Sak_thess Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Εαν θυμάσαι τουλάχιστον το email και το password του Google account σου, μπορείς να το κάνεις factory reset Λογικά, με το που θα μπει στο internet απο την αρχή θα σου ζητήσει το google account για εξακρίβωση και στην συνέχεια θα το στήσεις όπως θές... Φυσικά ότι έχεις μέσα θα χαθεί (αν δεν έχεις ενεργοποιημένη την διαδικασία backup) Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση. Μάλιστα πολύ όμορφα..όχι δεν έχω ενεργοποιημένη διαδικασία backup. Επίσης δεν θυμάμαι αν είχα κάνει Google account. Εκτός και αν ήταν υποχρεωτικό. Πάντως έχω 3 email, λογικά ένα από αυτά θα είναι. Υπάρχει περίπτωση αν δεν είχα κάνει, το κινητό να είναι και για πέταμα; Άρα δηλαδή το σίγουρο είναι ότι αυτά που έχω μέσα έχουν χαθεί. Υπάρχει μήπως κάτι άλλο που μπορώ να δοκιμάσω; Πάντως είναι λίγο άδικο να έχω δακτυλικό αποτύπωμα και εφεδρικό pin και να χάνω έτσι απλά όλα όσα έχω μέσα. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 (edited) Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση. Μάλιστα πολύ όμορφα..όχι δεν έχω ενεργοποιημένη διαδικασία backup. Επίσης δεν θυμάμαι αν είχα κάνει Google account. Εκτός και αν ήταν υποχρεωτικό. Πάντως έχω 3 email, λογικά ένα από αυτά θα είναι. Υπάρχει περίπτωση αν δεν είχα κάνει, το κινητό να είναι και για πέταμα; Άρα δηλαδή το σίγουρο είναι ότι αυτά που έχω μέσα έχουν χαθεί. Υπάρχει μήπως κάτι άλλο που μπορώ να δοκιμάσω; Πάντως είναι λίγο άδικο να έχω δακτυλικό αποτύπωμα και εφεδρικό pin και να χάνω έτσι απλά όλα όσα έχω μέσα. Ευχαριστώ. Δες εδω υπαρχουν 5 τροποι, ο ευκολοτερος ολων ειναι Με το Διαχειριστή Συσκευής Android ...(μπες απο τον Chrome browser απο pc) Ο τροπος Μέσω ADB ειναι πανευκολος, απαιτει ομως ειτε το SDK ολοκληρο η το minimal adb & fastboot στο pc εφοσον δεν μπορεις να μπεις & να ενεργοποιησεις το usb κλπ .. Αν ειχες ενεργοποιημενο το Smart Lock δεν θα υπηρχε κανενα προβλημα.. Τελικη λυση αν δεν το ξεκλειδωσεις αλλιως, wipe data/ factory reset (δεδομενα διαγραφονται εκτος οσων ειναι συγχρονισμενα με το λογ.google) Eδω : https://www.doctorandroid.gr/2015/12/bypass-lockscreen.html (δοκιμασε αμεσως με το Διαχειριστή Συσκευής Android πρωτα..Αν τον ειχες απενεργοποιησει κι αυτον απο τη συσκευη,δεν γινεται τιποτα ουτε με αυτο) Tα δεδομενα μπορουν να γινουν επαναφορα(σταματαμε να χρησιμοποιουμε τη συσκευη πρωτα απ ολα) & εκτος αυτου με το εργαλειο αυτο μπορεις να σβησεις καθε μοτιβο κλπ ακομη & χωρις να χασεις δεδομενα σε καποιες περιπτωσεις,απλα διαβασε καλα...Εδω : https://drfone.wondershare.com/el/android-data-recovery.html Edited January 16, 2018 by daitalos Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση. Μάλιστα πολύ όμορφα..όχι δεν έχω ενεργοποιημένη διαδικασία backup. Επίσης δεν θυμάμαι αν είχα κάνει Google account. Εκτός και αν ήταν υποχρεωτικό. Πάντως έχω 3 email, λογικά ένα από αυτά θα είναι. Υπάρχει περίπτωση αν δεν είχα κάνει, το κινητό να είναι και για πέταμα; Άρα δηλαδή το σίγουρο είναι ότι αυτά που έχω μέσα έχουν χαθεί. Υπάρχει μήπως κάτι άλλο που μπορώ να δοκιμάσω; Πάντως είναι λίγο άδικο να έχω δακτυλικό αποτύπωμα και εφεδρικό pin και να χάνω έτσι απλά όλα όσα έχω μέσα. Ευχαριστώ. Σίγουρα το έχεις συνδέσει με κάποιο account (αφού έχεις συγχρονισμούς, playstore κτλ κτλ) Ναι, αν ξεχάσεις το συνδεδεμένο account πολύ πιθανό είναι να πάει για πέταμα... Έχω ένα A7 του κουνιάδου μου που ξέχασε το account και του έκανε factory reset και δεν μπορώ να το ξεκλειδώσω με τίποτα... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Καλημέρα! Είμαι καινούργιος και ολίγον άσχετος. Έχω το s6 και δεν μπορώ να το ξεκλειδώσω. Είχα δακτυλικό αποτύπωμα για απλό κλείδωμα όταν το κινητό ήταν ενεργό. Μετά από επανεκκίνηση ή κλείσιμο μου ζητούσε το μοτίβο το οποίο εγώ όμως είχα ξεχάσει. Μετά από 2 προσπάθειες μου ζητούσε εφεδρικό pin το οποίο θυμόμουν και έτσι άνοιγα το κινητό. Εχθές το βράδυ όμως το κινητό έκανε από μόνο του μια ενημέρωση λογισμικού. Μετά από αυτό μου ζητάει μόνο μοτίβο και δεν μπορώ να το ανοίξω. Μπορώ να κάνω κάτι; Σας ευχαριστώ! Κανεις Factory reset απο το android recovery και αμα δεν έχεις ενεργοποιημενο το FTP θα μπορεις να ενεργοποιησεις κανονικά το κινητο χωρις να χρειαζεσαι το gmail/samsung account.Τωρα για τα αρχεια σου δεν νομιζω να μπορεις να τα σωσεις. ----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σίγουρα το έχεις συνδέσει με κάποιο account (αφού έχεις συγχρονισμούς, playstore κτλ κτλ) Ναι, αν ξεχάσεις το συνδεδεμένο account πολύ πιθανό είναι να πάει για πέταμα... Έχω ένα A7 του κουνιάδου μου που ξέχασε το account και του έκανε factory reset και δεν μπορώ να το ξεκλειδώσω με τίποτα... Οτι κλειδώνει ξεκλειδώνει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sak_thess Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Κανεις Factory reset απο το android recovery και αμα δεν έχεις ενεργοποιημενο το FTP θα μπορεις να ενεργοποιησεις κανονικά το κινητο χωρις να χρειαζεσαι το gmail/samsung account.Τωρα για τα αρχεια σου δεν νομιζω να μπορεις να τα σωσεις. ----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οτι κλειδώνει ξεκλειδώνει ;) Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Θα κάνω factory reset αναγκαστικά. Θα ψάξω πως γίνεται γιατί όπως είπα είμαι ολίγον άσχετος έως πολύ. Ελπίζω να μην είναι κάτι δύσκολο. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sak_thess Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Δες εδω υπαρχουν 5 τροποι, ο ευκολοτερος ολων ειναι Με το Διαχειριστή Συσκευής Android ...(μπες απο τον Chrome browser απο pc) Ο τροπος Μέσω ADB ειναι πανευκολος, απαιτει ομως ειτε το SDK ολοκληρο η το minimal adb & fastboot στο pc εφοσον δεν μπορεις να μπεις & να ενεργοποιησεις το usb κλπ .. Αν ειχες ενεργοποιημενο το Smart Lock δεν θα υπηρχε κανενα προβλημα.. Τελικη λυση αν δεν το ξεκλειδωσεις αλλιως, wipe data/ factory reset (δεδομενα διαγραφονται εκτος οσων ειναι συγχρονισμενα με το λογ.google) Eδω : https://www.doctorandroid.gr/2015/12/bypass-lockscreen.html (δοκιμασε αμεσως με το Διαχειριστή Συσκευής Android πρωτα..Αν τον ειχες απενεργοποιησει κι αυτον απο τη συσκευη,δεν γινεται τιποτα ουτε με αυτο) Tα δεδομενα μπορουν να γινουν επαναφορα(σταματαμε να χρησιμοποιουμε τη συσκευη πρωτα απ ολα) & εκτος αυτου με το εργαλειο αυτο μπορεις να σβησεις καθε μοτιβο κλπ ακομη & χωρις να χασεις δεδομενα σε καποιες περιπτωσεις,απλα διαβασε καλα...Εδω : https://drfone.wondershare.com/el/android-data-recovery.html Τώρα είδα το μνμ σου! Σε ευχαριστώ! Προσπάθησα με το διαχειριστή συσκευής android..Εντόπισε το κινητό αλλά δεν κατάφερα κάτι άλλο..πάτησα κλείδωμα, έκανα ξανά refresh αλλά τπτ..αν και εντοπίζει την συσκευή και έχει κάποιες επιλογές όπως να το κάνεις να χτυπάει ασταμάτητα κτλ! Μήπως είμαι κοντά; Τις άλλες επιλογές που γράφεις δεν τις δοκίμασα και ούτε σκοπεύω γιατί μου φαίνονται τελείως ακαταλαβίστικα και δεν το κατέχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Samsung Galaxy S6: Κατά τον Φεβρουάριο η αναβάθμιση σε Android Oreo Ρε λές: https://techblog.gr/mobile/samsung-galaxy-s6-android-oreo-update-to-arrive-during-february-1138/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 (edited) σου είπα αν υπάρξει πρόβλημα, πρώτα refresh ... Ανανέωσε πρώτα τη σελίδα & δοκίμασε ξανά.Αν δεν είχες απενεργοποιήσει τον διαχειριστή, είναι η καλύτερη πιο εύκολη μέθοδος & χωρίς να χάσεις τα αρχεία... δοκίμασε ξανά ανανεώνοντας πρώτα τη σελίδα Πρέπει να περιμένεις μερικά λεπτά να πάρει το νέο κωδικό οπότε περίμενε μερικά λεπτά στη σελίδα & μπες μετά στη συσκευή με το νέο κωδικό (γίνεται & πατώντας διαγραφή αλλά χάνεις τα δεδομένα) Edited January 16, 2018 by daitalos Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sak_thess Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 σου είπα αν υπάρξει πρόβλημα, πρώτα refresh ... Ανανέωσε πρώτα τη σελίδα & δοκίμασε ξανά.Αν δεν είχες απενεργοποιήσει τον διαχειριστή, είναι η καλύτερη πιο εύκολη μέθοδος & χωρίς να χάσεις τα αρχεία... δοκίμασε ξανά ανανεώνοντας πρώτα τη σελίδα Πρέπει να περιμένεις μερικά λεπτά να πάρει το νέο κωδικό οπότε περίμενε μερικά λεπτά στη σελίδα & μπες μετά στη συσκευή με το νέο κωδικό (γίνεται & πατώντας διαγραφή αλλά χάνεις τα δεδομένα) Μόνο μέσω μοτίβου μπορώ να ξεκλειδώσω το κινητό..δεν μου δίνει την δυνατότητα μέσω κωδικού ή κάποιου εφεδρικού pin... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 (edited) Κανονικά σε αφήνει και βάζεις νέο κωδικό..Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό.. Μπαίνεις με τον ίδιο λογαριασμό που είχες στη συσκευή?? Έστω κι έτσι πάντως αν γίνεται να ξεκλειδώσεις τη συσκευή κάντο...Στο τέλος αν δεν μπορείς αλλιώς μπες από recovery & wipe data/factory reset Τα δεδομένα που θα χάσεις είναι οι επαφές οι φωτογραφίες τα βίντεο (μόνο οι επαφές είναι σημαντικό νομίζω & ότι συγχρονίζεται με το λογαριασμό google δεν χάνεται) Edited January 16, 2018 by daitalos Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sak_thess Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Κανονικά σε αφήνει και βάζεις νέο κωδικό..Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό.. Μπαίνεις με τον ίδιο λογαριασμό που είχες στη συσκευή?? Έστω κι έτσι πάντως αν γίνεται να ξεκλειδώσεις τη συσκευή κάντο...Στο τέλος αν δεν μπορείς αλλιώς μπες από recovery & wipe data/factory reset Τα δεδομένα που θα χάσεις είναι οι επαφές οι φωτογραφίες τα βίντεο (μόνο οι επαφές είναι σημαντικό νομίζω & ότι συγχρονίζεται με το λογαριασμό google δεν χάνεται) Έχεις δίκιο. Μπήκα με το σωστό email αυτή τη φορά. Έβαλα κωδικό καινούργιο αλλά δε γίνεται πάλι. Θα κάνω fatory reset. Είδα κάποια video στο youtube. Το κινητό πως να το κλείσω όμως; Πάω να το κλείσω για ξεκινήσω τη διαδικασία αλλά μου ζητάει πάλι το μοτίβο και για να το απενεργοποιήσω; ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εντάξει το βρήκα. Το έκανα μέσω επανεκκίνησης τελικά.. Τώρα το κάνω δηλαδή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Μηπως το s6 παρει την 8.0? Κατι τετοιο διαβαζω στο ιντερνετ.Μου ηρθε και μια μικρη αναβαθμιση σημερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Μηπως το s6 παρει την 8.0? Κατι τετοιο διαβαζω στο ιντερνετ.Μου ηρθε και μια μικρη αναβαθμιση σημερα.Πήρε ήδη 2 μεγάλες αναβαθμίσεις. Δεν θα πάρει την 8 Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 Παιδιά για αλλαγή μπαταρίας (μπαταρία καινούρια και τα εργατικά μαζί) πόσο κοστίζει? Γνωρίζει κανείς. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Σίγουρα το έχεις συνδέσει με κάποιο account (αφού έχεις συγχρονισμούς, playstore κτλ κτλ) Ναι, αν ξεχάσεις το συνδεδεμένο account πολύ πιθανό είναι να πάει για πέταμα... Έχω ένα A7 του κουνιάδου μου που ξέχασε το account και του έκανε factory reset και δεν μπορώ να το ξεκλειδώσω με τίποτα... Με αυτό τον τρόπο ξεκλειδωσα ένα samsung galaxy tab A 10.1 Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. January 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2018 Καλησπέρα σας. Όποιος εχει χρονο ας γράψει σαν οδηγό τι επιλογές εχει κάνει/προτείνει στις επιλογές προγραμματιστή.. Ευχαριστώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akishellas Δημ. January 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2018 Kαλημερα παιδια το s6 οταν ειναι κλειστο μπορει να γινει φορτιση ασυρματα ? μου εχει χαλαση η η μπαταρια η το usb Κ δεν φορτιζει κ θελω να δω πς θα καταλαβω τι ειναι απο τα δυο ? Αν λοιπον παρω ενα ασυρματο φορτιστη κ ειναι κλειστο θα φορτιζει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. January 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2018 Kαλημερα παιδια το s6 οταν ειναι κλειστο μπορει να γινει φορτιση ασυρματα ? μου εχει χαλαση η η μπαταρια η το usb Κ δεν φορτιζει κ θελω να δω πς θα καταλαβω τι ειναι απο τα δυο ? Αν λοιπον παρω ενα ασυρματο φορτιστη κ ειναι κλειστο θα φορτιζει ? Το δοκιμασα στο δικο μου και φορτιζει κανονικα αμα ειναι κλειστό με την ασύρματη φόρτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommyriz Δημ. January 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2018 Καλησπέρα παίδες!!!Μου ήρθε σήμερα μια αναβάθμιση 400 MB περίπου....ξέρουμε τι παίζει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2018 Καλησπέρα παίδες!!!Μου ήρθε σήμερα μια αναβάθμιση 400 MB περίπου....ξέρουμε τι παίζει??? απλο update είναι, το έκανα προχθές... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommyriz Δημ. January 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2018 απλο update είναι, το έκανα προχθές... Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akishellas Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Το δοκιμασα στο δικο μου και φορτιζει κανονικα αμα ειναι κλειστό με την ασύρματη φόρτιση. Σε ευχαριστω φιλε μου καλημερα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Καλησπέρα σας. Όποιος εχει χρονο ας γράψει σαν οδηγό τι επιλογές εχει κάνει/προτείνει στις επιλογές προγραμματιστή.. Ευχαριστώ.. Καλημέρα σας, Κάποιος για την παραπάνω ερώτηση; Κάτι άλλο που θέλω να ρωτήσω. Γίνεται το wifi να είναι πιο γρήγορο στις εναλλαγές; Κάποιες φορές έχω μόνο ανοιχτό wifi και όταν μπαίνω σε χώρο που έχει σήμα για να συνδεθώ πρέπει να ξεκλειδώσω το τηλέφωνο. Θα μπει αλλά δε θα μπει ακαριαία.. αν δεν το ανοίξω μπορεί να μπει και στο 2λεπτο στο 5λεπτο.. Καμιά ιδέα να το κάνω πιο active; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Καλημέρα σας, Κάποιος για την παραπάνω ερώτηση; Κάτι άλλο που θέλω να ρωτήσω. Γίνεται το wifi να είναι πιο γρήγορο στις εναλλαγές; Κάποιες φορές έχω μόνο ανοιχτό wifi και όταν μπαίνω σε χώρο που έχει σήμα για να συνδεθώ πρέπει να ξεκλειδώσω το τηλέφωνο. Θα μπει αλλά δε θα μπει ακαριαία.. αν δεν το ανοίξω μπορεί να μπει και στο 2λεπτο στο 5λεπτο.. Καμιά ιδέα να το κάνω πιο active; Bug είναι, και σε μένα θέλει ξεκλείδωμα και σε μένα θέλει λίγη ώρα για να μπεί... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Bug είναι, και σε μένα θέλει ξεκλείδωμα και σε μένα θέλει λίγη ώρα για να μπεί... Ευχαριστώ πολύ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts