Jump to content

Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχω παρατηρησει οτι με wifi εχω θεμα στο να φορτωνει πολυ αργα τις φωτογραφιες και τις μικρογραφιες σε facebook ,instagram κτλ ενω οταν ειμαι με data δεν υπαρχει κανενα θεμα. το εχει παθει κανενας αλλος ?? εχω κανει unistall / install ξανα τις εφαρμογες , εχω διαγραψει προσωρινη μνημη , εχω βαλει στατικη ip και DNS της GOOGLE αλλα και παλι τα ιδια...καμια ιδεα καποιος??:blink::worry:

Κάποιος σου κλέβει ίντερνετ. Πολύ ίντερνετ :p:lol:

ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πλέον η αδερφή μου είναι κάτοχος ενός S6 32gb gold που της έκανα δώρο. Με sensor από Samsung αλλά τα φωτογραφικά αποτελέσματα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακά.

Εκπληκτική συσκευή και το gold που δεν το είχα δει υπέροχο. Η αυτονομία του με την χρήση που κάνω εγώ δεν θα έφτανε ούτε για ζήτω αλλά πραγματικά χαζεύεις με την οθόνη του.

Mια ερώτηση παρακαλώ! Σας βγάζει οτι το app της Alpha Bank καταναλώνει αρκετή μπαταρία? Τι κάνω σ αυτή τη περίπτωση? Μου το πετάει συνεχώς ως ειδοποίηση στα στατιστικά της μπαταρίας.

Έχω το app της Alpha bank και δεν το εμφανίζει καθόλου στην κατανάλωση μπαταρίας των apps.Δοκίμασε να το επανεγκαταστήσεις και να παρακολουθήσεις αν συνεχίζεται αυτή η συμπεριφορά.(Να υποθέσω οτι δεν αναφέρεσαι στο Alpha safe access αλλά μόνο στο app της Alpha Bank.)

εχω παρατηρησει οτι με wifi εχω θεμα στο να φορτωνει πολυ αργα τις φωτογραφιες και τις μικρογραφιες σε facebook ,instagram κτλ ενω οταν ειμαι με data δεν υπαρχει κανενα θεμα. το εχει παθει κανενας αλλος ?? εχω κανει unistall / install ξανα τις εφαρμογες , εχω διαγραψει προσωρινη μνημη , εχω βαλει στατικη ip και DNS της GOOGLE αλλα και παλι τα ιδια...καμια ιδεα καποιος??:blink::worry:
κανενας???

μια ερώτηση για ήδη κατόχους του S6...

μου το δίνει η εταιρία που έχω σύνδεση με €435 (14,5 Χ 30 μήνες) και δώρο ένα Tablet Galaxy Tab 3 7 Lite Wifi (SM-T113F)

Είναι καλή η προσφορά ή πάνε να ξεφορτωθούν stock?

Σκεφτόμουν το Xiaomi Redmi Note 2 ή Xiaomi Redmi Note 3 (με τα μισά λεφτά περίπου αλλά χωρίς tablet) αλλά με βάζει σε σκέψεις η προσφορά

Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα

μια ερώτηση για ήδη κατόχους του S6...

μου το δίνει η εταιρία που έχω σύνδεση με €435 (14,5 Χ 30 μήνες) και δώρο ένα Tablet Galaxy Tab 3 7 Lite Wifi (SM-T113F)

Είναι καλή η προσφορά ή πάνε να ξεφορτωθούν stock?

Σκεφτόμουν το Xiaomi Redmi Note 2 ή Xiaomi Redmi Note 3 (με τα μισά λεφτά περίπου αλλά χωρίς tablet) αλλά με βάζει σε σκέψεις η προσφορά

Πάρτο με 430 από skroutz και βάλε την επιδότηση στο πάγιο. Το tablet για μενα δεν έχει νόημα αλλά αν το θες το παίρνεις με τα λεφτά που εξοικονομείς από το πάγιο και σου μένουν ρέστα. Πάνε να ξεφορτωθούν stock και ουσιαστικά σου δίνουν ένα tablet να χαμε να λέγαμε και σου δίνουν την τιμή του skroutz και να σε δέσουν και πάλι με μεγάλο 24μηνο-υποψιάζομαι- συμβόλαιο. Πάρε την κινητάρα και μείωσε το πάγιο λοιπόν. Ή πάρε το κινητό που λες εφόσον δεν θες να αλλάξεις κατηγορία και βάλε πάλι την επιδότηση στο πάγιο.

Πάρτο με 430 από skroutz και βάλε την επιδότηση στο πάγιο. Το tablet για μενα δεν έχει νόημα αλλά αν το θες το παίρνεις με τα λεφτά που εξοικονομείς από το πάγιο και σου μένουν ρέστα. Πάνε να ξεφορτωθούν stock και ουσιαστικά σου δίνουν ένα tablet να χαμε να λέγαμε και σου δίνουν την τιμή του skroutz και να σε δέσουν και πάλι με μεγάλο 24μηνο-υποψιάζομαι- συμβόλαιο. Πάρε την κινητάρα και μείωσε το πάγιο λοιπόν. Ή πάρε το κινητό που λες εφόσον δεν θες να αλλάξεις κατηγορία και βάλε πάλι την επιδότηση στο πάγιο.

Συμφωνώ απόλυτα. Και στο εξωτερικό παίζονται αυτά τα παιχνίδια και σε μεγαλύτερο βαθμό. Αλλά βλέπεις εδώ δεν ξέρουν τι θα πει κινέζος. Τους πασάρουν ότι γουστάρουν.

ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

ευχαριστώ!

Βασικά δεν είμαι Ελλάδα οπότε αυτό με το skroutz δεν ισχύει. Το συμβόλαιο δεν με ενδιαφέρει καθόλου όσον αφορά τη διάρκεια γιατί έχω πακέτο καλωδιακή τηλεόραση, οπτική ίνα ίντερνετ, και το κινητό όλα μαζί σε καλή τιμή και δεν πρόκειται ούτως ή άλλως να το διακόψω. Από όσο κατάλαβα από αυτά που λές, μου το δίνουν ουσιαστικά σε λογική τιμή σε 30 άτοκες οπότε θα το χτυπήσω. Το tablet το θεωρώ εξτρά μπόνους αλλά έχεις δίκιο ότι δεν είναι αυτό που κάνει τη διαφορά

Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα

ευχαριστώ!

Βασικά δεν είμαι Ελλάδα οπότε αυτό με το skroutz δεν ισχύει. Το συμβόλαιο δεν με ενδιαφέρει καθόλου όσον αφορά τη διάρκεια γιατί έχω πακέτο καλωδιακή τηλεόραση, οπτική ίνα ίντερνετ, και το κινητό όλα μαζί σε καλή τιμή και δεν πρόκειται ούτως ή άλλως να το διακόψω. Από όσο κατάλαβα από αυτά που λές, μου το δίνουν ουσιαστικά σε λογική τιμή σε 30 άτοκες οπότε θα το χτυπήσω. Το tablet το θεωρώ εξτρά μπόνους αλλά έχεις δίκιο ότι δεν είναι αυτό που κάνει τη διαφορά

Ούτε εγώ είμαι ελλάδα γι'αυτό σου λέω... Το τσίμπησα από Amazon γιατί οι carriers θα μου το βαρούσαν στο κεφάλι. Τουλάχιστον 100 λίρες γλύτωσα

πόσο το έχεi το amazon?

edit

στα 435 το βλέπω οπότε ίδια τιμή το παίρνω από movistar και μου μένει και το tablet

Edited by garet

πόσο το έχεi το amazon?

Αν μιλάμε για UK, λιγότερο από 350 λίρες

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

πόσο το έχεi το amazon?

edit

στα 435 το βλέπω οπότε ίδια τιμή το παίρνω από movistar και μου μένει και το tablet

435 ευρώ θα σου βγει σε 24 μήνες εννοείς; Αν πιστεύεις ότι σε καλύπτει αυτό το συμβόλαιο, κάν'το. Αλλιώς τα σκας κασέρι και το παίρνεις ξεκλείδωτο. Δεν είναι κακή τιμή για ευρώπουλα αλλά μιλάμε και για 9 μηνών κινητό..

435 ευρώ θα σου βγει σε 24 μήνες εννοείς; Αν πιστεύεις ότι σε καλύπτει αυτό το συμβόλαιο, κάν'το. Αλλιώς τα σκας κασέρι και το παίρνεις ξεκλείδωτο. Δεν είναι κακή τιμή για ευρώπουλα αλλά μιλάμε και για 9 μηνών κινητό..

435 τελική τιμή για 30 δόσεις (14,5 Χ 30) και το tablet δώρο στη γυναίκα. Το τηλέφωνο είναι ξεκλείδωτο αν και αυτό δε με απασχολεί, δεν έχω πρόβλημα να του αλλάξω rom αν ποτέ χρειαστεί. Η επέκταση του συμβολαίου είναι για 24 μήνες αλλά δε με απασχολεί αυτό γιατί δε σκοπεύω να αλλάξω πάροχο. Και τα 14,5 ευρωπουλάκια δε φαίνονται πολλά στο λογαριασμό

435 τελική τιμή για 30 δόσεις (14,5 Χ 30) και το tablet δώρο στη γυναίκα. Το τηλέφωνο είναι ξεκλείδωτο αν και αυτό δε με απασχολεί, δεν έχω πρόβλημα να του αλλάξω rom αν ποτέ χρειαστεί. Η επέκταση του συμβολαίου είναι για 24 μήνες αλλά δε με απασχολεί αυτό γιατί δε σκοπεύω να αλλάξω πάροχο. Και τα 14,5 ευρωπουλάκια δε φαίνονται πολλά στο λογαριασμό

Τότε μην το σκέφτεσαι. Αν θελήσεις να το πουλήσεις σε κάποια φάση, εξοφλείς την εταιρεία και το δίνεις. Αξίζει το κινητάκι, προσωπικά δε χορταίνω να το κρατάω χωρίς θήκη. Αν είσαι και λίγο νέρντουλας βάλε και ματ ζελατίνα να ακούς το χρούτσου χρούτσου :lol:

θήκη ποτέ, ζελατίνα πάντα

Παιδιά θέλω να μου προτείνετε μια ρομ επίσημη να φλασαρω. Έκανα ολόκληρο αγώνα για να βάλω την τελευταία γαλλική και να συμβαδιζει και το csc. (με την βοήθεια σας).!

Αλλά μου τι σπάει που δεν λειτουργούν οι secret codes.

Με την πρώτη ευκαιρία θέλω να την αλλάξω.

Ποια προτείνετε?

kountouraN

Παιδιά θέλω να μου προτείνετε μια ρομ επίσημη να φλασαρω. Έκανα ολόκληρο αγώνα για να βάλω την τελευταία γαλλική και να συμβαδιζει και το csc. (με την βοήθεια σας).!

Αλλά μου τι σπάει που δεν λειτουργούν οι secret codes.

Με την πρώτη ευκαιρία θέλω να την αλλάξω.

Ποια προτείνετε?

Εγω μονο BTU δουλευω απο το s5 ακομα.

Εχεις καποιο θεμα και θες να χρησιμοποιησεις τα secret codes ή για ψυχολογικους λογους;

Βαλε την πιο προσφατη.Εγω αυτο θα εκανα.

Εχεις καποιο θεμα και θες να χρησιμοποιησεις τα secret codes ή για ψυχολογικους λογους;

Βαλε την πιο προσφατη.Εγω αυτο θα εκανα.

Περισσότερο για ψυχολογικους λόγους, αλλά και για ένα update που αναφέρθηκε στις προηγούμενες σελίδες και μάλλον η οθόνη ανταποκρινεται ποιο γρήγορα.

Ε η ποιο πρόσφατη η γαλλική δεν είναι.?

Ευχαριστώ Μάριε για την πρόταση.

kountouraN

τα secret codes ειναι θεμα filmware σιγουρα..το ειχε κανει σε ενα s5 g906s prime που ειχα..δεν ειναι απαραιτητο τοσο δηλ!! τπτ απο αυτα δεν δουλευει?

*#1234#

*#0808# usb settings

*#0011# servise menu

εγω εχω ελληνικο filmware δουλευουν τα παντα..προσεχε!!!!και με root δεν δουλευουν καμια φορα

I Want To Believe

τα secret codes ειναι θεμα filmware σιγουρα..το ειχε κανει σε ενα s5 g906s prime που ειχα..δεν ειναι απαραιτητο τοσο δηλ!! τπτ απο αυτα δεν δουλευει?

*#1234#

*#0808# usb settings

*#0011# servise menu

εγω εχω ελληνικο filmware δουλευουν τα παντα..προσεχε!!!!και με root δεν δουλευουν καμια φορα

Όχι τίποτα ούτε από αυτά ούτε γενικά κανένα δεν λειτουργεί με την τελευταία γαλλική ρομ..

kountouraN

Όχι τίποτα ούτε από αυτά ούτε γενικά κανένα δεν λειτουργεί με την τελευταία γαλλική ρομ..

Εγω φοραω την τελευταια Πολωνικη αν σε ενδιαφερει και πιανουν οι κωδικοι.Δεν την αλλαξα,απλα ειναι Πολωνικο το δικο μου S6.

Πριν βαλεις ομως αλλη ρομ ξαναπερασε αλλη μια μεσω odin την Γαλλικη.

Εγω φοραω την τελευταια Πολωνικη αν σε ενδιαφερει και πιανουν οι κωδικοι.Δεν την αλλαξα,απλα ειναι Πολωνικο το δικο μου S6.

Πριν βαλεις ομως αλλη ρομ ξαναπερασε αλλη μια μεσω odin την Γαλλικη.

Και σε μένα δουλεύουν οι κωδικοί, Ισπανικό S6

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

*#1234#

*#0808# usb settings

*#0011# servise menu

Στο USB settings πως διαλέγουμε τις επιλογές ώστε να δούμε τι;; ξέρεις κάποιος να διαφωτίσει;;

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)