mmaria_82 Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Μόλις άνοιξα το smart switch με συνδεδεμένο το κινητό μου έβγαλε ένα παράθυρο ότι υπάρχει αναβάθμιση. Στο OTA δεν μου την εμφανίζει όμως. Έχω την 6.0.1 PB8 και μου έβγαλε ότι υπάρχει νέα PBQ . το εβαλα και εγω τωρα αλλα τιποτα :(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokratisk91 Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Παιδιά χρησιμοποιεί κανένας την υπηρεσία ανεπαφων συναλλαγών με το κινητό? Και αν ναι με ποια τράπεζα και πως λειτουργεί? Γιατί δεν έχω καταφέρει ακόμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Παιδιά χρησιμοποιεί κανένας την υπηρεσία ανεπαφων συναλλαγών με το κινητό? Και αν ναι με ποια τράπεζα και πως λειτουργεί? Γιατί δεν έχω καταφέρει ακόμη. Δε λειτουργεί Ελλάδα. Νομίζω ούτε καν Ευρώπη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Λειτουργεί με συνδυασμό Vodafone και alpha bank μόνο. Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Λειτουργεί με συνδυασμό Vodafone και alpha bank μόνο. Έχεις δίκιο. Είναι νομίζω υπηρεσία που χρησιμοποιεί το NFC του κινητού. Το Samsung pay το οποίο θεωρητικά δεν χρειάζεται ειδική sim και λειτουργεί και σε τερματικά με NFC και με MST δυστυχώς δε βλέπω να λειτουργεί εδώ :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Εαν υπάρχει κάποιος που να τον ενδιαφέρει να ανταλλάξει το s6, παρακαλώ ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα. Ευχαριστώ. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim74 Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 τις επομενες μερες θα αγορασω το s6,βλεποντας ομως στο skroutz την μικρη σχετικα διαφορα με το edge που ειναι 65 ευρω σκεφτομαι και για αυτο.η γνωμη σας?παιζει η οθονη να μην μπορω να την συνηθισω ετσι διαφορετικη που ειναι?ζωντανα δεν το εχω δει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Για εμενα, δεν αξιζει τα οσα χρηματα παραπανω κ να ειναι το edge, απο την στιγμη που εχουν ιδιο hw. Επισης, πολυ καλυτερα ειναι τα πραγματα στο s6 edge+ απο θεμα κυρτη οθονη , καθως ειναι μεγαλυτερο σε ιντσες και ειναι καλυτερα τα πραγματα. Αντιθετα με το μικρο edge, ειναι καπως περιεργη η ολη φαση λογω του οτι εχει μικροτερες ιντσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Καλημέρα. Τελικά πρέπει να μείνω με το πρόβλημα του κεντρικού κουμπιού που πάιζει αρκετά και τις τελευταίες 2 ημέρες το δακτυλικό αποτύπωμα λειτουργεί όποτε θέλει. Μπορεί να πιάσει με τη μια και μπορεί να προσπαθείς 5 φορές. Πρέπει να κεντράρω το δάχτυλο αλλιώς δεν ανοίγει με τίποτα. Θα το πήγαινα για service αλλά είμαι από επαρχία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Για εμενα, δεν αξιζει τα οσα χρηματα παραπανω κ να ειναι το edge, απο την στιγμη που εχουν ιδιο hw. Επισης, πολυ καλυτερα ειναι τα πραγματα στο s6 edge+ απο θεμα κυρτη οθονη , καθως ειναι μεγαλυτερο σε ιντσες και ειναι καλυτερα τα πραγματα. Αντιθετα με το μικρο edge, ειναι καπως περιεργη η ολη φαση λογω του οτι εχει μικροτερες ιντσες. φιλε μου αυτο το επιχειρημα για την πλαινη δεν το εχω καταλαβει. Απο τη στιγμη που δεν ειναι καμια οθονη που τη χειριζεσαι, ολα ειναι πανω στην κανονικη απλα ξεκινανε απο την κουρμπα, πραγματικα δεν βρισκω διαφορα καμια στα 2. Εχει ο γειτονας μου το Plus και το βρισκω απλα πιο δυσχρηστο λογω μεγεθους, παρα πιο πρακτικο επειδη η κουρμπα του ειναι πιο μεγαλη,αφου δεν υπαρχει κατι που να λειτουργει μονο στο πλαι και να κανει διαφορα.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Καλημέρα, Σήμερα η Samsung τρελάθηκε να δίνει updates... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zortam Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 αυτο το πραγμα που βγαινει η BTU μονο για το EDGE δε το καταλαβαινω. Για ποιο λογο δεν την δινει και για το G920F ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teogalax Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 καλημερα μολις βγηκε η ουγγαρικη την καταβαζω μεσω smart switch επιτελους:w00t::w00t::w00t:!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-Devil Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Καλημέρα, Σήμερα η Samsung τρελάθηκε να δίνει updates... Γινε λιγο πιο σαφης, γιατι θα ξεκινησει πόλεμος αναζητησεων! Παράθεση Hyper82! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokratisk91 Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Καλημέρα. Τελικά πρέπει να μείνω με το πρόβλημα του κεντρικού κουμπιού που πάιζει αρκετά και τις τελευταίες 2 ημέρες το δακτυλικό αποτύπωμα λειτουργεί όποτε θέλει. Μπορεί να πιάσει με τη μια και μπορεί να προσπαθείς 5 φορές. Πρέπει να κεντράρω το δάχτυλο αλλιώς δεν ανοίγει με τίποτα. Θα το πήγαινα για service αλλά είμαι από επαρχία.. Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και μένω κι εγώ επαρχία, κατέβηκα μια μέρα το έφτιαξα και τώρα είναι όλα κομπλέ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 (edited) Γινε λιγο πιο σαφης, γιατι θα ξεκινησει πόλεμος αναζητησεων! Πόσο πιο σαφής; :) http://live.samsung-updates.com/index.php?device=SM-G920F αυτο το πραγμα που βγαινει η BTU μονο για το EDGE δε το καταλαβαινω. Για ποιο λογο δεν την δινει και για το G920F ? Θα δώσει... και εγώ με Ισπανική περιμένω... ;) Edited March 4, 2016 by DimitrisAndNiki Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και μένω κι εγώ επαρχία, κατέβηκα μια μέρα το έφτιαξα και τώρα είναι όλα κομπλέ! Με την πρώτη ευκαιρία που θα πάω θα το φτιάξω.. Πριν δεν ξεκλείδωνε με τίποτα και μου εβγαζε εφεδρικο κωδικό.. Με τις πολλές καταργήσεις και ξανά αποθηκεύσεις του αποτυπώματος, τελικά έπιασε σε ικανοποιητικό βαθμό.. θα δούμε τώρα πως θα πάει. όταν θα μου έρθει η αναβάθμιση, είναι καλή η σειρά αυτή για να κάτσει καλά; : back up - hard reset - αναβάθμιση - hard reset - στήσιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Μόλις μου ήρθε και μένα ΝΈΟ update σε ιταλικό Vodafone. Έχει καμία βδομάδα που πήρα την 6 σήμερα ήρθε άλλο ένα μικρό 13ΜΒ. Δεν έχω ιδέα τι άλλαξε Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Καλημέρα, Σήμερα η Samsung τρελάθηκε να δίνει updates... Πορτογαλία ακόμα τίποτα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokratisk91 Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Με την πρώτη ευκαιρία που θα πάω θα το φτιάξω.. Πριν δεν ξεκλείδωνε με τίποτα και μου εβγαζε εφεδρικο κωδικό.. Με τις πολλές καταργήσεις και ξανά αποθηκεύσεις του αποτυπώματος, τελικά έπιασε σε ικανοποιητικό βαθμό.. θα δούμε τώρα πως θα πάει. όταν θα μου έρθει η αναβάθμιση, είναι καλή η σειρά αυτή για να κάτσει καλά; : back up - hard reset - αναβάθμιση - hard reset - στήσιμο Εγώ μετά την εγκατάσταση έκανα 2 restore για σιγουριά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Εγώ μετά την εγκατάσταση έκανα 2 restore για σιγουριά! Όταν λες restore εννοείς hard reset έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 (edited) Έχοντας πλέον 10 μέρες και φορώντας τη γαλλική 6 μπορώ να κάνω ένα σύντομο review για τη συσκευή : Λειτουργία : Smooth, γρήγορη και απροβλημάτιστη χωρίς lags και stutters. Δεν ξέρω αν η ίδια συμπεριφορά ισχύει και στα παιχνίδια γιατί δεν παίζω. Οθόνη : Εξαιρετική, τι άλλο να πούμε. Κάμερα πίσω σε φως ημέρας : 9/10. Ο λόγος που κόβω μια μονάδα είναι γιατί όταν η φωτό έχει μπόλικη πληροφορία, πχ δέντρα, το sharpnening που γίνεται είναι λίγο περισσότερο από αυτό που θα ήθελα. Αντίθετα όταν δεν περιέχει πολλή πληροφορία τότε είναι πραγματικά εξαιρετική σε επίπεδα ακριβής compact. Κάμερα πίσω σε φως ημέρας - macro : 10/10. Απίστευτη λεπτομέρεια χωρίς ίχνος θορύβου και άψογα χρώματα. Kάμερα πίσω , απογευματινές ώρες : 9/10. Κόβω μια μονάδα γιατί χάνεται λίγο η λεπτομέρεια. Πολύ καλό dynamic range. Κάμερα πίσω, νύχτερινές ώρες : 8/10. Για να μην παρεξηγηθώ , είμαι πολύ ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα αλλά σίγουρα ακόμα οι κάμερες των κινητών δεν έχουν φτάσει σε άριστο επίπεδο τη νύχτα. Κάμερα σε εσωτερικό χώρο με καλό φωτισμό : 9/10 Κάμερα σε εσωτερικό χώρο με αρκετά χαμηλό φωτισμό : 7/10. Και πάλι για να μην παρεξηγηθώ, συγκρίνω με φωτογραφικές μηχανές και όχι με άλλα κινητά. Σε τέτοιες συνθήκες φωτισμού παρατηρώ επίσης μια κίτρινη απόχρωση. Και πάλι πάντως δηλώνω εντυπωσιασμένος για κάμερα κινητού. Μπαταρία : Σε μένα που δεν παίζω παιχνίδια, που πλοηγούμαι στο internet μόνο όταν βρεθώ εκτός σπιτιού και γραφείου ( τότε μόνο επίσης θέτω 4G), που ανοίγω bluetooth και gps μόνο όταν τα χρειάζομαι, η μπαταρία κρατά 2 ολόκληρες μέρες ( εκτός αν χρησιμοποιήσω πολύ GPS). Ήχος από τα ακουστικά : Εξαιρετικός. Στα εξωτερικά ηχεία δεν δίνω ποτέ σημασία οπότε δεν μπορώ να αξιολογήσω. Stock launcher και stock εφαρμογές : Δεν μπορώ να κρίνω γιατί χρησιμοποιώ άλλον launcher κι άλλες εφαρμογές internet browsing, πληκτρολόγησης, επαφών, μηνυμάτων, μουσικής, mail, διαχείρισης αρχείων και μεταφοράς αρχείων. Edited March 4, 2016 by ipred Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokratisk91 Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Όταν λες restore εννοείς hard reset έτσι; Ναι αλλά προτιμότερο είναι να το κάνεις μέσω recovery Mode με wipe data/factory reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Έχοντας πλέον 10 μέρες και φορώντας τη γαλλική 6 μπορώ να κάνω ένα σύντομο review για τη συσκευή : Λειτουργία : Smooth, γρήγορη και απροβλημάτιστη χωρίς lags και stutters. Δεν ξέρω αν η ίδια συμπεριφορά ισχύει και στα παιχνίδια γιατί δεν παίζω. Οθόνη : Εξαιρετική, τι άλλο να πούμε. Κάμερα πίσω σε φως ημέρας : 9/10. Ο λόγος που κόβω μια μονάδα είναι γιατί όταν η φωτό έχει μπόλικη πληροφορία, πχ δέντρα, το sharpnening που γίνεται είναι λίγο περισσότερο από αυτό που θα ήθελα. Αντίθετα όταν δεν περιέχει πολλή πληροφορία τότε είναι πραγματικά εξαιρετική σε επίπεδα ακριβής compact. Κάμερα πίσω σε φως ημέρας - macro : 10/10. Απίστευτη λεπτομέρεια χωρίς ίχνος θορύβου και άψογα χρώματα. Kάμερα πίσω , απογευματινές ώρες : 9/10. Κόβω μια μονάδα γιατί χάνεται λίγο η λεπτομέρεια. Πολύ καλό dynamic range. Κάμερα πίσω, νύχτερινές ώρες : 8/10. Για να μην παρεξηγηθώ , είμαι πολύ ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα αλλά σίγουρα ακόμα οι κάμερες των κινητών δεν έχουν φτάσει σε άριστο επίπεδο τη νύχτα. Κάμερα σε εσωτερικό χώρο με καλό φωτισμό : 9/10 Κάμερα σε εσωτερικό χώρο με αρκετά χαμηλό φωτισμό : 7/10. Και πάλι για να μην παρεξηγηθώ, συγκρίνω με φωτογραφικές μηχανές και όχι με άλλα κινητά. Σε τέτοιες συνθήκες φωτισμού παρατηρώ επίσης μια κίτρινη απόχρωση. Και πάλι πάντως δηλώνω εντυπωσιασμένος για κάμερα κινητού. Μπαταρία : Σε μένα που δεν παίζω παιχνίδια, που πλοηγούμαι στο internet μόνο όταν βρεθώ εκτός σπιτιού και γραφείου ( τότε μόνο επίσης θέτω 4G), που ανοίγω bluetooth και gps μόνο όταν τα χρειάζομαι, η μπαταρία κρατά 2 ολόκληρες μέρες ( εκτός αν χρησιμοποιήσω πολύ GPS). Ήχος από τα ακουστικά : Εξαιρετικός. Στα εξωτερικά ηχεία δεν δίνω ποτέ σημασία οπότε δεν μπορώ να αξιολογήσω. Stock launcher και stock εφαρμογές : Δεν μπορώ να κρίνω γιατί χρησιμοποιώ άλλον launcher κι άλλες εφαρμογές internet browsing, πληκτρολόγησης, επαφών, μηνυμάτων, μουσικής, mail, διαχείρισης αρχείων και μεταφοράς αρχείων. Ποιον αισθητήρα έχεις φίλε μου, τον Sony ή τον ISOCELL? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Έχοντας πλέον 10 μέρες και φορώντας τη γαλλική 6 μπορώ να κάνω ένα σύντομο review για τη συσκευή : Λειτουργία : Smooth, γρήγορη και απροβλημάτιστη χωρίς lags και stutters. Δεν ξέρω αν η ίδια συμπεριφορά ισχύει και στα παιχνίδια γιατί δεν παίζω. Οθόνη : Εξαιρετική, τι άλλο να πούμε. Κάμερα πίσω σε φως ημέρας : 9/10. Ο λόγος που κόβω μια μονάδα είναι γιατί όταν η φωτό έχει μπόλικη πληροφορία, πχ δέντρα, το sharpnening που γίνεται είναι λίγο περισσότερο από αυτό που θα ήθελα. Αντίθετα όταν δεν περιέχει πολλή πληροφορία τότε είναι πραγματικά εξαιρετική σε επίπεδα ακριβής compact. Κάμερα πίσω σε φως ημέρας - macro : 10/10. Απίστευτη λεπτομέρεια χωρίς ίχνος θορύβου και άψογα χρώματα. Kάμερα πίσω , απογευματινές ώρες : 9/10. Κόβω μια μονάδα γιατί χάνεται λίγο η λεπτομέρεια. Πολύ καλό dynamic range. Κάμερα πίσω, νύχτερινές ώρες : 8/10. Για να μην παρεξηγηθώ , είμαι πολύ ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα αλλά σίγουρα ακόμα οι κάμερες των κινητών δεν έχουν φτάσει σε άριστο επίπεδο τη νύχτα. Κάμερα σε εσωτερικό χώρο με καλό φωτισμό : 9/10 Κάμερα σε εσωτερικό χώρο με αρκετά χαμηλό φωτισμό : 7/10. Και πάλι για να μην παρεξηγηθώ, συγκρίνω με φωτογραφικές μηχανές και όχι με άλλα κινητά. Σε τέτοιες συνθήκες φωτισμού παρατηρώ επίσης μια κίτρινη απόχρωση. Και πάλι πάντως δηλώνω εντυπωσιασμένος για κάμερα κινητού. Μπαταρία : Σε μένα που δεν παίζω παιχνίδια, που πλοηγούμαι στο internet μόνο όταν βρεθώ εκτός σπιτιού και γραφείου ( τότε μόνο επίσης θέτω 4G), που ανοίγω bluetooth και gps μόνο όταν τα χρειάζομαι, η μπαταρία κρατά 2 ολόκληρες μέρες ( εκτός αν χρησιμοποιήσω πολύ GPS). Ήχος από τα ακουστικά : Εξαιρετικός. Στα εξωτερικά ηχεία δεν δίνω ποτέ σημασία οπότε δεν μπορώ να αξιολογήσω. Stock launcher και stock εφαρμογές : Δεν μπορώ να κρίνω γιατί χρησιμοποιώ άλλον launcher κι άλλες εφαρμογές internet browsing, πληκτρολόγησης, επαφών, μηνυμάτων, μουσικής, mail, διαχείρισης αρχείων και μεταφοράς αρχείων. Θεωρείς πως η αναβάθμιση έκανε την κάμερα μας καλύτερη ή έχει μείνει ίδια με πριν? Ναι αλλά προτιμότερο είναι να το κάνεις μέσω recovery Mode με wipe data/factory reset. μια χαρά.. θέλει μελέτη αυτό.. δεν είναι και τόσο γνώριμες λέξεις για μένα.. ευχαριστώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts