Jump to content

Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδιά έκανε κανεις αυτό το μικρό update στην γαλλική που ήρθε σήμερα? είναι μόλις 1.2mb ήρθε και σε άλλους??

Το έκανα μην με ρωτάς αν κατάλαβα τίποτα. . :P

Edited by kyriasgr87

Πως μπορω να δω διαφορες πληροφορις για την συσκευη μου? δλδ χωρα προελευσης ημερομηνια κατασκευης και διαφορα τετοια?

Πως μπορω να δω διαφορες πληροφορις για την συσκευη μου? δλδ χωρα προελευσης ημερομηνια κατασκευης και διαφορα τετοια?

phone info

Εχει και πολλες ξερεις καποια συγκεκριμενη να ειναι η πιο καλη?

https://play.google.com/store/apps/details?id=org.vndnguyen.phoneinfo

Ευχαριστω πολυ παιδια.το αγορασα προχτες και ειναι πολυ προσφατο. Ειναι κατασκευασμενο 6 σεπτεμβριου.ειχε πανω απο μαμα ολες τις αναβαθμισεις τα καινουρια εικονιδια του νοτε 5 κτλ. Ειναι ουγγρικο

Καλημέρα,

Στα προηγουμενα galaxy, στο αριστερό πληκτρο αφης, οταν ησουν σε κάποιο πρόγραμμα σου εβγαζε τις ιδιότητες.

Εδω αν το πατήσεις 1 φορα σε βγάζει να κλεισεις καρτελες, και αν το πατήσεις εντονα σου βγαζει τον διαχωρισμό οθόνης.

Ξερεις κάνεις πως γίνεται να υπάρχουν οι ιδιοτητες?

Κι εγώ στην αρχή δε το μπορούσα με την καμία. Αλλά αναγκαστικά το συνήθισα.

ελπίζω να έχεις δίκαιο

σε ευχαριστώ

Έτσι όπως τα λένε είναι. ΑΠό τη στιγμή που το έχεις χρησιμοποιήσει σε κλήση πάνω από 5 λεπτά εδώ, λειτουργεί παντού.

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα παιδια.

η αληθεια ειναι οτι εδω και μερικες μερες που επεσε στην αντιληψη μου οτι το κινητο το βρισκεις πλεον κοντα στα 450Ε μου εχει κεντρισει ιδιαιτερα το ενδιαφερον.

μεχρι τοτε απλα το θεωρουσα μια πολυ ομορφη συσκευη, αλλα και υπερβολικα ακριβη.

μια ερωτηση μονο:

συμφωνειτε με την αποψη που ακουσα σε αρκετα reviews στο youtube περι best android phone camera?

εχει τοσο καλη καμερα πραγματικα;

μέχρι το τέλος του έτους θα έχουμε android M ?

Πιστεύω μέχρι τέλος Νοεμβρίου.

καλησπερα παιδια.

η αληθεια ειναι οτι εδω και μερικες μερες που επεσε στην αντιληψη μου οτι το κινητο το βρισκεις πλεον κοντα στα 450Ε μου εχει κεντρισει ιδιαιτερα το ενδιαφερον.

μεχρι τοτε απλα το θεωρουσα μια πολυ ομορφη συσκευη, αλλα και υπερβολικα ακριβη.

μια ερωτηση μονο:

συμφωνειτε με την αποψη που ακουσα σε αρκετα reviews στο youtube περι best android phone camera?

εχει τοσο καλη καμερα πραγματικα;

Ναι το πιστεύω και έτσι φαίνεται μέσα απο reviews, blind test κτλπ. Μονο το Z5 το κοντράρει αλλά ακόμα δεν το είδα

Είναι αρκετά πίσω το z5. Όσα είδα z5 vs οποιοδήποτε κινητό στην κάμερα απλά ήταν πολύ πίσω το Ζ5

μέχρι το τέλος του έτους θα έχουμε android M ?

Πιστεύω μέχρι τέλος Νοεμβρίου.

Παιδιά εγώ πιστεύω ότι μέσα στο 2015 δεν θα την δούμε. Γενάρη-Φλεβάρη το βλέπω...

Μετα απο μια εβδομαδα χρησης, εχω αυτα τα αποτελέσματα.

Μονο wifi, καθολου παιχνιδι, και λιγο ομιλια.

Φωτεινότητα στο αυτοματο στην μεση, και αρκετες ωρες σερφαρισμα.

Edited by T-Devil
Hyper82!

Έχετε κι εσείς πρόβλημα αδύναμου σήματος όπως έχουν οι κάτοχοι του s6 edge plus?

ναι και αδύναμο σήμα έχει συγκριτικά με άλλες συσκευές και επιπλέον εχω παρατηρήσει οτι καθυστερεί να κάνει την αλλαγή απο σήμα σε ενα άλλο πχ απο g σε H . Αυτα ειναι και τα μεγαλύτερα για έμενα μειονεκτήματα που βρήκα στο κινητό

Edited by peripteros

Μετα απο μια εβδομαδα χρησης, εχω αυτα τα αποτελέσματα.

Μονο wifi, καθολου παιχνιδι, και λιγο ομιλια.

Φωτεινότητα στο αυτοματο στην μεση, και αρκετες ωρες σερφαρισμα.

Δεν μπορώ να βαλω το screenshot.

Στο 15% μπαταρια, δουλεύει 22,5 ωρες και το24 % ειναι οθονη και το επόμενο ειναι το android5%

Edited by T-Devil
Hyper82!

Μπορούμε να καταχωρήσουμε και δεύτερο αποτύπωμα δηλαδή δεύτερο χρήστη;
Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Μπορούμε να καταχωρήσουμε και δεύτερο αποτύπωμα δηλαδή δεύτερο χρήστη;

Οθονη κλειδωματος-αποτυπωματα και βαζεις μεχρι 4 δαχτυλα!!!

Έχω την OH8 της Cosmote. Η γαλλική OI9 είναι καλύτερη; ;

Εγώ είμαι ακόμα με την COH2, ουγγρική. Τώρα το ουγγρικό firmware δεν το βλέπω καν στο sammobile! Τί έγινε?

Οι υπόλοιποι πού έχετε OH8 ή OI9 τί διαφορές έχετε δεί?

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra

τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128

Εγώ είμαι ακόμα με την COH2, ουγγρική. Τώρα το ουγγρικό firmware δεν το βλέπω καν στο sammobile! Τί έγινε?

Οι υπόλοιποι πού έχετε OH8 ή OI9 τί διαφορές έχετε δεί?

Και εγώ ουγγρικο από kaizershop.. Εσύ;

Build 30.07.15

Καλησπέρα στην παρέα! Κάτοχος ενός 1+1 και έτοιμος να αγοράσω από σκρουτζομαγαζο το χρυσό s6 32gb. Πρέπει να προσέξω κάτι; να ζητησω κάποια τελευταία παρτίδα; και αν ναι πως θα το ζητήσω;

Και εγώ ουγγρικο από kaizershop.. Εσύ;

Build 30.07.15

Τα ίδια. build 12/8/15

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra

τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)