xetasa Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Έχω να κάνω μερικές ερωτήσεις (δεν προλαβαίνω να ψάξω όλα τα σχολια) για έναν φίλο που σκεφτεται να πάρει το s6!! Κοιτάει και τις 2 εκδόσεις. Και το απλο και το edge. 1) έχουν και οι 2 εκδόσεις μπροστινό λαμπακι λεντ που αναβοσβήνει όταν έχουμε κάποια ειδοποίηση; 2)Με πόση μνήμη βγαίνουν και οι 2 εκδόσεις; 3) η κύρια καμερα πόσα megapixel είναι και στις 2 εκδοσεις; 4) διαστάσεις οθονης και των 2 εκδόσεων; 5) παίρνουν κάρτα μνήμης sd ; 6) διαστάσεις οθονης και των δύο εκδοσεων; 1) ΝΑΙ 2) 32, 64 και 128 3) 16 mp 4) 5.1 5) OXI Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Φίλε μου δεν ξέρω να σου εξηγήσω πως γίνεται, δεν είμαι ειδικός επί του θέματος, αλλά με την γρήγορη φόρτιση έχεις αποδεδειγμένα μικρότερη διάρκεια αυτονομίας σε κάθε κύκλο φόρτισης. Το έχουν τσέκαρει ένα σωρό άτομα(και εγώ) σε note 4/N. edge/s6/s6 edge κλπ. Επίσης, με γρήγορη φόρτιση αναπτύσσονται πολύ υψηλότερες θερμοκρασίες άρα αφενός μεγαλύτερη καταπόνηση στη συσκευή) & αφετέρου μεγαλύτερη καταπόνηση της ίδιας της μπαταρίας.(Η λογική λέει ότι με fast charge η πιθανότητα να τα φτύσει η μπαταρία νωρίτερα είναι μεγαλύτερη) Για μένα η γρήγορη φόρτιση έχει αξία(βασικά είναι εξαιρετική) όταν υπάρχει πίεση χρόνου αλλά σε κάθε άλλη περίπτωση δεν βρίσκω το λόγο να πιέσω το κινητό....χωρίς λόγο :) Η γρηγορη φορτιση ενδεχομενως καταπονει την μπαταρια λογω ζεστης,αλλα το ιδιο κανει και η ασυρματη και ισως σε μεγαλυτερο βαθμο. Εφοσον μιλαμε για υγιη μπαταρια,οπως και να εχει φορτιστει ,θα κρατησει ακριβως το ιδιο. Εκτος και αν ο φορτιστης τελικα δε φορτιζει την μπαταρια οσο λεει και "κλεβει". Αυτο μπορει να συμβει ειτε σε κανονικο ειτε σε "γρηγορο" φορτιστη,δεν το αποκλειω να συμβαινει σε καποιους φορτιστες,ο δικος μου π.χ. εχει παραδοξη συμπεριφορα με την αλλη συσκευη μου,αλλα και αυτη η συσκευη ειναι λιγο περιεργη ενιοτε. Πιστευω ειναι placebo οτι η κανονικη φορτιση "κραταει" το κινητο περισσοτερο και οι περισσοτεροι δε θα προλαβουν να δουν τη μπαταρια τους να χαλαει εξαιτιας της γρηγορης (η οποια σημειωτεον φορτιζει γρηγορα μονο κατα διαστηματα και οχι συνεχεια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomkam79 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 6) διαστάσεις οθονης και των δύο εκδοσεων; 6) 5.1 inches και οι δυο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Η γρηγορη φορτιση ενδεχομενως καταπονει την μπαταρια λογω ζεστης,αλλα το ιδιο κανει και η ασυρματη και ισως σε μεγαλυτερο βαθμο. Εφοσον μιλαμε για υγιη μπαταρια,οπως και να εχει φορτιστει ,θα κρατησει ακριβως το ιδιο. Εκτος και αν ο φορτιστης τελικα δε φορτιζει την μπαταρια οσο λεει και "κλεβει". Αυτο μπορει να συμβει ειτε σε κανονικο ειτε σε "γρηγορο" φορτιστη,δεν το αποκλειω να συμβαινει σε καποιους φορτιστες,ο δικος μου π.χ. εχει παραδοξη συμπεριφορα με την αλλη συσκευη μου,αλλα και αυτη η συσκευη ειναι λιγο περιεργη ενιοτε. Πιστευω ειναι placebo οτι η κανονικη φορτιση "κραταει" το κινητο περισσοτερο και οι περισσοτεροι δε θα προλαβουν να δουν τη μπαταρια τους να χαλαει εξαιτιας της γρηγορης (η οποια σημειωτεον φορτιζει γρηγορα μονο κατα διαστηματα και οχι συνεχεια) Για ασύρματη δεν έχω άποψη τι παίζει, μιλάω για ενσύρματη γρήγορη & αργή Δεν ξέρω πως το κάνει, μπορεί να κλέβει ο φορτιστής όπως λες, placebo πάντως δύσκολα να είναι καθώς έχει παρατηθεί απ'όλους. Τι να πω όλοι λάθος? :confused: Γιατί λες οτι οι περισσότεροι δεν θα καταλάβουν την καταστροφή της μπαταρίας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Παιδιά πέρασα την τελευταία γαλλική ρομ, με Odin. Είχα την τελευταία γερμανική απλά επειδή πέρασα 2 ota update χωρίς reset, είπα εκεί που θα κάνω μόνο επαναφορά ας περάσω την γαλλική που παίρνει ποιο γρήγορα update. Έκανα πριν επαναφορά και μετά. Δεν αλλάζει το csc. Έκανα 4-5 φορές επαναφορά ρυθμίσεων αλλά τίποτα. Τώρα πως αλλάζει αυτό για να μπορώ να παίρνω οτα update? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Για ασύρματη δεν έχω άποψη τι παίζει, μιλάω για ενσύρματη γρήγορη & αργή Δεν ξέρω πως το κάνει, μπορεί να κλέβει ο φορτιστής όπως λες, placebo πάντως δύσκολα να είναι καθώς έχει παρατηθεί απ'όλους. Τι να πω όλοι λάθος? :confused: Γιατί λες οτι οι περισσότεροι δεν θα καταλάβουν την καταστροφή της μπαταρίας? Μιλησα για placebo,γιατι οσο και αν εψαξα,δε βρηκα πουθενα αλλου την αποψη που καταθετουν πολλοι χρηστες στο φορουμ και που παει να γινει δεδομενο. Ουτε καν σε αλλα φορα χρηστων. Γι αυτο και το επεσημανα,απορωντας ταυτοχρονα τι ξερουν ολοι αυτοι οι χρηστες που δε φαινεται να το γνωριζει κανεις αλλος εκτος myphone. Λεω οτι κανεις δε θα προλαβει να δει την μπαταρια του να τα φτυνει απ το fast charging γιατι 1) ακομα και αν κανουμε την παραδοχη οτι οντως τη φθειρει ,ειναι πιθανο να συμβει μετα απο χρονικο διαστημα που δε θα χρησιμοποιειται η συσκευη. Ή να συμπέσει με το οριο ζωης της μπαταριας λιθιου,που ειναι 2-3 χρόνια, ανεξαρτητως του πώς θα φορτιζεται,απλα τοσο ζουν. 2) μπορει απλα να μη τα φτυσει λογω fast charging ,γιατι δεν της κανει κακο καθολου εν τελει. http://www.pcworld.com/article/2683012/want-lithiumion-batteries-to-last-slow-charging-may-not-be-the-answer.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Και εγώ με ασύρματη φόρτιση και στο edge και τώρα στο flat έχω καλύτερη μπαταρία τουλάχιστον 10%-15%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Μιλησα για placebo,γιατι οσο και αν εψαξα,δε βρηκα πουθενα αλλου την αποψη που καταθετουν πολλοι χρηστες στο φορουμ και που παει να γινει δεδομενο. Ουτε καν σε αλλα φορα χρηστων. Γι αυτο και το επεσημανα,απορωντας ταυτοχρονα τι ξερουν ολοι αυτοι οι χρηστες που δε φαινεται να το γνωριζει κανεις αλλος εκτος myphone. Λεω οτι κανεις δε θα προλαβει να δει την μπαταρια του να τα φτυνει απ το fast charging γιατι 1) ακομα και αν κανουμε την παραδοχη οτι οντως τη φθειρει ,ειναι πιθανο να συμβει μετα απο χρονικο διαστημα που δε θα χρησιμοποιειται η συσκευη. Ή να συμπέσει με το οριο ζωης της μπαταριας λιθιου,που ειναι 2-3 χρόνια, ανεξαρτητως του πώς θα φορτιζεται,απλα τοσο ζουν. 2) μπορει απλα να μη τα φτυσει λογω fast charging ,γιατι δεν της κανει κακο καθολου εν τελει. http://www.pcworld.com/article/2683012/want-lithiumion-batteries-to-last-slow-charging-may-not-be-the-answer.html Καθηγητής φυσικής είσαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Οχι,δεν ειμαι και δε χρειαζεται ,οπως αποδειχτηκε αλλωστε,για να καταρριφθει ο μυθος οτι ο τροπος φορτισης επηρεαζει τη διαρκεια της μπαταριας ( για τη μακροζωια της συζητειται) Δεν υπαρχουν επιχειρηματα για το αντιθετο,τοσες σελιδες θα ειχε παρουσιαστει εστω και ενα. Για αυτο ειναι τα φορα για να μη διαδιδονται λαθεμενες συστασεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Μιλησα για placebo,γιατι οσο και αν εψαξα,δε βρηκα πουθενα αλλου την αποψη που καταθετουν πολλοι χρηστες στο φορουμ και που παει να γινει δεδομενο. Ουτε καν σε αλλα φορα χρηστων. Γι αυτο και το επεσημανα,απορωντας ταυτοχρονα τι ξερουν ολοι αυτοι οι χρηστες που δε φαινεται να το γνωριζει κανεις αλλος εκτος myphone. Λεω οτι κανεις δε θα προλαβει να δει την μπαταρια του να τα φτυνει απ το fast charging γιατι 1) ακομα και αν κανουμε την παραδοχη οτι οντως τη φθειρει ,ειναι πιθανο να συμβει μετα απο χρονικο διαστημα που δε θα χρησιμοποιειται η συσκευη. Ή να συμπέσει με το οριο ζωης της μπαταριας λιθιου,που ειναι 2-3 χρόνια, ανεξαρτητως του πώς θα φορτιζεται,απλα τοσο ζουν. 2) μπορει απλα να μη τα φτυσει λογω fast charging ,γιατι δεν της κανει κακο καθολου εν τελει. http://www.pcworld.com/article/2683012/want-lithiumion-batteries-to-last-slow-charging-may-not-be-the-answer.html Κοίτα για το αν είναι placebo ή όχι, μπορείς απλά να κάνεις τις προσωπικές δοκιμές & να δεις. Για το 2ο, μια μπαταρία σε συσκευή 1.5-2ετών έχει σίγουρα χάσει από την αρχική της χωρητικότητα, άρα μένει να δούμε πόσο παραπάνω θα έχει χάσει μια μπαταρία που φορτιζόταν σε fast charge σε σχέση με μία που φόρτιζε αργά. Πάντως, ήδη φίλος μου που έχει note 4 & φόρτιζε σε fast charge μόνιμα, η μπαταρία του τα φτύσε & του την άλλαξαν στο service(5 μηνών συσκευή) Επίσης, σε arc που μετράει 3,5 χρόνια ζωής, ακόμα λειτουργεί με την εργοστασιακή μπαταρία(των 3.5ετών). Πως δεν κάνει καθόλου κακό, ενώ αναπτύσσονται πολύ μεγαλύτερες θερμοκρασίες?? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Επειδή το θέμα ασύρματη Vs γρήγορη φόρτιση ξεκίνησε από εμένα, να τονίσω ότι έκανα απλά μια προσωπική παρατήρηση. Κατέληξα σε ένα συμπέρασμα το οποίο στηρίζω προς το παρόν. Δεν είναι ούτε επιστημονική έρευνα ούτε κάτι επιστημονικά τεκμηριωμένο. Επίσης σε παλιότερες παρατηρήσεις σε άλλα κινητά μου, πάντα είχα την εντύπωση ότι μια αργή φόρτιση έκανε την μπαταρία να διαρκεί λίγο παραπάνω. Ίσως να έκανα λάθος, πάντως το μόνο που κάνω είναι απλά να καταθέτω την προσωπική μου άποψη και τίποτα παραπάνω! Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 (edited) Παιδιά η μπαταρία του Πως τα πάει; κρατάει σε νορμαλ χρήση; Όχι Παιχνίδια και τέτοια. Ποσα mAh ειναι;; Και στο απλό και στο edge Είναι αποσπομενη και στις 2 εκδόσεις του s6 η οχι;; Edited November 24, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Παιδιά η μπαταρία του Πως τα πάει; κρατάει σε νορμαλ χρήση; Όχι Παιχνίδια και τέτοια. Ποσα mAh ειναι;; Και στο απλό και στο edge Είναι αποσπομενη και στις 2 εκδόσεις του s6 η οχι;; Google is your friend... http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6849&idPhone2=7079&idPhone3=7467 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angen Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Γεια σας! Σκεφτομαι για την αγορα του s6 32GB( με δυνατοτητα επεκτασης μνημης με την θηκη incipio εφοσον χρειαστει) Αρχικα πιστευετε οτι αξιζει το χρυσο ως χρωμα ή να παω στην σιγουρη επιλογη του σκουρου μπλε? Ζεστενεται ευκολα η συσκευη? Και γενικα αξιζει αξιζει η αγορα του ή να στραφω σε κατι αλλο καλυτερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athl1 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 (edited) παιδιά το παρέέέέέέλαβα χρυσόόόόόό. μετα την πρωτη εντύπωση η οποία είναι άριστη πρώτη ερωτηση. στην αρχική οθόνη διπλα απο το σήμα του επιπεδου της μπαταρίας εχει το σημα που πιανει. κατω απο αυτό εχει δυο βελάκια με αντιθετη φορά. τι είναι αυτά επειδη δεν τα είχα στο παλιό κινητο? σημειώνω οτι δεν θέλω να μπαινω στο διαδύκτιο παρα μονο με wifi. επίσης ενα μείον κατα την αποψή μου είναι οτι οι επαφές είναι περασμενες με το ονομα μπροστα και δεν εχεις επιλογη να το αλλαξεις και να μπουνε πχ με το επιθετο ευχαριστω Edited November 24, 2015 by athl1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_1983 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Γεια σας! Σκεφτομαι για την αγορα του s6 32GB( με δυνατοτητα επεκτασης μνημης με την θηκη incipio εφοσον χρειαστει) Αρχικα πιστευετε οτι αξιζει το χρυσο ως χρωμα ή να παω στην σιγουρη επιλογη του σκουρου μπλε? Ζεστενεται ευκολα η συσκευη? Και γενικα αξιζει αξιζει η αγορα του ή να στραφω σε κατι αλλο καλυτερο? Eγω εχω το χρυσο ειναι οτι καλυτερο εχω παρει σε συσκευη,δεν ζεστενεται καθολου προσωπικα εμενα,440ευρω που εχει παει τωρα δεν νομιζω να υπαρχει λογος να το συζητισουμε,η συσκευη ειναι οτι καλυτερο εχω παρει μεχρι στιγμης!!Κοσμημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 παιδιά το παρέέέέέέλαβα χρυσόόόόόό. μετα την πρωτη εντύπωση η οποία είναι άριστη πρώτη ερωτηση. στην αρχική οθόνη διπλα απο το σήμα του επιπεδου της μπαταρίας εχει το σημα που πιανει. κατω απο αυτό εχει δυο βελάκια με αντιθετη φορά. τι είναι αυτά επειδη δεν τα είχα στο παλιό κινητο? σημειώνω οτι δεν θέλω να μπαινω στο διαδύκτιο παρα μονο με wifi. επίσης ενα μείον κατα την αποψή μου είναι οτι οι επαφές είναι περασμενες με το ονομα μπροστα και δεν εχεις επιλογη να το αλλαξεις και να μπουνε πχ με το επιθετο ευχαριστω Έχεις ανοικτά τα δεδομένα γι' αυτό βλέπεις τα δύο βελάκια. Απενεργοποίησέ το αν δεν έχεις πακέτο δεδομένων. Καλορίζικο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_1983 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 παιδιά το παρέέέέέέλαβα χρυσόόόόόό. μετα την πρωτη εντύπωση η οποία είναι άριστη πρώτη ερωτηση. στην αρχική οθόνη διπλα απο το σήμα του επιπεδου της μπαταρίας εχει το σημα που πιανει. κατω απο αυτό εχει δυο βελάκια με αντιθετη φορά. τι είναι αυτά επειδη δεν τα είχα στο παλιό κινητο? σημειώνω οτι δεν θέλω να μπαινω στο διαδύκτιο παρα μονο με wifi. επίσης ενα μείον κατα την αποψή μου είναι οτι οι επαφές είναι περασμενες με το ονομα μπροστα και δεν εχεις επιλογη να το αλλαξεις και να μπουνε πχ με το επιθετο ευχαριστω Εχεις ενεργοποιημενα τα ΜΒ ξεμαρκαρισετα κατεβαζοντας την μπαρα.Επαφες πηγαινε ρυθμισεις και δες αν υπαρχει επιλογη να κανεις το αντιθετο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angen Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 440 ευρω στο skroutz? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Παιδιά πέρασα την τελευταία γαλλική ρομ, με Odin. Είχα την τελευταία γερμανική απλά επειδή πέρασα 2 ota update χωρίς reset, είπα εκεί που θα κάνω μόνο επαναφορά ας περάσω την γαλλική που παίρνει ποιο γρήγορα update. Έκανα πριν επαναφορά και μετά. Δεν αλλάζει το csc. Έκανα 4-5 φορές επαναφορά ρυθμίσεων αλλά τίποτα. Τώρα πως αλλάζει αυτό για να μπορώ να παίρνω οτα update? Καμία βοήθεια? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Εχω μια θηκη spigen hybrid και ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει προβλημα για ασυρματη φορτιση. Σκεφτομαι να παρω τον αυθεντικο ασυρματο φορτιστή αλλά έιναι μανουρα βάλε βγάλε την θηκη όταν ειναι για φορτιση. Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athl1 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Εχεις ενεργοποιημενα τα ΜΒ ξεμαρκαρισετα κατεβαζοντας την μπαρα.Επαφες πηγαινε ρυθμισεις και δες αν υπαρχει επιλογη να κανεις το αντιθετο! ΟΧΙ παιδιά δεν εχω ενεργοποιημένο τα δεδομένα κινητου!!!!!!!!!!!!εκει που κατεβάζω την μπάρα. πως αλλιώς σβηνω τα βελάκια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Ετυχε να παρει καποιος καινουριο S6 απο καποιο σκρουτζομαγαζο για να μου πει ποιο firmware ειχε;Οχι branded ομως.Καποιο EU. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athl1 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 ΟΧΙ παιδιά δεν εχω ενεργοποιημένο τα δεδομένα κινητου!!!!!!!!!!!!εκει που κατεβάζω την μπάρα. πως αλλιώς σβηνω τα βελάκια. οκ παιδια το βρηκα ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomkam79 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Ετυχε να παρει καποιος καινουριο S6 απο καποιο σκρουτζομαγαζο για να μου πει ποιο firmware ειχε;Οχι branded ομως.Καποιο EU. LMY47X.G925FXXU3COI9 ειναι το Edge ομως, ε ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 440 ευρω στο skroutz? ναι, εννοειται οτι αν θες να το παρεις απο Ελλαδα θα το κανεις απο καποιο αξιοπιστο μαγαζι στο σκρουτζ κι οχι απο τυπου Πλαισιο που θα δωσεις 200 ευρω παραπανω χωρις λογο. στα λεφτα που μπορεις να βρεις πλεον το κινητο εννοειται οτι αξιζει η αγορα του. γενικα για κινητο ειναι ισως πολλα αλλα αναλογικα με το τι βρισκεις στην αγορα με παραπανω ή λιγοτερα χρηματα θα δεις οτι αξιζει σιγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts