Jump to content

Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα παιδιά!

Μόλις πήρα το s6 από skroutz. Έχει 5.1.1 και δεν βρίσκει αναβάθμιση στην 6. Από λίγο που το έψαξα φαίνεται να έχει ελβετικό CSC ( G920FAUV3QOJ1 ). Αν αναβαθμίσω μέσω odin σε κάποια official 6.0 από sammobile με άλλο CSC θα κτυπήσει το knox?

Ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα!!

Δεν το έχω κάνει, αλλά όπως λένε τα παιδιά στα προηγούμενα ποστ ο knox δεν θα γράψει...

Διάβασε 1-2 σελίδες πριν, υπάρχουν προτάσεις για το ποιάς χώρας αν βάλεις θα πέρνεις πιο γρήγορα τις ενημερώσεις...

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλημέρα παιδιά! Υπάρχει τρόπος να ανοίγω το κινητό έχοντας σεταρει το δαχτυλικό αποτύπωμα απλός ακουμπώτας το δάχτυλο στο κουμπί χωρις να το πατάω?

Ναι θα ηταν παρα πολυ χρησιμο αυτο αλλα σε stock ROM δεν παιζει. Ισως παιζει αν εισαι ρουταρισμένος.

ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

την βοήθεια σας για να βρω για ποια χώρα προοριζόταν η συσκευή S6 που πήρα (Εκδοση Android 6.0.1).

Δοκίμασα να πατήσω διάφορα csc codes *#1234# , κτλ αλλά τπτ. Που φαίνεται ή τι χρειάζεται για να το βρω?

Edited by roxy

την βοήθεια σας για να βρω για ποια χώρα προοριζόταν η συσκευή S6 που πήρα. Δοκίμασα να πατήσω διάφορα csc codes *#1234# , κτλ αλλά τπτ. Που φαίνεται?

Μπορείς να κάνεις εγκατάσταση το Phone INFO και θα δεις αναλυτικά στοιχεία.

Υπογραφή....

Γινεται για θεμα να βάλω μια φωτογραφία? Εχω βρει μονο για φοντο και δεν θελω..θελω στην οθονη κλειδωματος δηλαδη στο θεμα..

Γινεται για θεμα να βάλω μια φωτογραφία? Εχω βρει μονο για φοντο και δεν θελω..θελω στην οθονη κλειδωματος δηλαδη στο θεμα..

Το θέμα είναι ΘΕΜΑ και όχι wallpaper

Για να κάνεις αυτό που θες θα πας settings > Wallpapers > lock screen

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Μπορείς να κάνεις εγκατάσταση το Phone INFO και θα δεις αναλυτικά στοιχεία.

Σε ευχαριστω για την απαντηση:):)

Μόλις αγόρασα το 6s και έχει μόνο μια γραμμή σήμα.όταν πάω να κάνω κλήσεις αυτό ανεβάσει έως και φουλ.θέλω να ρωτήσω έτσι πρέπει να είναι η έχει πρόβλημα το κινητό

Μόλις αγόρασα το 6s και έχει μόνο μια γραμμή σήμα.όταν πάω να κάνω κλήσεις αυτό ανεβάσει έως και φουλ.θέλω να ρωτήσω έτσι πρέπει να είναι η έχει πρόβλημα το κινητό

Η μια γραμμή είναι το 4g (lte)το οποίο δεν εξυπηρετεί κλήσεις είναι μόνο για δεδομένα σωστά μετά σου δείχνει φουλ σήμα γιατί γυρνάει αυτόματα σε 2g-3g για την κλήση,έτσι δουλεύουν όλα τα smartphone δεν έχει πρόβλημα η συσκευή σου :rolleyes:

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δε αν το βάλεις σε 2g-3g ίσως να δεις καλύτερη αυτονομία

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μου ήρθε αναβάθμιση 57 mb σε btu ξέρει κανείς τι κάνει;

Λογικά ενημερώσεις ασφαλείας

Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε γερμανικο ηρθε χθες και η αναβαθμιση των 40 mb. Ενημερωσεις ασφαλειας ελεγε.

Στo software info τι ημερομηνία στου γράφει στο Android security patch level?

Υπογραφή....

Se android. 13 ιουλιου

Ευχαριστώ. εγώ με XEF εχω 1 ιουλιου οπότε λογικά κάποια στιγμή θα έρθει update πιστεύω, εκτος και αν ειναι διαφορετικες release dates της αναβαθμισης του Ιουλιου αναλογα με τη ROM

Edited by stefanos_79
Υπογραφή....

εγώ μόλις κατεβάζω μια αναβάθμιση 117mb ελπίζω να μην μου χαλάσει το κινητό γιατί πάει πολύ καλά..
:respect:

Καλησπέρα, στην παρέα.

Εδώ και 2 μήνες, η βασική κάμερα του Samsung S6 μου, όταν ανοίγει, τρεμοπαίζει, σαν να αργεί να εστιάσει.

Κουνάω απότομα το κινητό, ή καλύπτω με το χέρι την κάμερα, ή αλλάζω μεταξύ της βασικής και της μπροστινής κάμερας, και το τρεμοπαίξιμο σταματά.

Έχει συμβεί σε κανέναν άλλον, να ξέρει τι μπορεί να είναι;

Γεια σας ! Εχω παρει το GALAXY S6 με κωδικο G920VVRU4BOG7 απο αμερικη και δεν εχει ελληνικη γλωσσα. μπορω να του βαλω Firmware απο ελλαδα? και θα εχει ελληνικη γλωσσα αν το κανω αυτο?? καποιος να με βοηθησει παιδια!!

Μου ήρθε αναβάθμιση 57 mb σε btu ξέρει κανείς τι κάνει;

Η διάρκεια της μπαταρίας έχει μειωθεί παρά πολύ μετά την τελευταία αναβάθμιση το φορτίζω 2 φορές την ημέρα πως τα καταφέρανε πάλι!!!

Καλησπέρα, στην παρέα.

Εδώ και 2 μήνες, η βασική κάμερα του Samsung S6 μου, όταν ανοίγει, τρεμοπαίζει, σαν να αργεί να εστιάσει.

Κουνάω απότομα το κινητό, ή καλύπτω με το χέρι την κάμερα, ή αλλάζω μεταξύ της βασικής και της μπροστινής κάμερας, και το τρεμοπαίξιμο σταματά.

Έχει συμβεί σε κανέναν άλλον, να ξέρει τι μπορεί να είναι;

μου συμβαίνει καιρό και εμένα έστειλα mail στο service και μου είπαν να κάνω factory reset και αν δεν φτιάξει να το πάω απο εκεί έκανα δεν έφτιαξε αλλα δεν έχω βρει χρόνο ακόμα να το πάω

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)