panoramix77 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Έχω παρει εδώ και 2 εβδομάδες ένα Galaxy s6 32 saphire black και εδώ 2 μέρες έχει χαλαρώσει πολύ το κεντρικό κουμπί με αποτέλεσμα να κάνει σαν κλακετα κάθε φορά που το ακουμπάω. Έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία; Αν και λειτουργεί κανονικά είναι πολύ ενοχλητικό. Έχει συμβεί σε πολλούς και σε μένα. Πας service και στο αλλάζουν δωρεάν. Smartec Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sartini Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 (edited) Έχει συμβεί σε πολλούς και σε μένα. Πας service και στο αλλάζουν δωρεάν. Smartec Είδα σε ένα βίντεο ότι πρέπει να ανοιχτεί όλο το κινητό για να αλλαχτεί το κουμπί και με χαλάει λίγο η ιδέα σε καινούριο κινητό. Εσυ το πηρες από το service και ήταν όλα εντάξει? Edited April 12, 2016 by sartini Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Έχω παρει εδώ και 2 εβδομάδες ένα Galaxy s6 32 saphire black και εδώ 2 μέρες έχει χαλαρώσει πολύ το κεντρικό κουμπί με αποτέλεσμα να κάνει σαν κλακετα κάθε φορά που το ακουμπάω. Έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία; Αν και λειτουργεί κανονικά είναι πολύ ενοχλητικό. Εμένα το έκανε τον 1ο μήνα και μετά έστρωσε. Θα έλεγα να περιμένεις μήπως από το πολύ πάτημα στρώσει και το δικό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sartini Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Εμένα το έκανε τον 1ο μήνα και μετά έστρωσε. Θα έλεγα να περιμένεις μήπως από το πολύ πάτημα στρώσει και το δικό σου. Μου φαίνεται λίγο απίθανο να στρώσει. Στην αρχή ήταν μια χαρά αλλά στην πορεία χαλάρωσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokratisk91 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Έχω παρει εδώ και 2 εβδομάδες ένα Galaxy s6 32 saphire black και εδώ 2 μέρες έχει χαλαρώσει πολύ το κεντρικό κουμπί με αποτέλεσμα να κάνει σαν κλακετα κάθε φορά που το ακουμπάω. Έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία; Αν και λειτουργεί κανονικά είναι πολύ ενοχλητικό. Είχα το ίδιο πρόβλημα, πήγα smartec και μου το έφτιαξαν, αλλάζοντας οθόνη και την υποδοχή φόρτισης. Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sartini Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Είχα το ίδιο πρόβλημα, πήγα smartec και μου το έφτιαξαν, αλλάζοντας οθόνη και την υποδοχή φόρτισης. Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σου άλλαξαν οθόνη επειδή είχε χαλαρο κουμπί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokratisk91 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Σου άλλαξαν οθόνη επειδή είχε χαλαρο κουμπί; Πάει σετ απ ότι μου είπαν. Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sartini Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Πάει σετ απ ότι μου είπαν. Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το πήρες κατευθείαν η το άφησες εκεί;όλα καλά μετά τη επισκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokratisk91 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Το πήρες κατευθείαν η το άφησες εκεί;όλα καλά μετά τη επισκευή; Σε μια ώρα το πήρα και έφυγα με το κουμπί πλέον να δουλεύει άψογα. Έχουν περάσει 2 μήνες περίπου και όλα λειτουργούν όπως πρέπει χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sartini Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Σε μια ώρα το πήρα και έφυγα με το κουμπί πλέον να δουλεύει άψογα. Έχουν περάσει 2 μήνες περίπου και όλα λειτουργούν όπως πρέπει χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 (edited) Μου φαίνεται λίγο απίθανο να στρώσει. Στην αρχή ήταν μια χαρά αλλά στην πορεία χαλάρωσε. Όπως νομίζεις. Αφού γίνεται εύκολα η επιδιόρθωση , πήγαινέ το για να είσαι σίγουρος. Edited April 12, 2016 by ipred Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sartini Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Όπως νομίζεις. Αφού γίνεται εύκολα η επιδιόρθωση , πήγαινέ το για να είσαι σίγουρος. Λέω να το πάω αύριο το πρωί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garet Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 (edited) Εδώ και 2-3 μέρες, εντελώς ξαφνικά και χωρίς να έχω εγκαταστήσει τίποτα ούτε έχω αλλάξει κάποια ρύθμιση, ακούω ένα ενοχλητικό μπιπ πριν από τον ήχο τον οποίο έχω ορίσει για τις ειδοποιήσεις. Έχει καταντήσει πολύ εκνευριστικό να ακούω διπλούς ήχους συνέχεια :mad: Έχει υπόψη κάποιος φίλος τι μπορέι να φταίει? .....έστρωσε (μάλλον) με reboot Edited April 13, 2016 by garet Παράθεση Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djgalanos Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Καλησπέρα ! Εχω το s6 περίπου 5 μήνες,έχω διαβάσει εδώ και πολύ καιρό οτι έχει βγεί το firmware 6.0 και σε αρκετούς γνωστούς και φίλους που έχουν την ίδια συσκευή έχει έρθει.Εμένα ακόμα τίποτα ! Γνωρίζετε τον λόγο ? (ένας φίλος έχει τη συσκευή απ'την ίδια χώρα προέλευσης και έχει έρθει και σε αυτόν !) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Καποιος φιλος ειπε πως η μπαταρία συμπεριφερεται περιεργα..άλλοτε σου βγαζει 2,5 ωρες,άλλοτε 3,5 ωρες.. εμενα σημερα με ιδια και πιο σκληρη χρηση μου βγαζει 3 ωρες και 43 λεπτα καθ υπολοιπο μπαταριας 12% ενω καθημερινα φυθανει περιπου 3 ωρες.. οτι ναναι.. τες πα.. Παντως απο το κακο χαμο που ειχε οταν βγηκε η 6 και με την ελευση του μικρου update ειναι καλυτερη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sartini Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Καλησπέρα. Πήγα σήμερα το κινητό στην smartec για το θεμα του χαλαρου κουμπιού και αφού το παρέλαβα δεν μπορώ να λάβω η να κάνω κλήση και μου βγάζει στην οθόνη μη εγγεγραμμένο στο δίκτυο. Ξέρει κάποιος γιατί το κάνει αυτό. Η Sim λειτουργεί κανονικά σε άλλη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokratisk91 Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Καλησπέρα. Πήγα σήμερα το κινητό στην smartec για το θεμα του χαλαρου κουμπιού και αφού το παρέλαβα δεν μπορώ να λάβω η να κάνω κλήση και μου βγάζει στην οθόνη μη εγγεγραμμένο στο δίκτυο. Ξέρει κάποιος γιατί το κάνει αυτό. Η Sim λειτουργεί κανονικά σε άλλη συσκευή. Να φανταστώ το πήρες μετά από επαναφορά σε εργοστασιακες ρυθμίσεις? Κάνε του ένα reset μήπως στρώσει από recovery mode. Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sartini Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Να φανταστώ το πήρες μετά από επαναφορά σε εργοστασιακες ρυθμίσεις? Κάνε του ένα reset μήπως στρώσει από recovery mode. Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Του έκανα και δεν βοήθησε.. Άστα πάλι Χαϊδάρι με βλέπω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirto48 Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Καλησπερα,μετα την αναβαθμιση στην MM,οταν κανω επανεκκινηση αφου βαλω τον κωδικο της sim,μου ζηταει την καταχωρηση του κωδικου προσβασης αντι για χρηση δακτυλικου αποτυπωματος...Πως γινεται να το βγαλω,ειναι σπαστικο καθε φορα να ζηταει τον κωδικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Έτσι είναι στην mm δεν αλλάζει Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clhorus Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Λαμβάνω ας πούμε ένα sms ή ένα email. Ακούγεται ο ήχος εισερχόμενου μηνύματος και ανάβει το led φωτάκι για οπτική ενημέρωση. Στη συνέχεια όμως και κάθε λίγα δευτερόλεπτα επαναλαμβάνεται ο ήχος εισερχόμενου μηνύματος ξανά και ξανά μέχρι να σβήσω εγώ την ειδοποίηση. Δεν γίνεται να χτυπάει ο ήχος μόνο μία φορά κατά τη λήψη του μηνύματος και να ανάβει μόνο το led; Ψάχνω στις ρυθμίσεις και δεν βρίσκω τίποτα. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Λαμβάνω ας πούμε ένα sms ή ένα email. Ακούγεται ο ήχος εισερχόμενου μηνύματος και ανάβει το led φωτάκι για οπτική ενημέρωση. Στη συνέχεια όμως και κάθε λίγα δευτερόλεπτα επαναλαμβάνεται ο ήχος εισερχόμενου μηνύματος ξανά και ξανά μέχρι να σβήσω εγώ την ειδοποίηση. Δεν γίνεται να χτυπάει ο ήχος μόνο μία φορά κατά τη λήψη του μηνύματος και να ανάβει μόνο το led; Ψάχνω στις ρυθμίσεις και δεν βρίσκω τίποτα. Ευχαριστώ προκαταβολικά. προσβασιμοτητα-υπενθυμιση ειδοποιησης,νομιζω Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clhorus Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Εγώ έψαχνα στους ήχους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Μόνο εγώ έχω την εντύπωση ότι το ξεκλείδωμα με το δάχτυλο έχει γίνει αργό; Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garet Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Μόνο εγώ έχω την εντύπωση ότι το ξεκλείδωμα με το δάχτυλο έχει γίνει αργό; και σε εμένα λειτουργούσε καλύτερα με την 5.1.1 όχι τρελές διαφορές όμως Παράθεση Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts