soulis Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Η κάλυψη βελτιώθηκε στον νομό ή μόνο μέσα στην πόλη ; Στην πόλη μέσα η κάλυψη είναι πάρα πολύ καλή καθώς και οι ταχύτητες ! στα κοντινά χωριά επίσης το 3G πάει σφαίρα. Τις επόμενες ημέρες που θα κινηθώ λόγο δουλειάς και σε άλλες περιοχές του νομού θα σας ενημερώσω. Πάντως η διαφορά είναι τεράστια το δίκτυο έχει βελτιωθεί 100% ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Πολύ ευχάριστο αυτό για την Wind με την αναβάθμιση του δικτύου της και στην Πτολεμαϊδα . Απλά να σου πω ότι το Η και το Η+ , είναι ανώτερα , πιο γρήγορα εννοώ από το απλό 3G . Πρέπει και η Vodafone να βελτιώσει τις ταχύτητες του 3G σε πολλές περιοχές της επαρχίας , αλλά και της Αττικής , στις οποίες πολλοί φίλοι παραπονιούνται για τις χαμηλές ταχύτητες του 3G της . Με το 4G η Vodafone , είναι πολύ καλή σε ταχύτητες σε Βόλο που μένω , Λάρισα , Θεσσαλονίκη και Αθήνα που έκανα μετρήσεις πρόσφατα . Μπράβο στην Wind τέλος , για την πολύ καλή αναβάθμιση του δικτύου της σε πολλές περιοχές της Ελλάδας . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petars Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Όπου εχει αναβαθμίσει παει πολυ καλα, εχει βεβαια δρόμο ακομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Παραθέτω τα speedtest για 3g της Wind στην πόλη των Χανίων (περιοχή ΚΤΕΛ) που έκανα και με το Ookla και με το Open signal. Είναι σχεδόν τα ίδια με τα αντίστοιχα που έκανα και πόσταρα για την Vodafone στο αντίστοιχο φόρουμ. Το μόντεμ της συσκευής μου είναι στα 21 Mbps οπότε ίσως να είναι και λίγο μεγαλύτερα τα νούμερα αν γίνει το τεστ με 42αρι μόντεμ. Πάντως σε γενικές γραμμές έχουν και οι δύο εταιρείες τις ίδιες ταχύτητες, τουλάχιστον στο κέντρο της πόλης. Η διαφορά είναι στην επαρχία όπου η Vodafone πιάνει σε πιο πολλά σημεία 3g, αλλά η Wind όπου πιάνει 3g πάει σφαίρα. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 (edited) Για να μην δημιουργούνται θετικές εντυπώσεις για την wind στα Χανιά να ενημερώσω ότι πριν βγεις καν απο την πόλη ξεκινάει το τζόκερ. Ακόμα και σε λοφους πολυ κοντά που βλεπεις όλη την πόλη είναι το σήμα χάλι μαύρο (το ίδιο και για voda αλλα είναι ίσως λιγο καλυτερα) Μονο το edge τους σώζει για όσους βέβαια τους αρκεί. Όλα αυτα βέβαια για ενα τμήμα στην Βόρεια πλευρά. Αν μιλήσουμε για Αποκόρωνα η ακομα χειρότερα για Νότια εκεί βρισκόμαστε στον μεσαίωνα. Edited March 22, 2015 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Για τον Αποκόρωνα τα έχω πει πολλές φορές φίλε μου. Αν εξαιρέσεις τον Βάμο που πιάνει 3g και με καλές ταχύτητες για την υπόλοιπη περιοχή το χάος. Σε πολλές περιοχές δεν πιάνει ούτε 2g όπως Καλύβες, Κεφαλας, Λικοτιναρά που ακόμα και σε κεντρικά σημεία χάνεται τελείως το σήμα. Η Vodafone που αναφέρεις στον Αποκόρωνα πιάνει σε πολλά σημεία 3g αλλά με ταχύτητες που δεν ξεπερνούν τα 4-5 Mbps. Εκεί μένω και τα έχω δει πρώτο χέρι. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 2G Δηλαδη σημα καθολου επισης ειναι τα Λενταριανά στον βλητέ πανω στα Κουνουπιδιανά και αγιο ονουφριο ... και προς Καλαθα Σταυρο δεν υπαρχει σημα καθολου εστω για κληση.Εχει μεγαλο θεμα.Σταυρο' δεν εχει σημα 3G ουτε η wind ουτε η vodafone. Eπισης πανω στα Ροδωπου αν εχεις wind μονο το 112 μπορεις να καλεσεις. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 (edited) 2G Δηλαδη σημα καθολου επισης ειναι τα Λενταριανά στον βλητέ πανω στα Κουνουπιδιανά και αγιο ονουφριο ... και προς Καλαθα Σταυρο δεν υπαρχει σημα καθολου εστω για κληση.Εχει μεγαλο θεμα.Σταυρο' δεν εχει σημα 3G ουτε η wind ουτε η vodafone. Eπισης πανω στα Ροδωπου αν εχεις wind μονο το 112 μπορεις να καλεσεις. Και μετα λεω εγω και κανω παραπονα οτι εχει Η στην περιοχη μου και πιανει 2.5 mbit μονο και 2G αστερι την να πουν μερικη αλλοι ουτε τηλ δεν μπορουν να παρουν....:wacko: Edited April 26, 2015 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 (edited) χελώνα πληρώνεις ....χελώνα παίρνεις ! η ταχύτητα της wind (στα καλύτερα της) στην πολη της πτολεμαΐδας σήμερα κυριακή 2/8/2015 DOWNLOAD 0.76 UPLOAD 0.90 Edited August 2, 2015 by soulis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosthess Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 (edited) Νομος Θεσσαλονικης-Αγιος Βασιλειος,Γερακαρου,Ζαγκλιβερι, Δορκαδα,Ξυλουπολη,Λαχανα και ολα τα τριγυρω χωρια αποκλειστικα και μονο με GRPS.Σημα για ομιλια ομως φουλ. Edited August 8, 2015 by athanasiosthess Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meropi Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 χελώνα πληρώνεις ....χελώνα παίρνεις ! η ταχύτητα της wind (στα καλύτερα της) στην πόλη της Πτολεμαΐδας σήμερα κυριακή 2/8/2015 DOWNLOAD 0.76 UPLOAD 0.90 Δεν είναι έτσι ακριβώς. Λόγο δουλειάς και με τις 3 εταιρίες στην τσέπη μου (για ποιοτικό έλεγχο δικτύου) έχουν θέματα σε πολλές πόλεις σε θέματα κάλυψης παρότι οι χάρτες δείχνουν φουλ κάλυψη και ισχύει για όλες τις εταιρίες. Υπάρχουν σημεία που υπερτερεί ακόμα και η wind , σε άλλα η voda και σε άλλα η cote. Πτολεμαΐδα έχει θέματα με την ταχύτητα αφού η wind εκπέμπει με το παλαιό δίκτυο. Στις περιοχές εκεί έχω αρκετές καταγραφές με όλα τα δίκτυα σε θέματα ταχύτητας αλλά με την wind παράγινε. Αν θέλεις κάνε ένα πείραμα. Κλείδωσε μόνο σε 3g και βγες έκτος κτιρίου να κάνεις ένα speedtest.net σε διαφόρους σερβερ. Μέτρα πρωί μεσημέρι και βράδυ όσο ποιο αργά μπορείς. Εάν πιάσει το θεωρητικό 3.5mbps (και δεν έχει θέμα η συσκευή σου) σε ώρες μη αιχμής σημαίνει ότι το μη αναβαθμισμένο δίκτυο είναι πίτα από συνδρομητές για αυτό σέρνεται αφού δεν φτάνει η χωρητικότητα του. Μέχρι 3,5 mbps μέτρησα πέρσι περνώντας από την πόλη σου αλλά ήταν σε ώρες μη αιχμής αργά το βράδυ. Εύχομαι να σας αναβαθμίσουν σύντομα. http://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/kalupsi/diktuo-prosvasis-kinitis/3g/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Από επικοινωνία που είχα με το τηλεφωνικό κέντρο, προκειμένου να αναφέρω το θέμα με τις ταχύτητες, μου είπαν ότι αναβάθμιση εντός του 2015 για την περιοχή Πτολεμαΐδας δεν υπάρχει. Στο τοπικό κατάστημα της wind μας είπαν ότι το δίκτυο είναι σε φάση αναβάθμισης.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meropi Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 (edited) Από επικοινωνία που είχα με το τηλεφωνικό κέντρο, προκειμένου να αναφέρω το θέμα με τις ταχύτητες, μου είπαν ότι αναβάθμιση εντός του 2015 για την περιοχή Πτολεμαΐδας δεν υπάρχει. Στο τοπικό κατάστημα της wind μας είπαν ότι το δίκτυο είναι σε φάση αναβάθμισης.... Οι μόνοι που ξέρουν τι γίνεται είναι η τεχνική υπηρεσία που ασχολείται με τα πακέτα δεδομένων. Οι άλλοι όλοι στον κόσμο τους (το ίδιο ισχύει για όλες τις εταιρίες). Οι απλοί εκπρόσωποι δεν βλέπουνε την όλη εικόνα. Edited August 8, 2015 by meropi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer_GR Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Καλημέρα! Γνωρίζει κανείς αν στην περιοχή της παραλίας Οφρυνίου (Τούζλα) στον νομό Καβάλας αναβάθμισε σε 3g η wind; Γιατί πέρυσι το καλοκαίρι που πήγα, δυστυχώς μόνο gprs... Παράθεση Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 (edited) Gprs τουζλα,ασπροβαλτα,καριανη,σταυρος κτλ Vodafone H+ αλλά Μόνο μέσα στην διαδρομή πχ δείχνει εικονικό Η..cosmote 4G παντου Edited August 9, 2015 by dimgeo Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer_GR Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 (edited) Gprs τουζλα,ασπροβαλτα,καριανη,σταυρος κτλ Vodafone H+ αλλά Μόνο μέσα στην διαδρομή πχ δείχνει εικονικό Η..cosmote 4G παντου Καμία αλλαγή με πέρυσι δηλαδή...:cry: Οπότε παίρνω και το m8 που έχω σαν δεύτερο με νούμερο cu... Ευχαριστώ για την πληροφόρηση! Edited August 9, 2015 by Homer_GR Παράθεση Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. August 16, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Καμία αλλαγή με πέρυσι δηλαδή...:cry: Οπότε παίρνω και το m8 που έχω σαν δεύτερο με νούμερο cu... Ευχαριστώ για την πληροφόρηση! Σε αυτές τις περιοχές όντως .... Χωρίς λογική όπως και στην Θάσο... Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 (edited) έχει γίνει αναβάθμηση στο νομό καστοριάς, στο νομό φλώρινας και στην περιοχή των πρεσπών όπου όσοι έχουν πάει μου λένε ότι πάει πολύ καλά , έχουν αφήσει όμως εκτός αναβάθμησης προς το παρον Πτολεμαΐδα και κοζάνη , δυο πόλεις που στο σύνολο τους ο πλυθυσμός τους είναι ο διπλάσιος από τους δυο νομούς Φλωρινας και καστοριάς....με ποιά κριτήρια αφηασν εκτός αναβάθμησης αυτές τις 2 πόλεις? Edited August 19, 2015 by soulis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Χθεσινό speed test στην περιοχή αεροδρομίου Θεσσαλονίκης με σήμα H Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Βρέθηκα και εγώ το τριήμερο στο χωριό μου, που βρίσκεται ανατολικότερα του αεροδρομίου και είναι ο Τρίλοφος Θεσσαλονίκης. Έβλεπα την ένδειξη Η στον δείκτη σήματος στο τηλέφωνο μου και δεν πίστευα στα μάτια μου! Ικανοποιητικές οι ταχύτητες και έκανα άψογα την δουλειά μου. http://i.imgur.com/Pz5fiP5.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. August 23, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Χθεσινό speed test στην περιοχή αεροδρομίου Θεσσαλονίκης με σήμα H Γιατί δεν μετράς με το application του speedtest.net και να επιλέξεις server εντός Ελλάδας που σίγουρα δα σου δώσει πολύ παραπάνω ταχύτητα και θα είναι ποιο ρεαλιστικό το αποτέλεσμα ... Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 πορτο χέλι κέντρο ..ενω μου έδειχνε οτι έχει 3g η ταχύτητα ήταν αστα να πάνε :( Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 (edited) lte στους 800 έχει ξεκινήσει, υπάρχουν κεραίες που δουλεύουν σήμερα στους 800? Γενικότερα από όλες τις εταιρίες οχι μονο απο wind Edited September 12, 2015 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 12, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 lte στους 800 έχει ξεκινήσει, υπάρχουν κεραίες που δουλεύουν σήμερα στους 800? Γενικότερα από όλες τις εταιρίες οχι μονο απο wind Από wind ναι από τις άλλες σιγά σιγά. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelique_dim Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Χινιτσα που ειναι διπλα παντως πήγαινε μια χαρά ----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- πορτο χέλι κέντρο ..ενω μου έδειχνε οτι έχει 3g η ταχύτητα ήταν αστα να πάνε :( Χινιτσα που ειναι διπλα σε εμένα πήγαινε μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts