sokratisk91 Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 είναι τυχαίο που όλες η συσκευές S6 και s6 edge αρχίσανε να κολλάνε τρελα??? ακόμα και τα δείγματα που έχουνε στα καταστήματα..... πήρα το nexus 6P και ολα τελεια....!!!!!!! :happy: Εντάξει εγώ στην επιλογή του κινητου έχω ως πρώτο κριτήριο την εμφάνιση, δεν λέω πολύ καλά χαρακτηριστικά το Nexus 6P αλλά ειδικά το άσπρο είναι σαν πλαφονιέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 είναι τυχαίο που όλες η συσκευές S6 και s6 edge αρχίσανε να κολλάνε τρελα??? ακόμα και τα δείγματα που έχουνε στα καταστήματα..... πήρα το nexus 6P και ολα τελεια....!!!!!!! :happy: Λίγο σοβαρότητα δηλαδή φιλε μου. Αν είναι δυνατόν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Παιδιά ο κάθε ένας λέει ότι θέλει, μην ασχολείστε, τρολάρετε..! Εμένα η ερώτησή μου για σήμερα έιναι η εξής: Θεωρείτε ότι η ΒTU έχει μικρό drain όταν η συσκευή είναι σε απλά σε αναμονή; Γιατί με το ιταλικό firmware παρότι δεν έχω ιδιαίτερα παράπονα, νομίζω ότι θα μπορούσε να πάει πολύ καλύτερα σε αυτόν τον τομέα. Βέβαια στο χώρο εργασίας μου δεν έχει δυνατό σήμα κι ενδεχομένως ένα ποσοστό να οφείλεται σε αυτό. Απλά κάποιος το ανάφερε για την BTU Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 (edited) Παιδιά ο κάθε ένας λέει ότι θέλει, μην ασχολείστε, τρολάρετε..! Εμένα η ερώτησή μου για σήμερα έιναι η εξής: Θεωρείτε ότι η ΒTU έχει μικρό drain όταν η συσκευή είναι σε απλά σε αναμονή; Γιατί με το ιταλικό firmware παρότι δεν έχω ιδιαίτερα παράπονα, νομίζω ότι θα μπορούσε να πάει πολύ καλύτερα σε αυτόν τον τομέα. Βέβαια στο χώρο εργασίας μου δεν έχει δυνατό σήμα κι ενδεχομένως ένα ποσοστό να οφείλεται σε αυτό. Απλά κάποιος το ανάφερε για την BTU με btu 6.0.1 με κλειστο wifi και däta τουλαχιστον για 7 ωρες συνεχομενα που μενει απειραχτο σε αναμονη λογω δουλειας δεν χανει ουτε 1%.με wifi η data ανοιχτο χανει 1% καθε 2 ωρες.αλλα με ρυθμιση 2g αυτα ολα ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- είναι τυχαίο που όλες η συσκευές S6 και s6 edge αρχίσανε να κολλάνε τρελα??? ακόμα και τα δείγματα που έχουνε στα καταστήματα..... πήρα το nexus 6P και ολα τελεια....!!!!!!! :happy: μεγεια το νεξους και μεγεια το τζαμακι της καμερας.σε κανα μηνα θα καταλαβεις τι εννοω:lol::lol::lol::lol::lol: Edited February 3, 2016 by stelioz78 Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Οσο αναφορα το nexus 6p, επειδη το εχω εδω και αρκετες μερες, ειτε παιχνιδια, ειτε antutu, ειτε βιντεο 4Κ και οτι αλλο μπορει να κουρασει το κινητο, δηλωνω max θερμοκρασιες 55-58 βαθμους. Οταν ειναι χαλαρο, δουλευει στους 30-32 βαθμους και πεφτει και απιστευτα γρηγορα η θερμοκρασια του. *Σορρυ για το off topic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokratis91 Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 έκανες factory reset ή το κάνει μόνο του; Έκανα ένα factory reset πριν την εγκατάσταση και ένα μετά την εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Έκανα ένα factory reset πριν την εγκατάσταση και ένα μετά την εγκατάσταση. Ωραία. Backup τις φωτος κλπ φανταζομαι κρατησες στον υπολογιστη. Τηλέφωνα και κωδικούς WiFi σου επανέφερε όταν έβαλες το Google account? Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Παιδιά βαλτε κανενα λινκ με οδηγό για την btu Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Θα συμφωνήσω και εγω μιας και ειχα κανει fact.reset μονο πριν , τελικα εκανα και μετα , για να κατσει καλα backup φωτο και τα σχετικα με το smart switch Smart Switch για υπολογιστή όχι την εφαρμογή στο κινητό!! Παιδευόμουν τόση ώρα να βρω πώς θα πάρω backup με την εφαρμογή του κινητού τζάμπα :lol: Υπάρχει περίπτωση λόγω των CSC που δεν ξέρω τι ακριβώς είναι, να μην είναι συμβατή η BTU? Εμένα πχ είναι Ιταλικό με CSC Version G920FITV3COI9. Το Bootloader Version ταιριάζει με της BTU όμως. Την έχω κατεβάσει και με τρώει να περάσω την Αγγλική. Εδώ ζω άλλωστε, τι στο καλό! Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Ναι pc ξεχασα να το αναφέρω. Προχορα αφοβα απλα ΠΡΩΤΑ factory reset εγκατάσταση ρομ ΚΑΙ ΠΑΛΙ factory reset, μετα στινεις το κινητο WiFi τα κρατησε;;; Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Εγω την ειχα περασει χωρις να κανω factory reset!μπορω να κανω τωρα να την ξαναπερασω κ μετα να κανω παλι factory? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 με btu 6.0.1 με κλειστο wifi και däta τουλαχιστον για 7 ωρες συνεχομενα που μενει απειραχτο σε αναμονη λογω δουλειας δεν χανει ουτε 1%.με wifi η data ανοιχτο χανει 1% καθε 2 ωρες.αλλα με ρυθμιση 2g αυτα ολα ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μεγεια το νεξους και μεγεια το τζαμακι της καμερας.σε κανα μηνα θα καταλαβεις τι εννοω:lol::lol::lol::lol::lol: το ότι ακούγονται διαφορα για το τζαμάκι τις κάμερας ότι σπάει δεν σημαίνει ότι ισχύει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πώς γίνεται να θεωρείται Stock μια ROM που τη βγάζουν στο Sammobile. Όπως έχω αναφέρει με ενδιαφέρει η BTU όχι μόνο από άποψη αναβαθμίσεων αλλά κι επειδή μένω UK. Για να καταλάβω, αν την περάσω θα μπορώ να πάρω ΟΤΑ την 6 όταν δωθεί στις BTU? Θα δουλεύει σα να είναι μανίσια BTU? Υπάρχει άλλη επιλογή από την ίδια τη Samsung για αλλαγή firmware? Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πώς γίνεται να θεωρείται Stock μια ROM που τη βγάζουν στο Sammobile. Όπως έχω αναφέρει με ενδιαφέρει η BTU όχι μόνο από άποψη αναβαθμίσεων αλλά κι επειδή μένω UK. Για να καταλάβω, αν την περάσω θα μπορώ να πάρω ΟΤΑ την 6 όταν δωθεί στις BTU? Θα δουλεύει σα να είναι μανίσια BTU? Υπάρχει άλλη επιλογή από την ίδια τη Samsung για αλλαγή firmware? Οι roms ειναι επίσημες, ενημερωνονται κανονικά, δεν είναι όμως επισημα εγκεκριμένη η οποιαδήποτε διαδικασία ενημέρωσης λογισμικού κτλ χρησιμοποιώντας οτιδήποτε άλλο εκτός από τον ota updater μεσα απο τη συσκευή και το λογισμικό smartswitch/kies. Τυπικα τέτοια διαδικασία ακυρώνει την εγγύηση. Έτσι ξέρω έχοντας επικοινωνήσει με εκπρόσωπο της εταιρείας με email η chat (δε θυμαμαι ακριβώς, ήταν πριν ενα χρόνο). Τώρα εάν στη πράξη ακυρωνεται η εγγύηση με τη συσκευή να έχει καποια rom εγκατεστημενη διαφορετικη εαν τους τη πας για καποια επισκευή εντος εγγύησης, ειναι κάτι αλλο, μαρτυρίες λενε πως δεν υπάρχει πρόβλημα, μεχρι εκεί γνωρίζω προσωπικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Διαβάστε στο λινκ παρακάτω, εξηγώ τι ισχύει με τις αλλαγές λογισμικού http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=412552 Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markospav Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Ειμαι αναμεσα στο s6 και στο a5 2016...αλλα κυριως θελω το s6 ομως με προβληματιζει λιγο η ελλειψη ραδιοφωνου και η μπαταρια του...τι λετε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πώς γίνεται να θεωρείται Stock μια ROM που τη βγάζουν στο Sammobile. Όπως έχω αναφέρει με ενδιαφέρει η BTU όχι μόνο από άποψη αναβαθμίσεων αλλά κι επειδή μένω UK. Για να καταλάβω, αν την περάσω θα μπορώ να πάρω ΟΤΑ την 6 όταν δωθεί στις BTU? Θα δουλεύει σα να είναι μανίσια BTU? Υπάρχει άλλη επιλογή από την ίδια τη Samsung για αλλαγή firmware? Για να βάλεις την αγγλική BTU, και να παίρνεις και Ota update, πρέπει να αλλάξει και το csc σε BTU. Δηλαδή να έχεις και ρομ btu και csc btu. Τώρα με την ιταλική που έχεις δεν ξέρω αν αλλάξει το csc σου. Εγώ παράδειγμα που είχα γαλλική, όταν έβαλα την αγγλική δεν άλλαξε το csc. Έβαλα λοιπόν πρώτα την μανισια για το κινητό μου, italy wind (WIN) που το csc του καμία σχέση με τα δύο παραπάνω, Άλλαξε σε win. Μετά έβαλα την αγγλική και άλλαξε σε btu, έκανα εγγραφή και πήρα οτα την beta Marshmallow. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokratis91 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Δηλαδή ρε παιδιά μισό λεπτό, εγώ τώρα που πέρασα την BTU όταν η βγει η 6 για να την πάρω OTA θα πρέπει να κάνω κάτι συγκεκριμένο? Δεν θα μου βγει απευθείας το update; https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160204/97177f90a054c7532aa1c70b2246e18f.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 (edited) Δηλαδή ρε παιδιά μισό λεπτό, εγώ τώρα που πέρασα την BTU όταν η βγει η 6 για να την πάρω OTA θα πρέπει να κάνω κάτι συγκεκριμένο? Δεν θα μου βγει απευθείας το update; https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160204/97177f90a054c7532aa1c70b2246e18f.jpg Νομίζω πως όχι φίλε μου. Edit Τώρα βλέπω ότι το csc σου ήταν Vodafone italy. Κάνε καμία επανεκκίνηση μήπως και αλλάξει στο phone info. Έκανες επαναφορά ρυθμίσεων μετά που πέρασες την BTU? Edited February 4, 2016 by kountoura Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 (edited) Αυτό είναι το σωστό CSC. Κοιταξε στο λινκ γιατι δεν μπορω να ανεβασω φωτογραφια https://www.dropbox.com/s/77r8ygp00h4eabv/Screenshot_20160204-104807.png?dl=0 Edited February 4, 2016 by nik187 Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokratis91 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Νομίζω πως όχι φίλε μου. Αν είναι να γυρίσω πάλι στην ιταλική! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Αν είναι να γυρίσω πάλι στην ιταλική! Κάνε μια επανεκκίνηση, κανονικά πρέπει να αλλάξει το σε btu εκεί που γράφει OMN. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokratis91 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Κάνε μια επανεκκίνηση, κανονικά πρέπει να αλλάξει το σε btu εκεί που γράφει OMN. Έκανα αλλά πάλι το OMN/BTU γράφει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Έκανα αλλά πάλι το OMN/BTU γράφει. Πάνω στο original τι γράφει? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokratis91 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Πάνω στο original τι γράφει? Κι εκεί OMN! :rolleyes: :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts