SMS,η πρωτη επιλογη ειναι.Ο ίδιος τρόπος νομίζω και στα αγγλικά.

Edited by sakarkas1

Παιδιά σήμερα πήρα το κινητό από Κωτσόβολο,το έβαλα να φορτίσει μιας και η μπαταρία ήταν άδεια εντελώς αλλά δεν βλέπω καμία ένδειξη...το έχω χωρίς κάρτα sim...μπορώ να κάνω κάτι άλλο?

Παιδιά σήμερα πήρα το κινητό από Κωτσόβολο,το έβαλα να φορτίσει μιας και η μπαταρία ήταν άδεια εντελώς αλλά δεν βλέπω καμία ένδειξη...το έχω χωρίς κάρτα sim...μπορώ να κάνω κάτι άλλο?

Καλορίζικο...εαν δεν συμβαίνει κάτι άλλο και η μπαταρία ειναι τελείως άδεια μόλις το βάλεις να φορτίσει συνήθως χρειάζεται κάποιο χρόνο ίσως και αρκετά λεπτά για να σου βγάλει ένδειξη ότι φορτίζει(στην συγκεκριμένη περίπτωση εδώ θα ενεργοποιηθεί) το κινητό.Δεν ξέρω εάν υφίσταται και σε αυτό το κινητό γιατί στο συγκεκριμένο και κλειστό να το έχεις..μολις βάζεις τον φορτιστή στην πρίζα ανοίγει το κινητό...δηλαδη φορτίζει ανοιχτό.Περίμενε λίγο μπορεί να χρειαστεί λίγο χρόνο για να σου δείξει ένδειξη(ενεργοποιηση κινητού).

Πάντως πληροφοριακα μου έχει τύχει να παραλάβω κινητό να ειναι τελείως άδεια η μπαταρία να το Έχω βάλει για φόρτιση και να μου δείξει ένδειξη ότι φορτίζει μετά από ένα τέταρτο και.

Νόμιζα ότι υπήρχε πρόβλημα.

Edited by sakarkas1

Καλορίζικο...εαν δεν συμβαίνει κάτι άλλο και η μπαταρία ειναι τελείως άδεια μόλις το βάλεις να φορτίσει συνήθως χρειάζεται κάποιο χρόνο ίσως και αρκετά λεπτά για να σου βγάλει ένδειξη ότι φορτίζει.Δεν ξέρω εάν υφίσταται και σε αυτό το κινητό γιατί στο συγκεκριμένο και κλειστό να το έχεις..μολις βάζεις τον φορτιστή στην πρίζα ανοίγει το κινητό...δηλαδη φορτίζει ανοιχτό.Περίμενε λίγο μπορεί να χρειαστεί λίγο χρόνο για να σου δείξει ένδειξη.

Πάντως πληροφοριακα μου έχει τύχει να παραλάβω κινητό να ειναι τελείως άδεια η μπαταρία να το Έχω βάλει για φόρτιση και να μου δείξει ένδειξη ότι φορτίζει μετά από ένα τέταρτο και.

Νόμιζα ότι υπήρχε πρόβλημα.

Το ξέρω ότι μόλις το βάζεις να φορτίσει ανοίγει αυτόματα γιατί έχω το 1020 αλλά το έχω τώρα μισή ώρα περίπου και δεν βλέπω τίποτα...πόσο να το αφήσω ακόμη?Να το βγάλω και να το πάω τη δευτέρα για αλλαγή?

Να ρωτήσω λίγο κάτι; Όσοι έχετε προχωρήσει σε αναβάθμιση 10αριών μέσω upgrade advisor μετά υπάρχει ελληνική γλώσσα στο τλφ. ως επιλογή;

Το ξέρω ότι μόλις το βάζεις να φορτίσει ανοίγει αυτόματα γιατί έχω το 1020 αλλά το έχω τώρα μισή ώρα περίπου και δεν βλέπω τίποτα...πόσο να το αφήσω ακόμη?Να το βγάλω και να το πάω τη δευτέρα για αλλαγή?

Τι να σου πω?Μήπως μπορεί να σε βοηθήσει κάποιος άλλος που είχε το ίδιο πρόβλημα?

Πάντως μισή ώρα νομίζω ειναι αρκετή,πιστεύω θα είχε πάρει αρκετή ενέργεια η μπαταρία για να ανοίξει η συσκευή.Καλυτέρα θα ήταν δευτερα να το πας για σιγουριά για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

• The title was changed to Microsoft Lumia 640 XL