Jump to content

Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160204/0a8c1a164cb1f525c5908b0fb80f39a3.jpg

Λοιπόν μετά από restore μου γράφει αυτά τώρα.

Με προβληματιζει το product code που τελειώνει σε OMN.

kountouraN

Με προβληματιζει το product code που τελειώνει σε OMN.

Και εμενα τελιωνε σε DBT γερμανικο ενω τα υπολοιπα σε BTU. Πρεπει να κανεις factory reset αλλα οχι απο το μενυ ρυθμισεων. Κλεινεις το κινητο και το ανοιγεις κρατωντας πατημενα τα κουμπια Volume up+Power+Menu και απο εκει επιλεγεις factory reset.

Και εμενα τελιωνε σε DBT γερμανικο ενω τα υπολοιπα σε BTU. Πρεπει να κανεις factory reset αλλα οχι απο το μενυ ρυθμισεων. Κλεινεις το κινητο και το ανοιγεις κρατωντας πατημενα τα κουμπια Volume up+Power+Menu και απο εκει επιλεγεις factory reset.

Εμένα στην αρχή το original και το firmware csc δεν ήταν BTU, κάνω restore όχι μέσα από το μενού αλλά με τον συνδυασμό πλήκτρων όπως περιγράφεις από πάνω και τελικά άλλαξαν και το original και το firmware csc σε BTU το active csc code όμως έμεινε όπως ήταν. Θα ξανά κάνω ένα restore να δω αν στρώσει, αν δεν στρώσει και ξανά περάσω την BTU με odin ξανά απ την αρχή θα υπάρξει πρόβλημα?

Εμένα στην αρχή το original και το firmware csc δεν ήταν BTU, κάνω restore όχι μέσα από το μενού αλλά με τον συνδυασμό πλήκτρων όπως περιγράφεις από πάνω και τελικά άλλαξαν και το original και το firmware csc σε BTU το active csc code όμως έμεινε όπως ήταν. Θα ξανά κάνω ένα restore να δω αν στρώσει, αν δεν στρώσει και ξανά περάσω την BTU με odin ξανά απ την αρχή θα υπάρξει πρόβλημα?

Το Product Code πάνω πάνω έχει αλλάξει σε BTU?

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το ETL τι ειναι βρε παιδια...???:(

Czech Republic (ETL)SM-G920FGALAXY S6

Επιτέλους!!

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160204/f7b977ff1b11fba8eee53d2a63fa6726.jpg

Και τώρα μπήκα να διαβάσω τι κατάληξη είχες!

Ωραία.

Αναμονή για την Marshmallow τώρα!

kountouraN

Παιδια σορρυ για την παραληψη μου . Factory reset μονο απο τα κουμπια οχι απο το μενου

Ποια κουμπια και ποιο μενου; Απο το recovery γινεται το factory reset. Για ποιο μενου μιλας;

ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

Φίλε μου, το είπαμε είναι χαλια τα S6

πήγαινε στο νήμα της LG Nexus και ασε μας στον πόνο μας...

δεν έχεις την αίσθηση του lag...!!!!

δεν έχεις την αίσθηση του lag...!!!!

Νομίζω κανένας εκτός από εσένα δεν έχει την αίσθηση του lag.

Από τις καλύτερες συσκευές μέχρι αυτή την στιγμή που γράφουμε.

Δεν μπορούμε να έχουμε το τέλειο.

Όλα κάπου πάσχουν.

Αλλά αυτό είναι το ποιο ολοκληρωμένο μηχανάκι.

kountouraN

Νομίζω κανένας εκτός από εσένα δεν έχει την αίσθηση του lag.

Από τις καλύτερες συσκευές μέχρι αυτή την στιγμή που γράφουμε.

Δεν μπορούμε να έχουμε το τέλειο.

Όλα κάπου πάσχουν.

Αλλά αυτό είναι το ποιο ολοκληρωμένο μηχανάκι.

Περασα BTU χωρις προβλημα. Στο στησιμο ειμαι, για να δουμε αν το μηχανακι θα ειναι ακομα καλυτερο :D

ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

Με Windows 10 και odin δεν θα έχω κανένα πρόβλημα ...?

-Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell.

-οκ, δεν θα το ξανακανω !!!

Περασα BTU χωρις προβλημα. Στο στησιμο ειμαι, για να δουμε αν το μηχανακι θα ειναι ακομα καλυτερο :D

Χαχαχαχα τι είναι σήμερα παγκόσμια μέρα BTU;

Χαχαχαχα τι είναι σήμερα παγκόσμια μέρα BTU;

Χαχα όχι απλά χθες ανακίνησα το θέμα και ευτυχώς που πολλά παιδιά ανταποκρίθηκαν! Είμαι πολύ περίεργος να δω αν υπάρξει βελτίωση του drain στην μπαταρία...

Χαχα όχι απλά χθες ανακίνησα το θέμα και ευτυχώς που πολλά παιδιά ανταποκρίθηκαν! Είμαι πολύ περίεργος να δω αν υπάρξει βελτίωση του drain στην μπαταρία...

παιζει ρολο και το σημα φιλε, οταν δεν θες data να το εχεις στο 2G.

Εχω μεγάλη βελτίωση στο drain, βράδυ με Wi-Fi πάντα ανοιχτό 0-1%.

Τέτοια να ακουω! Έκανα την πρώτη φόρτιση 100% και περιμένω να δω πως θα πάει.

παιδες μην τσακωνεστε, μιλατε για μια συσκευη που για κανεναν δεν ειναι ιδια με του αλλους, αφου και μονο απο το στησιμο μπορεις να εχεις μεγαλες διαφορες. Προφανως και με εξοικονομηση εχεις λαγκ, κατι που δεν εχεις πχ με σονυ και stamina. Ομως το S6 αναγκαζεσαι να το χρησιμοποιεις με εξοικονομηση λογω μικρης μπαταριας. Απο εκει και περα εμενα στην καθημερινοτητα δεν με ενοχλει καθως λογω δουλειας κανω συγκεκριμενα πραγματα που η καθυστερηση που βλεπω ειναι μικρη. Σε ολα τα κινητα υπαρχουν ατελειες, πχ εμενα με ενοχλει το πληκτρολογιο της samsung, το θεωρω πολυ χειροτερο απο της σονυ ή το TW, ομως αμα κατσεις και το ψειρισεις δε θα βρεις συσκευη τελεια, ουτε καν καλη, σε ολες κατι θα σε χαλαει. Το καλο με το S6 ειναι οτι ειναι ομορφο τηλεφωνο που ειναι βασικο, εχει καλη καμερα, και σε καλυπτει σχεδον στα παντα. απο εκει και περα, οποιος δεν του κανει παει αλλου..σε ολους μας δε θα κανει μεχρι να βρουμε το επομενο καλυτερο, εγω μεχρι τοτε μενω με αυτο..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Πρώτη μέτρηση αφού έβαλα την BTU τα ίδια με την DBT. Το βράδυ σε Wifi/2G χωρίς συγχρονισμούς έχασε 39% σε 9 ώρες. Δηλαδή 4.3%/ώρα. Είναι φυσιολογικό αυτό; Δεν ξερω Αν το πάω service θα πρέπει να ξαναπερασω την DBT η δεν δίνουν βάση εφόσον Knox 0x0;

@nikos_mpl εννοείται ρε συ, ότι την ταχύτητα μιας συσκευής την κρίνουμε χωρίς εξοικονόμηση.

δε διαφωνω αλλα εφοσον το χρησιμοποιιω αρκετα με εξοικονομηση, τοτε δε μπορω να μην το κρινω και ετσι..ειναι σα να εχεις μια ferrari στο γκαραζ σου και να μην μπορεις να τη βγαλεις εξω, εχει κανα νοημα? οπως και να εχει το να μιλαμε για αλλα κινητα εδω ειναι περιττο.

Τελος, ο καθε ενας το τελειο (που δεν υπαρχει τελειο-ας πουμε το καλυτερο σε ο,τι κυκλοφορει) το οριζει διαφορετικα. Εγω μεχρι προτεινως ειχα εξαρτηση απο την στεγανοποιηση της σονυ, και αν δεν εβγαζε το edge δε θα πηγαινα στη samsung, καθως προτιμησα το design απο αλλα πλεονεκτηματα που ειχα. Οποιος δεν του αρεσει λοιπον αυτα που προσφερει το S6 παει σε αλλη συσκευη, απλα.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Πρώτη μέτρηση αφού έβαλα την BTU τα ίδια με την DBT. Το βράδυ σε Wifi/2G χωρίς συγχρονισμούς έχασε 39% σε 9 ώρες. Δηλαδή 4.3%/ώρα. Είναι φυσιολογικό αυτό; Δεν ξερω Αν το πάω service θα πρέπει να ξαναπερασω την DBT η δεν δίνουν βάση εφόσον Knox 0x0;

Δεν νομίζω ότι φταίει η συσκευή / μπαταρία σου, αλλά κάτι τρέχεις που σου πίνει την μπαταρία...

Τώρα facebook / messenger λέγεται αυτό, viber, whatsapp δεν ξέρω...

Εφαρμογή στην κάνει την δουλειά...

Στην τελική, αφού φλάσαρες καινούργια rom, κάνε ένα Factory Reset και ασε την συσκευή μια μέρα χωρίς τις αγαπημένες σου εφαρμογές να δεις πως πάει...

Η βάλε κάποιο προγραμματάκι που να σου δείχνει την κατανάλωση της μπαταρίας (το GSam χρησιμοποιούσα με το S2 μου κάποτε)...

Εγώ προσωπικά έχω 2G όταν δεν σερφάρω, κλείνω WiFi, Data, GPS, απενεργοποιώ τα notifications των εφαρμογών που δεν χρειάζομαι για να μην τρέχουν τα services τους απο πίσω, και αδρανοποιώ ότι δεν χρειάζεται να τρέχει συνέχεια...

Το battery drain μου το βράδυ είναι μηδαμινό και η μπαταρία κρατάει ΑΝΕΤΑ 2 μέρες με αρκετό (για τα δεδομένα μου) σκάλισμα...

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Δεν νομίζω ότι φταίει η συσκευή / μπαταρία σου, αλλά κάτι τρέχεις που σου πίνει την μπαταρία...

Τώρα facebook / messenger λέγεται αυτό, viber, whatsapp δεν ξέρω...

Εφαρμογή στην κάνει την δουλειά...

Στην τελική, αφού φλάσαρες καινούργια rom, κάνε ένα Factory Reset και ασε την συσκευή μια μέρα χωρίς τις αγαπημένες σου εφαρμογές να δεις πως πάει...

Η βάλε κάποιο προγραμματάκι που να σου δείχνει την κατανάλωση της μπαταρίας (το GSam χρησιμοποιούσα με το S2 μου κάποτε)...

Εγώ προσωπικά έχω 2G όταν δεν σερφάρω, κλείνω WiFi, Data, GPS, απενεργοποιώ τα notifications των εφαρμογών που δεν χρειάζομαι για να μην τρέχουν τα services τους απο πίσω, και αδρανοποιώ ότι δεν χρειάζεται να τρέχει συνέχεια...

Το battery drain μου το βράδυ είναι μηδαμινό και η μπαταρία κρατάει ΑΝΕΤΑ 2 μέρες με αρκετό (για τα δεδομένα μου) σκάλισμα...

Δεν χρειαζεται επαναφορα Απλα να κανει την ιδια δοκιμη ανοιγοντας το τηλεφωνο σε ασφαλη λειτουργια....δεν χρειαζεται να χασεις τιποτα το κινητο σε ασφαλη λειτουργια ανοιγει με το μαμα παρτισιον χωρις καμια απο της εφαρμογες σου και ετσι θα διαπιστωσεις τι παιζει και αν στην κανει εφαρμογη την ζημια. Και μετα με ενα απλο restart η συσκευη ανοιγει κανονικα .Σε ασφαλη λειτουργια το τηλεφωνο μπαινει ως εξης κλεινεις την συσκευη την ανοιγεις και μολις βγαλει το logo της samsung κρατας πατημενο το κουμπι μειωσης εντασης μεχρι να ανοιξει η συσκευη.

Συσκεύες: lg optimus l7, sony xperia z2, lenovo a806, samsung galaxy s3, samsung galaxy s4 black edition, samsung galaxy s6 Gold Platinum 64g,

Θα δοκιμάσω αυτό με την ασφαλή λειτουργεία καθώς κάθησα και το ξαναέστησα το τηλέφωνο εχθές μετα το φλασάρισμα. Τα εχω όλα αυτα πάνω Messenger , Viber , Skype , Whatsapp κτλ. Στο ίδιο setup εδώ και 2 μήνες που εχω την συσκευή δεν είχα παρατηρήσει κατι, ξαφνικά ξεκίνησε το drain εδώ και 1 εβδομάδα. Ισως καποιο app update αλλαξε κάτι; Σε λειτουργια πτησης δεν χανει ουτε 1% ολο το βράδυ. Θα δοκιμασω σε ασφαλη λειτουργια να δω τι γινεται και θα ψαξω να βαλω ενα app που μετραει την καναλωση καθως το δικο του της μπαταριας δεν δειχνει κατι. Edited by Invoked

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)