kerneld Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Παιδιά συμβατή μπαταρία γνωρίζετε αν έχει φέρει κάποιο μαγαζί? Αντιμετωπίζω πρόβλημα στο 640XL dual, όπου μόνο χρήση σαν κινητό (και οι 2 sim ενεργές), με 10 λεπτά max ομιλίας, ανενεργά εντελώς τα data/wifi/bluetooth & screen time-out ενός λεπτού είμαι στο 40% μετά από 15 ώρες. Τσεκαρισμένο καθημερινά, μου πάει στο 92% μέσα 2 ώρες που το βγάζω από την φόρτιση χωρίς καμία χρήση, είναι απλά standby. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. September 23, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Υποστηρίζει flash player το "τερατάκι" ή να το ξεχάσουμε? Όχι δεν υποστηρίζεται ο Flash Player ούτε από τον IE ούτε από κάποιον άλλον 3rd party browser. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Παιδιά συμβατή μπαταρία γνωρίζετε αν έχει φέρει κάποιο μαγαζί? Αντιμετωπίζω πρόβλημα στο 640XL dual, όπου μόνο χρήση σαν κινητό (και οι 2 sim ενεργές), με 10 λεπτά max ομιλίας, ανενεργά εντελώς τα data/wifi/bluetooth & screen time-out ενός λεπτού είμαι στο 40% μετά από 15 ώρες. Τσεκαρισμένο καθημερινά, μου πάει στο 92% μέσα 2 ώρες που το βγάζω από την φόρτιση χωρίς καμία χρήση, είναι απλά standby. Η εφαρμογή 'οικονομία μπαταρίας' τι σου βγάζει? Φαντάζομαι θα έχεις κάνει soft/hard reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulalexis Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Όχι δεν υποστηρίζεται ο Flash Player ούτε από τον IE ούτε από κάποιον άλλον 3rd party browser. OK ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lzrs21lz Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 SOS Εξαφανίστηκε το πληκτρολόγιο ;;; Πανικός! Το μόνο? που έκανα είναι κάνα 2 3 εφαρμογές (browsers ) install & uninstall Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 SOS Εξαφανίστηκε το πληκτρολόγιο ;;; Πανικός! Το μόνο? που έκανα είναι κάνα 2 3 εφαρμογές (browsers ) install & uninstall Δοκίμασε να κάνεις soft reset (Volume down+power button). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lzrs21lz Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 (edited) Δοκίμασε να κάνεις soft reset (Volume down+power button). Δεν ξέρω αν το κάνω σωστά, πάντως δεν επανέρχεται το πληκτρολόγιο Δεν ξέρω αν έχει κάποια σημασία , αλλά όταν πατάω ρυθμίσεις δεν εμφανίζει τις ρυθμίσεις σε ομάδες , μόλις όμως πατήσω το βελακι της επιστροφής κάτω , τότε εμφανίζονται οι ρυθμίσεις σε ομάδες Edited September 23, 2015 by lzrs21lz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Δεν ξέρω αν το κάνω σωστά, πάντως δεν επανέρχεται το πληκτρολόγιο Δεν ξέρω αν έχει κάποια σημασία , αλλά όταν πατάω ρυθμίσεις δεν εμφανίζει τις ρυθμίσεις σε ομάδες , μόλις όμως πατήσω το βελακι της επιστροφής κάτω , τότε εμφανίζονται οι ρυθμίσεις σε ομάδες Απενεργοποίησε τη συσκευή, πάτα το vol down παραταμένα και πάτα το power. Μόλις δείξει το MSFT, άφησε το power και κράτησε το vol down μέχρι να εμφανίσει το θαυμαστικό. Μόλις το εμφανίσει, άφησε το vol down και άφησε τό να κάνει reboot. Λογικά θα στρώσει. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lzrs21lz Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 (edited) Απενεργοποίησε τη συσκευή, πάτα το vol down παραταμένα και πάτα το power. Μόλις δείξει το MSFT, άφησε το power και κράτησε το vol down μέχρι να εμφανίσει το θαυμαστικό. Μόλις το εμφανίσει, άφησε το vol down και άφησε τό να κάνει reboot. Λογικά θα στρώσει. Δεν εμφανίζει το θαυμαστικό Edit : παρατηρώντας πιο προσεκτικά βλέπω ότι μετά το microsoft πάει να δείξει κάτι στιγμιαία , ίσως το θαυμαστικό, και μάλλον κάνει reboot. Πάντως το πληκτρολόγιο δεν επανέρχεται. Ο κέρσορας όμως υπάρχει και αναβοσβήνει. Έπαιξα και με τις διάφορες γλώσσες, αλλά τίποτα Edit2 τελικά κατάφερα να κάνω το reset αλλά πάλι το πληκτρολόγιο δεν εμφανίζεται Στο google που έψαξα λίγο είδα ότι υπάρχει τέτοιο πρόβλημα ( να μην εμφανίζεται το πληκτρολόγιο), που έχει αναγνωρίσει η microsoft , αλλά δεν πρόλαβα να διαβάσω τι χρειάζεται , για να διορθωθεί http://answers.microsoft.com/en-us/mobiledevices/forum/mdlumia-mdsettings/issues-with-windows-phone-81-keyboard/19d3cffc-87a6-4ecb-9fde-2622b819a586?auth=1 Edited September 24, 2015 by lzrs21lz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerneld Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Η εφαρμογή 'οικονομία μπαταρίας' τι σου βγάζει? Φαντάζομαι θα έχεις κάνει soft/hard reset. Δεν έχω κάνει soft/hard reset. Σε συσκευή 2 εβδομάδων να χρειάζεται? Το battery saver μου δείχνει 5-6 εφαρμογές με χρήση <1%, το facebook app με 6,9%, και τίποτα άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Κάνε ολική επαναφορά του τηλεφώνου, χωρίς να περάσεις κάποια επιπλέον εφαρμογή και έλεγξε τις επιδόσεις της μπαταρίας. Αν κάνει τα ίδια, πας σε nokia care για να το ελέγξουν. Ειδάλλως κάποια εφαρμογή έκανε τη ζημιά. Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Δεν έχω κάνει soft/hard reset. Σε συσκευή 2 εβδομάδων να χρειάζεται? Το battery saver μου δείχνει 5-6 εφαρμογές με χρήση <1%, το facebook app με 6,9%, και τίποτα άλλο. Κάνε πρώτα ένα soft reset, δεν χάνεις τίποτα, έλεγξε το και τα λέμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karanti Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 ερωτηση: απο το windows insider μπορω να εγκαταστησω την beta εκδοση των windows 10; αν υπαρχει προβλημα, μπορω να ξαναγυρισω στα 8.1; Παράθεση HTC Magic > Samsung Galaxy S2 > Samsung Galaxy S7 > Xiaomi Redmi Pro > Xiaomi Redmi Note 8Pro > Xiaomi Mi8 > Poco X3 pro > Xiaomi Mi10T > Google Pixel 6a 😄 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. September 24, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 (edited) ερωτηση: απο το windows insider μπορω να εγκαταστησω την beta εκδοση των windows 10; αν υπαρχει προβλημα, μπορω να ξαναγυρισω στα 8.1; Καλησπέρα. Μόνο μέσω της εφαρμογής Windows Insider μπορείς να εγκαταστήσεις την Technical Preview των Windows 10 Mobile αφού εγγραφείς πρώτα σαν Insider. Φυσικά και μπορείς να επιστρέψεις στην τελευταία επίσημη έκδοση των WP 8.1 που είναι διαθέσιμα για την συσκευή σου μέσω του Windows Phone Recovery Tool της Microsoft. Για περισσότερες απορίες μπορείς να απευθυνθείς στο θέμα Windows 10 technical preview (Insider Program) όπου συζητάμε για την συγκεκριμένη έκδοση του λειτουργικού. Edited September 24, 2015 by niotheros Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerneld Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Κάνε πρώτα ένα soft reset, δεν χάνεις τίποτα, έλεγξε το και τα λέμε. Επανήλθε με sof reset :D Αν και δεν είμαι από τους χρήστες που βάζουν-βγάζουν τα apps με τις δεκάδες, αλλά από τους σταθερούς με χρήση καμιά 20αριάς συγκεκριμένων επιπλέον εφαρμογών, είχα εγκαταστήσει μερικές (shazam, φακο, youtube, ένα εορτολόγιο, έναν δεύτερο browser, ένα qr code app) που μάλλον κάποια/κάποιες έκαναν την ζημιά με την κατανάλωση. Από χτες στις 6 το απόγευμα που έγινε το reset, μέχρι τώρα είμαι στο 80% με πολύ χρήση wifi και καμιά 10ρια τηλέφωνα και το bluetooth ενεργό από σήμερα το πρωί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Επανήλθε με sof reset :D Από χτες στις 6 το απόγευμα που έγινε το reset, μέχρι τώρα είμαι στο 80% με πολύ χρήση wifi και καμιά 10ρια τηλέφωνα και το bluetooth ενεργό από σήμερα το πρωί. Μπαταριάρα λέμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulalexis Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Να ρωτήσω και κάτι που με απασχολεί σαν απορία, τα Microsoft παίζει να είναι By Nokia ή είναι "Κινέζος" που μοιάζει με τους προκατόχους του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Τι εννοείς ακριβώς?? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulalexis Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Κάσωμα, υλικά γενικά Hardware-ικά είναι κατασκευής Nokia ή κάτι άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Η κατασκευή ανήκει στην Microsoft είναι πλέον... Η οποία νομίζω το αναθέτει στην Foxcon (η ίδια που κατασκευάζει iPhone/iPad/Galaxy κτλ)... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulalexis Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 επομένως (εκεί συνίσταται η φύση του ερωτήματός μου) μπορούμε να προσβλέπουμε σε μια αξιοπρεπή διάρκεια στο χρόνο...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaklas93 Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Έχετε να προτείνετε κάποια κάρτα μνήμης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Ρίξε μια ματιά στο κατάλληλο θέμα για τα αξεσουάρ... [Επίσημο] Αξεσουάρ (memory cards, hands free & άλλα) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Στα crazy sundays 200e ελληνικο πιστευω αξιζει πολυ.αμα δεν ειχα αναγκη να παρω ταμπλετ (βρηκα ωρα να σπαζω την οθονη..) θα το παιρνα.αν και μαλλον οταν βγουν οι νεες συσκευες καπου εκει θα καταληξει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_B Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Καλησπέρα! Υπάρχει κάποια άποψη για το http://www.expansys.com.gr/ ? Βρήκα αυτό: http://www.expansys.com.gr/microsoft-lumia-640-xl-lte-dual-sim-8gb-white-282157/ και το σκέφτομαι... Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts