Jump to content

Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δούλευε κανονικά δηλαδή πρίν; Με τι το ρούταρες;

ολα μια χαρα ηταν,οπως λεει στην αρχη...με odin περασα το auto-root. Κανονικα μου εβγαλε pass,εμφανισε τον SU...Στην αρχη δεν εμπαινε στο playstore και μετα ειδα οτι δεν κανει συνδεση ουτε στο email...

εκανα και wipe μεσο recovery και τα ξαναεβγαλε ολα απο την αρχη αλλα παλι τιποτα.

Τωρα κατεβαζω την στοκ ρομ να την περασω με odin να δω αν μπαινει.

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτη είναι η σωστή κατανάλωση μπαταρίας...

Χωρίς restart μετά την φόρτιση.

https://www.dropbox.com/s/kocn654ex8fli7t/Screenshot_20160508-091242.png?dl=0

Edited by stapap

περασα την στοκ κ ολα επανηλθαν...το κινητο θα μεινει ως εχει τωρα και βλεπουμε στο μελλον για ξαναρουταρισμα :)

Το knox εγραψε;

https://www.dropbox.com/s/j2ra3yuhnvqj6nn/Screenshot_20160508-114446.png?dl=0

Και συνεχίζει... πολύ καλά πάμε...

Η λύση είναι μια τελικά. Αρχικά από xef το πήγα σε vir (αγγλική branded) και πάλι είχα drain. Μετά προσπάθησα να περάσω την αραβικη και brickαρε. Οπότε με smart switch το έσωσα και γύρισε στην 5.01. Μετά το πήγα πάλι στην πρωτη xef χωρίς να αφήσω κανένα update. Έκανα και ένα hard reset και δυο clear cache. Μετά έκλεισα οτι update μπορει να κανει αυτοματα (play store,λογισμικο και πιστοποιητικα ασφαλειας.) Ενημέρωσα μόνο τις εφαρμογές που θεωρώ ότι δεν δημιουργούν πρόβλημα. Το webview το θεωρώ κόκκινο.

Και τελικά μετά από όλα αυτά το καημένο s6 κουραστηκε τόσο που έπεσε σε deep sleep!!!!

Θα δω πως θα πάει και αύριο βέβαια γιατί μπορεί πάλι να τρελαθεί και θα ενημερώσω.

Αβυσσος η ψυχή του Android...

Edited by stapap

λεω να βαλω μετα απο πολυ καιρο το official facebook app , τι λεει ???? το διορθοσανε το προβλημα που ειχε που το εκλεινες αλλα ποτεεε δεν εμπενε σε sleep mode???

Η εφαρμογή από εποχής s6 δεν μου έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

αποκλειετε , πριν κανα μηνα , την ειχα βαλει και οταν εκλεινα αυτη ανοιγε αμεσως και ετρεχε στο παρασκηνιο , και αρκετοι χρηστες ειχαν το ιδιο θεμα .

Εγώ φίλε δεν είχα πρόβλημα όσο θυμάμαι τουλάχιστον

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Χάλι μαύρο η εφαρμογή. Βάλε το metal και ενσωμάτωσε fb & tweeter σε μία.

Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Καλυτερη επιλογη για facebook απο browser, δεν υπαρχει. Απο θεμα μπαταριας, αποθηκευτικου χωρο και ram, συγκεκριμενα. Βαζεις μονο το messenger για να λαμβανεις μηνυματα κτλ σαν το viber ανα πασα στιγμη και εισαι οκ.

Καλυτερη επιλογη για facebook απο browser, δεν υπαρχει. Απο θεμα μπαταριας, αποθηκευτικου χωρο και ram, συγκεκριμενα. Βαζεις μονο το messenger για να λαμβανεις μηνυματα κτλ σαν το viber ανα πασα στιγμη και εισαι οκ.

εναλλακτικά την εφαρμογή slimsocial που στην ουσία είναι web.

Υπογραφή....

Ούτε εγώ είχα ποτέ κάποιο θέμα με το app του facebook
ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

Και εγω σήμερα με το Ελβετίας (5.1.1) εχω κατανάλωση τρελή: 23% το σύστημα αντροιντ κ οθονη 8%. Κάτι παίζει με κάποια εφαρμογή παιδιά.
mpanos

Και εγω σήμερα με το Ελβετίας (5.1.1) εχω κατανάλωση τρελή: 23% το σύστημα αντροιντ κ οθονη 8%. Κάτι παίζει με κάποια εφαρμογή παιδιά.

Μια απο τα ιδια και εγω δεν ξερω τι καρθβως παιζει καταναλωνει παρα πολυ μπαταρια το συστημα ....εγω ειμαι και αρκετο μερος της ημερας με flight mode!!!

Ίσως να φταίει και κάποιο πιστοποιητικό ασφαλείας.

Deep sleep.

https://www.dropbox.com/s/xn17tis4p57ukti/Screenshot_20160509-080601.png?dl=0

Edited by stapap

Φυσικα θα του εγραψε

Γιατί να κάνεις root σε αυτή τη συσκευή; παλιά κάνανε γιατί οι συσκευές δεν τραβουσαν.άποψη μου ότι σε μια τέτοια συσκευή περισσότερα χάνεις πάρα κερδίζεις πλέον.

Ίσως να φταίει και κάποιο πιστοποιητικό ασφαλείας.

Deep sleep.

https://www.dropbox.com/s/xn17tis4p57ukti/Screenshot_20160509-080601.png?dl=0

Μόνο το restart φαίνεται να είναι αποτελεσματικό προς το παρόν. Καλώς ή κακώς...

ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

δοκίμασε κανείς να κάνει update σε Google play services 9.0.81 http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-play-services/ σε μένα έφτιαξε το deep sleep

Καλησπερα. Εχω στην κατοχη μου ενα samsung s6 απο γερμανια. Φοραει την τελευταια official εκδοση εκανα την αναβαθμιση μεσω smart switch. Ολα δουλεύουν κανονικα εκτος απο το σημα. Μου βγαζει μη εγγεγραμενο δικτυο. Δοκιμασα να φλασαρω μεσω odin ελληνικη εκδοση αλλα το baseband δεν αλλαζει. Απ οσο εψαξα δεν βρηκα ελληνικο modem. Σκεφτηκα να κατεβασω και μια γερμανικη ρομ που λεει vodafone μηπως περιλαμβάνει ελληνικο μοντεμ. Τι αλλο μπορω να κανω? Ευχαριστω.

στην δικια μου συσκευή battery drain δεν έχω καθόλου...!!! το αφήνω με 70% τόσο θα μείνει και το πρωί...!!

εγώ το πρόβλημα που έχω είναι ότι η συσκευή μου έχει χαμηλές επίδοσης σε ταχύτητα που μου έρχεται να το σπάσω... σαν κάτι παλιά samsung που τα έβλεπες να σέρνονται... :shifty:

Φίλε ομορφονιε με τα όσα έχεις πει κατά καιρούς βγάζω συμπέρασμα ότι δεν παίζει, καμία μαϊμού θα έχεις. Δε μπορεί σε όλα να είσαι στο αντίθετο άκρο. Σφαίρα εμείς, σερνεσε εσύ, χάλια μπαταρία εμείς, τούμπανο εσύ. Ε τι διαολο, σίγουρα s6 έχεις;

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

Τρίτη μέρα και η μπαταρία εξακολουθεί να είναι μια χαρά. Όταν στρώσει το πράμα πείτε μου να ανοίξω τις ενημερώσεις.

Φίλε ομορφονιε με τα όσα έχεις πει κατά καιρούς βγάζω συμπέρασμα ότι δεν παίζει, καμία μαϊμού θα έχεις. Δε μπορεί σε όλα να είσαι στο αντίθετο άκρο. Σφαίρα εμείς, σερνεσε εσύ, χάλια μπαταρία εμείς, τούμπανο εσύ. Ε τι διαολο, σίγουρα s6 έχεις;

Καθε καμια βδομάδα χτυπάει ενα τρολοποστ για να μας έχει σε εγρήγορση.

Παμε παρακάτω.

Τρίτη μέρα και η μπαταρία εξακολουθεί να είναι μια χαρά. Όταν στρώσει το πράμα πείτε μου να ανοίξω τις ενημερώσεις.

Αν δε σε χαλάει να κάνεις ριστάρτ κάθε φορά που το βγάζεις από τη φόρτιση, άνοιξέ τες...

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

δοκίμασε κανείς να κάνει update σε Google play services 9.0.81 http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-play-services/ σε μένα έφτιαξε το deep sleep

Πώς κάνεις το update? Και ποιο απ'όλα διαλέγεις; (πχ εμένα τελειώνει σε 440)

Edit: ok το βρήκα. Ξέρει κανείς αν υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο 440 και 448? Στο dpi διαφέρει αλλά δεν έχω ιδέα...

Edited by iPap

Αν δε σε χαλάει να κάνεις ριστάρτ κάθε φορά που το βγάζεις από τη φόρτιση, άνοιξέ τες...

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πώς κάνεις το update? Και ποιο απ'όλα διαλέγεις; (πχ εμένα τελειώνει σε 440)

arm64 + arm Android 6.0+ nodpi όπως κανείς εγκατάσταση μια εφαρμογή που δεν είναι στο store

arm64 + arm Android 6.0+ nodpi όπως κανείς εγκατάσταση μια εφαρμογή που δεν είναι στο store

Το έκανα, έχει κι ένα με 480dpi ακόμα πιο καινούριο. Καμιά ιδέα για το τι είναι;

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)