geokostas Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Παιδια δεν μου δουλευει η αυτοματη φωτεινοτητα, ξερουμε κατι γι αυτο?? Ξέρει κανείς για το προβλημα αυτό? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Άκυρο τελικά ήταν της στιγμής. Το Android system εξακολουθεί να μου τρώει την μισή μπαταρία χωρις καν να αγγίζω το κινητό. Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_95 Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Σε ποια εκδοση γινεται drain battery με το συστημα android; Παράθεση Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapap Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Μάλλον πρέπει να τσεκάρουμε τι εφαρμογές έχουμε εμείς που έχουμε πρόβλημα με drain για να δούμε μήπως κάποια από αυτές μας δημιουργήσει πρόβλημα. Τελευταία εγώ έβαλα το ote tv guide. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Παιδιά κάντε ένα τεστάκι... Απενεργοποιήστε το Google Maps και δείτε πως πάει το drain... Με το που το απενεργοποίησα εδώ και αρκετό καιρό δεν έχω κανένα πρόβλημα... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Παιδιά κάντε ένα τεστάκι... Απενεργοποιήστε το Google Maps και δείτε πως πάει το drain... Με το που το απενεργοποίησα εδώ και αρκετό καιρό δεν έχω κανένα πρόβλημα... Το έκανα αλλά ενεργοποιειται πάλι μόνο του. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirto48 Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεν υπαρχει ενας ανθρωπος να μου απαντησει σε μια απλη ερωτηση που κανω επανειλημμένα εδω και τοσες μερες?? Αναγκαζομαι καθημερινα να παταω "αργοτερα" στην ειδοποιηση του update 18mb! ΔΕΝ υπαρχει τροπος να μην κανω την αναβαθμιση,γιατι ενω εχω απενεργοποιησει την αυτοματη ενημερωση απο την πρωτη ημερα,αυτο συνεχιζει και κατεβαζει καινουριες????? Εάν πατήσεις παρατεταμένα επάνω στην ειδοποίηση λογικά θα σε παραπέμψει σε ένα μενού για να απενεργοποιήσεις τις ειδοποιήσεις. Δεν μου έχει τύχει αλλά δοκίμασε μήπως σου δουλέψει αυτός ο τρόπος. Η ειδοποίηση βγαίνει γιατί έχει κατέβει ήδη το update και σου υπενθυμίζει να το κάνεις εγκατάσταση. Σ'ευχαριστω για την απαντηση εισαι ο πρωτος που εδωσε σημασια... Δυστυχως δοκιμασα οτι μου ειπες αλλα οταν πατησω στην ενημερωση μου βγαζει μονο επιλογη για Αργοτερα ή Ληψη... :( Πως ειναι δυνατον να σε υποχρεωνει να κανεις με το ετσι θελω αναβαθμιση??Δεν υπαρχει τροπος να απενεργοποιησεις τις αναβαθμισεις?? Ολοι δηλαδη εχετε κανει ληψη της αναβαθμισης????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Σε οσους το εχουν μπορειτε σας παρακαλω πολυ να μου πειτε για ποιο λογο αλλαξανε το αριστερο κουμπι αφης με αυτο που στην ουσια ειναι εντελως διαφορετικο απο αυτο που ειχαν ολα τα samsung galaxy s 1 - 5? Και αν θελω αυτο το αριστερο κουμπι αφης να συμπεριφερεται οπως τα παλιοτερα μοντελα της σειρα υπαρχει κατι να κανω ή οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Το έκανα αλλά ενεργοποιειται πάλι μόνο του. Καλημέρα. Αν το κάνεις DISABLE δεν ενεργοποιείται μόνο του φίλε μου... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelp900 Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Καλημέρα. Αν το κάνεις DISABLE δεν ενεργοποιείται μόνο του φίλε μου... Να εξηγήσουμε φυσικά στον συμφουριτη πως άλλο force stop και άλλο disable. Στο force stop θα σου ενεργοποιείται ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Καλημέρα. Αν το κάνεις DISABLE δεν ενεργοποιείται μόνο του φίλε μου... Να εξηγήσουμε φυσικά στον συμφουριτη πως άλλο force stop και άλλο disable. Στο force stop θα σου ενεργοποιείται ξανά. Σας ευχαριστω και τους δυο. :) Για το προβλημα με την αυτοματη φωτεινοτητα που ρωτησα και πιο πανω ξερουμε κατι? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_95 Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Παιδια σχετικα με το drain battery στο android system μεχρι χτες δεν ειχα θεμα και χτες που εκανα screen mirroring στην τηλεοραση το βραδυ μου εκαψε 10% μπαταρια!! Μπηκα να δω τι εκαψε και ειδα android system 54%!! Λετε τωρα να συνεχιζει ετσι η να εγινε μια φορα; Παράθεση Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Sorry εχει μεταφερθεί στην τοποθεσία, στο improve accuracy μενού. Ρε τους μπιπ, κοίτα που το πήγανε! Το έβγαλαν από τις ρυθμίσεις του Wi-Fi για να μην το βρίσκει ο κόσμος. Μόλις το απενεργοποίησα. Όλο και κάτι θα γλυτώσουμε από εκεί αλλά πιθανότατα είναι bug, δεν εξηγείται διαφορετικά. Αν δεν το διορθώσουν σε ωθούν σε root Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Παίδες μηπως ξέρει κανενας τι ειναι αυτό που μου βγάζει το κινητό και ανεβαζω σε λινκ παρακάτω; Εχω Cosmote και εχω 2 αριθμούς σε μια κάρτα (Cosmote 2in1-υπηρεσια της cosmote) και οταν κανω την εναλλαγη απο τη μια στην αλλη μου βγάζει αυτό. Εχει κάποιος ανάλογη εμπειρία; να κανω αυτό που μου ζητάει; http://m.imgur.com/4wEs9OM Ευχαριστώ πολύ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonachil Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Καλησπέρα και Χριστός Ανέστη!!! θέλω και έγω να αγοράσω το S6 (είμαι μεταξύ του S6 και του HTC One E9+) αξίζει η αγορά του; Eυχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Παιδια σχετικα με το drain battery στο android system μεχρι χτες δεν ειχα θεμα και χτες που εκανα screen mirroring στην τηλεοραση το βραδυ μου εκαψε 10% μπαταρια!! Μπηκα να δω τι εκαψε και ειδα android system 54%!! Λετε τωρα να συνεχιζει ετσι η να εγινε μια φορα; Η αύξηση του android system έγινε λόγω της διαδικασίας που έκανες. Θα συνεχίζει να τη βλέπεις ψηλά μέχρι να το φορτίσεις και να μηδενίσουν τα στατιστικά της μπαταρίας. Καλησπέρα και Χριστός Ανέστη!!! θέλω και έγω να αγοράσω το S6 (είμαι μεταξύ του S6 και του HTC One E9+) αξίζει η αγορά του; Eυχαριστώ εκ των προτέρων! Μια χαρά αξίζει αλλά αν θέλεις να πάρεις γνώμες ανάμεσα στα δύο κινητά θα πρέπει να ανοίξεις ένα θέμα εδώ http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145 Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_95 Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Παίδες μηπως ξέρει κανενας τι ειναι αυτό που μου βγάζει το κινητό και ανεβαζω σε λινκ παρακάτω; Εχω Cosmote και εχω 2 αριθμούς σε μια κάρτα (Cosmote 2in1-υπηρεσια της cosmote) και οταν κανω την εναλλαγη απο τη μια στην αλλη μου βγάζει αυτό. Εχει κάποιος ανάλογη εμπειρία; να κανω αυτό που μου ζητάει; http://m.imgur.com/4wEs9OM Ευχαριστώ πολύ.. Δεν ξέρω να σου απαντήσω με σιγουριά αλλά ένας φίλος μου που έχει κοσμοτε 2 αριθμούς σε μια σιμ μπαίνει στο εργαλείο SIM Tool... λογικά και το SIM Tool το ίδιο πράγμα κάνει απλά εδώ σου λεεί να το κάνεις χειροκίνητα!! Δεν ξέρω όπως σου είπα σίγουρα... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η αύξηση του android system έγινε λόγω της διαδικασίας που έκανες. Θα συνεχίζει να τη βλέπεις ψηλά μέχρι να το φορτίσεις και να μηδενίσουν τα στατιστικά της μπαταρίας. [/url] Εντάξει πλέον δεν το ξαναεκανε τώρα που το φόρτισα... Απλά τρόμαξα λίγο γιατί το βράδυ το άφησα με 70 και το πρωί ήταν 60... μπήκα στο χρήση μπαταρίας και είδα αυτό... τέλος καλά όλα καλά!! Παράθεση Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Τσαμπα εχασα χτες το βραδυ μου ξαναστηνοντας το κινητο. Εκανα full wipe, περασα την αμεσως προηγουμενη εκδοση πριν το τελευταιο update και ξυπναω σημερα παλι τα ιδια. Android System 80% , χανει 4% την ωρα χωρις να το αγγιζεις και δεν μπαινει ΠΟΤΕ σε deep sleep. Τι διαολο ρε γμτ; Αφου πριν το update ημουν μια χαρα.... Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 εκανες full wipe και περασες την ρομ , μολις περασες την ρομ εκανες παλι full wipe???? αυτο ξεχασες Γιατι ειναιι απαραιτητο; Αφου εχει γινει πριν και μετα μπαινει νεα ρομ, γιατι θελει παλι full wipe? Τι να σβησει; Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
backdoor Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 (edited) Χαμώς με Android System και μπαταρία με 64%? Location, Data, Bluetooth όλα OFF. Δεν είναι root, έχει πάρει όλες τις αναβαθμίσεις του. Ελπίζω να βρεθεί λύση σύντομα. Edited May 3, 2016 by backdoor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 (edited) Κακα τα ψεματα το κινητο πλεον έχει χασει το 50% της αυτονομίας του, ισως και παραπανω και δεν ειναι υπερβολη Ας δουνε τι θα κανουνε γιατι αρχιζει και κατανταει κουραστικο Πραγματικα παντως δε μπορω να καταλαβω, πως κατι τοσο σημαντικο δεν το ειδανε στα τεστ που κανανε πριν δωσουνε την αναβαθμιση, ειλικιρινα δε γινεται κατι τετοιο, εκτος αμα ειναι εσκεμμενο, κατι που δε θελω να πιστευω Edited May 3, 2016 by suspect21 Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapap Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Τσαμπα εχασα χτες το βραδυ μου ξαναστηνοντας το κινητο. Εκανα full wipe, περασα την αμεσως προηγουμενη εκδοση πριν το τελευταιο update και ξυπναω σημερα παλι τα ιδια. Android System 80% , χανει 4% την ωρα χωρις να το αγγιζεις και δεν μπαινει ΠΟΤΕ σε deep sleep. Τι διαολο ρε γμτ; Αφου πριν το update ημουν μια χαρα.... Τα έχω δοκιμάσει όλα. Μάλλον κάποια εφαρμογή φταίει. Χθες έκανε αναβάθμιση το σύστημα Android webview. Μέχρι στιγμήςστιγμής φαίνεται σαν να έστρωσε. Θα δείξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Οντως μεγαλο το θεμα. "Καταπινει" την μπαταρια σαν νερακι. Τι διαολο κανουν εκει στη Samsung ρε γμτ??? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Οντως μεγαλο το θεμα. "Καταπινει" την μπαταρια σαν νερακι. Τι διαολο κανουν εκει στη Samsung ρε γμτ??? Οι περισσότεροι έχουν το ίδιο θέμα... Σε airplane mode χάνει σχεδόν 20% στο 8ωρο, τρελά πράγματα. Δεν έστρωσε μέσα στις 2 πρώτες όπως εκτιμούσα, δυστυχώς. Από δω και πέρα απλά περιμένουμε για άλλη μία φορά. Το κακό είναι ότι είχε στρώσει μετά το 1ο μικρό update και ξαφνικά η Samsung βάλθηκε να μας τρελάνει. Η αλήθεια είναι ότι το επόμενο κινητό μου πιθανότατα δε θα είναι Samsung... Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Είναι ντροπή αυτό το πραγμα. Επαγγελματίες developers είναι αυτοί τώρα δηλαδή; Αναβάθμιση σου λέει μετά. Τεσταρουν καθόλου τις ενημερώσεις που δίνουν; Το πρόβλημα όπως βλέπετε είναι γενικό και είναι μειονοτητα όσοι δεν το αντιμετωπίζουν. Εκτός κι αν είναι εσκεμμενα όλα για να αλλάζεις κινητό. Πολύ συνομωσιολογικο και δεν ασχολουμαι με τέτοιες εικασίες αλλά πραγματικά με έφτασαν στο αμήν με την τελευταία κατάσταση. Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts