ernesto1983 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 λογικα με γεματη.. Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karn Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Kερδιζουμε κατι με αυτο? Μηδενιζοντας τα στατιστικα δηλαδη? Γιατι διαβαζα πριν μια εβδομαδα που ειχα καποια θεματα με τη μπαταρια μου οτι αν το πατησεις και εισαι πχ στο 80% κατεβαινει αποτομα στο 65% και μετα καποιοι εγραφαν οτι ποτε δεν ειχαν σωστη ενδειξη μπαταριας.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Καλημερα παιδια γνωριζεται καποιο προγραμμα που να εμφανιζει πανω στην μπαρια την ταχυτητα που περνει αυτη την στιγμη το wifi ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Παιδιά ξέρει κάποιος κανένα καλό cloud; όπως είναι το Dropbox η το Google drive; Λίγο.. off topic αλλα Mega upload 50gb. Έχει κι εφαρμογή για desktop που είναι βασικό για εμένα. Κάνει κι αυτόματα backup φωτογραφίες και βίντεο όπως και τα υπόλοιπα.. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με την τελευταια αναβαθμιση τι αλλαζει ουσιαστικα στη συσκευη μας? Το βασικό που παρατήρησα είναι ότι εξαφανίστηκε όποια ιδέα lag υπήρχε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Καλημερα παιδια γνωριζεται καποιο προγραμμα που να εμφανιζει πανω στην μπαρια την ταχυτητα που περνει αυτη την στιγμη το wifi ; Εγώ έχω ένα τέτοιο αλλά είναι Xposed module και προϋποθέτει root. Είσαι rooted? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Εγώ έχω ένα τέτοιο αλλά είναι Xposed module και προϋποθέτει root. Είσαι rooted? Οχι δεν σκοπευω να γινω κατι πιο απλο σαν εφαρμογη ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos0101 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Δεν υπαρχει το εφε ξεκλειδωματος στην 6? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiv4 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Οχι δεν σκοπευω να γινω κατι πιο απλο σαν εφαρμογη ; Internet speed meter lite. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garet Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 (edited) Οχι δεν σκοπευω να γινω κατι πιο απλο σαν εφαρμογη ; CPU X Έχει και πολλές άλλες δυνατότητες Edited March 21, 2016 by garet Παράθεση Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Δεν υπαρχει το εφε ξεκλειδωματος στην 6? Όχι δεν υπάρχει. Τώρα θα μου πεις τόσο βαρύ ήταν που επηρέαζε το λειτουργικό ; Μάλλον όχι. Αντικατέστησα παιδιά και τη stock εφαρμογή της gallery. Έδειχνε τις φωτογραφίες με υπερβολικό sharpness. Τραβήξτε ένα πεύκο σε φως ημέρας και δείτε τη φωτό σας με τη stock εφαρμογή και με οποιαδήποτε άλλη. Θα καταλάβετε τι λέω. Αν έχετε καλά μάτια μπορείτε να το καταλάβετε και με σύγκριση οποιουδήποτε wallpaper. Όσοι έχετε ιδέα από photoshop , είναι σαν σε μια φωτό που είναι νετ να κάνετε unsharp mask 300. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokratisk91 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Λίγο.. off topic αλλα Mega upload 50gb. Έχει κι εφαρμογή για desktop που είναι βασικό για εμένα. Κάνει κι αυτόματα backup φωτογραφίες και βίντεο όπως και τα υπόλοιπα.. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το βασικό που παρατήρησα είναι ότι εξαφανίστηκε όποια ιδέα lag υπήρχε.. Σε ευχαριστώ αλλά θέλω πολλά περισσότερα GB ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHIEF Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 (το πορτογαλικο δεν βλεπω να παιρνει την 6 ποτέ :P ) :lol: Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Παιδιά λόγω ταξιδιων έχω μέρες να μπω. Έχουμε κάνα νέο για BTU? Δε μου έχει έρθει κάτι από τότε που πέρασα τη ΜΜ. Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 (το πορτογαλικο δεν βλεπω να παιρνει την 6 ποτέ :P ) :lol: Και το δικό μου που είναι Πορτογαλία αλλά το έδωσα ακόμα ... Και δεν το βλέπω .....:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokratisk91 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Παιδιά λόγω ταξιδιων έχω μέρες να μπω. Έχουμε κάνα νέο για BTU? Δε μου έχει έρθει κάτι από τότε που πέρασα τη ΜΜ. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160322/ebf93ec9a41fd7a06c90289b9a1ad840.jpg Μόλις έκανα έλεγχο για ενημέρωση. BTU φοράω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 χθες την περασα και εγω Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Παιδιά λόγω ταξιδιων έχω μέρες να μπω. Έχουμε κάνα νέο για BTU? Δε μου έχει έρθει κάτι από τότε που πέρασα τη ΜΜ. Φίλε πήγαινε παίξε κανένα Τζόκερ μόλις έστειλες βγήκε αναβάθμιση :P Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 (το πορτογαλικο δεν βλεπω να παιρνει την 6 ποτέ :P ) :lol: Ναι και εγω που κοιταω για γνωστο μου δεν εχει ερθει ακομα. Ειναι τραγικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Παιδια την καλημερα μου αρχικα παιρνω πολλα τηλεφωνα απο αγνωστα νουμερα που με κανουν να αγωνιο επειδη λογικο ειναι να μην ξερω αυτα τα νουμερα μηπως υπαρχει κανενα προγραμματακι που να εμφανιζει το ονομα και το επιθετο αυτου που με περνει τηλφωνο ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Παιδια την καλημερα μου αρχικα παιρνω πολλα τηλεφωνα απο αγνωστα νουμερα που με κανουν να αγωνιο επειδη λογικο ειναι να μην ξερω αυτα τα νουμερα μηπως υπαρχει κανενα προγραμματακι που να εμφανιζει το ονομα και το επιθετο αυτου που με περνει τηλφωνο ; TrueCaller. Το καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 TrueCaller. Το καλύτερο. Το ειχα και παλιοτερα και δεν εκανε δουλεια στο htc 620 μου καποιο αλλο που να μπενει και φραγη κλησης ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Το ειχα και παλιοτερα και δεν εκανε δουλεια στο htc 620 μου καποιο αλλο που να μπενει και φραγη κλησης ; Φραγή έχει και το κινητό από μόνο του στις ρυθμίσεις κλήσεων. Καλύτερα να στέλνετε στο νήμα των εφαρμογών να μην γεμίζει off topic εδώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 χθες την περασα και εγω και εγώ μια από τα ίδια... έχουμε κάποια πληροφορία τι βελτιώνει? Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 και εγώ μια από τα ίδια... έχουμε κάποια πληροφορία τι βελτιώνει? Ενημερώσεις ασφαλείας έχει απ ότι είδα κάτι άλλο όχι. Έχει τα patches του Μαρτίου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Φίλε πήγαινε παίξε κανένα Τζόκερ μόλις έστειλες βγήκε αναβάθμιση :P Χαχα απίστευτο! Και να φανταστείς είχα τσεκάρει 1 λεπτό πριν το ποστάρω. Μόλις το πέρασα για να δούμε αν υπάρξει κάποια αξιοπροσεκτη αλλαγή Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts