Jump to content

Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια στην κάμερα πως φαινονται οι ρυθμισεις?

δλδ εκει που λεει

Στην οθόνη προεπισκόπησης, πατήστε........... και πατήστε το διακόπτη Εντοπισμός AF για

ενεργοποίηση.

είναι κανονικα ενα σηματάκι σαν γρανάζι .δεν εμφανιζεται ομως.

σε αλλον φίλο εχει μια γραμμη πανω στην οθονη οπου φαινονται οι ρυθμισεις.

τι κανω?

Edited by athl1

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

δλδ εκει που λεει

Στην οθόνη προεπισκόπησης, πατήστε........... και πατήστε το διακόπτη Εντοπισμός AF για

ενεργοποίηση.

τι κανω?

Παιδια καλησπερα υπαρχει εφαρμογη να μεταφαιρω δυο εφαρμογες απο το s2 στο s6 γινετε

δλδ εκει που λεει

ενεργοποίηση.

τι κανω?

Προσπαθησε να κανεις εκκαθαριση δεδομενων στην καμερα μπας και πετυχει.

Ρυθμισεις->εφαρμογες->Ολα->Ψαξε την καμερα και πατα εκκαθαριση μπας και στρωσει.

Παιδια καλησπερα υπαρχει εφαρμογη να μεταφαιρω δυο εφαρμογες απο το s2 στο s6 γινετε

Να φανταστω δεδομενα παιχνιδιων;Προσπαθησε με το helium αν και λογω μεγαλης διαφορας εκδοσης Αντροιντ δεν θα το προσπαθουσα.

Από σήμερα μπαίνω και εγώ στην παρέα σας με ένα s6 gold... απλά σαγηνευτικό. Στο θέμα μας τώρα, όσον αφορά την πρώτη φόρτιση, ποια είναι η άποψη σας. Έχω ακούσει και έχω ακούσει αυτές τις μέρες( από 1 εώς 12 ώρες) . Αναμένω τα φώτα σας...

Μια κανονική πλήρη φόρτιση και είσαι ΟΚ. Όλα τ'αλλα είναι μύθοι μιας δεκαετίας και βάλε. :happy::lol:

δλδ εκει που λεει

ενεργοποίηση.

τι κανω?

Παιδιά επικοινώνησα με την Samsung και με βοήθησε ένας ευγενικός κύριος( να τα λέμε αυτά) και το έλυσα το θέμα.

σας το εξηγω για να το γνωρίζετε μήπως το χρειαστεί κάποιος αλλος.......

αλάζουμε από εύκολή σε τυπική λειτουργία από τις ρυθμίσεις.

Παιδιά επικοινώνησα με την Samsung και με βοήθησε ένας ευγενικός κύριος( να τα λέμε αυτά) και το έλυσα το θέμα.

σας το εξηγω για να το γνωρίζετε μήπως το χρειαστεί κάποιος αλλος.......

αλάζουμε από εύκολή σε τυπική λειτουργία από τις ρυθμίσεις.

Οχι δεν ειναι παιχνιδια ειναι εφαρμογες με την παρακολουθηση μεσο wifi συναγερμου το παρακολουθω απο το κινητο και το οπλιζω απο αυτο

Τελευταία έχω παπαρατηρήσει ένα πρόβλημα στην συσκευή μου και δεν ξέρω ακόμα τον λόγο...Εκεί που το εχω και κάθεται το κινητό στην αναμονή ξαφνικά ανοίγει η οθόνη μόνη στην εεπιφάνεια ξεκλείδωτος φωτίζει λίγο και ξανα μπαίνει στην αναμονή. Κάποιες φορές μπορεί να το κάνει αρκετές φορές κιόλας η και μείνει αναμμένη για αρκετή ώρα η οθόνη πριν ξανα μπει σε αναμονή...ξέρεις κάνεις τι συμβαίνει ?το έχει δει καποιος αλλος? Edited by GDoakos
Συσκεύες: lg optimus l7, sony xperia z2, lenovo a806, samsung galaxy s3, samsung galaxy s4 black edition, samsung galaxy s6 Gold Platinum 64g,

καλησπερα εχει περασει κανενας το τελευταιο firmware γαλικο?βγηκε πριν 10 μερες.

παω να το περασω και κολαει στο odin περναω την προηγουμενη και περναει μια χαρα ξερει κανενας γιατι?

συντομα θα δωσω το z3 και θα παρω s6 (εχω εξεικιωθει με το tw) ποιο πιστευεται οτι ειναι το μεγαλυτερο μεινοεκτημα του κινητου?
nokia 3310 ->sony ericsson w995 -> iphone 3g -> x10 mini -> s3 -> s5 -> g3 32/3 -> xperia z3 -> iphone 6s

συντομα θα δωσω το z3 και θα παρω s6 (εχω εξεικιωθει με το tw) ποιο πιστευεται οτι ειναι το μεγαλυτερο μεινοεκτημα του κινητου?

Σχετικά με το Z3........ η μπαταρία του! ;)

από σήμερα επίσημα internet browser από την samsung στο Gear VR.... απλά μαγευτικό.... με υποστήριξη youtube 3D και 360 videos... άλλη φάση.......!!!!!!!!

Έχεις το καινούριο VR φίλε μου ή το περσινό? Και αν έχεις το φετινό, που το βρήκες???

Τελευταία έχω παπαρατηρήσει ένα πρόβλημα στην συσκευή μου και δεν ξέρω ακόμα τον λόγο...Εκεί που το εχω και κάθεται το κινητό στην αναμονή ξαφνικά ανοίγει η οθόνη μόνη στην εεπιφάνεια ξεκλείδωτος φωτίζει λίγο και ξανα μπαίνει στην αναμονή. Κάποιες φορές μπορεί να το κάνει αρκετές φορές κιόλας η και μείνει αναμμένη για αρκετή ώρα η οθόνη πριν ξανα μπει σε αναμονή...ξέρεις κάνεις τι συμβαίνει ?το έχει δει καποιος αλλος?

Στο s6 δεν γνωριζω αλλα το αντιμετωπισα στο s2 μετα την τελευταια μαμισια αναβαθμιση που ειχε δωσει η σαμμυ τον αυγουστο του 13. δεν ειχε καθησει καλα και μου εκανε αυτα τα αναβοσβησιματα που λες....μετα απο καθοδηγηση μελων του φορουμ εκανα μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και δεν ξαναπαρουσιαστηκε το προβλημα (εννοειται τa reset dalwic κλπ ΟΛΑ.) Τωρα εδω δεδομενου του knox δεν ξερω.....αν καποιος συμφορουμιτης εχει κανει reset ας μας πει αν υπαρχει καποιος κινδυνος.

Για μένα αν είχε μεγαλύτερη μπαταρία θα ήταν απλά τέλειο... Δεν μπορώ να βρω κάτι άλλο. Άλλοι διαμαρτύρονται και για το multi tasking αλλά προσωπικά με την χρήση που κάνω δεν με έχει ενοχλήσει κάτι.

Στο s6 δεν γνωριζω αλλα το αντιμετωπισα στο s2 μετα την τελευταια μαμισια αναβαθμιση που ειχε δωσει η σαμμυ τον αυγουστο του 13. δεν ειχε καθησει καλα και μου εκανε αυτα τα αναβοσβησιματα που λες....μετα απο καθοδηγηση μελων του φορουμ εκανα μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και δεν ξαναπαρουσιαστηκε το προβλημα (εννοειται τa reset dalwic κλπ ΟΛΑ.) Τωρα εδω δεδομενου του knox δεν ξερω.....αν καποιος συμφορουμιτης εχει κανει reset ας μας πει αν υπαρχει καποιος

Σκεφτόμουν να δοκιμάσω ενα hard reset Αλλά ήθελα να ακούσω καμία γνώμη μήπως είναι τίποτα άλλο πριν μπω στην διαδικασία αυτή.. Γιατί ποιο πολυ βαριέμαι το ξανα στήσιμο του κινητού....Αν ξέρει και κάνας άλλος τι είναι η του έχει συμβεί και γλιτώσω την επαναφορά θα ήταν χρήσιμο.

Edited by GDoakos
Συσκεύες: lg optimus l7, sony xperia z2, lenovo a806, samsung galaxy s3, samsung galaxy s4 black edition, samsung galaxy s6 Gold Platinum 64g,

Στο s6 δεν γνωριζω αλλα το αντιμετωπισα στο s2 μετα την τελευταια μαμισια αναβαθμιση που ειχε δωσει η σαμμυ τον αυγουστο του 13. δεν ειχε καθησει καλα και μου εκανε αυτα τα αναβοσβησιματα που λες....μετα απο καθοδηγηση μελων του φορουμ εκανα μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και δεν ξαναπαρουσιαστηκε το προβλημα (εννοειται τa reset dalwic κλπ ΟΛΑ.) Τωρα εδω δεδομενου του knox δεν ξερω.....αν καποιος συμφορουμιτης εχει κανει reset ας μας πει αν υπαρχει καποιος

Σκεφτόμουν να δοκιμάσω ενα hard reset Αλλά ήθελα να ακούσω καμία γνώμη μήπως είναι τίποτα άλλο πριν μπω στην διαδικασία αυτή.. Γιατί ποιο πολυ βαριέμαι το ξανα στήσιμο του κινητού....Αν ξέρει και κάνας άλλος τι είναι η του έχει συμβεί και γλιτώσω την επαναφορά θα ήταν χρήσιμο.

Μηπως εχεις το greenify?

Δες και τους αισθητηρες απο πανω.

Δεν χρησιμοποιώ greenify η κάποια παρόμοια εφαρμογή από τότε που έγινε το update και έβαλαν την βελτιστοποίηση.Τώρα από αισθητήρες το μόνο που έχω ανοιχτό είναι η έξυπνη ειδοποίηση με την δόνηση και η σιγαση..

Καλημέρα στην παρεα,κάτοχος εχθές του s6 32giga μαύρο. Εντάξει το κινητο ειναι πανέμορφο. Παιδια η μπαταρία ειναι μια χαρα.κανω το δεύτερο αδειασμα τωρα και είμαι στο 35% με 4 ωρες ανοικτή οθονη.Εχω Facebook viber Twitter instagram 4g ανοικτα.Εχω κλειστό τον αυτόματο συγχρονισμό αφου για mail εχω το BlueMail και κλειστο το gps. Ερχομαι απο το g4 και εφυγα λογω μπαταρίας. Απλα δεν υπάρχει συγκριση.Το s6 ειναι τουλάχιστον30% καλύτερο στην μπαταρία.Επιτελους!!Ωραιο το g4. Καταπληκτική κάμερα. Τέλειο multitasking αλλα η μπαταρία αδειάζει σαν νερο.Η χειρότερη που εχω δει σε κινητό.Ενω συνήθως στα κινητά δεν βαζω θήκες, μου αρέσει η αίσθηση του σκέτου στο s6 πηγα το πρωι και πηρα μια,ο λογος ειναι οτι πανεμορφο το γιαλι πίσω αλλα γλιστραει απίστευτα 3-4 φορές πηγε να μου πεσει.Του εβαλα μια πολυ λεπτη μαυρη σιλικόνης που εκατσε μια χαρά χωρις να προεξεχει και είμαι έτοιμος.Στα 425 που τη πηρα απο σκρουτζ θεωρώ οτι ειναι η ποιο τίμια αγορα αυτη την εποχή!!! Edited by georgeapo34

Έχεις το καινούριο VR φίλε μου ή το περσινό? Και αν έχεις το φετινό, που το βρήκες???

καλησπέρα φιλε μου... έχω την innovator edition του Gear VR αφορά περισσότερο τους developers έχω δοκιμάσει επίσης και το καινούριο που θα κυκλοφορήσει αρχές του 2016 αλλα σε καμια περίπτωση δεν είναι αυτή η ποιότητα που περίμενα σε σχέση με το innovator edition.. αναμένεται να παραλάβει η samsung πολύ σύντομα η τιμή λιανικής θα είναι στα 109 euro..

Kαλησπέρα φίλε. Μόλις σήμερα παρέλαβα το καινούργιο VR (consumer edition) από τον Κωτσόβολο με 99 ευρώ.

Επίσης για να είμαι σίγουρος το παρήγγειλα και στο Public Πειραιά και μέσα σε 4 εργάσιμες το είχαν. ;)

Υπάρχει κάποιος τροπος να μπορουμε να βαλουμε το δαχτυλικο αποτυπωμα για να ξεκλειδωνουν καποιες εφαρμογες;Στο mate 7 που ειχα το ειχε σαν επιολη και ηταν πολυ χρησιμο.

Υπάρχει κάποιος τροπος να μπορουμε να βαλουμε το δαχτυλικο αποτυπωμα για να ξεκλειδωνουν καποιες εφαρμογες;Στο mate 7 που ειχα το ειχε σαν επιολη και ηταν πολυ χρησιμο.

Εγω κανω αυτη την δουλεια με αυτη την εφαρμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rickclephas.fingersecurity&hl=el

Εγω κανω αυτη την δουλεια με αυτη την εφαρμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rickclephas.fingersecurity&hl=el

Φιλε μου σε ευχαριστώ. .Αψογη η εφαρμογή!!!

Kαλησπέρα φίλε. Μόλις σήμερα παρέλαβα το καινούργιο VR (consumer edition) από τον Κωτσόβολο με 99 ευρώ.

Επίσης για να είμαι σίγουρος το παρήγγειλα και στο Public Πειραιά και μέσα σε 4 εργάσιμες το είχαν. ;)

είχα ενημερωθεί λάθος.. μόλις το είδα και εγώ.. τελευταία κομμάτια έχει στο public και στο κωτσόβολο επίσης είναι άμεσα διαθέσιμο για παραγγελια...!

πρέπει όμως να σας πω πως σε καμια περίπτωση αυτό τον 99 euro δεν φτάνει την ποιότητα του innovator edition στα 229 euro... που είναι αποκλειστικά για s6/s6 edge...

Ρε παιδια μπορειτε να μου πειτε παιζει παιχνιδια που θα μπορεις να κατεβασεις απ το PlayStore και διαφορα δεμο για να βλεπεις στο 3D?

Ξέρει κανείς πώς μπορώ να απενεργοποιήσω το κλείδωμα οθόνης με το fingerprint scanner και να επαναφέρω το απλό swipe?? Πάω στα κλειδώματα και δε μου δίνει την επιλογή γι αυτό παρά μόνο για PIN, pattern και κατι ακόμα νομίζω!! Τι γίνεται;;;

Το βρήκα. Είναι tricky χωρίς λόγο!!

Edited by iPap
ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)