Jump to content

Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα εχω το galaxy s4 και σκεφτομαι να παρω το s6 ποιο εχει κατα την γνωμη σας καλυτερη αυτονομια μπαταριας ?

S6 φιλε μου μιαμιση μερα μου βγαζει!Αλλα μην συγκρινεις S4 με το s6 καμια σχεση τελειος αλλο level το s6 σε ολα του!

Καλησπέρα !!

Ερώτηση. .

Υπάρχει κάπου επιλογή όταν μας στέλνουν sms να δείχνει στην οθόνη τον αποστολέα αλλά να μην φαίνεται το μήνυμα ?

Έχω βάλει κλείδωμα με αποτύπωμα αλλά όταν μου στέλνουν γράφει ένα νέο μήνυμα έχει κάπου ρύθμιση να αλλάζει ?

Και το δικο μου εχει ενα ελαχιστο,αλλα δεν εχει κανενα θεμα στο πατημα του!

αρκετα s6 παρουσιασαν αυτο το θεμα με το κεντρικο πληκτρο,λες να ηταν οι αρχικες παρτιδες?

Καλησπέρα. Από εχθές το τηλέφωνο μου κάνει το εξής. Με το που γυρίζει σε 4G δεν έχω internet. Έχω δοκιμάσει και με άλλη κάρτα άλλου παρόχου και κάνει το ίδιο. Για να έχω πλέον Internet έχω γυρίσει τα δεδομένα σε 3G. Έκανα κι επαναφορά και δεν άλλαξε τίποτα. Μάλλον πρέπει να πάω στο service;

αρκετα s6 παρουσιασαν αυτο το θεμα με το κεντρικο πληκτρο,λες να ηταν οι αρχικες παρτιδες?

Tι να σου πω φιλε μου,μπορει ναι μπορει και οχι,παντως εχω σταματησει να ασχολουμε με το home button!

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπέρα. Από εχθές το τηλέφωνο μου κάνει το εξής. Με το που γυρίζει σε 4G δεν έχω internet. Έχω δοκιμάσει και με άλλη κάρτα άλλου παρόχου και κάνει το ίδιο. Για να έχω πλέον Internet έχω γυρίσει τα δεδομένα σε 3G. Έκανα κι επαναφορά και δεν άλλαξε τίποτα. Μάλλον πρέπει να πάω στο service;

Φιλε κι εμενα το κανει και πολλα αλλα,εχω vodafone και οταν ενεργοποιω το 4G με τα δεδομενα ανοιχτα εχω καλο ιντερνετ αλλα οχι σημα οταν με περνουνε τηλ κ,λ,π.Τωρα το εχω στο 3G γυρισμενο,εχω καλο σημα στις κλησεις,αλλα οταν ενεργοποιω δεδομενα μου βγαζει αυτο το συμβολο Η+ που σε καποιες περιοχες δεν ποιανει καλα,τωρα δεν ξερω τι φταιει..Τι να πω το S4 δεν μου κανε τετοιοα!;)

το ματακι της καμερας σαν να μου παει πανω κατω οταν το κουναω...εχετε παρατηρησει κατι τετοιο?δεν πρεπει να ειναι στο κεντρο Edited by ernesto1983
I Want To Believe

το ματακι της καμερας σαν να μου παει πανω κατω οταν το κουναω...εχετε παρατηρησει κατι τετοιο?δεν πρεπει να ειναι στο κεντρο

Το κανα κι εγω αυτο που λες αλλα δεν μπορω να παρατηρησω αν κουνιεται,παντως ακουω ενα μικρο θορυβο η αλιθεια ειναι.. ;)

Ναι φίλε μου και εγώ θόρυβο ακούω! !ίσως είναι επειδή κάνει αυτό το εξογκωμα προς τα εξω η καμερα
I Want To Believe

Ναι φίλε μου και εγώ θόρυβο ακούω! !ίσως είναι επειδή κάνει αυτό το εξογκωμα προς τα εξω η καμερα

Τι να πω δεν ξερω δεν νομιζω,απο μεσα απ το εξογκωμα της καμερας μου φενεται να ακουγεται,μηπως ειναι ετσι λογικα?Πιο καταστημα εχεις κανει την αγορα?Εγω καιζερ,και ειναι γερμανικο..

Τι να πω δεν ξερω δεν νομιζω,απο μεσα απ το εξογκωμα της καμερας μου φενεται να ακουγεται,μηπως ειναι ετσι λογικα?Πιο καταστημα εχεις κανει την αγορα?Εγω καιζερ,και ειναι γερμανικο..

Το OIS μάλλον είναι.

απο κωτσοβολο φιλε μου το εχω παρει,το ματι τις καμερας ειναι σιγουρα,το ειχα δει και σε ενα g2
I Want To Believe

απο κωτσοβολο φιλε μου το εχω παρει,το ματι τις καμερας ειναι σιγουρα,το ειχα δει και σε ενα g2

Ναι ειναι αυτο που γραφει ο φιλος πιο πανω!

παιδες εχω το mate 7 της huawei και μου το ζηταν τραμπα με το samsung s6 32gb.. τι λετε αξιζει να το ανταλλαξω;

Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+

παιδες εχω το mate 7 της huawei και μου το ζηταν τραμπα με το samsung s6 32gb.. τι λετε αξιζει να το ανταλλαξω;

Ανοιξε νεο θεμα φιλε στην επιλογη συσκευης.Εδω τι περιμενεις να σου απαντησουν;

6ιντσο είναι; εγώ θα το άλλαζα καθώς δεν μπορώ με τίποτα τόσο μεγάλο κινητό. Βέβαια η Huawei δεν είναι αμελητέα ποσότητα αλλά δεν ξέρω τι γίνεται με το software της... Καλό θα ήταν να τσεκάρεις ένα S6 κι αν σου αρέσει go for it...

ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

Καλησπερα παιδια.Τι λετε blue topaz η gold platinum;

Όποιο σου αρέσει εσένα πιο πολύ στο μάτι. Γούστα είναι αυτά. Εγώ ας πουμε δεν το μπορώ καθόλου το gold. Σε μπλε Θα μπορούσα να το πάρω αν δεν είχα άλλη επιλογή. Θα το πάρω σε μαύρο όμως που μου αρεσει.

Γενικά έχω την εντύπωση ότι η μαύρη συσκευή σου δίνει την αίσθηση ότι η οθόνη είναι μεγάλη Ενώ αν πάρω κινητό με οποιοδήποτε άλλο χρώμα έχω την εντύπωση ότι η οθόνη φαίνεται μικρότερη στο μάτι λογω του πλαισίου που έχει άλλο χρώμα

Edited by lek88

Όποιο σου αρέσει εσένα πιο πολύ στο μάτι. Γούστα είναι αυτά. Εγώ ας πουμε δεν το μπορώ καθόλου το gold. Σε μπλε Θα μπορούσα να το πάρω αν δεν είχα άλλη επιλογή. Θα το πάρω σε μαύρο όμως που μου αρεσει.

Γενικά έχω την εντύπωση ότι η μαύρη συσκευή σου δίνει την αίσθηση ότι η οθόνη είναι μεγάλη Ενώ αν πάρω κινητό με οποιοδήποτε άλλο χρώμα έχω την εντύπωση ότι η οθόνη φαίνεται μικρότερη στο μάτι λογω του πλαισίου που έχει άλλο χρώμα

Συμφωνώ. Κι εγώ σε μαύρο το πήρα αν και ανάλογα το φως φαίνεται σαν σκούρο μπλε ή ακόμα και σκούρο γκρι

ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

Δεν ξερω τι λετε αλλα εγω σημερα εδωσα το μαυρο μου για την γυαλαδα ενος μπλε.Ηταν ερωτας με την 1η ματια!

Καλησπερα παιδια.Τι λετε blue topaz η gold platinum;

Εχοντάς περάσει από όλα τα χρώματα,το χρυσό για μένα το χειρότερό,αυτή η πλατίνα πού κάνει δεν μου αρέσει,προτιμώ σαφώς το blue topaz κι αμέσως μετά το sapphire black.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Χρησιμοποιείτε το δαχτυλικο αποτύπωμα για ξεκλείδωμα της οθόνης; του έχετε εμπιστοσύνη; Δεν υπάρχει πιθανότητα κάποια στιγμή να μην πιάνει καλά και να μην ανοίγει η συσκευή; η να το ανοίξει κάποιος άλλος με το δικό του αποτύπωμα Γιατί για κάποιο λογο "μπερδεύτηκε " η συσκευή ;;

Μπορεί να ρωτάω χαζα, αλλά θα πάρω το κινητό Τέλος Δεκεμβρίου και θέλω να έχω λύσει τυχόν απορίες μου μέχρι τότε.

Επίσης πήγα σήμερα να το δω σε ένα κατάστημα Και παρατήρησα ότι η κάμερα του είναι φοβερή!!! Βγάζει πολύ καθαρές φωτογραφίες

Α! Και κάτι ακόμα. Δέχεται γραμματοσειρές από το play store;;; τις βάζει κανονικα; Γιατί το κινητό που έχω τώρα δεν δέχεται γραμματοσειρές από το play!!

Edited by lek88

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)