Jump to content

Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ζητας το ΙΜΕΙ και στην συνεχεια μιλας με samsung να σου δωσει πληροφοριες. Πιο ευκολος και σιγουρος τροπος για να ξερεις αν ειναι μουφα, δεν υπαρχει, αν δεν εχεις δυνατοτητα να το δεις απο κοντα.

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

λογικά η μούφα δε θα έχει και τις εφαρμογές της Samsung (τουλάχιστον το Samsung Apps) αλλά ούτε και Samsung Account
Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα

Εγώ παιδιά με το που την ήρθε κατευθείαν κατέβασμα και εγκατάσταση. Βιαστικα και κάποιες εφαρμογές που είχα απενεργοποιησει με το package disabler, δεν τις ενεργοποιησα πριν το Update. Λέτε να σημαίνει πρόβλημα αυτό? Είχα απενεργοπιημενες κάποιες τις Microsoft και κάποιες τις Google. Κάπου είχα διαβάσει στην εφαρμογή μάλλον ότι αν έρθει κάποιο οτα update πρώτα να ενεργοποιηθουν όλες οι εφαρμογές για να γίνει βελτιστοποιηση και σε αυτές.

εγω το package το πεταξα. Τελικα παει καλυτερα χωρις αυτην την εφαρμογη. μου το ειχαν πει και αλλοι αλλα δν τους πιστευα.

Δημήτρης

εγω το package το πεταξα. Τελικα παει καλυτερα χωρις αυτην την εφαρμογη. μου το ειχαν πει και αλλοι αλλα δν τους πιστευα.

Σήμερα μετά την αναβάθμιση το πεταξα και εγώ.

Ενεργοποίησα όσες είχα απενεργοποιησει, και το έσβησα.

Μετά έκανα επανεκκίνηση, έκανε βελτιστοποιηση και σε αυτές που είχα απενεργοπιημενες και όλα καλά.

kountouraN

Δοκίμασε στο dialer *#2663# και μετά πάτα Update σε ένα κουτάκι που γράφει General δεν θυμάμαι και τι ακόμα. Θα γίνει το Update και δες πως θα πάει

ευχαριστω φιλε ολα οκ

ευχαριστω φιλε ολα οκ

Θυμάσαι αν κάνουμε και στο touch key?

Επιτέλους επέστρεψα ξανά στο s6,βέβαια το κεντρικό πλήκτρο είναι ψιλό χάλι,τόσα s6 πού χα αλλάξει ήταν σχετικά στιβαρό,εδώ υπάρχει αρκετός τζόγος και νομίζω ότι στην πάνω πλευρά είναι πιο μέσα.

Ετσι κι αλλιώς βέβαια δεν το χρησιμοποιώ,αλλά και να το χρησιμοποιούσα δε νομίζω να είχε θέμα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Επειδή το απόγευμα θα το πάρω το κινητό μεταχειρισμένο από ένα παιδί θα χρειαστεί να κάνω hard redet για να βάλω τον λογαριασμό μου η δεν χρειάζεται άπλα κάνω αποσύνδεση τον λογαριασμό του και βάζω τα δικά μου στοιχεία?
:respect:

Επειδή το απόγευμα θα το πάρω το κινητό μεταχειρισμένο από ένα παιδί θα χρειαστεί να κάνω hard redet για να βάλω τον λογαριασμό μου η δεν χρειάζεται άπλα κάνω αποσύνδεση τον λογαριασμό του και βάζω τα δικά μου στοιχεία?

Ναι μπορείς να κάνεις αποσύνδεση και νά βάλεις τον δικό σου. Αλλά και format αν θες να στήσεις εσύ το κινητό από την αρχή. Ότι θες παντως

T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge

δεν το συζηταμε οτι κανουμε επαναφορα, διαγραφη και επανεγκατασταση λογισμικου με smartswitch.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

δεν το συζηταμε οτι κανουμε επαναφορα, διαγραφη και επανεγκατασταση λογισμικου με smartswitch.

Έχω Mac book pro και παρόλο που έχω κατεβάσει την έκδοση για Mac (smart switch) δεν μπορώ να κάνω επανεγκατασταση λογισμικού.. Ξέρει κάποιος;;

Παιδιά δείτε λίγο πρώτη μέρα με Marshmallow beta 2,

Συνέχεια δεδομένα και Bluetooth ανοιχτά. Λίγο σερφαρισμα Facebook viper. Σχεδόν δύο ώρες ομιλία με το Bluetooth.

https://www.dropbox.com/sh/6tp7p7eu41m1z1i/AAC30yoBqFw5gGciY8VAy3H-a?dl=0

Και συγχρονισμό ενεργοποιημενο εννοείται με 2gmail.

kountouraN

Γεια σας παιδια επειδή αυριο θα παρει ο αδερφος μου για μενα ένα s6 μιας εβδομάδας ηθελα να ρωτησω πως βλέπουμε τι καμερα εχει? αν εχει την καλη sony νομιζω η Samsung? επειδή καπου διαβασα πως εχουν διαφορετικες καμερες. Ευχαριστω...

Γεια σας παιδια επειδή αυριο θα παρει ο αδερφος μου για μενα ένα s6 μιας εβδομάδας ηθελα να ρωτησω πως βλέπουμε τι καμερα εχει? αν εχει την καλη sony νομιζω η Samsung? επειδή καπου διαβασα πως εχουν διαφορετικες καμερες. Ευχαριστω...

Η "καλή" η Sony ή η "κακιά" η Samsung ε; :rolleyes:

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

δηλαδή? κοροιδευεις ρε συ? πως το βλέπουμε?

Aida 64 από το playstore,μπαίνεις στην εφαρμογή εκεί που λέει devises αν γράφει sony imx240 έχει sonny,αν είναι ημερών s6 θα έχει μάλλον isocell

Φιλε μου το θεμα με την καμερα δεν πρεπει να σε απασχολει και πολύ, μιας και οι διαφορές ειναι ελάχιστες.

Η αληθεια ομως είναι πως οι πρωτες παρτίδες Σ6 ηρθαν με φακό της SONY, που καποιοι ειδικοι στην φωτογραφία με κάποια τεστ ειδαν οτι πραγματι υπήρχε διαφορά, ΟΜΩΣ με το update σε Android 6 beta που εχει βγει επισημα απο την Samsung δειχνει πως ο φακός της (isocell) έχει πολύ καλύτερα αποτελέσματα, προφανώς λοιπόν η samsung στο νεο update έκανε optimization για τον φακό της, που τον εχουν το 85% των συσκευων...

(παρεπιπτώντος σημερα έκανε και άλλη αναβαθμυση το κινητο μου σε 6.0.1, με security patch january )

http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif

Μη σε προβληματίζει τι φακό έχει, έμενα είναι με sony οι φωτογραφίες που βγάζει είναι τέλειες και δεν βλέπω καμιά διαφορά από τα άλλα που έχουν φακό samsung:)

Μη σε προβληματίζει τι φακό έχει, έμενα είναι με sony οι φωτογραφίες που βγάζει είναι τέλειες και δεν βλέπω καμιά διαφορά από τα άλλα που έχουν φακό samsung:)

ενταξει ρε παιδια το θεμα καμερας δεν το κοιταω αφου είναι ετσι, απλως ρε ****το το σκέφτομαι ακομα να το παρω? η να παρω το g4? δεν μπορω να αποφασισω παρολο που εκλεισα αυριο να παρω το s6........ απορω πως παντρευηκα...:lol:

ενταξει ρε παιδια το θεμα καμερας δεν το κοιταω αφου είναι ετσι, απλως ρε ****το το σκέφτομαι ακομα να το παρω? η να παρω το g4? δεν μπορω να αποφασισω παρολο που εκλεισα αυριο να παρω το s6........ απορω πως παντρευηκα...:lol:

Φίλε εάν δεν σε ενοχλεί το άθλιο multitasking του s6 προχώρα. Μιλάμε δεν κρατάει πάνω από 4 εφαρμογές ανοικτές.

Εγω απορω, πως διαλεξες σπιτι. :p

Προσωπικη μου γνωμη, προτεινω s6. Ειναι πιο δυνατο οπως φαινεται, ειναι πανεμορφο μπροστα στο g4 και εχει πολυ καλη υποστηριξη οπως φαινεται απο την samsung. Αν δεν σε ενοχλει κιολας η sd και η μπαταρια που δεν αφαιρειτε και δεν ειναι και τιποτα τραγικο, προχωρα.

----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φίλε εάν δεν σε ενοχλεί το άθλιο multitasking του s6 προχώρα. Μιλάμε δεν κρατάει πάνω από 4 εφαρμογές ανοικτές.

Δεν ισχυει κατι τετοιο που λες...τουλαχιστον για τις 4 εφαρμογες.

Καλησπέρα στην παρέα. Και που λέτε, ανοίγω την κάμερα το πρωί και τι να δω;

http://postimg.org/gallery/2cqi83l16/

Στα καλά καθούμενα. Δεν έχει γρατζουνιές ο φακός, δεν έχω το προστατευτικό στον φακό όπως διάβασα σε άλλα φόρουμ. Το μόνο που μπορώ να καταλάβω είναι πως έχει σκόνες ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ η κάμερα. Έχει τύχει σε κανέναν σας; Είπα να το μοιραστώ μαζί σας προτού προχωρήσω σε επιστροφή. Ελπίζω να το καλύπτει η εγγύηση

Δύο παρατηρήσεις όσον αφορά τη κάμερα και την MM. Η εφαρμογή AIDA64 δεν εμφανίζει πλέον το HW της κάμερας. Και δεύτερον, 2 φορές ως τώρα, μόλις άνοιξα την εφαρμογή της κάμερας, ακούστηκε ένας μηχανικός ήχος από την κάμερα, σαν κάτι να κινείται, και σταμάτησε μόλις έκανε focus η κάμερα.

Δύο παρατηρήσεις όσον αφορά τη κάμερα και την MM. Η εφαρμογή AIDA64 δεν εμφανίζει πλέον το HW της κάμερας. Και δεύτερον, 2 φορές ως τώρα, μόλις άνοιξα την εφαρμογή της κάμερας, ακούστηκε ένας μηχανικός ήχος από την κάμερα, σαν κάτι να κινείται, και σταμάτησε μόλις έκανε focus η κάμερα.

νομιζω ολες οι καμερες σε κινητα αν στησεις αυτι κανουν θορυβο, ο φακος κινειται για να εστιασει, το οτι δεν ακουγοταν και ακουγεται μου κανει εντυπωση..μηπως απλα δυσκολευεται να εστιασει και κινειται πιο πολυ αντι να κανει ακαραια εστιαση οπως συνηθως?

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)