Jump to content

spirto48

Members
  • Δημοσιεύσεις

    51
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by spirto48

  1. Επειδή βλέπω να κρατάω το κινητό για καιρό ακόμα. Θα μπορούσε κάποιος να γράψει αναλυτικά τον ασφαλή!! τρόπο που γυρίζουμε το κινητό ξανά στην έκδοση 9.1 διότι το μόνο που με χαλάει στο κινητό είναι το πως κατάντησε η κάμερα!! Please help
  2. Καλησπέρα και καλή χρονιά. Επειδή έχω με όλα τα κινητά μου μια δυσπιστία στις αναβαθμίσεις και στο πόσο καλό κάνουν από μια έκδοση κ μετά. Θα ήθελα να ήξερα πλέον μετά από μέρες αν έχετε προβλήματα και έχετε δει διαφορές σε απόδοση μπαταρίας, κολλήματα ή ότι άλλο με την έκδοση 10. Γενικά θετικά-αρνητικά! Έχω μείνει στην σταθερή 9.1.0.240.
  3. Ευχαριστώ για την απάντηση. Απλά διάβασα πολλούς που λένε ότι για να κάτσει σωστά θέλει πάντα επαναφορά. Ναι σε αλλαγή Android βγάζει νόημα η επαναφορά, μόλις με γλίτωσες από φασαρία. :)
  4. Να ρωτήσω κάτι; Σε κάθε αναβάθμιση που κάνετε 185,193 κτλ μετά το φόρτωμα κάνετε και επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων;; και σετάρισμα ξανά εφαρμογές κτλ; Το μόνο ζόρι μ αυτό είναι, εκτός αν υπάρχει άλλος τρόπος
  5. Η διαφορά δλδ στην selfie είναι αισθητή;; Τα κάνει όλα μέρα όπως στο night mode της κύριας κάμερας;
  6. Επειδή βλέπω είσαι ο δεύτερος που γράφει για την 193 αλλά κανείς δεν έχει δώσει κάποιες εικόνες ή γενικές εντυπώσεις,θα μπορούσες να μας πεις τι έχεις δει σε θέμα μπαταρίας και σε θέμα κάμερας-μπροστινής;
  7. Ειμαι σε εντρομη κατασταση...please help!!! Εδω και μηνες χρησιμοποιω την εφαρμογη EZ Disabler 1.5.0 ωστε να μπορω να εχω κλειστη! την ενημερωση λογισμικου της Samsung!! Ετσι ξαφνικα μετα απο τοσο καιρο σταματησε να λειτουργει!! Δοκιμασα να κανω απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση και πλεον μου λεει οτι δεν μπορει να γινει εγκατασταση της 1.5.0! Δοκιμαζω να κανω την καινουρια εκδοση 2.5.5 και ενω εγκατασταθηκε με επιτυχια...ΔΕΝ βρισκει πουθενα την ενημερωσ λογισμικου ωστε να την απενεργοποιησω!! Τα ιδια και με ΒΚ Disabler... υπαρχουν τα παντα ΕΚΤΟΣ απο τα 2 εικονιδια με την ενημερωση λογισμικου!! Πλεον ξεκινησαν να ερχονται ειδοποιησεις για να κανω εγκατασταση το καινουριο fm update... :mad::cry:
  8. Εισαι Θεος :clap:,επιτελους ενας ανθρωπος απαντησε στο τι πρεπει να κανουμε!! Το μονο κακο ειναι οτι η εφαρμογη που λες ζηταει 1,60ε...εχουμε μηπως τπτ και σε free??
  9. Δυστυχως το ιδιο ποστ με εσενα το εγραψα 3-4 φορες χωρις ποτε να παρω απαντηση απο κανεναν!! Λογικα ή δεν ξερει κανενας ή δεν γινεται να κοψεις την ενημερωση!! Εγω παντως το εχω συνηθισει να πεταγεται μολις μπω για αρκετη ωρα απο wifi...παταω αργοτερα και τελειωσε! Δεν τους κανω την χαρη να κανω update και να μου χαλασει η συσκευη ενω δουλευει υπεροχα! Υ.Γ Μεσα στις εφαρμογες συστημτος αν δεις υπαρχει η εφαρμογη αυτη για το update ΑΛΛΑ δεν μπορεις ουτε να την σβησεις ουτε να την κανεις διακοπη... :mad:
  10. Με αυτα που ακουω και διαβαζω να θεωρησω οτι ειμαι καλα με αυτα τα νουμερα για ΜΜ? :rolleyes: http://picpaste.com/extpics/samsung_s6-34GOpZXn.jpg
  11. Μου το κανει μονο στην αργη φορτιση,στην γρηγορη οι τιμες και ο χρονος που παιρνω ειναι φυσιολογικος! Οι μετρησεις εγιναν με αυτο και με τις εφαρμογες Ampere και Galaxy Charging Current που λιγο πολυ εδειχναν τα ιδια μεταξυ τους!! Καμια ιδεα για την αργη φορτιση?? Ποσα Ampere πιστευετε-θα πρεπει,να φορτιζει με την "αργη"?
  12. Εγω εφαγα σημερα ολη μου την ημερα να αλλαζω καλωδια και να ψαχνω! Το ιδιο πραγμα και στο δικο μου και στης κοπελας μου το s6 edge,βλεπω ακριβως τις ιδιες τιμες! Με χειροτερη τιμη να βγαζει ο φορτιστης με το καλωδιο της samsung... 0.35-0.40Α!! Που να φορτισει με τοσα λιγα Αμπερ! Λογικα παιζει ρολο μεγαλο ΚΑΙ το καλωδιο...γιατι πηρα τιμες απο 0.35Α εως 0.80Α,αρα δεν ειναι μονο θεμα φορτιστη!Δοκιμασα τελος με αλλο φορτιστη των 2Α και εβγαλα μια τιμη σταθερης φορτισης στα 1.2Α οπου θα το κρατησω μεχρι να ερθει η ασυρματη φορτιση! Απο το εξωτερικο πολυ το εχουν αυτο το θεμα αλλα απο τα λιγα που διαβασα δεν εβγαλα ακρη αν το ελυσαν!! :(
  13. Καλησπερα,ποσο λογικο ειναι στην "αργη φορτιση" να κανει κοντα στις 3.30ωρες απο το 15%??? Σε ολους ετσι ειναι? Εβαλα ενδιαμεσα απο το usb εναν μετρητη και μου εδειχνε πως φορτιζε με 5v- 0,40Α με το καλωδιο και τον φορτιστη της samsung,ενω οταν δοκιμασα διαφορετικο καλωδιο ειχε μια μικρη διαφορα στα 5.1v-0,70A!! Να πω οτι με στοκ φορτιστη και καλωδιο στην "γρηγορη φορτιση" οι τιμες (7.4V-1.72A) και ο χρονος ηταν φυσιολογικα!
  14. Καλησπερα,ποσο λογικο ειναι στην "αργη φορτιση" να κανει κοντα στις 3.30ωρες απο το 15%??? Σε ολους ετσι ειναι? Εβαλα ενδιαμεσα απο το usb εναν μετρητη και μου εδειχνε πως φορτιζε με 5v- 0,40Α με το καλωδιο και τον φορτιστη της samsung,ενω οταν δοκιμασα διαφορετικο καλωδιο ειχε μια μικρη διαφορα στα 5.1v-0,70A!! Να πω οτι με στοκ φορτιστη και καλωδιο στην "γρηγορη φορτιση" οι τιμες (7.4V-1.72A) και ο χρονος ηταν φυσιολογικα!
  15. Σας ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση!
  16. Καλησπερα και Χρονια πολλα. Εχω εδω και 3-4 χρονια f2g, προσφατα αγορασα για πρωτη φορα smartphone το Samsung s6 και μου ειπαν να κοψω την sim που ειχα στις διαστασεις μιας nanosim ωστε να μην πληρωσω για καινουρια sim,οπως και εκανα. Απο την πρωτη στιγμη το κινητο δουλευει αριστα σε κλησεις αλλα : 1) Δεν μου δειχνει ποτε οταν ανοιγω τα δεδομενα,με τι συνδεομαι (δηλ το κλασικο εικον. 4g ή 3g οπως εχει φιλος με cosmote στο s6 του) παραμονο ενα σκετο Ε ή Η ή Η+... 2) Δεν εχω ποτε και πουθενα ιντερνετ...μενω θεσσαλονικη και τις περισσοτερες φορες εχω Ε...και σπανια Η+ Το ερωτημα μου ειναι μηπως πρεπει να προμηθευτω καινουρια sim? Μηπως λογο της παλιας micro Sim δεν εχω καλο ιντερνετ? Ευχαριστω
  17. Σ'ευχαριστω για την απαντηση εισαι ο πρωτος που εδωσε σημασια... Δυστυχως δοκιμασα οτι μου ειπες αλλα οταν πατησω στην ενημερωση μου βγαζει μονο επιλογη για Αργοτερα ή Ληψη... :( Πως ειναι δυνατον να σε υποχρεωνει να κανεις με το ετσι θελω αναβαθμιση??Δεν υπαρχει τροπος να απενεργοποιησεις τις αναβαθμισεις?? Ολοι δηλαδη εχετε κανει ληψη της αναβαθμισης?????
  18. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεν υπαρχει ενας ανθρωπος να μου απαντησει σε μια απλη ερωτηση που κανω επανειλημμένα εδω και τοσες μερες?? Αναγκαζομαι καθημερινα να παταω "αργοτερα" στην ειδοποιηση του update 18mb! ΔΕΝ υπαρχει τροπος να μην κανω την αναβαθμιση,γιατι ενω εχω απενεργοποιησει την αυτοματη ενημερωση απο την πρωτη ημερα,αυτο συνεχιζει και κατεβαζει καινουριες?????
  19. :confused:Καλησπέρα,ήρθε και σε εμένα το update 18mb αλλά πάτησα "αργοτερα" με αυτά που διαβάζω τις τελευταίες μέρες! Υπάρχει τρόπος να σταματήσει να ψάχνει για update και να μην κάνει εγκατάσταση το τελευταίο? Είναι περίεργο διότι είχα ξετσεκαρει την επιλογή "αυτόματη λήξη ενημερώσεων",θα έπρεπε να κάνω και κάτι ακόμα για να κόψω κάθε επαφή με αναβαθμίσεις?
  20. Καλησπέρα,ήρθε και σε εμένα το update 18mb αλλά πάτησα "αργοτερα" με αυτά που διαβάζω τις τελευταίες μέρες! Υπάρχει τρόπος να σταματήσει να ψάχνει για update και να μην κάνει εγκατάσταση το τελευταίο? Είναι περίεργο διότι είχα ξετσεκαρει την επιλογή "αυτόματη λήξη ενημερώσεων",θα έπρεπε να κάνω και κάτι ακόμα για να κόψω κάθε επαφή με αναβαθμίσεις?
  21. Καλησπερα,μετα την αναβαθμιση στην MM,οταν κανω επανεκκινηση αφου βαλω τον κωδικο της sim,μου ζηταει την καταχωρηση του κωδικου προσβασης αντι για χρηση δακτυλικου αποτυπωματος...Πως γινεται να το βγαλω,ειναι σπαστικο καθε φορα να ζηταει τον κωδικο!
  22. Ευχαριστω για το ενδιαφερον,εκανα επαναφορα και μαλιστα εχασα και καποιες φωτο και επαφες αλλα δεν πειραζει.Διαφορα δν μπορω να καταλαβω γτ το κινητο τωρα ειναι αδειο!Αν μπορει να γινει επαναφορα της 4.4.4 θα ηταν το καλυτερο!! :( Δεν ειναι κανενας απο θεσσαλονικη ρε παιδια να βοηθησει??Ειναι πολυ δυσκολο να το ξαναγυρισω στην παλια εκδοση?
  23. Καλησπερα,λεγομαι Αθανασια και εχω εδω και καποιους μηνες το Galaxy Alpha blue,ολα δουλευαν υπεροχα μεχρι πριν 5 μερες που αναθεμα πατησα να κανει update την 5.0.2!!Απο τοτε το κινητο κολλαει σαν τρελο και ανεβαζει παρα πολυ μεγαλη θερμοκρασια!!!Μαλιστα οταν η μπαταρια ειναι κατω απο 25% εκει το προβλημα ειναι μεγαλυτερο!Οι γνωσεις μου ειναι ελαχιστες...υπαρχει καποιος τροπος να το ξαναγυρισω στην παλια εκδοση??Υπαρχει καποιος απο Θεσσαλονικη που να μπορει να εξυπηρετησει για να το κανει??Pleaseee help me :(
  24. Παιδια please μια βοηθεια,πηρε η δικια μου το kc910i αλλα δεν εχει μεσα καθολου παιχνιδια!!Υπαρχει καποιο site με free games?Παιρνει το renoir παιχνιδια?Δωστε κανενα link γιατι οσα εψαξα ζητουσαν λεφτα!!
×
×
  • Create New...