Karthan7 Δημοσιεύτηκε March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 2, 2015 (edited) Lenovo A7000 Dual SIM (Micro-SIM, dual stand-by) NETWORK GSM / HSPA / LTE Coming soon. Exp. release 2015, March Dimensions 152.6 x 76.2 x 8 mm (6.01 x 3.00 x 0.31 in) Weight 140 g (4.94 oz) DISPLAY Type IPS capacitive touchscreen, 16M colors Size 5.5 inches (~71.7% screen-to-body ratio) Resolution 720 x 1280 pixels (~267 ppi pixel density) - Lenovo Vibe PLATFORM OS Android OS, v5.0.x (Lollipop) Chipset Mediatek MT6752m CPU Octa-core 1.5 GHz Cortex-A53 GPU Mali-T760MP2 Card slot microSD, up to 32 GB Internal 8 GB, 2 GB RAM CAMERA 8 MP, 3264 x 2448 pixels, autofocus, LED flash Features Geo-tagging, touch focus, face detection Video Yes Secondary 5 MP Loudspeaker Yes 3.5mm jack Yes - Dolby Atmos Wi-Fi 802.11 b/g/n, hotspot Bluetooth v4.0, A2DP GPS Yes, with A-GPS Radio FM radio microUSB v2.0 FEATURES Sensors: Accelerometer, proximity Browser HTML5 Java Yes, via Java MIDP emulator - Active noise cancellation with dedicated mic - MP4/H.264 player - MP3/WAV/eAAC+/FLAC player BATTERY Li-Po 2900 mAh Stand-by Up to 264 h (2G) / Up to 264 h (3G) Talk time Up to 39 h (2G) / Up to 16 h (3G) Colors Onyx Black, Pearl White Video - Lenovo Edited March 5, 2015 by Karthan7 Video Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Το βασικοτερο,στα 150 ευρω περιπου.............. Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icecut Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Το έχετε βρει σε κάποιο κατάστημα προς αγορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. March 9, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Με λιγο ψαξιμο που εκανα δεν το βρηκα πουθενα προς αγορα. Ελπιζω τα κινεζομαγαζα να μην βαλουν μεγαλο καπελο στην τιμη. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matinee Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Το έφεραν τα public στα 249. Το έχει πάρει κάποιος να μας πει εντυπώσεις;; Παράθεση But for chips and for freedom I could die NOMBRE D'OR JEWELRY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 (edited) Το έφεραν τα public στα 249. Το έχει πάρει κάποιος να μας πει εντυπώσεις;; Το πηρα!Θα το ανοιξω τωρα,θα το δουλεψω και λιγο και θα πω εντυπωσεις! :) Edit: Λοιπον,θετικες οι πρωτες εντυπωσεις...Η μπαταρια φαινεται οτι ειναι αρκετα καλη για αρχη και χωρις καμια φορτιση.Ο Ηχος στερεο και αρκετα δυνατος.αλλα τον περιμενα μισο κλικ πιο δυνατο!Η οθονη πολυ καλη και ζωντανη!Η καμερα αρκετα καλη!Φοραει τη 5 lollipop αλλα οχι τη 5.0.2 απο οτι ειδα.Δε ξερω αν θα τη παρει συντομα.Και τελος,απο ταχυτητα και αποκριση γενικα,παει σφαιραι!Αλιμονο αν δε πηγαινε!!Κατι αρνητικο δε βρηκα για την ωρα.Ποιστευω παντως οτι σε σχεση τιμης-αποδοσης,αξιζει στα 249 που εχει στο Public.Μαλιστα στη συσκευασια εχει προστατευτικο οθονης και διαφανη θηκη πλατης!! :) Αυτα προς το παρον. Edited June 22, 2015 by petran66 Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papg Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Στα 250€ καλύτερα το P70 που έχει και μπαταρία 4000mah:lol: Ωχ το πήγαν 300€ και αυτό.ΑΚΥΡΟ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsilas Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Το πήρα σήμερα. Πολύ γρήγορο έκανε ηδη 2 ενημερώσεις μέχρι στιγμής. Στην συσκευασία έχει πλαστική θήκη και μεμβράνη. Μέχρι στιγμής αριστο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panosexc Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Καλησπέρα το αγόρασα και εγώ για την γυναίκα μου το έχει τώρα 2 μέρες και λίγο που το έχω επεξεργαστεί το κινητό πετάει..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polaris3 Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Σκέφτομαι και εγώ να το αγοράσω...δείχνει αρκετά τίμιο !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zkouv Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Καλημέρα, Αγόρασα χθες τη συγκεκριμένη συσκευή και προσπαθώντας να εγκαταστήσω το Viber μου "πέταξε" μνμ ότι δεν είναι συμβατό. Αντιμετώπισε κάποιος απο σας παρεμφερές θέμα? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polaris3 Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Καλημέρα, Αγόρασα χθες τη συγκεκριμένη συσκευή και προσπαθώντας να εγκαταστήσω το Viber μου "πέταξε" μνμ ότι δεν είναι συμβατό. Αντιμετώπισε κάποιος απο σας παρεμφερές θέμα? Ευχαριστώ! Όχι...το έχω εγκαταστήσει κανονικότατα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgia44 Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Καλήμερα παιδιά, σκέφτομαι να το αγοράσω αυτό το κινητό, τελικά σας έχει βγει καλό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sstavross Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Αλλη μια ερωτηση, αν το εχουν διαπιστωσει οι κατοχοι: Τι αναλυση βιντεο εχει? Ειναι HD? Εννοω σε τι αναλυση τραβαει βιντεο η πισω καμερα του . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Ναι σε HD Με root παιδιά τι γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiss Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 εδω εισαι για root και recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sstavross Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Ναι σε HD Με root παιδιά τι γίνεται; Σ'ευχαριστω για την απαντηση!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dortiagr Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Μπορει καποιος κατοχος της συσκευης να με ενημερωσει αν υπαρχει η δυνατοτητα οι εφαρμογες να αποθηκευονται στην εξωτερικη μνημη? Ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polaris3 Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 ----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color]Μπορει καποιος κατοχος της συσκευης να με ενημερωσει αν υπαρχει η δυνατοτητα οι εφαρμογες να αποθηκευονται στην εξωτερικη μνημη? Ευχαριστω.. Κανονικότατα αποθηκευονται στην εξωτερική μνήμη. Το τηλέφωνο είναι πολύ καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pashos Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Παιδιά πήρε το κινητό ένας φίλος μου,2 ημερών και του βγάζει το εξης πρόβλημα.το κινητό ανοίγει μια χαρα,το κλειδώνει και στο ξεκλειδωμα κανει επανακινηση η παραμένει κλειστό.το έχει κανει 4 φορες.το αγόρασε απο public τις προαλλες.πιστεύω οτι είναι ελλατωματικο.μπορεί να το αντικατάστηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollon11 Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 (edited) ΤΟ πηρα 5 μερες τωρα οντως ειναι πολυ γρηγορο αλλα βρηκα μια ατελεια και θελω να μαθω αν το εχει αντιμετωπισει καποιος αλλος ... οταν τραβας φωτογραφιες με φλας..λογω οτι ακριβως απο πανω ειναι η καμερα ..την στιγμη που τραβαει φωτο ..και χρησιμοποιεις το φλασ.. η φωτογραφια λογω της εντονη λαμψης που δημιοιυργητε επειδη ειναι ακριβωσ κολλητα..και τα 2.. η φωτο βγαινει με την λαμψη απο το φλας και ασπριζει η φωτο..με αποτελεσμα να χαλαει η εικονα . .γιατι ασπριζει,,και η φωτο. με την εντονη ασπρη σκια του φλας.. κανω εγω κατι λαθος.. ;;;; EDIT=βρηκα την λυση με την λαμψη σκιας της καμερας που αναφερω ...ολη την ζημια την κανει η διαφανης θηκη που περιλαμβανεται στην συσκευασια για την πλατη..η οποια αντανακλα την λαμψη του φας και ασπριζουν οι φωτο..μολις το αφαιρεσα ολα οκ. .. επισης ακομα παιρνει ενημερωσεις του firmware.. σημερα εβαλα την εκδοση 149....οταν το πηρα ειχε την 142..σχεδον καθε μερα εχει και μια ενημερωση. .δεν ξερω τι αλλαζει..εγω δεν βλεπω κατι διαφορετικο Edited September 9, 2015 by apollon11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aggelos131999 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Παιδιά θέλω να πάρω το lenovo k3 note και σκέφτομαι να το παραγγείλω η από gearbest η από minideal η από vickmall...έχει πάρει κάποιος αυτοντο κινητό από αυτά τα καταστήματα η γενικά έχει πάρει κάποιος κάτι από τα παρατάω καταστήματα ;επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν θα υπάρξει επιβάρυνση τιμής στο τελωνείο..:X:blink::shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aggelos131999 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Γεια σου φίλε Απόλλων...θα ήθελα να σε ρωτήσω απο που πήρες το κινητό και αν ήταν εύκολο να μου πεις και την τιμή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polaris3 Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 ΤΟ πηρα 5 μερες τωρα οντως ειναι πολυ γρηγορο αλλα βρηκα μια ατελεια και θελω να μαθω αν το εχει αντιμετωπισει καποιος αλλος ... οταν τραβας φωτογραφιες με φλας..λογω οτι ακριβως απο πανω ειναι η καμερα ..την στιγμη που τραβαει φωτο ..και χρησιμοποιεις το φλασ.. η φωτογραφια λογω της εντονη λαμψης που δημιοιυργητε επειδη ειναι ακριβωσ κολλητα..και τα 2.. η φωτο βγαινει με την λαμψη απο το φλας και ασπριζει η φωτο..με αποτελεσμα να χαλαει η εικονα . .γιατι ασπριζει,,και η φωτο. με την εντονη ασπρη σκια του φλας.. κανω εγω κατι λαθος.. ;;;; EDIT=βρηκα την λυση με την λαμψη σκιας της καμερας που αναφερω ...ολη την ζημια την κανει η διαφανης θηκη που περιλαμβανεται στην συσκευασια για την πλατη..η οποια αντανακλα την λαμψη του φας και ασπριζουν οι φωτο..μολις το αφαιρεσα ολα οκ. .. επισης ακομα παιρνει ενημερωσεις του firmware.. σημερα εβαλα την εκδοση 149....οταν το πηρα ειχε την 142..σχεδον καθε μερα εχει και μια ενημερωση. .δεν ξερω τι αλλαζει..εγω δεν βλεπω κατι διαφορετικο Μπράβο βρε φίλε...το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ. Πράγματι η διαφανής θήκη ειναι που δημιουργεί το πρόβλημα !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Lenovo A7000 Plus http://www.techgear.gr/lenovo-a7000-plus-announced-101398/?utm_source=Contra&utm_medium=footer_home&utm_campaign=24MediaWidget Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts