panoramix77 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 (edited) Καλησπέρα. Μετά από πολλα χρόνια σκέφτομαι να αλλάξω firmware μέσω Odin και να βάλω BTU η XEF. Κάποιος να μου πει την γνώμη του. Ευχαριστώ Σε ποιο έρχονται update πιο γρήγορα;; Edited June 15, 2016 by panoramix77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Καλησπέρα. Μετά από πολλα χρόνια σκέφτομαι να αλλάξω firmware μέσω Odin και να βάλω BTU η XEF. Κάποιος να μου πει την γνώμη του. Ευχαριστώ Σε ποιο έρχονται update πιο γρήγορα;; Σιγουρα στη xef,απλα η btu εχει λιγοτερο bloat τυπου facebook app Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Σιγουρα στη xef,απλα η btu εχει λιγοτερο bloat τυπου facebook app Έχω Ουγγαρίας η οποία δίνει σχετικά γρήγορα update απλά λέω να αλλάξω. Ποια η γνώμη σου; έχεις XEF; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Πιστευω οτι πρεπει να την κανουμε . Τοσο μεγαλη λογικα διορθωνουν πολλα . Οπως και να εχει την εκανα . Θα φανεί απο αύριο Οκ περιμένουμε εντυπώσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Παιδιά μία βοήθεια. S6 φίλου. Samsung account στη μέση,κωδικός ξεχασμένος,email ανάκτησης,επίσης. Τι κάνει τώρα?στον κάλαθο? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Παιδιά μία βοήθεια. S6 φίλου. Samsung account στη μέση,κωδικός ξεχασμένος,email ανάκτησης,επίσης. Τι κάνει τώρα?στον κάλαθο? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με φλασαρισμα ρομ λογικά θα ξεκολλησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Με φλασαρισμα ρομ λογικά θα ξεκολλησει. Εννοείς official rom με Odin? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis_xp Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Καλησπέρα παιδιά! Έχω μισό χρόνο το κινητό.. Είμαι πολύ ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές.. Λίγο η μπαταρία μου τα χαλάει μόνο. Έχω ένα θέμα τη τελευταία εβδομάδα.. Μόλις ανοίγω την κάμερα ακούγεται ένας ήχος σαν τριξιμο είναι αρκετά δυνατός.. Κρατάει 2-3 δευτερόλεπτα και σταματάει.. Έχω παρατηρήσει ότι ο ήχος βγενει από τη κάμερα.. Δεν έχω παρατηρήσει κάποια αλλαγή στις φοτο.. Τι είναι αυτό το περίεργο?? Το έχει κάποιος άλλος?? Μια βοήθεια αν γίνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Καλησπέρα παιδιά! Έχω μισό χρόνο το κινητό.. Είμαι πολύ ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές.. Λίγο η μπαταρία μου τα χαλάει μόνο. Έχω ένα θέμα τη τελευταία εβδομάδα.. Μόλις ανοίγω την κάμερα ακούγεται ένας ήχος σαν τριξιμο είναι αρκετά δυνατός.. Κρατάει 2-3 δευτερόλεπτα και σταματάει.. Έχω παρατηρήσει ότι ο ήχος βγενει από τη κάμερα.. Δεν έχω παρατηρήσει κάποια αλλαγή στις φοτο.. Τι είναι αυτό το περίεργο?? Το έχει κάποιος άλλος?? Μια βοήθεια αν γίνεται... Ο σταθεροποιητής εικόνας είναι, το έχω ξαναδεί στο παρελθόν... Γνώμη μου είναι να το κρατήσεις όσο δεν σου παρουσιάζει πρόβλημα με τις φωτο, και σε κανένα 6μηνο+ το πας service Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos0101 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Για το προβλημα με τους ιους που γραφουν οι browsers οτι εχει το κινητο τι κανατε? υπαρχει λυση? σημερα μου εσπασε τα νευρα μου το εβγαζε σχεδον συνεχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Για το προβλημα με τους ιους που γραφουν οι browsers οτι εχει το κινητο τι κανατε? υπαρχει λυση? σημερα μου εσπασε τα νευρα μου το εβγαζε σχεδον συνεχεια. Χωρις ρουτ,χωρις λεφτα, μονο για τον browser και ησυχασες:https://m.adguard.com/en/welcome.html Δοκιμασμενο πανω απο χρονο στη δικη μου συσκευη και φιλων.η δωρεαν εκδοση φυσικα Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Λοιπον για το update πιυ ειναι μια 400αρα mb καντε το . Πλεον δεν χρειαζετε επανεκκίνηση μετα απο καθε φορτηση και πλεον ειδα βελτιωση στην μπαταρια . Φυσικα ρολαρςι καλα χωρις προβληματα . Ειναι κατι σαν τα Service Pack 1 Windows . Ολα καλα το κινητακι μας μαμαει με το δαχτυλικο αποτυπωμα τι γινεται?το εφτιαξαν οπως πριν? Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Λοιπον για το update πιυ ειναι μια 400αρα mb καντε το . Πλεον δεν χρειαζετε επανεκκίνηση μετα απο καθε φορτηση και πλεον ειδα βελτιωση στην μπαταρια . Φυσικα ρολαρςι καλα χωρις προβληματα . Ειναι κατι σαν τα Service Pack 1 Windows . Ολα καλα το κινητακι μας μαμαει Χρειάζεται hard reset και τέτοια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Χρειάζεται hard reset και τέτοια? Οχι προχωρα οπως εισαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Κανε ομως ενα wipe cache για σίγουρα Κανει απο μονη της η αναβαθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Εμένα σε BTU δε μου έχει έρθει αυτή η αναβάθμιση ακόμα... Τι φάση;; Εσείς ποια έχετε;; Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Δε βλέπω αρνητικά σχόλια μέχρι στιγμής για τη νέα μεγάλη αναβάθμιση των 400+ mbs.. θετικό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Έχω θέμα με την γρήγορη φόρτιση, το βάζω να φορτίσει και κάνει 3 ώρες και δεν ξέρω αν φταίει ο φορτιστής η το κινητό. Έχετε να προτείνετε κανένα φορτιστή που να τον δοκιμάσατε και δεν είχατε πρόβλημα? Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Καλημέρα παιδιά, έχω εγκατεστημένη την έκδοση: G920FXXU3DPDP/G920FEUR3DPD1/G920FXXU3DPDP απ' ότι λέει. Δεν έχει έρθει κάποια αναβάθμιση τον τεελυταίο καιρό, σίγουρα καμία των 400ΜΒ. Είναι αυτή η τελευταία? Περιμένουμε ή μπορώ να μπω κάπου να την κατεβάσω? Ευχαριστώ. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Έχω θέμα με την γρήγορη φόρτιση, το βάζω να φορτίσει και κάνει 3 ώρες και δεν ξέρω αν φταίει ο φορτιστής η το κινητό. Έχετε να προτείνετε κανένα φορτιστή που να τον δοκιμάσατε και δεν είχατε πρόβλημα? Αν δεν είναι fast charge o φορτιστής δεν θα δεις ειδοποίηση " fast charging". Τώρα αν χρησιμοποιεις κάποιον φορτιστή με έξοδο 1Α ή 2Α λογικό είναι να κανει περισσότερη ώρα από τον οριτζιναλ fast charge. Δοκίμασε και διαφορετικο καλωδιο Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 (edited) Ισα ισα πλεον δεν χρειαζετε επανεκκίνηση μετα απο καθε φορτηση και μαλιστα ειδα και αρκετη βελτιωση στην μπαταρια . Καντε την αφοβααααα και οπως ειχα πει ειναι κατι σαν service pack της mm Ποιας χωρας ρομ εχεις; Βελτιωση στην μπαταρια με το Google backup on? Ειχες drain πριν; Edited June 17, 2016 by iPap Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Εμένα σε BTU δε μου έχει έρθει αυτή η αναβάθμιση ακόμα... Τι φάση;; Εσείς ποια έχετε;; Η btu παντα βγαινει μια με 2 εβδομαδες μετα την αλλη αγγλικη,xeu νομιζω ειναι.ετσι εχει δειξει μεχρι τωρα και εγω αυτη εχω.ειναι η πιο bloat free αλλα αργει λιγο Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garet Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 σε εμένα με γαλλική ρομ δεν έχει έρθει τόσο μεγάλη αναβάθμιση....ήρθε μόλις τώρα μια 55 mb την περνάει τώρα Παράθεση Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 σε εμένα με γαλλική ρομ δεν έχει έρθει τόσο μεγάλη αναβάθμιση....ήρθε μόλις τώρα μια 55 mb την περνάει τώρα Και εγώ μόλις την πέρασα. Δεν κατάλαβα τι ακριβώς είναι αλλά οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Εννοείς official rom με Odin? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι φιλε official. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts