Jump to content

Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καταρριπτεται δηλαδη και ο μυθος των branded τηλεφωνων που "παιρνουν πολυ πιο αργα" τις αναβαθμισεις.

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κάποιες πρώτες εντυπώσεις για την 5.1.1:

- Μπήκε το Α-Ζ, ωραίίία, γιατί πρέπει ΚΑΘΕ φορά που εγκαθιστώ κάποιο app να το ξαναπατάω το Α-Ζ?

- Γιατί καις με την 5.1.1, πριν δεν έκαιγες τόσο..

- Η κάμερα είναι superfast, σε κλάσμα ανοίγει.

- Το RAM management έφτιαξε, κάπως, πάλι με το καλημέρα 90άρι χτυπάει αλλά δε κολλάει.

Google Pixel 5

Στην arvato ισχύει, το έχω δει μπροστά μου,στην smartec λογικά θα είναι το ίδιο,αλλά πάρε ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις για 100%.

Πήρα τηλ την smarted και όντως καλύπτουν εγγυηση χωρίς απόδειξη μόνο με το imei

Edited by achilli

Κάποιες πρώτες εντυπώσεις για την 5.1.1:

- Γιατί καις με την 5.1.1, πριν δεν έκαιγες τόσο..

εννοεις οτι επεσε η αποδοση της μπαταριας;;;

δε βλεπω λογο να τη βαλει καποιος την 5.1.1.

Across the satellite beams Across the oceans or seas

To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns

And they are killing for fun They are killing to entertain me

Την ξεπαιρναμε δηλαδή τη 5.1.1. Να βράσω 14nm ddr4 κοκ. Συσκευή με δυνατότητες μου τη χαντακωνεις με μάπα sw και χάλια υποστήριξη

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Εντάξει είναι καλύτερα από 5

0.2 αλλά βλέπω ότι ζεσταίνεται κάπως παραπάνω απ'οτι πριν ειδικά στην φόρτιση. Εχθές μου έβγαλε μνμ ότι δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το φλας λόγω υπερθεμανσης

Εντάξει είναι καλύτερα από 5

0.2 αλλά βλέπω ότι ζεσταίνεται κάπως παραπάνω απ'οτι πριν ειδικά στην φόρτιση. Εχθές μου έβγαλε μνμ ότι δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το φλας λόγω υπερθεμανσης

Θα σου πρότεινα να κάνεις μια επαναφορά

Καταρριπτεται δηλαδη και ο μυθος των branded τηλεφωνων που "παιρνουν πολυ πιο αργα" τις αναβαθμισεις.

Aπό καιρό δεν ισχύει αυτό...με το s2 όσοι είχαμε vodafone branded ή cosmote, παίρναμε πιο νωρίς τις ενημερώσεις από unbranded...

Οι περισσοτεροι που δεν θελουν τα branded ειναι να μην εμφανιζονται αυτα τα logo του παροχου και οχι για τις αναβαθμισεις
I Want To Believe

Καλημέρα,

πως γίνεται να φαίνετε ολόκληρη η εικόνα αυτού που σε καλεί, και όταν παίρνεις και εσύ τηλέφωνο;

Παιδιά όντως το τηλέφωνο ζεσταίνεται περισσότερο με την 5.1.1

απορω για ποιον λογο να ζεσταινεται τοσο πολυ η συσκευη....Εμενα προσωπικα με χαλαει παρα πολυ

Μη περνάτε παιδιά 5.1.1 μείνετε ως έχει και βλέπουμε

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Εγώ πάντως που την έχω από την αρχή είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Το πρωί σήμερα πέρασα και την τελευταία ελληνική vf και βελτιώθηκε ακόμα περισσότερο

απορω για ποιον λογο να ζεσταινεται τοσο πολυ η συσκευη....Εμενα προσωπικα με χαλαει παρα πολυ

Σε μενα δε ζεσταινεται καθολου φιλε, μονο στη φορτιση φαινεται.

Τωρα πχ εχω σχεδον 1 ωρα ασταματητα επανω του και ισα που μπορω να το νιωσω καπως ζεστο.

Μήπως επειδή φορτίζει με ταχυφορτιση και εκείνη την ώρα Εσύ το χρησιμοποιείς?

Και σε μενα με 5.1.1 εχει αρχισει και ζεσταινεται. Μια φορα στη φορτιση και μια τωρα το πρωι που ειχα μπει ιντερνετ.

Μήπως επειδή φορτίζει με ταχυφορτιση και εκείνη την ώρα Εσύ το χρησιμοποιείς?

δεν λεω μονο για την φορτιση,αλλα γενικα!σε καποια φαση ο cpu ειχε φτασει 74 βαθμους οταν εκανα τις αρχικες ενημερωσεις

δεν λεω μονο για την φορτιση,αλλα γενικα!σε καποια φαση ο cpu ειχε φτασει 74 βαθμους οταν εκανα τις αρχικες ενημερωσεις

Ακριβώς αυτό.. με την 5.1.1 γίνεται λίγο τοστιέρα το κινητάκι..

Google Pixel 5

Και μετα λεμε για τον 810!

Ακριβώς αυτό.. με την 5.1.1 γίνεται λίγο τοστιέρα το κινητάκι..

ιδέα σου είναι...! και σε 5.0.2 το ίδιο γίνετε.. είναι ανάλογα τι εφαρμογές έχεις εγκαταστήσει στο κινητό σου... λογικό να αυξάνεται η χρήση τις cpu και να ζεσταίνεται το κινητό..!

εγώ που χρησιμοποιώ το s6 με το Gear VR που πρόκειται για μια μάσκα εικονικής πραγματικότητας της oculus...! εκεί να δεις πως ζεσταίνεται το κινητό... και πάλι όχι άμεσος.. στα 45λεπτά χρήσης με gaming σε VR φτανει τους 90C

http://www.samsung.com/gr/consumer/mobile-devices/wearables/gear/SM-R321NZWAEUR#

ιδέα σου είναι...! και σε 5.0.2 το ίδιο γίνετε.. είναι ανάλογα τι εφαρμογές έχεις εγκαταστήσει στο κινητό σου... λογικό να αυξάνεται η χρήση τις cpu και να ζεσταίνεται το κινητό..!

εγώ που χρησιμοποιώ το s6 με το Gear VR που πρόκειται για μια μάσκα εικονικής πραγματικότητας της oculus...! εκεί να δεις πως ζεσταίνεται το κινητό... και πάλι όχι άμεσος.. στα 45λεπτά χρήσης με gaming σε VR φτανει τους 90C

http://www.samsung.com/gr/consumer/mobile-devices/wearables/gear/SM-R321NZWAEUR#

Μόνο ιδέα μου δεν είναι, (νταχ, ευτυχώς ή δυστυχώς ξέρω κανα 2 πραγματάκια:lol:) και ό,τι γράφω βγαίνει από μετρήσεις που κάνω.

Google Pixel 5

Περιεργο παντως αυτο που λετε. Πως κανατε την αναβαθμιση;

Εγω τωρα 30 λεπτα κληση με 4g στο whatsapp δεν ζεσταινει καθολου.

Επίσημη ΟΤΑ.

Google Pixel 5

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)