taratsa Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Μετά το hard reset καμιά σχέση με πριν, κυλάει πιο καλα τις εφαρμογες τις ξεπεταει μπαμ μπαμ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Μετά το hard reset καμιά σχέση με πριν, κυλάει πιο καλα τις εφαρμογες τις ξεπεταει μπαμ μπαμ.:) Εγώ ακόμα δεν την έκανα την αναβάθμιση γιατί δν ξέρω τι θα συναντήσω. Το τηλέφωνο το έχω εδω και μια εβδομάδα και τα 8.1,μου τρέχουν απροβλημάτιστα μέχρι τώρα. Και αν πούμε ότι με τις συνεχείς ενημερώσεις τα 10ρια διορθώνονται σε αρκετούς τομείς το θέμα είναι τι γίνεται με την κατανάλωση της μπαταρίας στα 10αρια? Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taratsa Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Εγώ ακόμα δεν την έκανα την αναβάθμιση γιατί δν ξέρω τι θα συναντήσω. Το τηλέφωνο το έχω εδω και μια εβδομάδα και τα 8.1,μου τρέχουν απροβλημάτιστα μέχρι τώρα. Και αν πούμε ότι με τις συνεχείς ενημερώσεις τα 10ρια διορθώνονται σε αρκετούς τομείς το θέμα είναι τι γίνεται με την κατανάλωση της μπαταρίας στα 10αρια? Έχει 3 ώρες που το φόρτισα, το εχω συνεχως σε λειτουργια με ιντερνετ ψαχουλεμα ρυθμισεις κ.λ.π και εχει παει στο 91%. Καλά είναι πιστευω μεχρι στιγμής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Έχει 3 ώρες που το φόρτισα, το εχω συνεχως σε λειτουργια με ιντερνετ ψαχουλεμα ρυθμισεις κ.λ.π και εχει παει στο 91%. Καλά είναι πιστευω μεχρι στιγμής Καλά ακούγεται!Μην αρχίσει και κατεβασει απότομα μονο! Θα περιμένω νέα σου. Ευχαριστώ Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Καλά ακούγεται!Μην αρχίσει και κατεβασει απότομα μονο! Θα περιμένω νέα σου. Ευχαριστώ Αν δεν βιάζεσαι να δεις το νέο μενού και τις εφαρμογές, κάτσε εκεί προς το παρόν. ;) Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taratsa Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Το μενού είναι εύκολο σχετικά, έχω και το ταμπλετ με δεκάρια τους τελευταίους μήνες οπότε δεν μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση. Το μόνο μειονέκτημα για εμένα ότι δεν μπορείς να κάνεις πολλά στο θέμα εμφάνιση της αρχικής οθόνης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Αν δεν βιάζεσαι να δεις το νέο μενού και τις εφαρμογές, κάτσε εκεί προς το παρόν. ;) Οκ..ευχαριστω....φαγουρα με έχει πιάσει βέβαια και προσπαθώ να κρατηθώ!! Θα περιμένω όμως... Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpourasg Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Εγώ πάντως είδα την αυτονομία, μετά την αναβάθμιση στα 10 , να μειώνεται δραματικά και γύρισα άρον άρον στα 8 . Για αυτό και προειδοποιώ τους συναδέλφους που θα το επιχειρήσουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a6848 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Η αυτονομια ειναι θεμα διαχειρισης εφαρμογων,φωτεινοτητας οθονης κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Η αυτονομια ειναι θεμα διαχειρισης εφαρμογων,φωτεινοτητας οθονης κλπ Δεν είναι μόνο αυτά. Τα 10 ρουφάνε την μπαταρία στην κυριολεξία έχοντας τις ίδιες ρυθμίσεις όπως τα είχα στα 8.1. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Δεν είναι μόνο αυτά. Τα 10 ρουφάνε την μπαταρία στην κυριολεξία έχοντας τις ίδιες ρυθμίσεις όπως τα είχα στα 8.1. άραγε αυτό θα άλλαξει με νέα updates προς το καλύτερο...;; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 άραγε αυτό θα άλλαξει με νέα updates προς το καλύτερο...;; Αυτό διερωταμε και εγώ.Ειναι κρίμα να διορθωθούν σχεδόν όλα με τα updates με τον καιρό και να μείνει το πρόβλημα με την κατανάλωση της μπαταρίας που ειναι νομίζω σοβαρό. Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Εμενα πάντως μια χαρά είναι .απο τις 4:00 το πρωί που το έβγαλα τώρα στις 18:00 είναι στο 75% με 4g ανοιχτό αρκετά βίντεο streaming,fb κ τέτοια.τα πέρασα τα 10 άρια μετά hard reset,κλείσιμο εφαρμογών παρασκηνίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sloput Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Αυτονομία χρήσης κινητού με 8.1 5,5 ημέρες Αυτονομία χρήσης κινητού με 10 4 ημέρες 20% περίπου μείωση αυτονομίας Για 'μένα προσωπικά αξίζει τον κόπο... Για απαιτητικούς χρήστες που το ξεφορτίζουν μέσα στη μέρα ... Να τονίσω ότι τα 10αρια μπήκανε δεύτερη φορά. Την πρώτη φορά που κατέβασα τον update advisor από το pc κι έκανα εγκατάσταση είχα θεματάκια, κολλήματα κα. Ξαναγύρισα στα 8.1 για μερικές μέρες και κατόπιν έγινε αναβάθμιση από τον update advistor του store. Πάντα γινόταν hard reset. Πλέον το κινητό δουλεύει απροβλημάτιστα όπως στα 8.1 με μόνη διαφορά μια πτώση της αυτονομίας περίπου 20%. Η παραπάνω αυτονομία επιτυγχάνεται με απενεργοποίηση πολλών παραμέτρων που τρέχουν στο background. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taratsa Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Ψάχνοντας θήκη για το κινητό πρόσεξα στο σκρουτζ ότι η τιμή πήγε 10 ευρώ πάνω σε 2 μέρες...περίεργο!:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 άραγε αυτό θα άλλαξει με νέα updates προς το καλύτερο...;; Θα αλλάξει είναι το μόνο σίγουρο, κι εγώ στο 550 πριν περάσω το firmware το καινούριο το τηλέφωνο έτρωγε την μπαταρία νεράκι, μόλις το πέρασα ως δια μαγείας η αυτονομία ανέβηκε στο 50% σίγουρα. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Θα αλλάξει είναι το μόνο σίγουρο, κι εγώ στο 550 πριν περάσω το firmware το καινούριο το τηλέφωνο έτρωγε την μπαταρία νεράκι, μόλις το πέρασα ως δια μαγείας η αυτονομία ανέβηκε στο 50% σίγουρα. Μια χαρά, να βιαστουν λιγάκι για να έχω τον νου μου ;-) το κυανό χρώμα ρε σεις δεν είναι glossy στυλ; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Μια χαρά, να βιαστουν λιγάκι για να έχω τον νου μου ;-) το κυανό χρώμα ρε σεις δεν είναι glossy στυλ; Ακριβώς, μόνο το μαύρο είναι ματ. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Ακριβώς, μόνο το μαύρο είναι ματ. Ήξερα πως μόνο το κυανό 640 έβγαινε σε glossy ενώ το 640Xl έβγαινε κυανό ματ. Προτιμώ το glossy οπότε είμαστε μια χαρά. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Εμένα το xl LTE είναι άσπρο γυαλιστερό.του φίλου που πήρε xl 3g dual sim άσπρο ματ.το ματ είναι πιο ωραίο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Στην κουρτίνα που κατεβάζεις με τις συντομεύσεις,στο εικονίδιο του φακού το πατάω και δεν ανάβει...γιατί????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Στην κουρτίνα που κατεβάζεις με τις συντομεύσεις,στο εικονίδιο του φακού το πατάω και δεν ανάβει...γιατί????? Σε εμενα ανοιγει κανονικα.Lumia 535 Windows 10 10586.164 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Αυτο με τον φακο το κανει και σε μενα. lumia 640 10586.164 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Και σε εμένα ανάβει (Lumia 550) Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos2121 Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Έχουμε κανένα καλό GPS ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts