Jump to content

Microsoft Lumia 640 XL

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα.Σήμερα το πρωί παρέλαβα και Εγώ το 640 xl.

Μέχρι τώρα όλα καλά, αν και είχα φύγει αρκετά χρόνια πριν από Windows λειτουργικό μπορώ να πω ότι οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι πολύ καλές για το συγκεκριμένο κινητό.

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι...για την αναβάθμιση σε 10άρι θα μου έρθει ειδοποίηση? Το έβαλα να ψάξει για ενημερώσεις αλλά μου έβγαλε ότι είναι ενημερωμένο.

Θα έρθει OTA....η χρειάζεται να κάνω κάποια ενέργεια εγώ?

Επίσης..Εάν έρθει Τελικά, να την κάνω ή να παραμείνω ακόμα στην 8.1?

Ευχαριστώ για τον χρονο σας και Καλώς σας βρήκα στο νήμα.

Αλλάζεις γλώσσα στο τηλέφωνο κ βάζεις Usa.μετά μπαίνεις στο store κ κατεβάζεις το upgrade advisor.το εγκαθιστάς κ το τρέχεις.μετά θα δεις την αναβάθμιση κ την περνάς.

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αλλάζεις γλώσσα στο τηλέφωνο κ βάζεις Usa.μετά μπαίνεις στο store κ κατεβάζεις το upgrade advisor.το εγκαθιστάς κ το τρέχεις.μετά θα δεις την αναβάθμιση κ την περνάς.

Ευχαριστώ πολύ, θα το προσπαθήσω, ακούγεται εύκολη διαδικασία.

Το θέμα είναι να την κάνω την αναβαθμιση η να περιμένω? Γιατί είδα ότι κάποιοι

δεν εμειναν και τόσο ευχαριστημένοι και θελαν να γυρίσουν πίσω στην 8.1

Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6

Yπαρχει και στο greek store

Μπορεί να μην χρειαστεί να αλλάξεις την γλώσσα για να βρεις την εφαρμογή. Τα 10 ειναι σαφώς καλυτέρα από τα 8.1 άλλα έχουν θεματακια ακόμα. Αλλάζει τελείως το κινητό προς το καλύτερο. Εγώ θα περίμενα λίγο αν ήμουν στην θέση σου μέχρι να λυθούν τα όποια προβλήματα.

TCL 40 NXTPAPER

Μπορεί να μην χρειαστεί να αλλάξεις την γλώσσα για να βρεις την εφαρμογή. Τα 10 ειναι σαφώς καλυτέρα από τα 8.1 άλλα έχουν θεματακια ακόμα. Αλλάζει τελείως το κινητό προς το καλύτερο. Εγώ θα περίμενα λίγο αν ήμουν στην θέση σου μέχρι να λυθούν τα όποια προβλήματα.

Οκ...Ευχαριστώ..μάλλον αυτό θα κάνω για να μην μπω μετά στην διαδικασία

επιστροφης πίσω στην 8.1.

Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6

Οκ...Ευχαριστώ..μάλλον αυτό θα κάνω για να μην μπω μετά στην διαδικασία

επιστροφης πίσω στην 8.1.

Δεν πρόκειται να γυρίσεις πίσω με τίποτα.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Καλησπέρα παιδιά έκανα την αναβάθμιση και έχασα τις επαφές και δεν μου τις συγχρονίζει από το outlook.πως μπορο να τις βάλω;

Καλησπέρα παιδιά έκανα την αναβάθμιση και έχασα τις επαφές και δεν μου τις συγχρονίζει από το outlook.πως μπορο να τις βάλω;

Κάποιοι εδώ μέσα είπαν ότι λύθηκε με hard reset.

TCL 40 NXTPAPER

Δεν πρόκειται να γυρίσεις πίσω με τίποτα.

Εννοεις ότι θα μου αρέσουν τόσο πολύ τα δεκαρια η θα Θέλω και Δεν θα μπορώ?

Τι κανουμε με τις επαφες που δεν συχροινιζουν ρε παιδια μετα τα 10?

η μπαταρια οντως γινεται χαλια με τα windows 10? Δηλαδη ουτε 1 μερα δεν θα βγαζει?

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Να ρωτήσω κάτι ακόμα?

Μόλις Πριν λίγο έσβησε το κινητό και το έβαλα για την πρώτη φόρτιση.Μόλις όμως του

κουμπωνω το καλώδιο και το βάζω στο ρεύμα..ενεργοποιητε το κινητό!

Δεν φορτίζει απενεργοποιημένο η Εγώ δεν έκανα κάτι σωστά?

Εννοεις ότι θα μου αρέσουν τόσο πολύ τα δεκαρια η θα Θέλω και Δεν θα μπορώ?

Ναι αυτό εννοώ....

Να ρωτήσω κάτι ακόμα?

Μόλις Πριν λίγο έσβησε το κινητό και το έβαλα για την πρώτη φόρτιση.Μόλις όμως του

κουμπωνω το καλώδιο και το βάζω στο ρεύμα..ενεργοποιητε το κινητό!

Δεν φορτίζει απενεργοποιημένο η Εγώ δεν έκανα κάτι σωστά?

Ναι χαρά τα έκανες, ανάβει μόλις το βάζεις να φορτίσει.

Αδέλφια καλησπέρα!!!

Κάτοχος του XL LTE Dual SIM (από Γερμανία), αν και έχω γυρίσει την χώρα σε USA και έχω τρέξει το upgrade advisor, όταν πάω στο phone update μου απαντάει πως είναι up to date ... :-/

Φαντάζεται κανένας σας τι μπορεί να κάνω λάθος ????

To most people, the sky is the limit. To those who love aviation, the sky is home.

Θα το ξαναγραψω ρε παιδιά. Το γεγονος οτι ΔΕΝ συγχρονιζει τους λογαριασμους μου outlook και microsoft και χάνω όλες τις επαφές μου και δεν λαμβανω τα mail μου με τα Δεκαρια είναι ... θεματάκια;;; Το περιβάλλον ειναι δευτερεύον το κινητό πλεον το έχουμε για ΔΟΥΛΕΙΑ στο κατω όποιος θελει πολλά παιχνίδια ας επιλέξει android εχει πλουσιότερο store.

Θα το ξαναγραψω ρε παιδιά. Το γεγονος οτι ΔΕΝ συγχρονιζει τους λογαριασμους μου outlook και microsoft και χάνω όλες τις επαφές μου και δεν λαμβανω τα mail μου με τα Δεκαρια είναι ... θεματάκια;;; Το περιβάλλον ειναι δευτερεύον το κινητό πλεον το έχουμε για ΔΟΥΛΕΙΑ στο κατω όποιος θελει πολλά παιχνίδια ας επιλέξει android εχει πλουσιότερο store.

Στην θεση σου θα εκανα hard reset γιατι προφανως για να μην συγχρονιζει δεν καθησε καλα η αναβαθμιση.

Φιλε μου αυτο που έκανα ήταν η επιστροφή στα 8.1 που είμαι ΟΚ. Προσεχε δε λέω κάτι κακο γιατι στο κάτω και η microsoft σου επισημαίνει οτι εγκαθιστας λογισμικό με δική σου ευθύνη που δεν είναι 100% απροβλημάτιστο και τσεκαρισμένο. Απλά επισημαίνω οτι για εμάς που είμασταν ήδη χρόνια στο περιβάλλον WP είναι απαράδεκτο γιατί διαβάζω στο φόρουμ οτι δε συνέβη μόνο σε μένα. Υπενθυμίζω οτι ο λογαριασμός μου google δουλευε μια χαρά κι αν ήθελα πχ να σημειώσω κάτι έπρεπε να το γράψω στο ημερολόγιο google για να το δω. Για να μη μακρυγορώ μου μοιάζαν εχθρικά στους χρήστες του οικοσυστήματος WP ενω ο φίλος μου που τα πήραμε μαζί και προέρχονταν απο android πέρασε τα 10 και είναι ζάχαρη...

Μου εκανε ακριβως αυτα και εμενα αλλα εκανα ολες τις αναβαθμισεις και στο τελος hard reset και το κινητο εστρωσε(οπως εγραψα πιο πανω ,καλυτερο απο οτι περιμενα.

Το θέμα με την μπαταρία να φτιάξει κ θα είναι σούπερ.το έβγαλα από την φόρτιση γύρω στις 2 ξημερώματα κ μέχρι τις 7 το πρωί είχε πάει στο 93%.χωρίς να το ακουμπήσω καθόλου...ίσως έφταιγαν οι εφαρμογές παρασκηνίου.. Edited by george_21

Το θέμα με την μπαταρία να φτιάξει κ θα είναι σούπερ.το έβγαλα από την φόρτιση γύρω στις 2 ξημερώματα κ μέχρι τις 7 το πρωί είχε πάει στο 93%.χωρίς να το ακουμπήσω καθόλου...

Αυτό με την μπαταρία το έχω γράψει από την πρώτη στιγμή, είναι το μόνο αρνητικό στη δική μου συσκευή.

Λοιπόν μετά από ψάξιμο διαπίστωσα ότι πηγαίνοντας εφαρμογές παρασκηνίου κ κλείνοντας τις περισσότερες οι οποίες δεν χρειάζεται να τρέχουν πχ Xbox msn ,καιρός κλπ θα δείτε διαφορά στην κατανάλωση προς το καλύτερο.μεγάλη διαφορά θα έλεγα.

Καλημέρες! Είπα κι εγώ να περάσω τα w10 χθες το μεσημέρι. Μου πήρε 2 ώρες. Ενθουσιάστηκα μόλις τα δούλεψα αν και παρατήρησα ότι κολλούσαν λίγο. Μέχρι που ήρθαν κάτι ενημερώσεις. Έκλεισε για επανεκκίνηση και δεν άνοιξε ποτέ ξανά. Έβγαζε μια λυπημένη φατσούλα.

Ντύθηκα, πήρα τα μωρά και έτρεξα στο σερβις του καταστήματος απ ´όπου το πήρα κι από ´κει έφυγε για την αντιπροσωπία. Πίσω θα το έχω σε δύο εβδομάδες. Τι να έπαθε ρε παιδάκια;

Καλημέρες! Είπα κι εγώ να περάσω τα w10 χθες το μεσημέρι. Μου πήρε 2 ώρες. Ενθουσιάστηκα μόλις τα δούλεψα αν και παρατήρησα ότι κολλούσαν λίγο. Μέχρι που ήρθαν κάτι ενημερώσεις. Έκλεισε για επανεκκίνηση και δεν άνοιξε ποτέ ξανά. Έβγαζε μια λυπημένη φατσούλα.

Ντύθηκα, πήρα τα μωρά και έτρεξα στο σερβις του καταστήματος απ ´όπου το πήρα κι από ´κει έφυγε για την αντιπροσωπία. Πίσω θα το έχω σε δύο εβδομάδες. Τι να έπαθε ρε παιδάκια;

Εμένα μου το έκανε αυτό όταν αναβάθμισε σε 10αρια το τάμπλετ...την ίδια φατσούλα.:blink:

Απο το σερβις μου ειπαν οτι κατι δεν πηγε καλά όταν τα πέρασε και δεν μπορουσε να μπουταρει.

Λοιπόν το νανα "σκάει" σε αναβάθμιση windows phone πρώτη φορά το ακούω. Αλλά να που γίνεται κι αυτό, τι να πω φίλε μου είσαι απλά άτυχος, είναι αυτό που είπα πιο πάνω, έσκασε στην αναβάθμιση. Μέχρι τώρα μόνο σε Android μου έχει τύχει, και γίνεται συχνά. Υπομονή μέχρι έρθειέρθει ξανά στα χέρια σου, είμαι σίγουρος πως δεν θα απογοητευτείς ξανά.

Φίλη είμαι :P και ναι, είμαι πολύ άτυχη. Έχω αλλάξει 3 συσκευές σε μισό χρόνο! Εύχομαι να το πάρω σώο στα χέρια μου, μόνο αυτό!

Φίλη είμαι :P και ναι, είμαι πολύ άτυχη. Έχω αλλάξει 3 συσκευές σε μισό χρόνο! Εύχομαι να το πάρω σώο στα χέρια μου, μόνο αυτό!

Ουπςςςς, συγγνώμη....Μην ανησυχείς πάντως μια χαρά θα σου έρθει.

• The title was changed to Microsoft Lumia 640 XL