Jump to content

Microsoft Lumia 640 XL

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και στο απλό.

Πάντως το δοκίμασα σε ενός φίλου με 640XL και δεν έκανε τίποτα!

Εννοείται τη μαύρη μπάρα κάτω που ανασηκώνεται με το βελάκι κλπ;

Εγώ αυτή πάτησα 2 φορές αλλά δεν κλείδωσε! :(

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα.Πρέπει να το ενεργοποιήσεις από το μενού για να έχει αυτήν την εντολή, ρυθμίσεις-εξατομίκευση-οθόνη κλειδώματος-και ειναι στο τέλος που λέει(πατήστε δύο φορές την γραμμή.....)

Καλημέρα. Πας ρυθμίσεις, εισαγωγή + προσβασιμότητα, γραμμή περιήγησης και το ενεργοποιείς εκεί που λέει διπλό πάτημα.

TCL 40 NXTPAPER

Έχω διαβάσει αγγελίες όπου κάποιοι δίνουν το τηλέφωνο με windows 10 inside.πως τα έχουν περάσει αυτοί???εμείς δεν μπορούμε??

Έχω διαβάσει αγγελίες όπου κάποιοι δίνουν το τηλέφωνο με windows 10 inside.πως τα έχουν περάσει αυτοί???εμείς δεν μπορούμε??

Δεν τα έχει πάρει επίσημα αλλά χρησιμοποιούν το insider preview, επιλέγουν "release preview" από την λίστα και τα περνάνε. Συνιστάται μόνο για χρήστες που έχουν εμπειρία με το λειτουργικό γιατί μπορεί να προκύψουν προβλήματα κατά την εγκατάσταση στην συσκευή.

https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/windows-insider/9wzdncrfjbhk

Υπάρχει και σχετικό θέμα στο φόρουμ για περαιτέρω απορίες

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408495

Δεν τα έχει πάρει επίσημα αλλά χρησιμοποιούν το insider preview, επιλέγουν "release preview" από την λίστα και τα περνάνε. Συνιστάται μόνο για χρήστες που έχουν εμπειρία με το λειτουργικό γιατί μπορεί να προκύψουν προβλήματα κατά την εγκατάσταση στην συσκευή.

https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/windows-insider/9wzdncrfjbhk

Υπάρχει και σχετικό θέμα στο φόρουμ για περαιτέρω απορίες

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408495

Ok ευχαριστώ

Είμαι και εγώ κάτοχος 640 ΧL πλέον και θα ήθελα λίγο τα φώτα σας.

Το κινητό το αγόρασα με γνώμονα την μεγάλη οθόνη / μπαταρία και του μικρού κόστος σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό των android κινητών.

Τα βασικά προγράμματα χρήσης είναι : VLC Media player-Facebook-WhatsApp

Το ερώτημα μου είναι αν αξίζει η μετάβαση σε win10 μέσω insider ή να το αφήσω έτσι όπως είναι?

ΥΠ1: Επίσημη ανακοίνωση δεν έχει βγει και δεν ξέρω πότε θα βγει (και ούτε πρόκειται να περιμένω)

ΥΠ2: Δεν θέλω να κολάει / κρασάρει ή να κάνει διάφορα άλλα κόλπα

Ευχαριστώ

Είμαι και εγώ κάτοχος 640 ΧL πλέον και θα ήθελα λίγο τα φώτα σας.

Το κινητό το αγόρασα με γνώμονα την μεγάλη οθόνη / μπαταρία και του μικρού κόστος σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό των android κινητών.

Τα βασικά προγράμματα χρήσης είναι : VLC Media player-Facebook-WhatsApp

Το ερώτημα μου είναι αν αξίζει η μετάβαση σε win10 μέσω insider ή να το αφήσω έτσι όπως είναι?

ΥΠ1: Επίσημη ανακοίνωση δεν έχει βγει και δεν ξέρω πότε θα βγει (και ούτε πρόκειται να περιμένω)

ΥΠ2: Δεν θέλω να κολάει / κρασάρει ή να κάνει διάφορα άλλα κόλπα

Ευχαριστώ

Αμα θελεις βαλε τα,αλλα χαζοκολληματα θα εχεις αλλα μην περιμενεις να δουλευουν ολα τελεια χωρις θεματα.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Καλημέρα καλή Σαρακοστή. Κάτοχος του 640 xl για 10 μέρες περίπου , αντικαθιστώντας το Νοκια Ν8 που είχα για 3 περίπου χρόνια.

Εντυπώσεις θετικές (είχα και μια εμπειρεία από tablet android και τηλέφωνα οικογένειας)

Εντυπώσεις: Σε όλα θετικές εκτός από μία.

Ενώ στα χαρακτηριστικά η κάμερα φαίνεται καλύτερη στη πράξη οι φωτογραφίες και κυρίως αυτές σε κλειστούς και με μικρό φωτισμό χώρους, είναι χειρότερες (ή τουλάχιστον έτσι νομίζω).

Αυτό που δε μπορώ να βρω είναι έτοιμα προφίλ για τις φωτογραφίες δλδ καλά να έχεις τι δυνατότητα να ελέγξεις χειροκίνητα φωτισμό ISO κλπ αλλά δεν έχω βρει πουθενά στο πρόγραμμα της φωτογραφικής έτοιμο προφίλ για τοπία, πορτραίτο, macro , ηλιοβασίλεμα κλπ. Δε ξέρω αν υπάρχει και δεν το έχω βρει, η κάποιο άλλο πρόγραμμα για τι φωτογραφική, αλλά το θεωρώ σημαντικότατο μειονέκτημα της φωτογραφικής .

Υπάρχει καμιά βοήθεια καμιά συμβουλή;

Ένα μικροπρόβλημα που έχω βρει είναι ότι είχα 2 ζεύγη ακουστικά, Philips, που στη συσκευασία τους ήταν ένα ζευγάρι ακουστικά κανονικά και ένα ζευγάρι μικρα που μπαίνουν στα αυτιά. Τα μικρά δε δουλεύουν ουτε στο δικό μου ούτε στου γιου μου που έχει το 640 το απλό. Το άλλο ζευγάρι ακουτικών δουλεύει μια χαρά!!!!

Κατά τα άλλα οι εφαρμογές του store παρότι περιορισμένες καλύπτουν τις ανάγκες ενός μεσου χρήστη. Τι μόνη ας πούμε που δεν έχω βρει είναι του google earth ενώ για σερφάρισμα προτιμώ την opera πολυ καλύτερη από τον explorer .

Τελευταία χρόνια σε Android είχα βολευτεί πολύ τον dolphin .προτείνεται κάποιον άλλο καλό Edited by george_21

Καλημέρα καλή Σαρακοστή. Κάτοχος του 640 xl για 10 μέρες περίπου , αντικαθιστώντας το Νοκια Ν8 που είχα για 3 περίπου χρόνια.

Εντυπώσεις θετικές (είχα και μια εμπειρεία από tablet android και τηλέφωνα οικογένειας)

Εντυπώσεις: Σε όλα θετικές εκτός από μία.

Ενώ στα χαρακτηριστικά η κάμερα φαίνεται καλύτερη στη πράξη οι φωτογραφίες και κυρίως αυτές σε κλειστούς και με μικρό φωτισμό χώρους, είναι χειρότερες (ή τουλάχιστον έτσι νομίζω).

Αυτό που δε μπορώ να βρω είναι έτοιμα προφίλ για τις φωτογραφίες δλδ καλά να έχεις τι δυνατότητα να ελέγξεις χειροκίνητα φωτισμό ISO κλπ αλλά δεν έχω βρει πουθενά στο πρόγραμμα της φωτογραφικής έτοιμο προφίλ για τοπία, πορτραίτο, macro , ηλιοβασίλεμα κλπ. Δε ξέρω αν υπάρχει και δεν το έχω βρει, η κάποιο άλλο πρόγραμμα για τι φωτογραφική, αλλά το θεωρώ σημαντικότατο μειονέκτημα της φωτογραφικής .

Υπάρχει καμιά βοήθεια καμιά συμβουλή;

Ένα μικροπρόβλημα που έχω βρει είναι ότι είχα 2 ζεύγη ακουστικά, Philips, που στη συσκευασία τους ήταν ένα ζευγάρι ακουστικά κανονικά και ένα ζευγάρι μικρα που μπαίνουν στα αυτιά. Τα μικρά δε δουλεύουν ουτε στο δικό μου ούτε στου γιου μου που έχει το 640 το απλό. Το άλλο ζευγάρι ακουτικών δουλεύει μια χαρά!!!!

Κατά τα άλλα οι εφαρμογές του store παρότι περιορισμένες καλύπτουν τις ανάγκες ενός μεσου χρήστη. Τι μόνη ας πούμε που δεν έχω βρει είναι του google earth ενώ για σερφάρισμα προτιμώ την opera πολυ καλύτερη από τον explorer .

Θα συμφωνησω.Θεωρουσα την καμερα εξαιρετικη αλλα το Σαββατο οταν ετυχε να τραβηξω φωτο σε κλειστο χωρο με 3 διαφορετικα προγραμματα (windows camera/Lumia camera/sight)τοσο οι φωτο οσο και τα βιντεο βγηκαν απαραδεκτα.Οχι τιποτε αλλο αλλα μελος της παρεας με σαπιο samsung galaxy εβγαλε απειρως καλυτερς φωτο,.Δεν ξερω να δουλεψω την καμερα ή οντως ειναι ετσι?

Στις χειροκίνητες ρυθμίσεις

WB (white balance) επιλέγεις την πηγή φωτισμού ... πχ σε εσωτερικό χώρο με λάμπες χωρίς φλάς βάζεις το σύμβολο της λάμπας

ISO ... χαμηλό iso ίσον λιγότερος θόρυβος στην φωτογραφία αλλά θέλει σταθερό χέρι , σε κινούμενα αντικείμενα ή σε πολύ χαμηλό φωτισμό ανεβάζεις ISO

σε πολύ σκοτάδι ταχύτητα κλείστρου ... αν ανεβάσεις τον χρόνο που μένει το κλείστρο ανοικτό ο φακός μαζεύει περισσότερο φως στην φωτογραφία αλλά θέλει να είναι σταθερή η κάμερα για να μην βλέπεις είδωλα

Αν βγάλεις κάνα δυο φωτος προπόνηση θα μπορείς να καταφέρεις να έχει ακριβώς τις ιδιότητες που θέλεις με χειροκίνητες ρυθμίσεις

Edited by georgb

Στις χειροκίνητες ρυθμίσεις

WB (white balance) επιλέγεις την πηγή φωτισμού ... πχ σε εσωτερικό χώρο με λάμπες χωρίς φλάς βάζεις το σύμβολο της λάμπας

ISO ... χαμηλό iso ίσον λιγότερος θόρυβος στην φωτογραφία αλλά θέλει σταθερό χέρι , σε κινούμενα αντικείμενα ή σε πολύ χαμηλό φωτισμό ανεβάζεις ISO

σε πολύ σκοτάδι ταχύτητα κλείστρου ... αν ανεβάσεις τον χρόνο που μένει το κλείστρο ανοικτό ο φακός μαζεύει περισσότερο φως στην φωτογραφία αλλά θέλει να είναι σταθερή η κάμερα για να μην βλέπεις είδωλα

Αν βγάλεις κάνα δυο φωτος προπόνηση θα μπορείς να καταφέρεις να έχει ακριβώς τις ιδιότητες που θέλεις με χειροκίνητες ρυθμίσεις

Μάλλον δεν ξέρει που ειναι οι ρυθμίσεις για όλα αυτά! Αυτό κατάλαβα εγώ τουλάχιστον!...

Απ' ότι βλέπω δεν έχει notification led έτσι??η δεν το βρίσκω εγώ?

Μύθος τα notification ked....

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Καλημέρα. Πας ρυθμίσεις, εισαγωγή + προσβασιμότητα, γραμμή περιήγησης και το ενεργοποιείς εκεί που λέει διπλό πάτημα.

Οκ αυτό που είπες έκανα! Ευχαριστώ!

Τώρα το πρωί μου ήρθε update η εφαρμογή τηλέφωνο.

Update η εφαρμογή τηλέφωνο;...

Δεν μπορώ να βρω πουθενά τα SAR των 640/640XL dual sim... ούτε καν στα user manuals των! Κάποια ιδέα;

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Πόση ώρα περίπου πήρε η αναβάθμιση ;;;

Δεν ελπίζω σε τίποτα.

Δεν φοβάμε τίποτα.

Είμαι παντρεμένος.

Καλημέρα. Έκανα και εγώ την αναβάθμιση στα 10 άρια επιτυχώς χτες. Μου είχε περάσει εκτός των άλλων και την cortana. Κάνοντας μετά μια επαναφορά (καλώς ή κακώς ) δεν υπάρχει πλέον στις εφαρμογές αλλά ούτε και στο store. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το ξαναβάλω; Το τηλέφωνο είναι ελληνικό unbranded. Ευχαριστώ.
Σωτήρης

• The title was changed to Microsoft Lumia 640 XL