Jump to content

Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ειχα btu κ περασα μεσω odin την γαλλικη!στο phone info το csc code γραφει ακομα btu!μηπως να την ξαναπερασω?

Φίλε μου όσες φορές και να περάσεις την XEF πάνω σε btu,

Το csc σου δεν θα αλλάξει ποτέ. Όσες φορές και να κάνεις reset.

Πρέπει πρώτα να περάσεις μια άσχετη ρομ, την ρωσική ας πούμε η κάποια branded.

Και μετά να περάσεις την γαλλική.

Επειδή ταιριάζει το csc της btu με της XEF, το βλέπει σαν σωστό και δεν το αλλάζει.

Την είχα πατήσει και εγώ με ώρες προσπάθειας μέχρι που τα παιδιά από το forum με κατατοποισαν και έκανα δουλειά.

kountouraN

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φίλε μου όσες φορές και να περάσεις την XEF πάνω σε btu,

Το csc σου δεν θα αλλάξει ποτέ. Όσες φορές και να κάνεις reset.

Πρέπει πρώτα να περάσεις μια άσχετη ρομ, την ρωσική ας πούμε η κάποια branded.

Και μετά να περάσεις την γαλλική.

Επειδή ταιριάζει το csc της btu με της XEF, το βλέπει σαν σωστό και δεν το αλλάζει.

Την είχα πατήσει και εγώ με ώρες προσπάθειας μέχρι που τα παιδιά από το forum με κατατοποισαν και έκανα δουλειά.

Σε ευχαριστω πολυ,να εισαι καλα!

Ρε παιδια σε 6,0,1 εκδοση πως γινεται ρουτ;; ανεξαρτητα αν γραψει ο knox ή οχι;;; εχει καποιος λινκ προχειρο με οδηγιες;;;

Καλησπερα στο παρεακι το περναω και εγω τωρα με το odin3 την Κυπριακη εκδοση 6.0.1 και θα σας πω αν τα πηγα καλα ευχομαι να μην κανω καμια στραβη μονο :/

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εχω μεινει χωρις τηλεφωνο μπορουμε να ξανα περασουμε το λογισμικο ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Λεει: An error has occurred white updating the device software. use the emergency recovery function in the smart switch pc software και εκει λεει για ενα code.

Καποιος να με βοηθησει ρε παιδια και εχω μεινει................

Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue

Καποιος να με βοηθησει ρε παιδια και εχω μεινει................

Εχει προβλημα η κυπριακη 6,0,1 απο sammobile.. κατεβασε γαλλικη 6,0,1 και θα γινει κομπλε ;)

Εχει προβλημα η κυπριακη 6,0,1 απο sammobile.. κατεβασε γαλλικη 6,0,1 και θα γινει κομπλε ;)

Σιγουρα βρε πανο ; Σου ειπα τι μ εμφανιζει στο εμφανισε και σενα με την Κυπριακη ;

Καλησπερα στο παρεακι το περναω και εγω τωρα με το odin3 την Κυπριακη εκδοση 6.0.1 και θα σας πω αν τα πηγα καλα ευχομαι να μην κανω καμια στραβη μονο :/

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εχω μεινει χωρις τηλεφωνο μπορουμε να ξανα περασουμε το λογισμικο ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Λεει: An error has occurred white updating the device software. use the emergency recovery function in the smart switch pc software και εκει λεει για ενα code.

Αρχικά κατέβασε την γαλικη xef. Μετα με το οdin φλασαρε την το κιν μπαίνει κανονικά σε download mode Μην αγχώνεσαι

Συσκεύες: lg optimus l7, sony xperia z2, lenovo a806, samsung galaxy s3, samsung galaxy s4 black edition, samsung galaxy s6 Gold Platinum 64g,

Αρχικά κατέβασε την γαλικη xef. Μετα με το οdin φλασαρε την το κιν μπαίνει κανονικά σε download mode Μην αγχώνεσαι

Ναι αλλα αντε δεν περασε ουτε η Γαλλικη πανω τι να κανω ; Να ρωτησω παιζουν καμια σημασια αυτα εδω:

SM-G920F

S/N: RF8GB2Y3MMH

IMEI: 355922/07/489957/2

Ναι αλλα αντε δεν περασε ουτε η Γαλλικη πανω τι να κανω ; Να ρωτησω παιζουν καμια σημασια αυτα εδω:

SM-G920F

S/N: RF8GB2Y3MMH

IMEI: 355922/07/489957/2

Ενας φιλος περασε στο σ6 την κυπριακη και του εβγαζε αυτο το προβλημα..περασε γαλλικη κι ολα κομπλε..μαλλον ειναι κατεστραμενο αρχειο η κυπριακη στο sammobile!! με γαλλικη ολα καλα θα πανε

Σε εμάς ρε παιδιά με την beta btu θα δώσουν καμία φορά το update?

Η επειδή είπαμε ότι είναι καλή και σταθερή μας άκουσαν και θα μείνουμε με αυτήν? :lol:

kountouraN

Ενας φιλος περασε στο σ6 την κυπριακη και του εβγαζε αυτο το προβλημα..περασε γαλλικη κι ολα κομπλε..μαλλον ειναι κατεστραμενο αρχειο η κυπριακη στο sammobile!! με γαλλικη ολα καλα θα πανε

Μακαρι διαφορετικα με βλεπω χωρις κινητο. Παει και η εγγκυηση τηξν εχασα δηλαδη ; Αμαν το προσεχω εξωτερικα δεν υπαρχει θεμα. Αλλα αργει ρε Πανο να κατεβει θα παρει δυο ωρες.

Δεν χάλασε το κιν ...Μην αγχώνεσαι τα έχω πάθει αυτά Εγώ στο s4 που είχα άπειρες φορές όταν έπαιζα με custom rom.Αν δεν γράψει ο Knox έχεις κανονικά εγγύηση. Και δεν νομίζω να γράψει.
Συσκεύες: lg optimus l7, sony xperia z2, lenovo a806, samsung galaxy s3, samsung galaxy s4 black edition, samsung galaxy s6 Gold Platinum 64g,

Δεν χάλασε το κιν ...Μην αγχώνεσαι τα έχω πάθει αυτά Εγώ στο s4 που είχα άπειρες φορές όταν έπαιζα με custom rom.Αν δεν γράψει ο Knox έχεις κανονικά εγγύηση. Και δεν νομίζω να γράψει.

Πως το μαθενω αυτο ;

Πως το μαθενω αυτο ;

φιλε μου κατεβασε την Γαλλικη XEF και εισαι οκ. Μην αγχωνεσαι αν και το ξερω οτι ειναι δυσκολο να μην. Το κινητο ειναι μια χαρα . Απλα περνα την Γαλλικη.

Ρε παιδια σε 6,0,1 εκδοση πως γινεται ρουτ;; ανεξαρτητα αν γραψει ο knox ή οχι;;; εχει καποιος λινκ προχειρο με οδηγιες;;;

Κοίτα στις τροποποιησεις

Νικήτας

φιλε μου κατεβασε την Γαλλικη XEF και εισαι οκ. Μην αγχωνεσαι αν και το ξερω οτι ειναι δυσκολο να μην. Το κινητο ειναι μια χαρα . Απλα περνα την Γαλλικη.

Μακαρι φιλε μου θα ενημερωσω για νεοτερα και ευχομαι να μπει πανω η γαλλικη και θα μεινω με αυτην και τελος να δουλευει το κινητο μ κομπλε θελω μην εδωσα τσαμπα τα 500ευρω. Αν θελω να περασω την 5.1.1 παλι την γαλλικη θα κατεβασω ;

Μακαρι φιλε μου θα ενημερωσω για νεοτερα και ευχομαι να μπει πανω η γαλλικη και θα μεινω με αυτην και τελος να δουλευει το κινητο μ κομπλε θελω μην εδωσα τσαμπα τα 500ευρω. Αν θελω να περασω την 5.1.1 παλι την γαλλικη θα κατεβασω ;

Για σιγουρα ναι κατεβασε γαλλικη που δουλευει εγγυημενα...μην περιμενεις 2 ωρες να κατεβει μια που δεν θα δουλεψει στην τελικη

Για σιγουρα ναι κατεβασε γαλλικη που δουλευει εγγυημενα...μην περιμενεις 2 ωρες να κατεβει μια που δεν θα δουλεψει στην τελικη

Εχεις δικαιο αλλα το δικο μου εινια απο ηνεμενα αραδικα ημηδατα κατι τετοιο δεν ξερω αν σχετιζεται με την εγγκυηση αυτο το πραγμα http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-G920F/LYS/ θα κατεβασω γαλλικη και μακαρι να δουλευει. Γι αυτο πειρα το S6 που παει και στην νεοτερη εκδοση ο καβγκας ειναι η νεοτερη εκδοση 6.0.2 φυσικα.

Εχεις δικαιο αλλα το δικο μου εινια απο ηνεμενα αραδικα ημηδατα κατι τετοιο δεν ξερω αν σχετιζεται με την εγγκυηση αυτο το πραγμα http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-G920F/LYS/ θα κατεβασω γαλλικη και μακαρι να δουλευει. Γι αυτο πειρα το S6 που παει και στην νεοτερη εκδοση ο καβγκας ειναι η νεοτερη εκδοση 6.0.2 φυσικα.

Φίλε μην αγχώνεσαι, την προηγούμενη εβδομάδα πέρασα πάνω από 10 φορές ρομ με odin και έκανε 2 downgrade γιατί προσπαθούσα να αλλάξω το csc και δεν έπαθε τπτ το κινητό!

Περνά την xef θα είσαι κομπλέ

Φίλε μην αγχώνεσαι, την προηγούμενη εβδομάδα πέρασα πάνω από 10 φορές ρομ με odin και έκανε 2 downgrade γιατί προσπαθούσα να αλλάξω το csc και δεν έπαθε τπτ το κινητό!

Να σαι καλα ρε Σωκρατηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη αλλα γιατι το εκανες πανω απο 10 και το csc τι ειναι ; Ειμαι καπως ασχετοε μα αυτες τις ορολογιες.

Το csc δηλώνει τη χώρα προορισμού του firmware, (XEF=ΓΑΛΛΙΑ) Μην αγχώνεσαι το s6 δεν είναι σαν άλλα τηλέφωνα να κλείνει και να μην ανοίγει ποτέ κατέβασε τη ρομ που σου λένε τα παιδιά βαλτη με Odin και όλα θα πάνε καλά :cool:

Στις ρυθμισεις --> μπαταρια υπαρχει επιλογη για γρηγορη/κανονικη φορτιση. Μηπως ειναι γυρισμενο στην κανονικη?

Edit: ακυρο, ειδα πιο πισω οτι το εχεις τσεκαρει...

Απλά θα περιμένω το νέο φορτιστή κι αν έχω πάλι τα ίδια θα περάσω καμιά άλλη Ρομ μπας και έχει σκαλώσει. Το περίεργο είναι ότι συμβαίνει μόνο σε εμένα. Κι έκανα 3 wipe αφού την πέρασα. Προφανώς δε φταίει ότι το csc έμεινε BTU

ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

Να σαι καλα ρε Σωκρατηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη αλλα γιατι το εκανες πανω απο 10 και το csc τι ειναι ; Ειμαι καπως ασχετοε μα αυτες τις ορολογιες.

Επειδή η ρομ που περνούσα ήταν multicsc. Αλλά να ξέρεις πως και ρομ να αλλάξεις εγγύηση έχεις ακόμη εφόσον είναι official!

Επειδή η ρομ που περνούσα ήταν multicsc. Αλλά να ξέρεις πως και ρομ να αλλάξεις εγγύηση έχεις ακόμη εφόσον είναι official!

multicsc που συμενει;

multicsc που συμενει;

Αδερφέ σιγά σιγά δεν γίνεται να τα μάθεις όλα σε μια μέρα... Βαλε εσυ την γαλλικη και βλέπεις για τα υπόλοιπα :-P

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)