hgemwn Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Και εγώ δεν ξέρω πραγματικά.... Πφφφφφ μας έσκισε φέτος ή Google...γιαυτό σκέφτομαι μόνο το σ6 γιατί σαν πακέτο είναι πιο ολοκληρωμένο σε αυτά τα λεφτά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Παιδιά σκέφτομαι να αφήσω το Νότε 4 και να πάω σε σ6.αυτό που θα ήθελα να ξέρω είναι το πως πάει από μπαταρία. Εγώ ή χρήση που το κάνω είναι φουμπου αρκετό btowsing και βιντεο και επίσης το πολύ κια ώρα την ημέρα κλησης. Με αυτή τη χρήση το Νότε μου βγάζει πλέον με την 5.1.1 άνετα ένα 5.30 οθονη. Το σ6 πως πάει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Παιδιά σκέφτομαι να αφήσω το Νότε 4 και να πάω σε σ6.αυτό που θα ήθελα να ξέρω είναι το πως πάει από μπαταρία. Εγώ ή χρήση που το κάνω είναι φουμπου αρκετό btowsing και βιντεο και επίσης το πολύ κια ώρα την ημέρα κλησης. Με αυτή τη χρήση το Νότε μου βγάζει πλέον με την 5.1.1 άνετα ένα 5.30 οθονη. Το σ6 πως πάει ; Με την χρήση που αναφέρεις δεν θα ξεπερνάει με τίποτα τις 4 ώρες οθόνης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Παιδιά σκέφτομαι να αφήσω το Νότε 4 και να πάω σε σ6.αυτό που θα ήθελα να ξέρω είναι το πως πάει από μπαταρία. Εγώ ή χρήση που το κάνω είναι φουμπου αρκετό btowsing και βιντεο και επίσης το πολύ κια ώρα την ημέρα κλησης. Με αυτή τη χρήση το Νότε μου βγάζει πλέον με την 5.1.1 άνετα ένα 5.30 οθονη. Το σ6 πως πάει ; Ολα αυτα που αναφερεις γινονται με 3g ή με wifi; Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Ολα αυτα που αναφερεις γινονται με 3g ή με wifi; 80 wifi 20 3g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 80 wifi 20 3g 4:30 ωριτσες θα τις βγαλεις! Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimlou Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Κοιτα ,στη vodafone με 5 ευρω (cu φοιτητικο/καρτοκινητο) εκανα το vodafone double,δηλαδη πηρα 2 sim για τον ιδιο αριθμό,μια nano και μια κανονικη..δεν ξερω αν εννοείςκατι τετοιο.. Ναι! Κάτι τέτοιο είχα στο μυαλό μου αλλά γίνεται άρα στην cosmote? ... μάλλον πρέπει να πάω να ρωτήσω. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/dimlou/22620/265402/0/logo_aekfanclub.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Ναι! Κάτι τέτοιο είχα στο μυαλό μου αλλά γίνεται άρα στην cosmote? ... μάλλον πρέπει να πάω να ρωτήσω. Γίνεται. Σε όλες τις εταιρείες έτσι τις δίνουν πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Σήμερα όταν είμαι στο fb μου βγάζει κάθε λίγο μήνυμα ότι διακόπηκε η σύνδεση στο fb .Είναι πρόβλημα του τηλεφώνου η του fb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 2 θέματα έχω παρατηρήσει. Καμία φορά ταν πατάω το multitasking ενώ έχει φορτωμενες εφαρμογές δεν μου δείχνει καμία. Πρέπει να σκρολαρω για να τις εμφανίσει. Επίσης όταν πατάω καμία φορά στα favorites να κάνω κλίση φαίνεται σαν να κολλάει και ξυπνάει μετά από κάνα δυο δευτερόλεπτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Κανει φοβερή δουλεια παιδια.Τα περναει μεταξυ των τηλέφωνων σε χρόνο μηδέν. Μου πέρασε τα παντα γύρω στα 15 gb αρχεία σε μισή ώρα. Οταν λέμε τα πάντα και app data? Πχ chat history από viber? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 μια ερώτηση όσον αφορά το region lock η συσκευή στο κουτί έγραφε ότι είναι κλειδωμένη μόνο για ευρωπαικές κάρτες sim σύντομα θα πάω Αμερική και θέλω να το χρησιμοποιώ για όσο θα είμαι εκεί κάτι διάβαζα ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και εκτός Ευρώπης αλλά δεν μπορώ να πω ότι κατάλαβα 100% μπορεί κάποιος να μας πει τι παίζει? Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 μια ερώτηση όσον αφορά το region lock η συσκευή στο κουτί έγραφε ότι είναι κλειδωμένη μόνο για ευρωπαικές κάρτες sim σύντομα θα πάω Αμερική και θέλω να το χρησιμοποιώ για όσο θα είμαι εκεί κάτι διάβαζα ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και εκτός Ευρώπης αλλά δεν μπορώ να πω ότι κατάλαβα 100% μπορεί κάποιος να μας πει τι παίζει? Βαλτου μια καρτα sim απο ευρωπαϊκη χωρα για να φυγει το region lock και μετα θα ειναι ετοιμο να παιξει και σε αλλου. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Βαλτου μια καρτα sim απο ευρωπαϊκη χωρα για να φυγει το region lock και μετα θα ειναι ετοιμο να παιξει και σε αλλου. τώρα που το έχω ελληνική (προφανώς :p) sim έχει φύγει το region lock και μπορώ να το χρησιμοποιήσω και με αμερικάνικη sim? Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 τώρα που το έχω ελληνική (προφανώς :p) sim έχει φύγει το region lock και μπορώ να το χρησιμοποιήσω και με αμερικάνικη sim? Ειμαι κατα 99% σιγουρος οτι μπορεις... Μη σε παρω και στο λαιμο μου ομως! Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHIEF Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Για οσους τους λειπει το "quick glance" οπου με κλειστη οθονη περνας απο επανω το χερι σου και σου δειχνει τα notifications χωρις να ακουμπας το κινητο δειτε εδω : https://community.sprint.com/baw/community/buzzaboutwireless/phones-and-devices/samsung/samsung-galaxy-s6/blog/2015/05/02/samsung-galaxy-s6--its-hidden-but-i-found-it--sprint-product-ambassador Για εμενα παντως ειναι must!!!! βεβαια δεν ξερω ποση μπαταρια καταλανωνει αλλα ειναι πολυ βολικο μηπως μαθαμε τελικα ποση μπαταρια καταναλωνει ? :worry: Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Ειμαι κατα 99% σιγουρος οτι μπορεις... Μη σε παρω και στο λαιμο μου ομως! ελπίζω να έχεις δίκαιο σε ευχαριστώ Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Το απογευματάκι πήρα το 32GB σε χρυσό και είναι πράγματι κουκλί, δεν είχα τύχει να το δω από κοντά αλλά το ρίσκαρα. Μίλησα με τη Σάμυ και είναι παραλαβή τέλος Αυγούστου προέλευσης Πορτογαλίας. Το έβαλα για φόρτιση και ήταν στο 48%. Το κουμπί δεν έχει τζόγο. Περιμένω να φορτίσει να δω τι ενημερώσεις θα κάνει. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 μια ερώτηση όσον αφορά το region lock η συσκευή στο κουτί έγραφε ότι είναι κλειδωμένη μόνο για ευρωπαικές κάρτες sim σύντομα θα πάω Αμερική και θέλω να το χρησιμοποιώ για όσο θα είμαι εκεί κάτι διάβαζα ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και εκτός Ευρώπης αλλά δεν μπορώ να πω ότι κατάλαβα 100% μπορεί κάποιος να μας πει τι παίζει? Πρέπει να κάνεις εξερχόμενη κλήση πάνω από 5 λεπτά (ή κλήσεις με συνολικό χρόνο πάνω από 5 λεπτά) για να απενεργοποιηθεί το region lock. Από κει και πέρα είσαι ΟΚ. Στην ουσία αυτό είναι δικλίδα ασφαλείας της Samsung για το παραεμπόριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Πρέπει να κάνεις εξερχόμενη κλήση πάνω από 5 λεπτά (ή κλήσεις με συνολικό χρόνο πάνω από 5 λεπτά) για να απενεργοποιηθεί το region lock. Από κει και πέρα είσαι ΟΚ. Στην ουσία αυτό είναι δικλίδα ασφαλείας της Samsung για το παραεμπόριο. Ωραιος, σε ευχαριστουμε για τη λεπτομερεια! Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHIEF Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 To onedrive δινει καποιο "δωρο" gb ως προεγκατεστημενο ?? Θενξ Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_1983 Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Το απογευματάκι πήρα το 32GB σε χρυσό και είναι πράγματι κουκλί, δεν είχα τύχει να το δω από κοντά αλλά το ρίσκαρα. Μίλησα με τη Σάμυ και είναι παραλαβή τέλος Αυγούστου προέλευσης Πορτογαλίας. Το έβαλα για φόρτιση και ήταν στο 48%. Το κουμπί δεν έχει τζόγο. Περιμένω να φορτίσει να δω τι ενημερώσεις θα κάνει. Φιλε μου απο πιο καταστημα το πηρες?Γιατι μεσα στην βδομαδα θα κανω και εγω την αγορα σε 32γ χρυσο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yponomeftis Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Παιδιά υπάρχει καμία διαφορά στα μοντέλα G920 και G920F που βλέπω στο skroutz; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Παιδιά υπάρχει καμία διαφορά στα μοντέλα G920 και G920F που βλέπω στο skroutz; Όχι καμία.. Όλα είναι 920F, αλλά δες το και πριν το αγοράσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yponomeftis Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Πώς μπορώ να το δω; Σε κάποια μαγαζιά έχει το f σε κάποια άλλα όχι :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts