joanjapan Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Σε βλεπω υπερβολικα πολυ αισιοδοξο - χαρουμενο και αυτο με αφηνει σκεπτικό. Το να μην βρισκεις κανενα ουσιωδες προβλημα του κινητο εκτος της μπαταριας που ειναι προβλημα για ολα τα κινητα μιας και η τεχνολογια της μπαταριας εχει μεινει αιωνες πισω ενω κινητα κ.τ.λ. προχωρανε μπροστα. Να σου πω καμια s-view θηκη που να ειναι και μπαταρια εχεις να προτεινεις? ούτε εγώ θα σου αναφέρω κάποιο πρόβλημα, έχω και το σ6 και το σ7. μεγάλο υπέρ είναι η sd στο 7 όσο για κάμερα στα σκοτεινά υπέρ το 7 και έξω σε τοπία κλπ το 6 λόγω mp..... και οτι το 7 τραβάει 4¨3 σε φουλ αναλυση Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Σε βλεπω υπερβολικα πολυ αισιοδοξο - χαρουμενο και αυτο με αφηνει σκεπτικό. Το να μην βρισκεις κανενα ουσιωδες προβλημα του κινητο εκτος της μπαταριας που ειναι προβλημα για ολα τα κινητα μιας και η τεχνολογια της μπαταριας εχει μεινει αιωνες πισω ενω κινητα κ.τ.λ. προχωρανε μπροστα. Κοίτα, κάθε χρόνο αλλάζω κινητό. Φέτος με το S6 δεν αλλάζω. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η ποιότητα κατασκευής και η ποιότητα οθόνης είναι ίδιες μεταξύ S6 και S7, στο S7 ( στο edge κυρίως ) θα πήγαινα μόνο : α) αν ήμουν gamer οπότε θα ήθελα όσο το δυνατό μεγαλύτερη επεξεργαστική δύναμη και μπαταρία. β) αν στα προηγούμενα χρόνια είχα πάθει κάποια ζημιά με νερό σε κάποια συσκευή μου. γ) αν ο χώρος του S6 δεν μου επαρκούσε. δ) αν έδινα μεγαλύτερη σημασία στις φωτό νύχτας παρά ημέρας ( η κάμερα του S6 είναι ανώτερη του S7 σε φωτό με καλό φωτισμό όχι μόνο λόγω καλύτερης ανάλυσης αλλά και γιατί η κάμερα του S7 βγάζει ψεύτικο sharpness στις φωτό και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα αν δεις τις φωτό σε μεγάλη οθόνη υπολογιστή ή σε μια TV ) ε) αν πέρα από τη Nougat θα ήθελα να ήμουν σίγουρος ότι θα πάρω και την επόμενη έκδοση android Aν κάτι από τα παραπάνω με επηρέαζε τότε θα πήγαινα σε S7 Edge. Προσωπικά δεν με επηρεάζει κανένα από τα παραπάνω. Αν εσένα σε επηρεάζει, το βλέπεις και επιλέγεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmarine Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Κοίτα, κάθε χρόνο αλλάζω κινητό. Φέτος με το S6 δεν αλλάζω. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η ποιότητα κατασκευής και η ποιότητα οθόνης είναι ίδιες μεταξύ S6 και S7, στο S7 ( στο edge κυρίως ) θα πήγαινα μόνο : α) αν ήμουν gamer οπότε θα ήθελα όσο το δυνατό μεγαλύτερη επεξεργαστική δύναμη και μπαταρία. β) αν στα προηγούμενα χρόνια είχα πάθει κάποια ζημιά με νερό σε κάποια συσκευή μου. γ) αν ο χώρος του S6 δεν μου επαρκούσε. δ) αν έδινα μεγαλύτερη σημασία στις φωτό νύχτας παρά ημέρας ( η κάμερα του S6 είναι ανώτερη του S7 σε φωτό με καλό φωτισμό όχι μόνο λόγω καλύτερης ανάλυσης αλλά και γιατί η κάμερα του S7 βγάζει ψεύτικο sharpness στις φωτό και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα αν δεις τις φωτό σε μεγάλη οθόνη υπολογιστή ή σε μια TV ) ε) αν πέρα από τη Nougat θα ήθελα να ήμουν σίγουρος ότι θα πάρω και την επόμενη έκδοση android Aν κάτι από τα παραπάνω με επηρέαζε τότε θα πήγαινα σε S7 Edge. Προσωπικά δεν με επηρεάζει κανένα από τα παραπάνω. Αν εσένα σε επηρεάζει, το βλέπεις και επιλέγεις. Xρονια πολλα σε ολους πως μπορω να στειλω μηνυμα μιλοντας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Xρονια πολλα σε ολους πως μπορω να στειλω μηνυμα μιλοντας Καθώς μιλάς, πατάς το πλήκτρο Home σε βγάζει στην αρχική οθόνη και μετά όπως ξέρεις... :) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Xρονια πολλα σε ολους πως μπορω να στειλω μηνυμα μιλοντας Με αυτή την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nuance.swype.trial ειναι επί πληρωμή βέβαια αλλά τα αξίζει τα λεφτά της. Και εννοείτε πως θες internet για να το κάνεις. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master1992g Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Θα προτεινατε σε καποιον να αγορασει τωρα αυτο το κινητο ή πλεον ειναι ξεπερασμενο και δεν αξιζει? Θα παρει το android 7? Αν ναι μεχρι ποια εκδοση android εχει ανακοινωθει επισημα οτι θα παρει? Επειδη αν το αγορασω σκεφτομαι να παρω και μια θηκη s-view που ειναι μαζι και μπαταρια θα μου προτεινατε να κανω κατι τετοιο και γιατι? Εννοείται ότι αν πρόκειται να αγοράσεις καινούριο κινητό θα πας για s7, δεν αξίζει να δώσεις 370€ για καινούριο s6 την ώρα που μεταχειρισμένο το βρίσκεις 100€ κάτω και το s7 έχει 445€. Τώρα σαν συσκευή σου απάντησαν οι προηγούμενοι. Αν έθετες αυτό το ερώτημα πριν 6 μήνες θα σου έλεγα πάνε σε s6, πλέον η διαφορά τους είναι μικρή για να πας σε s6. Πάντως για μένα η πιο vfm λύση είναι s6 μεταχειρισμένο στα 250-260. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 (edited) Ναι ρε παιδια λογικο το s7 να ειναι καλυτερο απο το s6 αλλα ειναι και τρομερα ακριβοτερο σε τιμη ακομα και απο σκρουτζομαγαζα που θα το παρω. Δεν διαθετω μια περιουσια για κινητο. Και πιστευω και τα 350 ευρω οριο που εχω βαλει ειναι υπερβολικα για κινητο μιας και πανω απο 2 χρονια χλωμο να το κρατησει καποιος. Το edge δεν μ' αρεσει καθολου οπως και το οτι δεν μπορω να αλλαξω μπαταρια, καλο ειναι οτι υπαρχει και απλη εκδοση ελα ομως του οτι δεν υπαρχει η επιλογη αλλαγης μπαταριας και ειδικα με τα απο 2 χρονια καθημερινης φορτισης και χρησης του κινητου η αποδοση της μπαταριας θα πεσει ραγδαια. Τι λετε να περιμενω να βγει το s8 που απ' οτι διαβαζω δεν ειναι μακριά λογο του φιασκου με το note 7 ωστε να πεση η τιμη του s7? Υπαρχει καποιο γενικοτερο τοπικ για να μιλησω στο ποιο κινητο προτεινετε να αγορασω κ.τ.λ. γιατι πιστευω σε αυτο το τοπικ ειμαστε of topic. Edited January 11, 2017 by adais Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_95 Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Ναι ρε παιδια λογικο το s7 να ειναι καλυτερο απο το s6 αλλα ειναι και τρομερα ακριβοτερο σε τιμη ακομα και απο σκρουτζομαγαζα που θα το παρω. Δεν διαθετω μια περιουσια για κινητο. Και πιστευω και τα 350 ευρω οριο που εχω βαλει ειναι υπερβολικα για κινητο μιας και πανω απο 2 χρονια χλωμο να το κρατησει καποιος. Το edge δεν μ' αρεσει καθολου οπως και το οτι δεν μπορω να αλλαξω μπαταρια, καλο ειναι οτι υπαρχει και απλη εκδοση ελα ομως του οτι δεν υπαρχει η επιλογη αλλαγης μπαταριας και ειδικα με τα απο 2 χρονια καθημερινης φορτισης και χρησης του κινητου η αποδοση της μπαταριας θα πεσει ραγδαια. Τι λετε να περιμενω να βγει το s8 που απ' οτι διαβαζω δεν ειναι μακριά λογο του φιασκου με το note 7 ωστε να πεση η τιμη του s7? Υπαρχει καποιο γενικοτερο τοπικ για να μιλησω στο ποιο κινητο προτεινετε να αγορασω κ.τ.λ. γιατι πιστευω σε αυτο το τοπικ ειμαστε of topic. Εγώ που βλέπω καθημερινά το S6 που εχω και το S7 δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική διαφορά!! Ελάχιστα ταχύτερο το S7 λόγω καλύτερων χαρακτηριστικων στην μπαταρία τα ίδια είναι μην σου πω και χειρότερο γιατί οταν το πρωτοπηρα το S6 μου έβγαζε 5 ώρες στάνταρ ενώ το s7 καινούριο κάπου στις 4 με τα ίδια πραγματα!! Αξίζει όμως να πάρεις το S7 γιατί τα 70 ευρω αν τα διαθέσεις είναι για αρκετά καλά τα πραγματα τα οποία στα είπαν παραπάνω!! Τώρα δεν σε αδικω ο καθένας βάζει κάποιο όριο στην τσέπη του και δεν θα προσπαθήσω να σου αλλάξω γνώμη υπάρχουν δύσκολοι καιροί!! Και να περιμένεις το S8 να βγει δεν θα πέσει κατευθείαν η τιμή του S7... Σε κάνα 2μηνο θα βγει και μέχρι να πέσει η τιμή κάνα 30ευρω κατω το πολυ θα είναι το καλοκαίρι!! Υπάρχει τοπικ "επιλογή συσκευης" στο οποίο μπορείς να ρωτήσεις... αλλά όλοι να είσαι σίγουρος το S7 θα σου πουν επειδή είναι πιο καινούριο..... και δεν έχουν άδικο... Συνολικό αποτελεσμα μια χαρά θα κάνεις την δουλειά σου με το S6 οπότε για μένα τσιμπα το αλλά κοίτα μήπως το βρεις μεταχειρισμενο σε άψογη κατάσταση! Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Έχει κανείς θέμα με την εφαρμογή easy home; εκεί που στην αρχή δουλεύει καλά στα καλά καθούμενα δεν ανταποκρίνεται Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Έχει κανείς θέμα με την εφαρμογή easy home; εκεί που στην αρχή δουλεύει καλά στα καλά καθούμενα δεν ανταποκρίνεται Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δοκίμασε αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.codelavie.tryspass Sent from my LON-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Δοκίμασε αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.codelavie.tryspass Sent from my LON-L29 using Tapatalk Ευχαριστω πολυ φιλε, το εγκατεστησα, ελπιζω να δουλεψει σωστα αυτο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmarine Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Ευχαριστω πολυ φιλε, το εγκατεστησα, ελπιζω να δουλεψει σωστα αυτο :) Καλησπερα για να δουλεψει το homeTouch πρεπει να ενεργοποιησω πρωτα το δακτυλ αποτυπωμα καμια βοηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 (edited) Καλησπερα για να δουλεψει το homeTouch πρεπει να ενεργοποιησω πρωτα το δακτυλ αποτυπωμα καμια βοηθεια Καλησπερα φιλε, ναι και αυτο που προτεινε ο φιλος geovass ειναι φοβερο :) ,μεχρι στιγμης τουλαχιστον ,εντυπωσεις σε 2-3 μερες τωρα κατι αλλο ,εγκαθιστω την εφαρμογη screen off αλλα δεν δουλευει το ξεκλειδωμα με αποτυπωμα ,εχουμε καποια λυση γι αυτο; δεν θελω να βαλω nova launcher edit τελικα αγορασα την εφαρμογη ,η καλυτερη για το s6 ,φιλε geovass μας εκανες την μερα, τωρα μπορω και να κλειδωνω το κινητο , ωραια πραματα Edited January 16, 2017 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmarine Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Καλησπερα φιλε, ναι και αυτο που προτεινε ο φιλος geovass ειναι φοβερο :) ,μεχρι στιγμης τουλαχιστον ,εντυπωσεις σε 2-3 μερες τωρα κατι αλλο ,εγκαθιστω την εφαρμογη screen off αλλα δεν δουλευει το ξεκλειδωμα με αποτυπωμα ,εχουμε καποια λυση γι αυτο; δεν θελω να βαλω nova launcher edit τελικα αγορασα την εφαρμογη ,η καλυτερη για το s6 ,φιλε geovass μας εκανες την μερα, τωρα μπορω και να κλειδωνω το κινητο , ωραια πραματα Καλημερα εβαλα το homeTouch με πληρομη και δακτ αποτυπωμα αλλα δεν δουλευει μπορει καποιος να μου πει βημα βημα τι να κανω θα του ειμουν υποχρεος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Καλημερα εβαλα το homeTouch με πληρομη και δακτ αποτυπωμα αλλα δεν δουλευει μπορει καποιος να μου πει βημα βημα τι να κανω θα του ειμουν υποχρεος Καλημέρα φίλε, ενεργοποιησες το δαχτυλικο αποτύπωμα; μπες και ρυθμίσεις, οθόνη κλειδώματος, άλλες ρυθμίσεις ασφαλείας, διαχειριστές συσκευής και ενεργοποίησε το, με το που ακουμπάς το home ανταποκρίνεται άριστα, επίσης μέσα από την εφαρμογή ενεργοποίησε το αν δεν το έχεις κάνει είδη Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmarine Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Καλημέρα φίλε, ενεργοποιησες το δαχτυλικο αποτύπωμα; μπες και ρυθμίσεις, οθόνη κλειδώματος, άλλες ρυθμίσεις ασφαλείας, διαχειριστές συσκευής και ενεργοποίησε το, με το που ακουμπάς το home ανταποκρίνεται άριστα, επίσης μέσα από την εφαρμογή ενεργοποίησε το αν δεν το έχεις κάνει είδη Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε ευχαρειστω φιλε dimtz αλλα δεν δουλευει στους διαχειριστές συσκευής δεν εχει δαχτυλικο αποτύπωμα μονο το home εχει και το ενεργοποιησα μηπως φταιει που εβαλα μοτιβο στο δακτυλικο αποτυπωμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Εκεί μέσα μόνο το home υπάρχει , μοτίβο και δαχτυλικο αποτύπωμα έχω και εγώ, βάλε πρώτο το δαχτυλικο αποτύπωμα Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmarine Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Εκεί μέσα μόνο το home υπάρχει , μοτίβο και δαχτυλικο αποτύπωμα έχω και εγώ, βάλε πρώτο το δαχτυλικο αποτύπωμα Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πως θα το κανω αυτο να βαλω πρωτα το δακτ αποτυπωμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Πως θα το κανω αυτο να βαλω πρωτα το δακτ αποτυπωμα σωστα, δεν γινετε, δεν ξερω γιατι δεν δουλευει σε σενα ,παραξενο μου φαινετε ,σου ανοιγει κανονικα με δαχτυλικο αποτυπωμα; ποια εκδοση λειτουργικου εχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmarine Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 (edited) σωστα, δεν γινετε, δεν ξερω γιατι δεν δουλευει σε σενα ,παραξενο μου φαινετε ,σου ανοιγει κανονικα με δαχτυλικο αποτυπωμα; ποια εκδοση λειτουργικου εχεις; Φιλε σε ευχαρειστω που ασχολειθυκες εχω την 6.0.1 τι να κανω Edited January 18, 2017 by jimmarine Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Φιλε σε ευχαρειστω που ασχολειθυκες εχω την 6.0.1 τι να κανω δεν ξερω τι γινετε φιλε ,δεν μπορω να σε βοηθησω αλλο ,μηπως εχει θεμα ο αισθητηρας του κινητου σου; δουλευει κανονικα; συγκεκριμενα ποια εφαρμογη κατεβασες; βαλε link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmarine Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 δεν ξερω τι γινετε φιλε ,δεν μπορω να σε βοηθησω αλλο ,μηπως εχει θεμα ο αισθητηρας του κινητου σου; δουλευει κανονικα; συγκεκριμενα ποια εφαρμογη κατεβασες; βαλε link Εχω βαλει το Home touch με πληρομη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 βαλε link να δω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapap Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Εχω βαλει το Home touch με πληρομη Αν το ρυθμίσεις να κλειδώνει η οθόνη δεν λειτουργεί το ξεκλείδωμα με αποτύπωμα. Μπορείς όμως να το ρυθμίσεις μόνο να κλείνει η οθόνη και στις ρυθμίσεις του κινητού να να ρυθμίσεις το κλείδωμα να γίνεται 5sec μετά το κλείσιμο της οθόνης. Έτσι θα λειτουργεί το ξεκλείδωμα με αποτύπωμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Έχω βαρεθεί να ψάχνω το καλύτερο πληκτρολόγιο. Είχα το TouchPal για 2-3 χρόνια, καταπληκτικό, με σούπερ ελληνικό λεξικό αλλά τελευταία ειδικά πέθανε στις διαφημίσεις. Κατέβασα το Google, χάλι μαύρο στα ελληνικά. Το Samsung δεν τραβάει. Δοκιμάζω τις τελευταίες μέρες το Chrooma. Ικανοποιητικό στο layout αλλά χάνει λιγάκι στο λεξικό. Τι θα γίνει με αυτό το θέμα δεν ξέρω... Σόρι αν δεν είναι εδώ το κατάλληλο thread αλλά δεν έβρισκα κάπου αλλού να το ποστάρω. Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts