zurabi_97 Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Μετά από κάθε αναβάθμιση σε 10 πρέπει να γίνεται κάθε φορα hard reset???Δηλαδή εγώ ήμουν στην έκδοση .242 και πήγα στην .318, πρέπει να κάνω επαναφορά; Sent from mTalk Lumia 640 XL DS 3G Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Μετά από κάθε αναβάθμιση σε 10 πρέπει να γίνεται κάθε φορα hard reset???Δηλαδή εγώ ήμουν στην έκδοση .242 και πήγα στην .318, πρέπει να κάνω επαναφορά; Sent from mTalk Lumia 640 XL DS 3G Προσωπικά από αυτά που διαβάζω εδώ μέσα, νομίζω επιβάλλεται. Τώρα είναι υποκειμενικό αν ο κάθε ένας μας θα καθίσει να ασχοληθεί μια μέρα σε κάθε καινούρια αναβάθμιση. Εγώ δεν σκοπεύω να το κάνω, πάρα μόνο αν δω πολύ σημαντικά προβλήματα που θα έχουν δημιουργηθεί, πιστεύω πως το πρόβλημα του Χρυσόστομου με την μπαταρία είναι ένας σημαντικός λόγος για hard reset. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Μετά από κάθε αναβάθμιση σε 10 πρέπει να γίνεται κάθε φορα hard reset???Δηλαδή εγώ ήμουν στην έκδοση .242 και πήγα στην .318, πρέπει να κάνω επαναφορά; Sent from mTalk Lumia 640 XL DS 3G Δεν έχω κάνει κανένα hard reset και η συσκευή (640 ds) δεν έχει πρόβλημα,τυχερός ίσως. Μήπως και τα πολλά hard reset είναι εθιστικά;για το παραμικρό μην κάνεις άσε την συσκευή να στρώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 το έβαλα τώρα να κάνει Ηard reset πάντως. Το βράδυ έφαγε ένα 20% χωρίς να το ακουμπήσω,με τα πάντα κλειστά.Μόνο το ξυπνητήρι ήταν σε λειτουργία. τι να πω....:mad::mad: ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μετά από κάθε αναβάθμιση σε 10 πρέπει να γίνεται κάθε φορα hard reset???Δηλαδή εγώ ήμουν στην έκδοση .242 και πήγα στην .318, πρέπει να κάνω επαναφορά; Sent from mTalk Lumia 640 XL DS 3G όχι δεν χρειάζεται. Και εγώ στο xl σήμερα πρώτη φορά θα κάνω,αν εξαιρέσεις την μετάβαση από τα 8.1 στα 10. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Και μένα με βλέπω για hard reset λόγω μη συγχρονισμού outlook. Δεν έχω αλληλογραφία. Και κάτι άλλο. Ξέρει κανείς τίποτα για το field test που πληκτρολογείς ##3282 ή με κάποιες άλλες παραλλαγές που το έχω βρει όπως #3282 ή ##3282# ή *#3282# για να προσθέσεις προφανώς επιλογή για σύνδεση δεδομένων only 3g; Το δοκίμασα αλλά δεν ανοίγει στο τηλέφωνό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Και μένα με βλέπω για hard reset λόγω μη συγχρονισμού outlook. Δεν έχω αλληλογραφία. Και κάτι άλλο. Ξέρει κανείς τίποτα για το field test που πληκτρολογείς ##3282 ή με κάποιες άλλες παραλλαγές που το έχω βρει όπως #3282 ή ##3282# ή *#3282# για να προσθέσεις προφανώς επιλογή για σύνδεση δεδομένων only 3g; Το δοκίμασα αλλά δεν ανοίγει στο τηλέφωνό μου. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα συγχρονισμού.... Δεν θα βρεις στη 10586.318 αυτη τη ρύθμιση για το κλείδωμα του δικτύου. Στη Redstone 1 είπαν πως θα την προσθέσουν. Βασικά την πρόσθεσαν. Sent from mTalk Lumia 640 XL DS 3G Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Μια απλη ερωτηση,αν καποιος γνωριζει ευπροσδεκτος! Ποτε θα δοθει η επισημη αναβαθμιση σε 10,δηλαδη απευθειας απο το menu της συσκευης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Μια απλη ερωτηση,αν καποιος γνωριζει ευπροσδεκτος! Ποτε θα δοθει η επισημη αναβαθμιση σε 10,δηλαδη απευθειας απο το menu της συσκευης; έχει ήδη δοθεί και ο τρόπος που γίνεται είναι ο επίσημος. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 έχει ήδη δοθεί και ο τρόπος που γίνεται είναι ο επίσημος. Εννοεις με το insider; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 (edited) Εννοεις με το insider; όχι. Εννοώ με το upgrade advisor,όπως έχουμε γράψει πολλάκις εδώ. το κατεβάζεις από το store και βάζεις να κάνει ενημέρωση.Μετά όλες οι ενημερώσεις γίνονται κανονικά από το μενού των ρυθμίσεων. Edited May 13, 2016 by Chryssostomos Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Έχω κάνει την αναβάθμιση σε 10 (εννοείται μου άρεσαν πιο πολύ από τα 8) αλλά προσπαθώ να κάνω ενημέρωση τους χάρτες από χτες και δεν τα κατάφερα, μετά από λίγη ώρα σταματάει. Έχω κάνει και επαναφορά τηλεφώνου μετά την αναβάθμιση μέσα από τις ρυθμίσεις. Καμία ιδεά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Και μένα με βλέπω για hard reset λόγω μη συγχρονισμού outlook. Δεν έχω αλληλογραφία. Και κάτι άλλο. Ξέρει κανείς τίποτα για το field test που πληκτρολογείς ##3282 ή με κάποιες άλλες παραλλαγές που το έχω βρει όπως #3282 ή ##3282# ή *#3282# για να προσθέσεις προφανώς επιλογή για σύνδεση δεδομένων only 3g; Το δοκίμασα αλλά δεν ανοίγει στο τηλέφωνό μου. τι εννοεισ δεν ανοιγει το τηλεφωνο?...δεν μπουταρει? δεν αναβει καθολου?... με ενδιαφερει το θεμα διοτι και το δικο μου μπρικαρισε εντελως και το εστειλα α/πεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 τι εννοεισ δεν ανοιγει το τηλεφωνο?...δεν μπουταρει? δεν αναβει καθολου?... με ενδιαφερει το θεμα διοτι και το δικο μου μπρικαρισε εντελως και το εστειλα α/πεια τον κωδικό που λέει εννοεί,δεν ανοίγει κάποιο κρυφό μενού...στο τηλέφωνο Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taratsa Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Μετά απο πτώση 8% σε 1 ώρα με τα πάντα κλειστά έχουμε και άλλο κρούσμα πισωγυρίσματος στα 8.1 στην οικογένεια!:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Έχω κάνει την αναβάθμιση σε 10 (εννοείται μου άρεσαν πιο πολύ από τα 8) αλλά προσπαθώ να κάνω ενημέρωση τους χάρτες από χτες και δεν τα κατάφερα, μετά από λίγη ώρα σταματάει. Έχω κάνει και επαναφορά τηλεφώνου μετά την αναβάθμιση μέσα από τις ρυθμίσεις. Καμία ιδεά? Αυτό που θα έκανα εγώ είναι να διαγράψω τους χάρτες και να τους ξανά εγκαταστήσω. Πρόσεχε όταν κατεβάζεις τέτοια αρχεία που είναι μεγάλα βάλε το κινητό σε λειτουργία πτήσης, και να το έχεις δίπλα στο WiFi για να έχει καλή λήψη. Για δοκίμασε και βλέπεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Οταν περασες τα 10 δεν αναβαθμιστηκαν ενα σωρο εφαρμογες μαζι και οι χαρτες? Αν σταματησαν οι χαρτες στη μεση την αναβαθμηση κατα πασα πιθανοτητα φτεει ο διαφορετικος χωρος αποθηκευσης. Δηλαδη πριν την αναβαθμιση αποθηκευοταν στην καρτα sd και μετα την αναβαθμηση στην συσκευη. Οπως σου ειπε ο φιλος πιο πανω διεγραψε τους και ξανακατεβασε τους απο το καταστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 (edited) τι εννοεισ δεν ανοιγει το τηλεφωνο?...δεν μπουταρει? δεν αναβει καθολου?... με ενδιαφερει το θεμα διοτι και το δικο μου μπρικαρισε εντελως και το εστειλα α/πεια τον κωδικό που λέει εννοεί,δεν ανοίγει κάποιο κρυφό μενού...στο τηλέφωνο Έτσι όπως το γράφει ο Chryssostomos. Κάτι άλλο τώρα...έκανα hard reset λόγω μη λειτουργίας της εφαρμογής αλληλογραφίας outlook, τώρα ΟΚ, τα e-mail δουλεύουν σωστά εκτός από το ότι δεν ακούγεται ο ήχος ειδοποίησης κατά τη λήψη τους αν και στις ειδοποιήσεις φαίνεται να είναι ενεργοποιημένος. Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο, υπάρχει κάτι που δεν έχω προσέξει. Στα 8.1 δούλευε κανονικά. Edited May 13, 2016 by np60s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Οταν περασες τα 10 δεν αναβαθμιστηκαν ενα σωρο εφαρμογες μαζι και οι χαρτες? Αν σταματησαν οι χαρτες στη μεση την αναβαθμηση κατα πασα πιθανοτητα φτεει ο διαφορετικος χωρος αποθηκευσης. Δηλαδη πριν την αναβαθμιση αποθηκευοταν στην καρτα sd και μετα την αναβαθμηση στην συσκευη. Οπως σου ειπε ο φιλος πιο πανω διεγραψε τους και ξανακατεβασε τους απο το καταστημα. Δεν έχω βάλει κάρτα .micro SD. Τελικά έκανα hard reset με τα πλήκτρα και κατέβηκαν κανονικά. Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 (edited) όχι. Εννοώ με το upgrade advisor,όπως έχουμε γράψει πολλάκις εδώ. το κατεβάζεις από το store και βάζεις να κάνει ενημέρωση.Μετά όλες οι ενημερώσεις γίνονται κανονικά από το μενού των ρυθμίσεων. Ok,αλλα εγω ρωτησα ποτε θα δοθουν τα 10αρια χωρις το advisor,απευθειας απο το menu της συσκευης,οπως οταν το htc 8x μου το εκανα απο 8 σε 8.1... Διαβαζοντας ολες αυτες τις παρενεργειες,τι πιστευεις; να περιμενω να φτιαξουν οι παιδικες ασθενειες των 10ριων η' να προβω σε εγκατασταση τους; δεν θελω να κλαιω το τηλεφωνο... Δουλευει αψογα με τα 8.1... Edited May 14, 2016 by margarita12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 (edited) Έτσι όπως το γράφει ο Chryssostomos. Κάτι άλλο τώρα...έκανα hard reset λόγω μη λειτουργίας της εφαρμογής αλληλογραφίας outlook, τώρα ΟΚ, τα e-mail δουλεύουν σωστά εκτός από το ότι δεν ακούγεται ο ήχος ειδοποίησης κατά τη λήψη τους αν και στις ειδοποιήσεις φαίνεται να είναι ενεργοποιημένος. Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο, υπάρχει κάτι που δεν έχω προσέξει. Στα 8.1 δούλευε κανονικά. Πήγαινε στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων και τσέκαρε και εκεί αν είναι όλα ενεργοποιημένα. Ok,αλλα εγω ρωτησα ποτε θα δοθουν τα 10αρια χωρις το advisor,απευθειας απο το menu της συσκευης,οπως οταν το htc 8x μου το εκανα απο 8 σε 8.1... Διαβαζοντας ολες αυτες τις παρενεργειες,τι πιστευεις; να περιμενω να φτιαξουν οι παιδικες ασθενειες των 10ριων η' να προβω σε εγκατασταση τους; δεν θελω να κλαιω το τηλεφωνο... Δουλευει αψογα με τα 8.1... Πιο επίσημο δεν υπάρχει, παρενέργειες θα υπάρξουν αν αφού τα περάσεις αμελήσεις να κάνεις hard reset, και Φυσικά ΔΕΝ επαναφέρεις κάποιο backup. Τα 10 δουλεύουν μια χαρά και απροβλημάτιστα για καθημερινή πλέον χρήση. Edited May 14, 2016 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollon11 Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 εγω ανακαλυψα μια λειτουργια επιλογης ξεχωριστου ηχου σε καθε ειδοποιησης και καθε καρτας σιμ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ=ΣΥΣΤΗΜΑ =ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙς ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕς= ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΕς ΤΙς ΕΦΑΡΜΟΓΕς , πατωντας παρατεταμενα σε καθε εικονιδιο εφαρμογης ανοιγει αλλο ενα μενου και κατω γραφει ΗΧΟΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ επιλεγεις αυτο που θες για καθε εφαρμογη..ΑΛΛΑ εχουμε ενα μικρο θεμα το οποιο εγω δεν βρηκα την λυση..ενω επιλεγουμε τους ηχους που θελουμε με τον τροπο παραπανω.. το τηλ εξακολουθει να παιζει τον ηχο κλησησ που εχουμε επιλεξει απο το βασικο μενου ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ=ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ=ΗΧΟΙ .και μου παιζει τον ηχο που εχω βαλει εκει ,ανεξαρτητου το τι εχω επιλεξει πιο πριν στο αλλο μενου... μπορει καποιος να επιβεβαιωσει αν δουλευει στο δικο του;;.η εχει το ιδιο προβλημα με εμενα ;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 εγω ανακαλυψα μια λειτουργια επιλογης ξεχωριστου ηχου σε καθε ειδοποιησης και καθε καρτας σιμ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ=ΣΥΣΤΗΜΑ =ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙς ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕς= ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΕς ΤΙς ΕΦΑΡΜΟΓΕς , πατωντας παρατεταμενα σε καθε εικονιδιο εφαρμογης ανοιγει αλλο ενα μενου και κατω γραφει ΗΧΟΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ επιλεγεις αυτο που θες για καθε εφαρμογη..ΑΛΛΑ εχουμε ενα μικρο θεμα το οποιο εγω δεν βρηκα την λυση..ενω επιλεγουμε τους ηχους που θελουμε με τον τροπο παραπανω.. το τηλ εξακολουθει να παιζει τον ηχο κλησησ που εχουμε επιλεξει απο το βασικο μενου ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ=ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ=ΗΧΟΙ .και μου παιζει τον ηχο που εχω βαλει εκει ,ανεξαρτητου το τι εχω επιλεξει πιο πριν στο αλλο μενου... μπορει καποιος να επιβεβαιωσει αν δουλευει στο δικο του;;.η εχει το ιδιο προβλημα με εμενα ;;;; Αν δεν κάνω λάθος εκεί τον ήχο του μηνύματος βάζει,δοκίμασε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollon11 Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 οχι βαζεις οτι θεςκαι για οποια εφαρμογη γραφει εκει στην λιστα εγω που εχω και τις 2 καρτες σιμ .τερμα κατω που γραφει σιμ1 και σιμ2 επιλεγεις και εκει τον ηχο που θες για καθε καρτα αλλα στην πραξη γινετε αυτο που λεω παραπανω.. χτυπαει το αρχικο ringtone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 εγω ανακαλυψα μια λειτουργια επιλογης ξεχωριστου ηχου σε καθε ειδοποιησης και καθε καρτας σιμ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ=ΣΥΣΤΗΜΑ =ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙς ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕς= ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΕς ΤΙς ΕΦΑΡΜΟΓΕς , πατωντας παρατεταμενα σε καθε εικονιδιο εφαρμογης ανοιγει αλλο ενα μενου και κατω γραφει ΗΧΟΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ επιλεγεις αυτο που θες για καθε εφαρμογη..ΑΛΛΑ εχουμε ενα μικρο θεμα το οποιο εγω δεν βρηκα την λυση..ενω επιλεγουμε τους ηχους που θελουμε με τον τροπο παραπανω.. το τηλ εξακολουθει να παιζει τον ηχο κλησησ που εχουμε επιλεξει απο το βασικο μενου ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ=ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ=ΗΧΟΙ .και μου παιζει τον ηχο που εχω βαλει εκει ,ανεξαρτητου το τι εχω επιλεξει πιο πριν στο αλλο μενου... μπορει καποιος να επιβεβαιωσει αν δουλευει στο δικο του;;.η εχει το ιδιο προβλημα με εμενα ;;;; Αυτό το έχω κάνει από την πρώτη στιγμή. Έχω διαφορετικούς ήχους για κάθε εφαρμογή και όλα δουλεύουν κανονικά. Για τον ήχο κλήσης θα πας εκεί που λέει ΤΗΛΕΦΩΝΟ και θα το αλλάξεις στο ίδιο μενού που έχεις πάει για όλες τις εφαρμογές. Εάν δεν σου παίρνει από εκεί την αλλαγή τότε αναγκαστικά θα πας στο ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ ΗΧΟΙ και θα το αλλάξεις από εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Ok,αλλα εγω ρωτησα ποτε θα δοθουν τα 10αρια χωρις το advisor,απευθειας απο το menu της συσκευης,οπως οταν το htc 8x μου το εκανα απο 8 σε 8.1... Διαβαζοντας ολες αυτες τις παρενεργειες,τι πιστευεις; να περιμενω να φτιαξουν οι παιδικες ασθενειες των 10ριων η' να προβω σε εγκατασταση τους; δεν θελω να κλαιω το τηλεφωνο... Δουλευει αψογα με τα 8.1... Βασικά ρώτησες πότε θα δοθούν χωρίς insider και σου απάντησα. Ο επίσημος τρόπος είναι ένας προς το παρόν.είτε μας αρέσει είτε όχι. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts