Jump to content

Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα. Μετά από πολλα χρόνια σκέφτομαι να αλλάξω firmware μέσω Odin και να βάλω BTU η XEF. Κάποιος να μου πει την γνώμη του. Ευχαριστώ

Σε ποιο έρχονται update πιο γρήγορα;;

Edited by panoramix77

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα. Μετά από πολλα χρόνια σκέφτομαι να αλλάξω firmware μέσω Odin και να βάλω BTU η XEF. Κάποιος να μου πει την γνώμη του. Ευχαριστώ

Σε ποιο έρχονται update πιο γρήγορα;;

Σιγουρα στη xef,απλα η btu εχει λιγοτερο bloat τυπου facebook app

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Σιγουρα στη xef,απλα η btu εχει λιγοτερο bloat τυπου facebook app

Έχω Ουγγαρίας η οποία δίνει σχετικά γρήγορα update απλά λέω να αλλάξω. Ποια η γνώμη σου; έχεις XEF;

Πιστευω οτι πρεπει να την κανουμε . Τοσο μεγαλη λογικα διορθωνουν πολλα . Οπως και να εχει την εκανα . Θα φανεί απο αύριο

Οκ περιμένουμε εντυπώσεις..

Παιδιά μία βοήθεια.

S6 φίλου.

Samsung account στη μέση,κωδικός ξεχασμένος,email ανάκτησης,επίσης.

Τι κάνει τώρα?στον κάλαθο?

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Παιδιά μία βοήθεια.

S6 φίλου.

Samsung account στη μέση,κωδικός ξεχασμένος,email ανάκτησης,επίσης.

Τι κάνει τώρα?στον κάλαθο?

Με φλασαρισμα ρομ λογικά θα ξεκολλησει.

Με φλασαρισμα ρομ λογικά θα ξεκολλησει.

Εννοείς official rom με Odin?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Καλησπέρα παιδιά! Έχω μισό χρόνο το κινητό.. Είμαι πολύ ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές.. Λίγο η μπαταρία μου τα χαλάει μόνο. Έχω ένα θέμα τη τελευταία εβδομάδα.. Μόλις ανοίγω την κάμερα ακούγεται ένας ήχος σαν τριξιμο είναι αρκετά δυνατός.. Κρατάει 2-3 δευτερόλεπτα και σταματάει.. Έχω παρατηρήσει ότι ο ήχος βγενει από τη κάμερα.. Δεν έχω παρατηρήσει κάποια αλλαγή στις φοτο.. Τι είναι αυτό το περίεργο?? Το έχει κάποιος άλλος?? Μια βοήθεια αν γίνεται...

Καλησπέρα παιδιά! Έχω μισό χρόνο το κινητό.. Είμαι πολύ ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές.. Λίγο η μπαταρία μου τα χαλάει μόνο. Έχω ένα θέμα τη τελευταία εβδομάδα.. Μόλις ανοίγω την κάμερα ακούγεται ένας ήχος σαν τριξιμο είναι αρκετά δυνατός.. Κρατάει 2-3 δευτερόλεπτα και σταματάει.. Έχω παρατηρήσει ότι ο ήχος βγενει από τη κάμερα.. Δεν έχω παρατηρήσει κάποια αλλαγή στις φοτο.. Τι είναι αυτό το περίεργο?? Το έχει κάποιος άλλος?? Μια βοήθεια αν γίνεται...

Ο σταθεροποιητής εικόνας είναι, το έχω ξαναδεί στο παρελθόν...

Γνώμη μου είναι να το κρατήσεις όσο δεν σου παρουσιάζει πρόβλημα με τις φωτο, και σε κανένα 6μηνο+ το πας service

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Για το προβλημα με τους ιους που γραφουν οι browsers οτι εχει το κινητο τι κανατε? υπαρχει λυση? σημερα μου εσπασε τα νευρα μου το εβγαζε σχεδον συνεχεια.

Για το προβλημα με τους ιους που γραφουν οι browsers οτι εχει το κινητο τι κανατε? υπαρχει λυση? σημερα μου εσπασε τα νευρα μου το εβγαζε σχεδον συνεχεια.

Χωρις ρουτ,χωρις λεφτα, μονο για τον browser και ησυχασες:https://m.adguard.com/en/welcome.html

Δοκιμασμενο πανω απο χρονο στη δικη μου συσκευη και φιλων.η δωρεαν εκδοση φυσικα

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Λοιπον για το update πιυ ειναι μια 400αρα mb καντε το . Πλεον δεν χρειαζετε επανεκκίνηση μετα απο καθε φορτηση και πλεον ειδα βελτιωση στην μπαταρια . Φυσικα ρολαρςι καλα χωρις προβληματα . Ειναι κατι σαν τα Service Pack 1 Windows . Ολα καλα το κινητακι μας μαμαει

με το δαχτυλικο αποτυπωμα τι γινεται?το εφτιαξαν οπως πριν?

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Λοιπον για το update πιυ ειναι μια 400αρα mb καντε το . Πλεον δεν χρειαζετε επανεκκίνηση μετα απο καθε φορτηση και πλεον ειδα βελτιωση στην μπαταρια . Φυσικα ρολαρςι καλα χωρις προβληματα . Ειναι κατι σαν τα Service Pack 1 Windows . Ολα καλα το κινητακι μας μαμαει

Χρειάζεται hard reset και τέτοια?

Εμένα σε BTU δε μου έχει έρθει αυτή η αναβάθμιση ακόμα... Τι φάση;; Εσείς ποια έχετε;;
ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

Έχω θέμα με την γρήγορη φόρτιση, το βάζω να φορτίσει και κάνει 3 ώρες και δεν ξέρω αν φταίει ο φορτιστής η το κινητό. Έχετε να προτείνετε κανένα φορτιστή που να τον δοκιμάσατε και δεν είχατε πρόβλημα?
:respect:

Καλημέρα παιδιά, έχω εγκατεστημένη την έκδοση: G920FXXU3DPDP/G920FEUR3DPD1/G920FXXU3DPDP απ' ότι λέει. Δεν έχει έρθει κάποια αναβάθμιση τον τεελυταίο καιρό, σίγουρα καμία των 400ΜΒ. Είναι αυτή η τελευταία? Περιμένουμε ή μπορώ να μπω κάπου να την κατεβάσω?

Ευχαριστώ.

--- Sony Xperia 5 II ---

Έχω θέμα με την γρήγορη φόρτιση, το βάζω να φορτίσει και κάνει 3 ώρες και δεν ξέρω αν φταίει ο φορτιστής η το κινητό. Έχετε να προτείνετε κανένα φορτιστή που να τον δοκιμάσατε και δεν είχατε πρόβλημα?

Αν δεν είναι fast charge o φορτιστής δεν θα δεις ειδοποίηση " fast charging". Τώρα αν χρησιμοποιεις κάποιον φορτιστή με έξοδο 1Α ή 2Α λογικό είναι να κανει περισσότερη ώρα από τον οριτζιναλ fast charge. Δοκίμασε και διαφορετικο καλωδιο

Υπογραφή....

Ισα ισα πλεον δεν χρειαζετε επανεκκίνηση μετα απο καθε φορτηση και μαλιστα ειδα και αρκετη βελτιωση στην μπαταρια . Καντε την αφοβααααα και οπως ειχα πει ειναι κατι σαν service pack της mm

Ποιας χωρας ρομ εχεις;

Βελτιωση στην μπαταρια με το Google backup on? Ειχες drain πριν;

Edited by iPap
ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

Εμένα σε BTU δε μου έχει έρθει αυτή η αναβάθμιση ακόμα... Τι φάση;; Εσείς ποια έχετε;;

Η btu παντα βγαινει μια με 2 εβδομαδες μετα την αλλη αγγλικη,xeu νομιζω ειναι.ετσι εχει δειξει μεχρι τωρα και εγω αυτη εχω.ειναι η πιο bloat free αλλα αργει λιγο

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

σε εμένα με γαλλική ρομ δεν έχει έρθει τόσο μεγάλη αναβάθμιση....ήρθε μόλις τώρα μια 55 mb την περνάει τώρα
Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα

σε εμένα με γαλλική ρομ δεν έχει έρθει τόσο μεγάλη αναβάθμιση....ήρθε μόλις τώρα μια 55 mb την περνάει τώρα

Και εγώ μόλις την πέρασα. Δεν κατάλαβα τι ακριβώς είναι αλλά οκ

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)