Geo_1983 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Σωστός καλά έκανες. Φιλε μου με την μπαταρια ειχες προβλημα?Απο πιο καταστημα εκανες την αγορα,και τη χωρα προελευσεως ειταν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Προσπαθω να κανω συγχρονισμο με το smartswitch και δν μου αναγνωριζει το κιν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_1983 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Προσπαθω να κανω συγχρονισμο με το smartswitch και δν μου αναγνωριζει το κιν. Ενεργοποιησε και απο την αλλη συσκευη για να βρει παροχο να στειλεις τα δεδομενα που εχεις επιλεξει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Φιλε μου με την μπαταρια ειχες προβλημα?Απο πιο καταστημα εκανες την αγορα,και τη χωρα προελευσεως ειταν? Από Ουγγαρία αγορασμένο από kaiser. .η μπαταρία το πολύ μια μέρα. Η μπαταρία είναι το θέμα του κινητού αλλά παλεύεται. Εγώ τουλάχιστον μια φορά την μέρα και το ψιλό λιώνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Ενεργοποιησε και απο την αλλη συσκευη για να βρει παροχο να στειλεις τα δεδομενα που εχεις επιλεξει! Απο το λαπτοπ δεν μου το αναγνωριζει,απο αλλη συσκευη δοκιμασα κ ειναι οκ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Από Ουγγαρία αγορασμένο από kaiser. .η μπαταρία το πολύ μια μέρα. Η μπαταρία είναι το θέμα του κινητού αλλά παλεύεται. Εγώ τουλάχιστον μια φορά την μέρα και το ψιλό λιώνω. Και εμένα έτσι είναι. Την μέρα την βγάζω με δυσκολία αν δεν είμαι σε wifi ή δεν έχει καλο σήμα εκεί που βρίσκομαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_1983 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Κι εμενα παιδια τοσο βγαζει ι μπαταρια,νταξη μην ζειταμε πολλα το κινητο κανει παπαδες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eirini_sv Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Παιδια, καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω, εκανα (μαλλον το λαθος):cry: κ εκοψα μονη μου:wacko: τη micro sim κανοντας τη nano, ενω μου λεει οταν τη βαζω πως προστεθηκε καρτα σιμ να γινει επανεκκινηση της συσκευης, κανω την επανεκκινηση κ τιποτα ! Δε μου ζητα pin, λες κ δεν εχει σιμ μεσα, πανω στη μπαρα που βγαζει το δικτυο λεει επειγουσες κλησεις (οτι δεν εχει σημα δλδ) μηπως ξερετε τι χαζομαρα εκανα;; Θελει καποια αλλη προσθετη ρυθμιση μιας κ ειμαι ασχετη;;:blink: Ευχαριστω για την οποια απαντηση.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Παιδια, καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω, εκανα (μαλλον το λαθος):cry: κ εκοψα μονη μου:wacko: τη micro sim κανοντας τη nano, ενω μου λεει οταν τη βαζω πως προστεθηκε καρτα σιμ να γινει επανεκκινηση της συσκευης, κανω την επανεκκινηση κ τιποτα ! Δε μου ζητα pin, λες κ δεν εχει σιμ μεσα, πανω στη μπαρα που βγαζει το δικτυο λεει επειγουσες κλησεις (οτι δεν εχει σημα δλδ) μηπως ξερετε τι χαζομαρα εκανα;; Θελει καποια αλλη προσθετη ρυθμιση μιας κ ειμαι ασχετη;;:blink: Ευχαριστω για την οποια απαντηση.:) Να αγοράσεις μια κανονική nano sim και θα είσαι οκ (5 ευρώ έχει). Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Για 5 ευρώ παιδια μη ρισκαρετε να κοβετε την σιμ μπορει να κανει ζημια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eirini_sv Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Γινεται μεταφορα αριθμου δλδ σε νεα νανο;; Να παω σε καταστημα cosmote αφου εχω κοσμοτε συνδεση; Ευχαριστω κ παλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Γινεται μεταφορα αριθμου δλδ σε νεα νανο;; Να παω σε καταστημα cosmote αφου εχω κοσμοτε συνδεση; Ευχαριστω κ παλι. Ναι γίνεται ,πήγαινε σε ενα κατάστημα της cosmote να στο φτιάξουν . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eirini_sv Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Ευχαριστω πολυ, καλη συνεχεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-Devil Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Καλημέρα παίδες! Μετά απο μερικές ώρες μαζί με το S6, παρατηρώ ότι το hardware button, εαν πατηθεί απο την δεξιά μεριά, συχνά κολλάει, δηλαδή μένει πατημένο (κάνοντας ένα κούφιο ήχο)... Αμ πάλι πατηθεί απο την αριστερή μεριά, είναι τελείως smooth... Να υποθέσω ότι αυτό δεν είναι κάτι συνηθισμένο ε; Είναι λόγος για να το πάω πίσω στο κατάστημα ή παίζει να στρώσει με τον καιρό; Λέω, υπάρχει πιθανότητα να υπάρχει εκεί καμμιά ζελατίνα που να κάνει την όλη ζημιά και δεν την έχω προσέξει; (είμαι και κάποιας ηλικίας :) ) Εγω με το κεντρικο κουμπι του μενου, καμια φορα που το παταω ελαφρια, δεν κανει κάτι, αλλα μονο οταν το παταω ολο μεσα ας πουμε αποτομα, αλλα ποναει η ψυχή μου!! Παράθεση Hyper82! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Παιδιά κάποιες φορές όταν το βάζω για φόρτιση μου βγάζει φόρτιση με γρήγορο φορτιστή και κάποιες άλλες φορές με καλώδιο και εκεί αργεί να φορτισει...μου έκανε και ένα κουλό ενώ φορτίζε γρήγορα μετά άρχισε να αργεί και έβαλα και έβγαλα το καλώδιο και έστρωσε πάλι... τον τελευταίο μήνα μου το χει κάνει 3 φορές...πάμε για service? (Υπόψιν χρησιμοποιώ τον γνήσιο φορτιστή που είχε στην συσκευασία Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Καλημέρα παίδες, βοήθεια αν κάποιος ξέρει, ψάχνω να βρω την επιλογή που είχα στο s5 mini δηλαδή να δονείται το τηλέφωνο όταν απαντά αυτός που τον καλείς και δεν μπορώ να την βρω στο s6. Please help. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Καλημέρα παίδες, βοήθεια αν κάποιος ξέρει, ψάχνω να βρω την επιλογή που είχα στο s5 mini δηλαδή να δονείται το τηλέφωνο όταν απαντά αυτός που τον καλείς και δεν μπορώ να την βρω στο s6. Please help. Ευχαριστώ Καλημέρα! Για τους sensors: barometer, heart rate, SpO2 που βρίσκουμε εφαρμογές που να τους εκμεταλεύονται ώστε να πέρνουμε δεδομένα; Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Καλημέρα παίδες, βοήθεια αν κάποιος ξέρει, ψάχνω να βρω την επιλογή που είχα στο s5 mini δηλαδή να δονείται το τηλέφωνο όταν απαντά αυτός που τον καλείς και δεν μπορώ να την βρω στο s6. Please help. Ευχαριστώ ρυθμισεις-συσκευη-εφαρμογες-τηλεφωνο-ειδοποιησεις κλησεων Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chico71 Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 παιδια καλημερα μετα την αλλαγη τησ ωρασ το μεγαλο ρολοι εχαι μεινει στην παλια ωρα ενω το μικρο ρολοι πανω δεξια δειχνει κανονικα τη καινουργια. Ολεσ οι ρυθμισεισ μου ειναι κανονικα στο αυτοματο και το τηλεφωνο ειναι ελληνικο vodafone συνδεση αγορασμενο απο κωτσοβολο και με την τελευταια αναβαθμιση. Καποια βοηθεια αν μπορειται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 παιδια καλημερα μετα την αλλαγη τησ ωρασ το μεγαλο ρολοι εχαι μεινει στην παλια ωρα ενω το μικρο ρολοι πανω δεξια δειχνει κανονικα τη καινουργια. Ολεσ οι ρυθμισεισ μου ειναι κανονικα στο αυτοματο και το τηλεφωνο ειναι ελληνικο vodafone συνδεση αγορασμενο απο κωτσοβολο και με την τελευταια αναβαθμιση. Καποια βοηθεια αν μπορειται Κάνε επανεκκίνηση και θα φτιάξει λογικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Taklam017 Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Καλησπέρα σας, Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το κινητό μου. Αρκετές φορές μέσα στην ημέρα, αρχίζει και κάνει συνεχόμενα μπιπ που μπορεί να κρατήσουν αρκετά (πάνω απο 10-15). Πρόσφατα έκανα format αλλά το πρόβλημα συνεχίζεται. Ακόμα και όταν κλείνω όλες τις εφαρμογές, συνεχίζει και κάνει τον συγκεκριμένο ήχο. Υπάρχει γιατριά; Σας ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 λεβεντες πως βλεπουμε αν εχει γινει root στο κινητο; ποιος ειναι ο τροπος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 playstore την εφαρμογη root cheker Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chico71 Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Τελικα το προβλημα με την ωρα που ειχα ηταν θεμα συνδεσησ με το internet. Τελοσ ολα καλα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eirini_sv Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Παιδιά καλησπέρα, εδώ και 2 μέρες παίζω λίγο το 6, έχω κάνει 2 φορτισεις κ διαπιστώνω πως πέφτει γρήγορα. Σε απλή χρήση social . Είναι φυσιολογικο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts