iliastra Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 παιδια χρονια πολλα ειμαι νεος κατοχος του s6....μεχρι στιγμης ολα καλα εκτος απο την διαχειριση της RAM 70+% ειναι δεσμευμένο και επισης θελω να μου πείτε εαν τα πληκτρα της οθονης που ειναι διπλα απο το center button (δεξια και αριστερα) εαν και σε εσας εμφανίζονται διπλά σαν να αντικατοπτριζονται.... εμφανίζονται και σε εσάς ή ειναι πρόβλημα της συσκευής μου?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 παιδια χρονια πολλα ειμαι νεος κατοχος του s6....μεχρι στιγμης ολα καλα εκτος απο την διαχειριση της RAM 70+% ειναι δεσμευμένο και επισης θελω να μου πείτε εαν τα πληκτρα της οθονης που ειναι διπλα απο το center button (δεξια και αριστερα) εαν και σε εσας εμφανίζονται διπλά σαν να αντικατοπτριζονται.... εμφανίζονται και σε εσάς ή ειναι πρόβλημα της συσκευής μου?? Καλοριζικο φιλέ μου. Έτσι είναι σε όλα. Νομίζω λόγω του γυαλιού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliastra Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 σε ευχαριστω φιλε μου και για το "καλορίζικο" αλλα και για την ανακουφιση που μου εδωσες με το "ετσι ειναι ολα" :):D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 (edited) Πρώτη εκτίμηση από την 6 beta,έχει βελτιωθεί στην ταχύτητα,λαγκ ούτε για δείγμα δείχνει να έχει γίνει καλή δουλειά από την Samsung,για μπαταρία από αύριο θα έχω νεότερα.Επισης βλέπω μεγάλη βελτίωση της διαχείρισης της μνήμης ραμ και πολύ καλό multitasking,με 10 εφαρμογές ανοιχτές ανάμεσα τους facebook,messenger,viper,chrome,stock browser δεν ξαναφορτωνε τίποτα και η μνήμη με όλα ανοικτά ηταν στο 77%,το βράδυ θα απενεργοποιησω με το package disabler pro εφαρμογές συστήματος οπότε θα δω λογικά μεγαλύτερη βελτίωση Edited December 29, 2015 by vag74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Πρώτη εκτίμηση από την 6 beta,έχει βελτιωθεί στην ταχύτητα,λαγκ ούτε για δείγμα δείχνει να έχει γίνει καλή δουλειά από την Samsung,για μπαταρία από αύριο θα έχω νεότερα.Επισης βλέπω μεγάλη βελτίωση της διαχείρισης της μνήμης ραμ και πολύ καλό multitasking,με 10 εφαρμογές ανοιχτές ανάμεσα τους facebook,messenger,viper,chrome,stock browser δεν ξαναφορτωνε τίποτα και η μνήμη με όλα ανοικτά ηταν στο 77%,το βράδυ θα απενεργοποιησω με το package disabler pro εφαρμογές συστήματος οπότε θα δω λογικά μεγαλύτερη βελτίωση Γενικα ειναι απροβληματιστη αν και beta.Κανανε καλη δουλεια Samsung και Google αυτη τη φορα. Τα εφεδακια δινουν εναν αλλο αερα,αλλα απο ταχυτητα επειδη εχω διπλα διπλα και το S6 edge της κοπελας μου μην φανταστεις οτι αλλαξε κατι. Η 6 καλυτερη σε ραμ και λαγκαρισματα.Συν ολα τα καλουδια που φερνει. Απο μπαταρια ειναι τα ιδια.Δεν εχει αλλαξει κατι.Ισως να ειναι μια ιδεα καλυτερη σε idle κατασταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Εχει κανει καποιος root την 6 και να δουλευει το titanium backup ; Δεν με δουλευει ΘΑ σκασω :mad::mad::mad::mad::mad: Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GDoakos Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Ρε παιδιά ξέρει κάνεις αν γίνεται να φτιάξεις φακέλους με το nova launcher στην free έκδοση? Παράθεση Συσκεύες: lg optimus l7, sony xperia z2, lenovo a806, samsung galaxy s3, samsung galaxy s4 black edition, samsung galaxy s6 Gold Platinum 64g, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Προσπαθώ με package disabler Pro να κάνω βγάλω την εφαρμογή galaxy beta και κάτω το σιωπηλή απεγκατασταση είναι αχνο δεν πατιεται.. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Γενικα ειναι απροβληματιστη αν και beta.Κανανε καλη δουλεια Samsung και Google αυτη τη φορα. Τα εφεδακια δινουν εναν αλλο αερα,αλλα απο ταχυτητα επειδη εχω διπλα διπλα και το S6 edge της κοπελας μου μην φανταστεις οτι αλλαξε κατι. Η 6 καλυτερη σε ραμ και λαγκαρισματα.Συν ολα τα καλουδια που φερνει. Απο μπαταρια ειναι τα ιδια.Δεν εχει αλλαξει κατι.Ισως να ειναι μια ιδεα καλυτερη σε idle κατασταση. Πάνο για την μπαταρία μέχρι στιγμής θα διαφωνήσω μαζί σου,εγώ βλέπω καλύτερα τα πράγματα από 60%μετά το boot και με hard reset και στήσιμο με πήγε εξαιρετικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Βαγγελαρε μην βιαζεσαι.Κανε πληρη φορτιση και ξαναδες το.Δειχνει να ειναι μια ιδεα καλυτερο αλλα ως εκει. Βεβαια ακομα ειναι η beta οποτε μεχρι να βγει η επισημη εχουμε ακομα λιγο μελλον.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Προσπαθώ με package disabler Pro να κάνω βγάλω την εφαρμογή galaxy beta και κάτω το σιωπηλή απεγκατασταση είναι αχνο δεν πατιεται.. Nα κανεις απενεργοποιηση και οχι απεγκατασταση φιλε μεσα απο αυτη την εφαρμογη.Αν κανεις κατι λαθος τουλαχιστον να πας να το ανοιξεις παλι. Ποτε μη σβηνεις. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 παιδια μολις πηρα το s6 128GB και 1) Δε μπορω να κανω τις αρχικες σελιδες κυκλικές. Δλδ απο την τελευταια αν συρω να με πηγαινει στην 1η. 2) Πως μπορω να δω το sales code του κινητου; Ποιας χωρας ειναι; Το Smart Switch PC δε λεει τιποτα τετοιο. Ευχαρστω. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 παιδια μολις πηρα το s6 128GB και 1) Δε μπορω να κανω τις αρχικες σελιδες κυκλικές. Δλδ απο την τελευταια αν συρω να με πηγαινει στην 1η. 2) Πως μπορω να δω το sales code του κινητου; Ποιας χωρας ειναι; Το Smart Switch PC δε λεει τιποτα τετοιο. Ευχαρστω. ΓΙΑ το 2ο Phone info ΓΙΑ τι 1ο δεν ξέρω τι εννοείς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Βαγγελαρε μην βιαζεσαι.Κανε πληρη φορτιση και ξαναδες το.Δειχνει να ειναι μια ιδεα καλυτερο αλλα ως εκει. Βεβαια ακομα ειναι η beta οποτε μεχρι να βγει η επισημη εχουμε ακομα λιγο μελλον.. Σίγουρα έχεις δίκιο βιαστικά αλλά δεν περίμενα να μου κρατήσει τόσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 παιδια μολις πηρα το s6 128GB και 1) Δε μπορω να κανω τις αρχικες σελιδες κυκλικές. Δλδ απο την τελευταια αν συρω να με πηγαινει στην 1η. 2) Πως μπορω να δω το sales code του κινητου; Ποιας χωρας ειναι; Το Smart Switch PC δε λεει τιποτα τετοιο. Ευχαρστω. Δεν γίνονται πλέον κυκλικές. Φτανεις στην τελευταία σελίδα και για να πας στην πρώτη αρχιζεις να γυρνάς πίσω! !! Φρόντισε η Sammy...τουλάχιστον με το touchwich, δεν ξέρω αν γίνεται με Nova launcher Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Δεν γίνονται πλέον κυκλικές. Φτανεις στην τελευταία σελίδα και για να πας στην πρώτη αρχιζεις να γυρνάς πίσω! !! Φρόντισε η Sammy...τουλάχιστον με το touchwich, δεν ξέρω αν γίνεται με Nova launcher Με τον nova laouncher γίνεται αυτό. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 σε ευχαριστω φιλε μου και για το "καλορίζικο" αλλα και για την ανακουφιση που μου εδωσες με το "ετσι ειναι ολα" :):D Χρυσό είναι? το έχω δει σε πολλά χρυσά αυτό το φαινόμενο. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά οσοι βαλατε την 6 είναι κανένας που μετάνιωσε? Βλεπω θετικά τα σχόλια σας και αν και ήμουν επιφυλακτικός λέω να προχώρησω. Τουλάχιστον να αξίζει το στήσιμο ξανά μέρες που είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Χαίρετε! Ποιό είναι το καλύτερο tempered glass για S6? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 (edited) Χρυσό είναι? το έχω δει σε πολλά χρυσά αυτό το φαινόμενο. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά οσοι βαλατε την 6 είναι κανένας που μετάνιωσε? Βλεπω θετικά τα σχόλια σας και αν και ήμουν επιφυλακτικός λέω να προχώρησω. Τουλάχιστον να αξίζει το στήσιμο ξανά μέρες που είναι. Άφοβα Μάριε είναι για καθημερινή χρήση,απλώς να την βάλεις καθαρή. Τώρα μόλις διάβασα ότι το beta program έκλεισε μη φλασαρει κανείς τζάμπα αγγλική. Edited December 30, 2015 by vag74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Άφοβα Μάριε είναι για καθημερινή χρήση,απλώς να την βάλεις καθαρή. Τώρα μόλις διάβασα ότι το beta program έκλεισε μη φλασαρει κανείς τζάμπα αγγλική. Ναι συμφωνώ και εγώ να προχωρήσεις άφοβα. (τώρα δεν ξέρω πως θα γίνει αυτό αφού ο φίλος λέει ότι έκλεισε το beta program). Πάντως εγώ που είχα τελευταία γαλλική, έβαλα πρώτα την (μανησια) για το δικό μου italy wind (WIN) μετά την τελευταία αγγλική btu καθαρή. Και αφού το έστησα έκανα εγγραφή και σε 12 ώρες μου ήρθε ota η 6. Δεν έκανα ξανά επαναφορά, δεν την πέρασα καθαρή δηλαδή την 6. Παρόλα αυτά δουλεύει μια χαρά και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Πρώτη εκτίμηση από την 6 beta,έχει βελτιωθεί στην ταχύτητα,λαγκ ούτε για δείγμα δείχνει να έχει γίνει καλή δουλειά από την Samsung,για μπαταρία από αύριο θα έχω νεότερα.Επισης βλέπω μεγάλη βελτίωση της διαχείρισης της μνήμης ραμ και πολύ καλό multitasking,με 10 εφαρμογές ανοιχτές ανάμεσα τους facebook,messenger,viper,chrome,stock browser δεν ξαναφορτωνε τίποτα και η μνήμη με όλα ανοικτά ηταν στο 77%,το βράδυ θα απενεργοποιησω με το package disabler pro εφαρμογές συστήματος οπότε θα δω λογικά μεγαλύτερη βελτίωση Τέτοια ωραία να ακούω γιατί έχω ξενερώσει πολύ με το άθλιο multitasking και είναι έτοιμος να το σουτάρω ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχει κανει καποιος root την 6 και να δουλευει το titanium backup ; Δεν με δουλευει ΘΑ σκασω :mad::mad::mad::mad::mad: Αχ τι είπες τώρα. Titanium backup έχω αγαπήσει. Δεν μπορώ να διανοηθώ πως κάποιος κάνει factory reset χωρίς titanium backup στήνοντάς τα όλα από την αρχή. Δεν είμαι rooted και μου έχει λείψει. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- παιδια μολις πηρα το s6 128GB και 1) Δε μπορω να κανω τις αρχικες σελιδες κυκλικές. Δλδ απο την τελευταια αν συρω να με πηγαινει στην 1η. 2) Πως μπορω να δω το sales code του κινητου; Ποιας χωρας ειναι; Το Smart Switch PC δε λεει τιποτα τετοιο. Ευχαρστω. Για το πρώτο δεν γίνεται νομίζω με τον Stock launcher. Εγώ βάζω πάντα Nova που είναι απλά εξαιρετικός και κάνει και αυτό που θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Άφοβα Μάριε είναι για καθημερινή χρήση,απλώς να την βάλεις καθαρή. Τώρα μόλις διάβασα ότι το beta program έκλεισε μη φλασαρει κανείς τζάμπα αγγλική. Έχω btu ετσι κ αλλιώς Καλά θα το δω θενκς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliastra Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Χρυσό είναι? το έχω δει σε πολλά χρυσά αυτό . Δλδ μπορεί κ να μην το κανει; Να το στείλω πισω; ειμ ακομα εντος των 7ημερων, χτες το παρελαβα... Περισσότερο με ενδιαφέρει εαν είναι δυσλειτουργια ή οχι....ή εαν τα νεα κομματια δεν το εμφανίζουν αυτο το φαινόμενο. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
houla Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Το παρατηρησα και εγω τωρα που το ανεφερες μιας και εχω το χρυσο, μπορω να πω οτι το κανει και στο δικο μου αλλα μου αρεσει αυτο το εφε:lol: :) Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Δλδ μπορεί κ να μην το κανει; Να το στείλω πισω; ειμ ακομα εντος των 7ημερων, χτες το παρελαβα... Περισσότερο με ενδιαφέρει εαν είναι δυσλειτουργια ή οχι....ή εαν τα νεα κομματια δεν το εμφανίζουν αυτο το φαινόμενο. .. Φιλε σε όσα χρυσα ειδα ετσι ητανε. Μαλιστα είδα και στο youtube unboxings κτλπ και ητανε το ιδιο. Μπορεις να το ρωτησεις, εγω λευκό εχω αλλα μου εκανε εντύπωση και το εψαξα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts