Jump to content

Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δε με αφορα η βιντεοκλήση, νομίζω δεν υποστηρίζεται καν στο δίκτυό μου. Στη γαλλική XEF άκουσα ότι βγήκε το 400άρι update αλλα δεν έχω διαβάσει εντυπώσεις ως τώρα. Σταθερά βελτιωμένη πάντως βρίσκεις εσύ τη δικιά σου, έτσι;

Εγώ έχω την xef με ότι update έχει βγει. ιδιαίτερες βελτιώσεις δεν έχω δει σε απόδοση. Όσον αφορά στην μπαταρία και ενώ όλα πήγαιναν καλά στο θέμα drain κάποια στιγμή είδα αυξημένη κατανάλωση από system Android και Google services και τα έκλεισα πάλι χωρίς να το πολύ ψάξω.

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00UX3GTH2/ref=oh_aui_detailpage_o01_s00?ie=UTF8&psc=1

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00VK62EUM/ref=oh_aui_detailpage_o04_s00?ie=UTF8&psc=1

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00T6HG55W/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00V3M6WIS/ref=oh_aui_detailpage_o01_s00?ie=UTF8&psc=1

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00UL2TCHO/ref=oh_aui_detailpage_o05_s00?ie=UTF8&psc=1

Εγώ αυτές έχω. Συνήθως φοράω της σιλικόνης καθότι είναι βολική και πολύ διακριτική, αλλά ανάλογα την περίσταση μπορεί να αλλάζω. Η fitbag ειναι πολύ ωραία και στυλάτη.

Με κλειστά μάτια fitbag. Την έχω και είναι άψογη.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Έχει κανείς ιδέα τι είναι αυτή η νέα BTU στο Sammobile? Απ'όσο έχω καταλάβει, κάθε φορά μετά από ένα νέο Update ανεβαίνει η ROM με ενσωματωμένο το Update. Στις 28/6 τι είχαμε και ανέβασαν νέα ROM?
ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

Καλησπέρα.. ήμουν σε εξωτερικό χωρο σημερα και σε κάποια φαση ενω ηταν πολυ φωτεινο το περιβάλλον η οθονη του κινητου επιασε απιστευτη φωτεινότητα (διήρκησε 2 με 3 δευτερολεπτα).. μου εκανε εντυπωση.. δεν το εχω δει τοσο φωτεινο.. το εχω στο φουυλ σε αυτόματο..

Υπαρχει τροπος να το κανω τηην οθονη ακομα πιο φωτεινη αποτι ειναι ή ρωταω βλακιουλες?

Καλησπέρα.. ήμουν σε εξωτερικό χωρο σημερα και σε κάποια φαση ενω ηταν πολυ φωτεινο το περιβάλλον η οθονη του κινητου επιασε απιστευτη φωτεινότητα (διήρκησε 2 με 3 δευτερολεπτα).. μου εκανε εντυπωση.. δεν το εχω δει τοσο φωτεινο.. το εχω στο φουυλ σε αυτόματο..

Υπαρχει τροπος να το κανω τηην οθονη ακομα πιο φωτεινη αποτι ειναι ή ρωταω βλακιουλες?

Το κάνει στον ήλιο μετά το τελευταίο update. ΤΏΡΑ ούτε θα φτιάξει άγνωστο. Α μάλλον στο επόμενο update στο οποίο κάτι άλλο θα χαλάσει

Το κάνει στον ήλιο μετά το τελευταίο update. ΤΏΡΑ ούτε θα φτιάξει άγνωστο. Α μάλλον στο επόμενο update στο οποίο κάτι άλλο θα χαλάσει

Δεν εχω κανει τα 2 τελευταία updates των 17 και 400+ mbs

Δεν εχω κανει τα 2 τελευταία updates των 17 και 400+ mbs

Οπότε δεν ξέρω για ποιο λόγο στο κάνει αυτό. Πιθανόν όμως από κάποιο update γιατί να σου έπαθε κάτι ή οθόνη ενώ συμβαίνει και σε πολλούς άλλους αδύνατο

Όταν είναι στον ήλιο ανεβάζει πάνω απ την φουλ ένταση.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εμένα το κάνει αυτο από την αρχή με την 5αρα ακόμα.

Edited by stapap

Όλα καλά, όλα ωραία με το κινητό αλλά αυτό το θόρυβο που κάνει στη διάρκεια της κλήσης δεν μπορώ να τον χωνέψω.. Σας έχω ζαλίσει το ξέρω αλλά θα το θυμίσω άλλη μία για να δω αν υπάρχει κάποια άποψη που θα με βοηθήσει.

Το πρόβλημα εντοπίζεται σε λειτουργία 2g-3g κατά κύριο λόγο.. Όταν έχω φουλ σήμα μιλάω κανονικά.. όταν μετακινούμε και υπάρχει χαμηλό σήμα ή δεν έχει κάλυψη 3g και κάνει εναλλαγή από 3g σε 2g, ακούγεται ένα ββζζζζτττ κάποιες φορές και ορισμένες φορές είναι συχνά επαναλαμβανόμενο..

Αυτό γίνεται και πριν περάσω την 6 οπότε έχουν γίνει 2-3 φορές επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων και wipe catch partition.. Υπάρχει κάποια επιλογή να καθαρίσω την catch του 3g ή να κάνω κάτι άλλο;

Δεν ξέρω τι να κάνω με αυτό το θέμα.. Θα το πήγαινα στο service αλλά είμαι απο επαρχία και στο Γερμανό που το έχω αγοράσει δεν θέλω να το δώσω το κινητό γιατί για κάτι απλό που είχε ένα παλιότερο κινητό μου, μου το χαλάσανε και μου το έφτιαξαν εν μέρει μετά απο 1,5 μήνα..

Αν έκανα την τεέυταία αναβάθμίση των 400+ mbs λέτε να βοηθούσε; Υποψιάζομαι κεραία αλλά πάντα μπορώ να μιλήσω και σε χώρο με χαμηλό σήμα.. Απλά όταν έχω χαμηλό σήμα υποψιάζομαι εναλλαγή 2g - 3g - 4g και κάνει αυτο το ββζζζζτττ...

Παρακαλώ όποιος μπορεί μία βοήθεια..

Όλα καλά, όλα ωραία με το κινητό αλλά αυτό το θόρυβο που κάνει στη διάρκεια της κλήσης δεν μπορώ να τον χωνέψω.. Σας έχω ζαλίσει το ξέρω αλλά θα το θυμίσω άλλη μία για να δω αν υπάρχει κάποια άποψη που θα με βοηθήσει.

Το πρόβλημα εντοπίζεται σε λειτουργία 2g-3g κατά κύριο λόγο.. Όταν έχω φουλ σήμα μιλάω κανονικά.. όταν μετακινούμε και υπάρχει χαμηλό σήμα ή δεν έχει κάλυψη 3g και κάνει εναλλαγή από 3g σε 2g, ακούγεται ένα ββζζζζτττ κάποιες φορές και ορισμένες φορές είναι συχνά επαναλαμβανόμενο..

Αυτό γίνεται και πριν περάσω την 6 οπότε έχουν γίνει 2-3 φορές επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων και wipe catch partition.. Υπάρχει κάποια επιλογή να καθαρίσω την catch του 3g ή να κάνω κάτι άλλο;

Δεν ξέρω τι να κάνω με αυτό το θέμα.. Θα το πήγαινα στο service αλλά είμαι απο επαρχία και στο Γερμανό που το έχω αγοράσει δεν θέλω να το δώσω το κινητό γιατί για κάτι απλό που είχε ένα παλιότερο κινητό μου, μου το χαλάσανε και μου το έφτιαξαν εν μέρει μετά απο 1,5 μήνα..

Αν έκανα την τεέυταία αναβάθμίση των 400+ mbs λέτε να βοηθούσε; Υποψιάζομαι κεραία αλλά πάντα μπορώ να μιλήσω και σε χώρο με χαμηλό σήμα.. Απλά όταν έχω χαμηλό σήμα υποψιάζομαι εναλλαγή 2g - 3g - 4g και κάνει αυτο το ββζζζζτττ...

Αυτό δεν είναι πρόβλημα της συσκευής.. Είναι πρόβλημα με την εναλλαγή που κάνει λόγω σήματος και απλά κάνει αυτό τον θόρυβο επειδή δεν έχεις καλό σημα... Δοκίμασε το και σε άλλη συσκευή να δεις!!! Συμβουλή ρυθμισε 2G (ώστε να μην σπαταλαει και τσάμπα μπαταρια) και όταν θες ίντερνετ βάλε 4G!! Υπάρχουν εφαρμογές ως widget για την αρχική που το κάνουν με ένα απλό κλικ!!

Edited by Giannis_95
Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20

Αυτό δεν είναι πρόβλημα της συσκευής.. Είναι πρόβλημα με την εναλλαγή που κάνει λόγω σήματος και απλά κάνει αυτό τον θόρυβο επειδή δεν έχεις καλό σημα... Δοκίμασε το και σε άλλη συσκευή να δεις!!! Συμβουλή ρυθμισε 2G (ώστε να μην σπαταλαει και τσάμπα μπαταρια) και όταν θες ίντερνετ βάλε 4G!! Υπάρχουν εφαρμογές ως widget για την αρχική που το κάνουν με ένα απλό κλικ!!

Λές να είναι θέμα της κάρτας; Παλιότερα που είχα το s3 με άλλη κάρτα βέβαια δεν άκουγα την παραμικρή παρεμβολή.. Λές να την βγάλω, να τη σκουπίσω και να την ξαναβάλω; Θα ήθελα να έχω 2g αλλά στη δουλειά μου έχω την ενίσχυση σήματος της cosmote και πρέπει να έχω 3g γιατί μόνο έτσι δουλεύει.. Δουλεύω σε υπόγειο..

Λές να είναι θέμα της κάρτας; Παλιότερα που είχα το s3 με άλλη κάρτα βέβαια δεν άκουγα την παραμικρή παρεμβολή.. Λές να την βγάλω, να τη σκουπίσω και να την ξαναβάλω; Θα ήθελα να έχω 2g αλλά στη δουλειά μου έχω την ενίσχυση σήματος της cosmote και πρέπει να έχω 3g γιατί μόνο έτσι δουλεύει.. Δουλεύω σε υπόγειο..

Κάρτας δεν είναι εκτος και αν ηταν κανονική και απλά πηγές σε κάποιο κατάστημα και στην έκοψαν αντί να σου βγαλουν άλλη!! Αλλά και πάλι δεν νομίζω να είναι από αυτό!! Μπορείς απλά να βάλεις ως μόνιμη επιλογή το 3G (WCDMA)!!!

Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20

Κάρτας δεν είναι εκτός και αν ήταν κανονική και απλά πηγές σε κάποιο κατάστημα και στην έκοψαν αντί να σου βγάλουν άλλη!! Αλλά και πάλι δεν νομίζω να είναι από αυτό!! Μπορείς απλά να βάλεις ως μόνιμη επιλογή το 3G (WCDMA)!!!

Όχι την κάρτα δεν την έκοψα.. Δυστυχώς κάποιες φορές(ελάχιστες βέβαια) οι παρεμβολές ακούγονται και όταν έχω 2g με χαμηλό σήμα. Η λειτουργία 2G-3g χρειάζεται όταν είσαι σε εξωτερικό χώρο γιατί σε κάποιους χώρους δεν πιάνει 3g και αναγκάζεται να το γυρίσει στο 2g..

Τι να πω.. Τα είπα και χαλάρωσα.. Θα το παλέψω με αυτό μέχρι να βρεθώ κάποια στιγμή στην Αθήνα και το πάω να το κοιτάξουν..

Δυστυχως ετσι ειναι. Αν απενεργοποιησεις το δικτυο και χαμηλο σημα να εχει δεν κανει τιποτα. Ειναι θεμα καθαρα εναλλαγης δικτυου. Δεν μπορεις να κανεις κατι. Προσωπικα μου εκανε και το s4 παλιοτερα με ακριβως τον ιδιο τροπο στο ιδιο σημειο που δεν ειχα καλο σημα

Δυστυχως ετσι ειναι. Αν απενεργοποιησεις το δικτυο και χαμηλο σημα να εχει δεν κανει τιποτα. Ειναι θεμα καθαρα εναλλαγης δικτυου. Δεν μπορεις να κανεις κατι. Προσωπικα μου εκανε και το s4 παλιοτερα με ακριβως τον ιδιο τροπο στο ιδιο σημειο που δεν ειχα καλο σημα

Το αντιμετωπισες κάπως?

Παιδιά μετά εγώ από πολύ ψάξιμο factory reset συνεχίζω να έχω το ίδιο πρόβλημα και δεν ξέρω τι φταίει.

Με τα ακουστικά τα LEVEL U εκεί που μιλάω σταματάω να ακούω και να με ακούει ο συνομιλητής χωρίς να χάνει τη σύνδεση και όταν πατάω το bluetooth off-on επανέρχεται. κάτι σαν να έχω κάνει σίγαση μόνο που εδώ ουτε ουτε ο άλλος ακουγόμαστε.

Το πήγα στο service μου λένε δουλεύει κανονικά , το έχω δοκιμάσει σε άλλη συσκευή J3 είναι οκ.

Οταν ακούω μουσική δεν έχω πρόβλημα μονο στις κλήσεις, τι μπορεί να φταίει ????

Παρακαλώ βοήθειαααααα :)

Ο Επιμένων Νικά

Το αντιμετωπισες κάπως?

Οχι . Υπαρχουν 2 σημεια στην περιοχη που μενω που στανταρ μου το κανει. Αν απενεργοποιησω το δικτυο δεν κανει τιποτα. Απλα κλεινω δικτυο. Το εχω δοκιμασει και σε real time να μιλαω να υο κανει να κλεινω δικτυο και να συνεχιζω την ομιλια χωρις προβλημα.

Οχι . Υπαρχουν 2 σημεια στην περιοχη που μενω που στανταρ μου το κανει. Αν απενεργοποιησω το δικτυο δεν κανει τιποτα. Απλα κλεινω δικτυο. Το εχω δοκιμασει και σε real time να μιλαω να υο κανει να κλεινω δικτυο και να συνεχιζω την ομιλια χωρις προβλημα.

Εμένα το κάνει με wi fi χωρίς δεδομένα..

Εμένα το κάνει με wi fi χωρίς δεδομένα..

Με wifi δεν το κανει σε εμενα καθολου. Μονο με δικτυο στην εναλλαγη του απο 3g σε 4g και γενικοτερα σε κακη ληψη.

Εδω και 2 με 3 μερες οταν το ανοιγω το πρωι προσπερνα την εισαγωγη του pin και μπαινει στο λειτουργικο. Πρεπει να του κανω 3-4 restart για να πιασει. Εχει τυχει σε καποιον? Αν του κανω wipe cache θα μου σβησει τιποτα χρησιμο?

Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εδω και 2 με 3 μερες οταν το ανοιγω το πρωι προσπερνα την εισαγωγη του pin και μπαινει στο λειτουργικο. Πρεπει να του κανω 3-4 restart για να πιασει. Εχει τυχει σε καποιον? Αν του κανω wipe cache θα μου σβησει τιποτα χρησιμο?

Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτό κι αν είναι περίεργο. Όχι δε σβήνει κάτι, για κανε του ένα wipe cache

ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

Καλησπέρα παιδιά,

Έχω εδώ και πόσες μέρες που μου πετάει

αυτό ->εδω και μου σπάει τα νεύρα!! Δεν θέλω να κάνω το update αλλά πχ εκεί που είμαι στο ίντερνετ μου το πετάει σαν σπαμ και φοβάμαι μήπως πατήσω λήψη... δεν θέλω να κάνω το update γιατί έχει στρώσει καλά το κινητό και μου βγάζει 5 ώρες ανοιχτή οθόνη!! Έχω κλείσει την αυτόματη λήψη ενημερωσεων αν γνωρίζει κάποιος να μην το βγάζει αυτό ας μου πει!!

Καλησπερα παιδια!Εψαξα λιγο αλλα δεν γινεται να δω 450 σελιδες οποτε συγγνωμη αν εχει επαναληφθει ξανα!Σημερα το κιν μου εβγαλε ενα θεμα που δεν το ειχε ξανακανει..εκανα ενημερωσεις στο Playstore τις εφαρμογες και μου εβγαλε το κιν οτι υπαρχει μια απειλη κ να κανω σαρωση,την οποια βεβαια δεν εκανα αμεσα κ οταν την εκανα μου εβγαλε να καταργησω την εφαρμογη perfect 360 που ειναι για κοψιμο φωτογραφιων..οταν κατηργησα αυτην την εφαρμογη το κινητο αρχισε απο πανω δεξια να βγαζει αυτα τα μωβ στιγματα τα οποια οσο περναει η ωρα πληθαινουν..τι να κανω?το εχει παθει κανεις αλλος αυτο?σας παρακαλω επειδη ειμαι ασχετος τελειως οποιος απαντησει κ πρεπει να κανω κατι στις ρυθμισεις η οτιδηποτε να μπει στον κοπο να το κανει λεπτομερως γιατι δεν ξερω τι μου γινεται..ειναι καινουριο το κινητο ακομα!σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας..

Καλησπερα παιδια!Εψαξα λιγο αλλα δεν γινεται να δω 450 σελιδες οποτε συγγνωμη αν εχει επαναληφθει ξανα!Σημερα το κιν μου εβγαλε ενα θεμα που δεν το ειχε ξανακανει..εκανα ενημερωσεις στο Playstore τις εφαρμογες και μου εβγαλε το κιν οτι υπαρχει μια απειλη κ να κανω σαρωση,την οποια βεβαια δεν εκανα αμεσα κ οταν την εκανα μου εβγαλε να καταργησω την εφαρμογη perfect 360 που ειναι για κοψιμο φωτογραφιων..οταν κατηργησα αυτην την εφαρμογη το κινητο αρχισε απο πανω δεξια να βγαζει αυτα τα μωβ στιγματα τα οποια οσο περναει η ωρα πληθαινουν..τι να κανω?το εχει παθει κανεις αλλος αυτο?σας παρακαλω επειδη ειμαι ασχετος τελειως οποιος απαντησει κ πρεπει να κανω κατι στις ρυθμισεις η οτιδηποτε να μπει στον κοπο να το κανει λεπτομερως γιατι δεν ξερω τι μου γινεται..ειναι καινουριο το κινητο ακομα!σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας..

Αυτα τα σημαδια συνηθως γινονται απο συνεχομενη πιεση στην οθονη,μηπως το ειχες σε καποια πισω τσεπη παντελονιου και πατηθηκε κατα λαθος?ειναι προβλημα της οθονης παντως και οχι εφαρμογης

Edited by stelioz78

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Αυτα τα σημαδια συνηθως γινονται απο συνεχομενη πιεση στην οθονη,μηπως το ειχες σε καποια πισω τσεπη παντελονιου και πατηθηκε κατα λαθος?ειναι προβλημα της οθονης παντως και οχι εφαρμογης

Και εμένα δεν μου φαίνεται πρόβλημα εφαρμογής αλλά οθόνης. Μάλλον πρέπει να το πας στο service. Τώρα αν το δεχτούν με εγγύηση δεν το ξέρω αλλά δύσκολο μου φαίνεται.

:respect:

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)