cna Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 καλημερα.τελικα εχει παρατηρησει αν υπαρχει το sygic διαθεσιμο στο store? Ναι υπάρχει. Στην βασική έκδοση είναι δωρεάν αλλά έχει in-app purchases. Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sloput Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Έχει ακουστεί αν τα windows 10 θα υποστηρίζουν βιντεοκλήσεις ; όπως στις android συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTV Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Γνωρίζει κανείς αν αναβαθμίσουμε σε 10αρια, με το here maps που έχουμε είδη τι γίνεται; Αφού δεν υπάρχει στα 10αρια το χάνουμε; Παράθεση only Apple Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Γνωρίζει κανείς αν αναβαθμίσουμε σε 10αρια, με το here maps που έχουμε είδη τι γίνεται; Αφού δεν υπάρχει στα 10αρια το χάνουμε; Ποιος σου είπε ότι το χάνεις, τίποτα δεν χάνεται. Υπάρχουν πλέον ως χάρτες Microsoft. Μπες στο νήμα Windows insiders να μαθαίνεις τα τελευταία γεγονότα. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jote Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Έχει ακουστεί αν τα windows 10 θα υποστηρίζουν βιντεοκλήσεις ; όπως στις android συσκευές. Καλησπέρα αν εννοείς βιντεοκλησεις με Skype ναι το υποστηρίζει. Αν όμως εννοείς βιντεοκλησεις μέσω παροχου κινητής τηλεφωνίας οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis2788 Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Καλησπέρα παιδιά,την πολύτιμη βοήθεια σας στο εξής:αγόρασε η σύζυγος από ένα scroutzομαγαζο το microsoft lumia 640xl dual sim. Κατά την αρχική ενεργοποίηση της συσκευής εμφανίζει μια γλώσσα,μάλλον ρουμανικά που είναι και ή χώρα προέλευσης ,και δεν μας επιτρέπει να αλλάξουμε το region ή την γλώσσα σε ελληνικά. Κατά συνέπεια ή αρχική οθόνη και το μενού είναι ελάχιστα στα αγγλικά και τα περισσότερα στα ρουμανικά. Πώς γίνεται να το αλλάξουμε πλήρως στα ελληνικά,καθώς από την αρχική ενεργοποίηση της συσκευής δεν εμφανίστηκε ποτέ ή επιλογή για χώρα ή γλώσσα;γίνεται hard reset ή επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων κάπως μήπως επανέλθει;και με sim που δοκιμασα πάλι δεν μου δίνει επιλογή για αλλαγή!!!ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 http://www.windowscentral.com/how-to-change-language-windows-phone-81 είναι σίγουρα όλες οι επιλογές language, region , keyboard κτλ κλειδωμένες στα settings? Ψιλοκουφό μου ακούγεται. Ξανατσέκαρε το για να μην καταφύγεις μετά σε λύσεις να ξαναπερνάς το λειτουργικό με το microsoft recovery tool κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sloput Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Aυτό ισχύει για όλα τα windows phone; Δεν υπάρχουν στο store προγράμματα τρίτων που να υποστηρίζουν βιντεοκλήσεις μέσω παρόχου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Aυτό ισχύει για όλα τα windows phone; Δεν υπάρχουν στο store προγράμματα τρίτων που να υποστηρίζουν βιντεοκλήσεις μέσω παρόχου; Βιντεοκλησεις μεσω παροχου κανουν μονο οι συσκευες της SAMSUNG Μεταξυ τους ολες οι αλλεςβμεσω skype η viber Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jote Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Αυτός ήταν και ένας από τους βασικούς λόγους που έδωσα το 1520 μου. Ο άλλος ήταν οι εφαρμογές :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Βιντεοκλησεις μεσω παροχου κανουν μονο οι συσκευες της SAMSUNG Μεταξυ τους ολες οι αλλεςβμεσω skype η viber Δηλαδη μεσω facebook -messenger βιντεοκλησεις δεν κανουν τα wp; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sloput Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Βιντεοκλησεις μεσω παροχου κανουν μονο οι συσκευες της SAMSUNG Μεταξυ τους ολες οι αλλεςβμεσω skype η viber Όταν λες μόνο οι συσκευές της Samsung τι εννοείς ,ότι σε ένα Lg με android δεν έχουμε βιντεοκλήσεις μέσω παρόχου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Όταν λες μόνο οι συσκευές της Samsung τι εννοείς ,ότι σε ένα Lg με android δεν έχουμε βιντεοκλήσεις μέσω παρόχου; Πάντως τα Sony νομίζω ότι δεν κανουν βιντεοκληση μέσω παροχου! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Όταν λες μόνο οι συσκευές της Samsung τι εννοείς ,ότι σε ένα Lg με android δεν έχουμε βιντεοκλήσεις μέσω παρόχου; Οχι μονο τα σαμσουνγκ γιατι εχουν την λειτουργια βιντεο στον dialer οι αλλες μαρκες με skype viber και ελπιζω mesenger H fb Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jote Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Δηλαδη μεσω facebook -messenger βιντεοκλησεις δεν κανουν τα wp; Όταν είχα το 1520 πριν από κάνα 2 μηνο ούτε το messenger ούτε το viper μπορούσαν να κάνουν βιντεοκλησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Όταν είχα το 1520 πριν από κάνα 2 μηνο ούτε το messenger ούτε το viper μπορούσαν να κάνουν βιντεοκλησεις Λογικά το ίδιο και το 640:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jote Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Δεν ξέρω αν έχουν γίνει update οι εφαρμογές και να υποστηρίζουν τέτοια δυνατότητα. Κάποιος που έχει τώρα Windows Mobile αν θέλει να μας πει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Για βιντεοκλησεις απο messenger και viber δεν γινεται δυστυχώς..αν αναβαθμιστουν οι εφαρμογες εχει καλος! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Στα Windows μόνο το Skype κάνει βιντεοκλησεις προς το παρόν! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bostonian Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Κάτοχος 920. Επειδή κοντεύει 3ετία(!!!) και δεν κρύβει πλέον τα χρόνια του ήθελα να ρωτήσω. Το 640xl είναι αντίστοιχα καλό; Ή πρέπει να παω παραπάνω; Αδιαπραγμάτευτα είναι (όπως γνωρίζουν οι παλιοί κάτοχοι 920) Ποιότητα κλήσεων Φωτογραφική μηχανή Ποιότητα υλικών - απόκριση οθόνης GPS πλοήγηση Και κάτι τελευταίο (off topic?) Είναι εύκολο να <μετακομίσω> το στήσιμό μου στο νέο μου WP όποιο κι αν είναι αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmtb Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Το εχω λιγες μερες και εχω βγαλει συμπερασματα πλεον.. Πρωην κατοχος Xiaomi mi3-mi4 και Lg g2 ενδιαμεσα.. Στα πρωτα 3 που ρωτάς είναι πολύ καλό.. στο 4ο μου έκανε μια μικρή κουτσουκέλα σε καταγραφή αθλητικής δραστηριότητας αλλά θα το δω καλύτερα αργότερα.. Δεν έχω καταφέρει ακόμα πάντως να περάσω μουσική και βίντεο και να μπορέσω να τα δω μέσα από κάποιον player.. αυτό συνέβη μόνο με τον vlc, τον οποίο έσβησα και αυτόν αμέσως μετά αφού κόλλαγε..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Κάτοχος 920. Επειδή κοντεύει 3ετία(!!!) και δεν κρύβει πλέον τα χρόνια του ήθελα να ρωτήσω. Το 640xl είναι αντίστοιχα καλό; Ή πρέπει να παω παραπάνω; Αδιαπραγμάτευτα είναι (όπως γνωρίζουν οι παλιοί κάτοχοι 920) Ποιότητα κλήσεων Φωτογραφική μηχανή Ποιότητα υλικών - απόκριση οθόνης GPS πλοήγηση Και κάτι τελευταίο (off topic?) Είναι εύκολο να <μετακομίσω> το στήσιμό μου στο νέο μου WP όποιο κι αν είναι αυτό; Στα περισσότερα ειναι πολύ καλύτερο κι απ' το 920! Η κάμερα του είναι μεν Zeiss, αλλά νομίζω δεν έχει ois, αν αυτό δεν σε ενοχλεί! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Το εχω λιγες μερες και εχω βγαλει συμπερασματα πλεον.. Πρωην κατοχος Xiaomi mi3-mi4 και Lg g2 ενδιαμεσα.. Στα πρωτα 3 που ρωτάς είναι πολύ καλό.. στο 4ο μου έκανε μια μικρή κουτσουκέλα σε καταγραφή αθλητικής δραστηριότητας αλλά θα το δω καλύτερα αργότερα.. Δεν έχω καταφέρει ακόμα πάντως να περάσω μουσική και βίντεο και να μπορέσω να τα δω μέσα από κάποιον player.. αυτό συνέβη μόνο με τον vlc, τον οποίο έσβησα και αυτόν αμέσως μετά αφού κόλλαγε..... CCPlayer, ίσως ο καλύτερος player του Store. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmtb Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Σε ευχαριστώ,όντως πολύ καλός.. αλλά τι πρέπει να κάνω για να μου παίξει και τους υπότιτλους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polinerios Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Σε ευχαριστώ,όντως πολύ καλός.. αλλά τι πρέπει να κάνω για να μου παίξει και τους υπότιτλους? απ οτι θυμαμαι πας στον φακελο της ταινιας και τσιμπας τους υποτιτλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts