iPap Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 (edited) Εγραψα ποιο πανω και μαλλον το αγνοησατε. ΟΣΟΙ εχουν btu 5.1.1 μπορούν να βαλουν μεσο odin την xef 6.0.1 ειναι το ιδιο σταθερη και ελαφρια χωρις facebook. Δεν χρειάζεται να περιμένετε την btu 6.0.1. Δοκιμασμενο σε εμενα, ειμαι ευχαριστημένος και αναβαθμησμενος Κάτι παίζει με τα csc ομως αυτών των δύο. Πέρασες την 6 ή την 5 και πήρες την 6 με ΟΤΑ; Κανένα άλλο σάιτ να κατεβαίνει πιο γρήγορα το firmware παίζει; 2 ώρες είναι πολλές από το sammobile! Edited February 26, 2016 by iPap Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Το εχει γραψει πανω απο 5φορες ο φωτης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Ξαναδιαβασε τι γραφω, το λεω ξεκαθαρα ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ BTU 5.1.1 ΜΕΣΟ ODIN ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ XEF 6.0.1 σορρυ για τα caps αλλα δεν γίνετε Καλα ντε, με το ζορι δε θα γινουμε εξυπνοι :p Κατεβαινει η XEF 6.0.1, για να δουμε... Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Εγραψα ποιο πανω και μαλλον το αγνοησατε. ΟΣΟΙ εχουν btu 5.1.1 μπορούν να βαλουν μεσο odin την xef 6.0.1 ειναι το ιδιο σταθερη και ελαφρια χωρις facebook. Δεν χρειάζεται να περιμένετε την btu 6.0.1. Δοκιμασμενο σε εμενα, ειμαι ευχαριστημένος και αναβαθμησμενος Σορρυ φιλε μου που σχολιάζω επ αυτού και γω, σε νιώθω απολυτα... αλλα η XEF 6.0.1 που περασα εγω με reset κτλ, εχει προεγκατεστημενο το Facebook. Ειχα aut πριν βέβαια αλλα δε παιζει ρολο στο συγκεκριμένο θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Σορρυ φιλε μου που σχολιάζω επ αυτού και γω, σε νιώθω απολυτα... αλλα η XEF 6.0.1 που περασα εγω με reset κτλ, εχει προεγκατεστημενο το Facebook. Ειχα aut πριν βέβαια αλλα δε παιζει ρολο στο συγκεκριμένο θεμα. Οντως το εχει προεγκατεστημενο αλλα σε αφηνει να το βελτιστοποιησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Invoked Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Αν δεν βγει η BTU μέχρι την Κυριακή θα σκοτωθώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Αν δεν βγει η BTU μέχρι την Κυριακή θα σκοτωθώ! Κατέβασε την XEF. Κι εγώ με BTU ήμουν κι αυτήν την στιγμή περνάω την XEF :P Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garet Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Κατέβασε την XEF. Κι εγώ με BTU ήμουν κι αυτήν την στιγμή περνάω την XEF :P με ψήσατε και εμένα...και με την γκαντεμιά που με δέρνει, μόλις τελειώσω θα βγει η BTU :p Παράθεση Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 με ψήσατε και εμένα...και με την γκαντεμιά που με δέρνει, μόλις τελειώσω θα βγει η BTU :p Αλλά το CSC έχει μείνει BTU.... Τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση; XEF βάλαμε, BTU γράφει ακόμα. Τι μπελάς κι αυτός! Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garet Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Αλλά το CSC έχει μείνει BTU.... Τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση; XEF βάλαμε, BTU γράφει ακόμα. Τι μπελάς κι αυτός! ρίξε την BTU από πάνω μόλις βγει....στη δουλειά να βρισκόμαστε το Σ/Κ Παράθεση Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Invoked Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Αυτη μου αρεσει που ανεβασε το sammobile. Την περνας και ειναι εκπληξη. Να εχει και λιγο σασπενς. Date Country/Carrier Version PDA CSC Kies 2016-02-26 Unknown 6.0.1 G920FXXU3DPBG G920FAMO3DPB6 YES Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Οντως το εχει προεγκατεστημενο αλλα σε αφηνει να το βελτιστοποιησεις. Το messenger ναι, το Facebook app οχι. Εσενα στο εχει; ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Το messenger ναι, το Facebook app οχι. Εσενα στο εχει; ; Ναι το εχει και το βελτιστοποιησα https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160226/994295ad84fa87b64c863623fc22386a.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Ναι το εχει και το βελτιστοποιησα https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160226/994295ad84fa87b64c863623fc22386a.jpg Περιεργα πραγματα!! thanks για το screen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapap Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Την κυπριακή την έχει δοκιμάσει κανείς; αν αλλάζει το csc και αν βελτιστοποιητ το φβ με ενδιαφέρει. Aut έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Υπάρχει πρόβλημα? Υπόψιν,wipe πριν την περάσω αλλά και μετά το πέρασμά της 6. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160226/48ae7af9c5d67897679d4961d37215dd.jpg Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Οχι κομπλε εισαι! Τι ρομ ειχες πριν;Επισης φλασαρες 6αρα ρομ με 1 αρχειο ή με 4; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Ελα φίλε μου,ούτε καν είχα δει ποιας χώρας ήταν. 5.1.1 φορούσε. Κατέβασα γαλλική ένα αρχείο και το πέρασα μέσο Odin. Αυτό δεν κάνουμε?το αρχείο tar,στο odin και αναβάθμιση. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Ελα φίλε μου,ούτε καν είχα δει ποιας χώρας ήταν. 5.1.1 φορούσε. Κατέβασα γαλλική ένα αρχείο και το πέρασα μέσο Odin. Αυτό δεν κάνουμε?το αρχείο tar,στο odin και αναβάθμιση. Το έκανες αποσυμπίεση;4 αρχεία έπρεπε να Φλασαρεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Το έκανες αποσυμπίεση;4 αρχεία έπρεπε να Φλασαρεις; Ναι εννοείται,1 αρχείο μου έβγαλε. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Ελα φίλε μου,ούτε καν είχα δει ποιας χώρας ήταν. 5.1.1 φορούσε. Κατέβασα γαλλική ένα αρχείο και το πέρασα μέσο Odin. Αυτό δεν κάνουμε?το αρχείο tar,στο odin και αναβάθμιση. Ναι μια χαρα τα εκανες μην ανησυχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtzimitras Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 (edited) Καλησπέρα, Εχω το S6 και προσπαθώ μέρες τωρα που διάβασα για την καινούργια έκδοση του λογισμικού να δοκιμάσω να την περάσω μέσω Smart Switch αλλά δεν βλέπω επιλογή για ενημέρωση πέρα από το "Αντίγραφο Ασφαλείας", "Επαναφορά" και "Συγχρονισμός" παρ όλο που ενημέρωσα την έκδοση που τρέχει τόσο στον υπολογιστή όσο και στο κινητό. Βλέπω στο Y/T αυτό το βίντεο πως κάνει αναβάθμιση ένα Edge αλλά δεν έχω επάνω δεξιά την επιλογή "More" μέσα από την οποία δίνει επιλογές για κατέβασμα της καινούργιας έκδοσης λογισμικού. Τί κάνω λάθος? Edited February 26, 2016 by jtzimitras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GDoakos Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 (edited) Ξαναδιαβασε τι γραφω, το λεω ξεκαθαρα ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ BTU 5.1.1 ΜΕΣΟ ODIN ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ XEF 6.0.1 σορρυ για τα caps αλλα δεν γίνετε Δεν χρειάζεται να είσαι btu ....Εγώ ήμουν EUR και την πέρασα κανονικά....Επίσης εμένα μου πέρασε την εφαρμογή του Facebook η οποία γίνεται βελτιστοποίηση Αλλά το μεσετζερ Όχι .. Οπότε ειμαι κομπλέ... Είναι πολύ καλή και σταθερή. Απο την Τρίτη όλα κομπλέ. Καλησπέρα, Εχω το S6 και προσπαθώ μέρες τωρα που διάβασα για την καινούργια έκδοση του λογισμικού να δοκιμάσω να την περάσω μέσω Smart Switch αλλά δεν βλέπω επιλογή για ενημέρωση πέρα από το "Αντίγραφο Ασφαλείας", "Επαναφορά" και "Συγχρονισμός" παρ όλο που ενημέρωσα την έκδοση που τρέχει τόσο στον υπολογιστή όσο και στο κινητό. Βλέπω στο Y/T αυτό το βίντεο πως κάνει αναβάθμιση ένα Edge αλλά δεν έχω επάνω δεξιά την επιλογή "More" μέσα από την οποία δίνει επιλογές για κατέβασμα της καινούργιας έκδοσης λογισμικού. Τί κάνω λάθος? Δες με το phone info τη csc έχεις.Μπορεί να φοράς ρομ άλλης χώρας που δεν έχει βγει Ακόμα η αναβάθμιση 6.0.1 Απλά δεν έχει βγει αναβάθμιση λογικά ... Edited February 26, 2016 by GDoakos Παράθεση Συσκεύες: lg optimus l7, sony xperia z2, lenovo a806, samsung galaxy s3, samsung galaxy s4 black edition, samsung galaxy s6 Gold Platinum 64g, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Έχω θέμα και με τον μαμισιο browser τώρα, μου βγάζει το μήνυμα με τους ιούς. Ξήλωσα τον chrome άλλα συνεχίζει και μου το βγάζει. Το κάνει και σε κανέναν άλλον? Κατέβασα και το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rocketshipapps.adblockfast της samsung αλλά μου λέει ότι ο browser πρέπει να είναι πάνω από έκδοση 4.0 και ότι θα με ειδοποιήσει αργότερα καλά ο δικός μας δεν είναι? Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Σε πολλους το βγαζει κατα καιρους αυτο το μηνυμα κι εχω αρχισει να υποψιαζομαι οτι ειναι θεμα google.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts