Jump to content

Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά καλησπέρα, εδώ και 2 μέρες παίζω λίγο το 6, έχω κάνει 2 φορτισεις κ διαπιστώνω πως πέφτει γρήγορα. Σε απλή χρήση social . Είναι φυσιολογικο;

Ναι ετσι ειναι, με το καιρο θα αλλάξει λιγο αλλά μην περιμένεις θαυματα

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Να αποφεύγεις την φόρτιση με τον φορτιστή του.Βαλε έναν άλλον για να γεμίσει αργά ή μπαταρία και θα δεις καλύτερη μπαταρία

playstore την εφαρμογη root cheker

μαλλον δε το εθεσα σωστα, πως βλεπουμε αν εγινε root ; αν εγραψε αυτο το περιβοητο knox ,επισης μαλλον θα κανω αγορα απο skroutz για την γυναικα, πρεπει να προσεξω κατι; ευχαριστω .

μαλλον δε το εθεσα σωστα, πως βλεπουμε αν εγινε root ; αν εγραψε αυτο το περιβοητο knox ,επισης μαλλον θα κανω αγορα απο skroutz για την γυναικα, πρεπει να προσεξω κατι; ευχαριστω .

Μπες σε download mode(Σε κλειστή συσκευή πατάς παρατεταμένα volume down+home button+power button) ή μέσω της εφαρμογής phone info από playstore. Πρέπει να είναι knox 0x0.

καλησπερα σας εχει αγορασει μια φιλη μου μεταχειρισμενο το galaxy s6 .. οταν το επιασα στο χερι μου μου φανηκε οτι δεν ειναι και τοσο σμουθ και μου μπηκαν οι υποψιες οτι ειναι απομιμιση... εψαξα στο γκουγκλ τροπους να τα ξεχωρισεις αλλα δεν ειμαι σιγουρος ακομα.. καταρχην το imei του κινητου δεν αναγνωριζεται σε κανενα σαιτ.. επισης οταν προσπαθω να το ανοιξω σε odin mode μου εμφανιζει κινεζικα και τελος το user manual στις ρυθμισεις ειναι στα κινεζικα.. αυτα με κανουν να πιστευω οτι ειναι απομιμιση αλλα επειδη δεν εχω γνωσεις θα ηθεα και την αποψη πιο εμπιρων ατομων για αυτο και σας στελνω αυτο το μηνυμα

Παιδιά κάποιες φορές όταν το βάζω για φόρτιση μου βγάζει φόρτιση με γρήγορο φορτιστή και κάποιες άλλες φορές με καλώδιο και εκεί αργεί να φορτισει...μου έκανε και ένα κουλό ενώ φορτίζε γρήγορα μετά άρχισε να αργεί και έβαλα και έβγαλα το καλώδιο και έστρωσε πάλι... τον τελευταίο μήνα μου το χει κάνει 3 φορές...πάμε για service? (Υπόψιν χρησιμοποιώ τον γνήσιο φορτιστή που είχε στην συσκευασία

Μου το έκανε και μένα φαίνεται ότι είναι κάποιος bug της καινούργιας αναβάθμισης. Επίσης παρατήρησα ότι με ασύρματη φόρτιση ο κινητό καίει αν αφεθεί στο 100 % για λίγη ώρα στο σημείο του nfc.

καλησπερα σας εχει αγορασει μια φιλη μου μεταχειρισμενο το galaxy s6 .. οταν το επιασα στο χερι μου μου φανηκε οτι δεν ειναι και τοσο σμουθ και μου μπηκαν οι υποψιες οτι ειναι απομιμιση... εψαξα στο γκουγκλ τροπους να τα ξεχωρισεις αλλα δεν ειμαι σιγουρος ακομα.. καταρχην το imei του κινητου δεν αναγνωριζεται σε κανενα σαιτ.. επισης οταν προσπαθω να το ανοιξω σε odin mode μου εμφανιζει κινεζικα και τελος το user manual στις ρυθμισεις ειναι στα κινεζικα.. αυτα με κανουν να πιστευω οτι ειναι απομιμιση αλλα επειδη δεν εχω γνωσεις θα ηθεα και την αποψη πιο εμπιρων ατομων για αυτο και σας στελνω αυτο το μηνυμα

Αυτο που κανει μπαμ απο την πρωτη στιγμη στην απομιμηση ειναι η ποιοτητα της οθονης!

Απο κει και περα ειναι οπως τα λες!

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Αυτο που κανει μπαμ απο την πρωτη στιγμη στην απομιμηση ειναι η ποιοτητα της οθονης!

Απο κει και περα ειναι οπως τα λες!

εμενα προσωπικα μου φαινεται κακη η ποιοτητα της οθονης συγκρινωντας την με το redmi note 2 που εχω μ φαινεται χειροτερη.. οποτε ουτε το user manual ουτε το odin θα επρεπε να ειναι στα κινεζικα ετσι?

εμενα προσωπικα μου φαινεται κακη η ποιοτητα της οθονης συγκρινωντας την με το redmi note 2 που εχω μ φαινεται χειροτερη.. οποτε ουτε το user manual ουτε το odin θα επρεπε να ειναι στα κινεζικα ετσι?

Ε τοτε τι το συζηταμε, προκειται περι απομιμησης! Δε χρειαζεται καν να τσεκαρεις σε τι γλωσσα θα επρεπε να ειναι το manual!

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

επισης μολις προσεξα οτι ο σειριακος αριθμος ειναι 123456789ABCDEF δεν το βλεπω ουτε αυτο φυσιολογικο

Φίλε λογικά έτσι όπως μας τα περιγράφεις, και μπανάνα να του βάλεις δίπλα του, θα τη φάει.. :ninja:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να αποφεύγεις την φόρτιση με τον φορτιστή του.Βαλε έναν άλλον για να γεμίσει αργά ή μπαταρία και θα δεις καλύτερη μπαταρία

Στάνταρ αυτο; Μη κάνω ζημιά στη μπαταρία! Οποιοδήποτε με το ίδιο βύσμα κάνει;

επισης μολις προσεξα οτι ο σειριακος αριθμος ειναι 123456789ABCDEF δεν το βλεπω ουτε αυτο φυσιολογικο

Αν κατεβάσεις αυτό:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cpuid.cpu_z

Τι σου γράφει; Είναι του S6 τα χαρακτηριστικά;

Φίλε λογικά έτσι όπως μας τα περιγράφεις, και μπανάνα να του βάλεις δίπλα του, θα τη φάει.. :ninja:

χαχαχαχαχα ξεκαθαρα!!!! και επισης δεν ανοιγει την καμερα με douple tap στο home button.. καλη απομιμιση βεβαια γιατι στο antutu εβγαλε 60000+ τεσπα προφανως και θα επιστραφει ευχαριστω για την απαντηση

Αν κατεβάσεις αυτό:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cpuid.cpu_z

Τι σου γράφει; Είναι του S6 τα χαρακτηριστικά;

αυτα μου βγαζει οπως ειπα δεν ειμαι γνωστης οποτε..

http://prntscr.com/8vaeh7

αυτα μου βγαζει οπως ειπα δεν ειμαι γνωστης οποτε..

http://prntscr.com/8vaeh7

Δε φαίνονται να είναι του S6! Αν κανείς και ένα shape αριστερά, στο Device, τι λέει;

Καλησπέρα σας,

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το κινητό μου. Αρκετές φορές μέσα στην ημέρα, αρχίζει και κάνει συνεχόμενα μπιπ που μπορεί να κρατήσουν αρκετά (πάνω απο 10-15). Πρόσφατα έκανα format αλλά το πρόβλημα συνεχίζεται. Ακόμα και όταν κλείνω όλες τις εφαρμογές, συνεχίζει και κάνει τον συγκεκριμένο ήχο.

Υπάρχει γιατριά;

Σας ευχαριστώ πολύ

Προφανώς έχεις ενεργοποιήσει να σε ειδοποιεί συνέχεια όταν έρχεται μήνυμα ή ότι άλλο.

Φιλε μου ειναι κλωνος..το s6 δεν εχει stopped στους πυρηνες..δουλςυουν και οι 8 πανω κατω..τι σου γραφει το μοντελο?s6 g925f?
I Want To Believe

Αυτό τώρα είναι δικό σου ή το διάβασες πουθενά;

Φιλε μου ειναι κλωνος..το s6 δεν εχει stopped στους πυρηνες..δουλςυουν και οι 8 πανω κατω..τι σου γραφει το μοντελο?s6 g925f?

αυτη τη στιγμη εφυγε η φιλη μου και δεν μπορω να δω καθως πηρε τη συσκευη μαζι της.. αυριο θα μπορεσω να σας πω εκτως και αν καταφερει μεχρι αυριο να παρει τα λεφτα της πισω και να το επιστρεψει

Καλησπέρα. Σε όλα τα νέα μοντέλα κινητών (Galaxy S6, S6 Edge, S6 Edge plus , NOTE 5) , καθώς και στα νέα Tablet (ΤΑΒ S2 8.0" και S2 9.7"), η Samsung έχει αφαιρέσει την δυνατότητα ρύθμισης της διάρκειας φωτισμούς των πλήκτρων της.

Για να το κάνεις αυτό, κατεβάζεις από το Play Store την δωρεάν εφαρμογή "Galaxy Button Lights", και μέσα από την εφαρμογή έχεις διάφορες επιλογές όσον αφορά τον φωτισμό των πλήκτρων.

Μολις παρατηρησα τα φωτιζονται τα φωτακια δυπλα απ απ home button,τυχαινει να αναβουν και εσας οταν τα παντατε.γιατι θυμαμαι δεν αναβαν πρωτα.και εδω γραφει οτι εχουν αφαιρεθει απ την samsung..

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μολις παρατηρησα οτι φωτιζονται τα φωτακια δυπλα απ απ home button οταν παταω πανω τους,τυχαινει να αναβουν και εσας οταν τα πατατε.γιατι θυμαμαι δεν αναβαν πρωτα.και εδω γραφει οτι εχουν αφαιρεθει απ την samsung..

----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

]

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

[/color]

Μολις παρατηρησα οτι φωτιζονται τα φωτακια δυπλα απ απ home button οταν παταω πανω τους,τυχαινει να αναβουν και εσας οταν τα πατατε.γιατι θυμαμαι δεν αναβαν πρωτα.και εδω γραφει οτι εχουν αφαιρεθει απ την samsung..

----- προσθήκη μηνύματος 88 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

[/color]

Αυτό τώρα είναι δικό σου ή το διάβασες πουθενά;

Κάνεις και καλό στην μπαταρία με την αργή φόρτιση. Το κάνουν και άλλα παιδιά στο forum αν δεις.

Έχω κάνει και μετρήσεις στο Note 4 και τώρα στο edge plus και πάντα με την αργή φόρτιση είχα καλύτερα αποτελέσματα.

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στάνταρ αυτο; Μη κάνω ζημιά στη μπαταρία! Οποιοδήποτε με το ίδιο βύσμα κάνει;

Ίσα ίσα καλό στην μπαταρία κανεις. Εγώ πχ το φορτιζω με του Tablet τον φορτιστή

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)