Jump to content

Microsoft Lumia 640 XL

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μετα απο 10 μερες χρησης εχω ξεχασει τα ανδροιδ και εμαι απολυτα ευχαριστημενος με το lumia. μπαταρια για το μεγεθος της οθονης κραταει αρκετα , ιντερνετ γρηγορο αν και η γουιντ δεν φημιζεται τουλαχιστον για το 3g , gps αριστο χωρις να χρειαζεται να αγορασω αλλο , και .... ερχονται και τα windows 10!!!! .Ειναι σιγουρα πολυ καλη αγορα ειδικα για τα λεφτα του ,Υ.Γ κατεληξα στα windows phone γιατι δεν μπορουσα να αγορασω απο κινα λογο περιορισμου αγορων απο εξωτερικο ,τα ανδροιδ εδω πολυ ακριβα, ειχα παρει το λενοβο Κ3 νοτε στα 150 ευρω το οποιο το εδωσα μιλαμε για

σουπερ τηλεφωνο ... εδω για να ειχα ενα παρομοιο επρεπε να δωσω πανω απο 400 ευρω μην εχωντας αλλη λυση πηρα το λουμια που ειναι μια αριστη επιλογη.τωρα αν ειχα επιλογη αναμεσα σε λενοβο κ3 νοτε και 640 χl θα επαιρνα παλι το 640:D

Το έχω και εγώ (640 XL LTE) εδώ και κάποιους μήνες, προερχόμενος από android. Για τα χαρακτηριστικά του είναι σε πολύ καλή τιμή. Μακάρι να ακολουθήσει την ίδια τιμολογιακή πολιτική η Microsoft και στις επόμενες συσκευές της. Όμως, κατά τη γνώμη μου, υστερεί το λειτουργικό σε κάποια πράγματα. Δεν μου φαίνονται σημαντικά, ούτε ικανά για να μου αλλάξουν την επιλογή που έκανα. Με το android είχα κουραστεί, ας πούμε λίγο, με τις διαφορετικές εκδόσεις που του έδινε η κάθε εταιρεία (user interfaces) και μόνο οι nexus συσκευές με «συγκινούσαν». Όμως και εκεί τον τελευταίο καιρό η google ανέβασε πολύ τον πήχη, όσον αφορά το θέμα της τιμής (π.χ. nexus 6), με αποτέλεσμα να το κάνει απλησίαστο. Η μόνη σχεδόν οικονομική διέξοδος ήταν η αγορά smartphone από Κίνα. Δεν έχω μετανιώσει καθόλου για την αγορά του 640 XL και το ευχαριστιέμαι καθημερινά, τόσο από άποψη αυτονομίας, πολύ καλής λήψης σήματος και όσον αφορά το φωτογραφικό τμήμα.

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το έχω και εγώ (640 XL LTE) εδώ και κάποιους μήνες, προερχόμενος από android. Για τα χαρακτηριστικά του είναι σε πολύ καλή τιμή. Μακάρι να ακολουθήσει την ίδια τιμολογιακή πολιτική η Microsoft και στις επόμενες συσκευές της. Όμως, κατά τη γνώμη μου, υστερεί το λειτουργικό σε κάποια πράγματα. Δεν μου φαίνονται σημαντικά, ούτε ικανά για να μου αλλάξουν την επιλογή που έκανα. Με το android είχα κουραστεί, ας πούμε λίγο, με τις διαφορετικές εκδόσεις που του έδινε η κάθε εταιρεία (user interfaces) και μόνο οι nexus συσκευές με «συγκινούσαν». Όμως και εκεί τον τελευταίο καιρό η google ανέβασε πολύ τον πήχη, όσον αφορά το θέμα της τιμής (π.χ. nexus 6), με αποτέλεσμα να το κάνει απλησίαστο. Η μόνη σχεδόν οικονομική διέξοδος ήταν η αγορά smartphone από Κίνα. Δεν έχω μετανιώσει καθόλου για την αγορά του 640 XL και το ευχαριστιέμαι καθημερινά, τόσο από άποψη αυτονομίας, πολύ καλής λήψης σήματος και όσον αφορά το φωτογραφικό τμήμα.

το προηγουμενο τηλεφωνο μου ηταν το cubot s308 πολυ καλο δεν μου κολλησε ποτε αλλα το θεμα ηταν με τις διαφορες ρομ που κυκλοφορουσαν και επρεπε να ψαχτεις για να φερεις το τηλεφωνο στα μετρα σου (αλλαγη ρομ για να μεγαλωσεις την μνημη η να απαλλαγεις απο τις κινεζοδιαφημισεις κλπ) με το ρισκο να το κολλησεις και να μην ανοιγη ,με το 640 παιρνεις ενα καλο τηλεφωνο προσαρμοσμενο για τα ελληνικα δεδομενα :D

Τελικα το xl 640 ειναι ποοοοολυ καλο μπαταρια κολληματα; οθοναρα;με τα αντροιντ καθε μερα ειχε 100 ενημερωσεις εφαρμογων μα συχνα πυκνα με αυτο ΗΣΥΧΑΣΑ.
LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Αν δεν παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει και θα σε πλακωσει

Σωστο αλλα εχω αλλαξει τοσα κινητα με ολα τα λειτουργικα και παρα παρα πολλα αντροιντ απο μεσαια τιμη ως πανακριβα και ολα πλην του τζι2 ειχανε θεματακια.Οποτε τωρα που δεν εχω δει ακομα κατι θα το παινεσω:)

Βρε παιδια ξερει καποιος αν το κινητο μας τραβαει στιγμιοτυπα οθονης;

Καλησπέρα σε όλους. Αγόρασα το κινητό εχτές και μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Έχω μερικές ερωτήσεις που μπορεί να γνωρίζουν αυτοί που έχουν το κινητό πιο πολλές μέρες.

1) υπάρχει τρόπος όταν παίρνω μια φωτογραφία να μην τραβάει το κλιπ του 1 δευτερολέπτου; ήταν ενεργοποιημένο από την αρχή και δεν έχω βρει πως κλείνει.

2) Αν αφήσω την ώρα ανοιχτή συνέχεια (εννοώ αυτό που δείχνει όταν η οθόνη είναι κλειστή) έχει μεγάλη διαφορά στην κατανάλωση μπαταρίας;

A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says:

"What religion are you?"

The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies,

"Yeah, but a catholic or protestant atheist?"

Φιλε μου για το 2 οχι δεν εχει καταναλωση μπαταριας σπουδαια εξαλου καποια στιγμη σβηνει τελειως δε μενει ανοιχτο συνεχεια

Το παρήγγειλα κι εγώ από Γαλλία, το Dual sim LTE 224€ (έκπτωση 10% για φοιτητές & εκπαιδευτικούς). Έφυγε ήδη και φτάνει 24 του μήνα. Είναι η πρώτη μου εμπειρία με WindowsPhone κι οι απορίες αρκετές. Διάβασα όλο το νήμα, αλλά δεν βρήκα κάτι για το πώς συγχρονίζουμε / μεταφέρουμε τις επαφές από Google account. (Ούτε στην αναζήτηση μου βγάζει κάτι )

Το παρήγγειλα κι εγώ από Γαλλία, το Dual sim LTE 224€ (έκπτωση 10% για φοιτητές & εκπαιδευτικούς). Έφυγε ήδη και φτάνει 24 του μήνα. Είναι η πρώτη μου εμπειρία με WindowsPhone κι οι απορίες αρκετές. Διάβασα όλο το νήμα, αλλά δεν βρήκα κάτι για το πώς συγχρονίζουμε / μεταφέρουμε τις επαφές από Google account. (Ούτε στην αναζήτηση μου βγάζει κάτι )

Εγώ στο δικό μου (640 XL LTE) με το που έβαλα (μετά το outlook λογαριασμό βέβαια κατά την αρχική ενεργοποίηση) τον gmail λογαριασμό μου, είχα στις επαφές μου όλες τις google επαφές μου. Μάλιστα όποια αλλαγή/προσθήκη επαφής κάνω, ενημερώνεται και στον gmail λογαριασμό μου. Χρησιμοποιώ παράλληλα και τους δύο λογαριασμούς, λόγω αρκετών χρόνων χρήσης android smartphone, αλλά θα με ενδιέφερε να κάνω πλήρη μεταφορά των επαφών στο outlook λογαριασμό. Επιχείρησα να μεταφέρω τις επαφές, αλλά δεν μεταφέρθηκαν όλες και έτσι στις επαφές του outlook έχω τσεκάρει να βλέπω και του gmail και του outlook. Το καλό είναι ότι δεν τις δείχνει διπλές, αλλά καταλαβαίνει τις ίδιες επαφές και όταν πάω να κάνω αλλαγή σε κάποια, με ρωτάει που θέλω να γίνει η αλλαγή, στο outlook, ή στο google λογαριασμό και έτσι σιγά σιγά δίνω προτεραιότητα στις επαφές του outlook.

Σήμερα έχασε το σήμα κινητής τηλεφωνίας, μου έβγαζε μόνο κλήσεις ανάγκης, κοίταξα να δω μήπως είχα ενεργοποιήσει το flight mode, soft reset και λύθηκε - δεν μου άρεσε όμως που έμεινα χωρίς τηλέφωνο για αρκετή ώρα.

Χρησιμοποιείς κάποια ειδική εφαρμογή για τις επαφές ή έχει κάποια "ενσωματωμένη" ;

Όχι, την ενσωματωμένη εφαρμογή των επαφών που έχει το lumia χρησιμοποιώ. Εάν πας στις επαφές>ρυθμίσεις>προσθήκη (ρύθμιση email επαφών και άλλων) μπορείς να βάλεις το gmail σου και τότε όλες τις επαφές που έχεις στον gmail λογαριασμό σου, θα εμφανιστούν και στο lumia. Έτσι μπορείς να τις βλέπεις τόσο στο lumia σου, όσο και σε άλλη android συσκευή που μπορεί να έχεις με τον gmail λογαριασμό σου. Οποιαδήποτε αλλαγή/ διόρθωση κάνεις σε κάποια επαφή, ενημερώνεται και στις άλλες συσκευές σου, εφόσον βέβαια έχεις ενεργή την αυτόματη ενημέρωση των λογαριασμών σου. Εδώ, όπως και εδώ μπορείς να βρεις και τρόπο/βοήθεια για να μεταφέρεις τις επαφές σου από έναν λογαριασμό, σε έναν άλλο.

Για τον φίλο Diplomat .Για το ένα πηγαίνεις lumia camera πατάς το μικρό γρανάζι που σε πάει στις ρυθμίσεις, σέρνεις αριστερά την οθόνη , σε πάει στη δεύτερη οθόνη, πατάς πάνω το φωτογραφία και στο κουτάκι ζωντανές εικόνες επιλέγεις ανενεργό. Κι εγώ τώρα το πήρα, κατέβασα το manual από το internet και διαβάζω. Να ρωτήσω κι εγώ κάτι το πανόραμα για τη φωτογραφία πως το εγκαθιστώ;

Για τον φίλο Diplomat .Για το ένα πηγαίνεις lumia camera πατάς το μικρό γρανάζι που σε πάει στις ρυθμίσεις, σέρνεις αριστερά την οθόνη , σε πάει στη δεύτερη οθόνη, πατάς πάνω το φωτογραφία και στο κουτάκι ζωντανές εικόνες επιλέγεις ανενεργό. Κι εγώ τώρα το πήρα, κατέβασα το manual από το internet και διαβάζω. Να ρωτήσω κι εγώ κάτι το πανόραμα για τη φωτογραφία πως το εγκαθιστώ;

Μπαίνεις στο store, αναζητάς την εφαρμογή Lumia Panorama και την εγκαθιστάς.

Καλημερα παρατηρω οτι αργει να κλειδωσει το GPS ειναι λογικο να κανει 3-4 λεπτα;επισης αν γνωριζετε πως μπορω να βαλω συντεταγμενες απευθειας και οχι διευθυνση

Για μένα δεν είναι λογικό αυτό που λες.. Nokia care να σου τσεκάρουν το δέκτη.

- There is no place like 127.0.0.1 -

Όχι, την ενσωματωμένη εφαρμογή των επαφών που έχει το lumia χρησιμοποιώ. Εάν πας στις επαφές>ρυθμίσεις>προσθήκη (ρύθμιση email επαφών και άλλων) μπορείς να βάλεις το gmail σου και τότε όλες τις επαφές που έχεις στον gmail λογαριασμό σου, θα εμφανιστούν και στο lumia. Έτσι μπορείς να τις βλέπεις τόσο στο lumia σου, όσο και σε άλλη android συσκευή που μπορεί να έχεις με τον gmail λογαριασμό σου. Οποιαδήποτε αλλαγή/ διόρθωση κάνεις σε κάποια επαφή, ενημερώνεται και στις άλλες συσκευές σου, εφόσον βέβαια έχεις ενεργή την αυτόματη ενημέρωση των λογαριασμών σου. Εδώ, όπως και εδώ μπορείς να βρεις και τρόπο/βοήθεια για να μεταφέρεις τις επαφές σου από έναν λογαριασμό, σε έναν άλλο.

Αμεσότατος και Κατατοπιστικότατος!

Ευχαριστώ.

Το έχω στα χέρια μου εδώ και μια ώρα και παρατηρώ την πράσινη κάθετη γραμμή στα αριστερά και μ' έχει λούσει κρύος ιδρώτας. Υπενθυμίζω ότι είναι από την επίσημη Microsoft Γαλλίας το dual lte.

Έκανε ήδη αρκετά updates.

Προσπαθώ να ανεβάσω το στιγμιότυπο οθόνης πού έβγαλα αλλά είναι png 900kb καιδεν το δέχεται. Και δεν βρίσκω τρόπο να το μετονομάσω σε jpg γιανα γίνει μικρότερο αρχείο

Edited by lzrs21lz

Το έχω στα χέρια μου εδώ και μια ώρα και παρατηρώ την πράσινη κάθετη γραμμή στα αριστερά και μ' έχει λούσει κρύος ιδρώτας. Υπενθυμίζω ότι είναι από την επίσημη Microsoft Γαλλίας το dual lte.

Έκανε ήδη αρκετά updates.

Μπορείς να ανεβάσεις screenshot για να το δούμε; Πληροφοριακά κρατάς ταυτόχρονα πατημένο το πλήκτρο έντασης στο + μαζί με το power on/off. Εννοείται πως υπάρχει πανευρωπαϊκή κάλυψη στο θέμα της εγγύησης. Μπορείς να εξυπηρετηθείς και εδώ, Ελλάδα.

Παιδεύομαι να ανεβάσω αλλά συνεχώς μου βγάζει ότι η εικόνα υπερβαίνει το μεγεθος. Φταίει ο ie μήπως;

Δοκιμάζω και από Android και πάλι μου κάνει νουμερα με το μέγεθος των αρχείων. Μήπως κάποιος admin μπορεί να βοηθήσει στο ανέβασμα screenshot ?

Πάντως έκανα επαναφορά ρυθμίσεων ,αλλά υπάρχει πάλι η γραμμή.

Μόλις τώρα πρόσεξα ότι στο screenshot den βγαίνει η γραμμή.

Edited by lzrs21lz

Παιδεύομαι να ανεβάσω αλλά συνεχώς μου βγάζει ότι η εικόνα υπερβαίνει το μεγεθος. Φταίει ο ie μήπως;

Δοκιμάζω και από Android και πάλι μου κάνει νουμερα με το μέγεθος των αρχείων. Μήπως κάποιος admin μπορεί να βοηθήσει στο ανέβασμα screenshot ?

Πάντως έκανα επαναφορά ρυθμίσεων ,αλλά υπάρχει πάλι η γραμμή.

Μόλις τώρα πρόσεξα ότι στο screenshot den βγαίνει η γραμμή.

Οπότε ίσως είναι πρόβλημα της οθόνης και γι' αυτό δεν φαίνεται στο screenshot. Καλύτερα να επισκεφτείς ένα Nokia care.

Περίπου σαν αυτό, μόνο που σε μένα βρίσκεται 1 εκ από την αριστερή πλευρά όταν είναι κάθετη η οθόνη - portrait Mode.

http://forums.windowscentral.com/nokia-lumia-1520/326391-why-do-i-have-black-line-down-my-lumia-1520-screen.html

Η εμπειρία σας από Nokia care (βόρεια Ελλάδα ) ?

Θα μου το αντικαταστήσουν η θα αλλάξουν οθόνη "απλώς" (αγορά από επίσημη Microsoft Γαλλίας , έφτασε χτες )

Edited by lzrs21lz

Περίπου σαν αυτό, μόνο που σε μένα βρίσκεται 1 εκ από την αριστερή πλευρά όταν είναι κάθετη η οθόνη - portrait Mode.

http://forums.windowscentral.com/nokia-lumia-1520/326391-why-do-i-have-black-line-down-my-lumia-1520-screen.html

Η εμπειρία σας από Nokia care (βόρεια Ελλάδα ) ?

Θα μου το αντικαταστήσουν η θα αλλάξουν οθόνη "απλώς" (αγορά από επίσημη Microsoft Γαλλίας , έφτασε χτες )

Στη θέση σου θα τηλεφωνούσα άμεσα στο support του Microsoft store/Microsoft. Όχι Nokia care.

Είχα πρόσφατα εμπειρία με Microsoft προϊόν (όχι τηλέφωνο)

και είχαν υποστήριξη ανώτερη των προσδοκιών μου (για να το θέσω και πολύ συγκρατημένα).

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

Στη θέση σου θα τηλεφωνούσα άμεσα στο support του Microsoft store/Microsoft. Όχι Nokia care.

Είχα πρόσφατα εμπειρία με Microsoft προϊόν (όχι τηλέφωνο)

και είχαν υποστήριξη ανώτερη των προσδοκιών μου (για να το θέσω και πολύ συγκρατημένα).

Έχει στην Ελλάδα?

• The title was changed to Microsoft Lumia 640 XL