kountoura Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Καλημέρα, στο s6 έφυγαν τα air gestures? Δεν βρίσκω πουθενά αυτή την επιλογή στις ρυθμίσεις -- Κινήσεις και χειρονομίες! Στο ταπεινό μου πλην τίμιο s4 περνώντας από πάνω την παλάμη όταν το κινητό ήταν σβηστό σου έδειχνε τις βασικές πληροφορίες, χωρίς να χρειαστεί να το ανοίξεις! Επίσης αυτό με το κυκλικό μενού γιατί το έκοψαν??? Κάποιος που έχει αρκετές αρχικές οθόνες οταν φτάσει στην τελευταία και θέλει να επιστρέψει στην πρώτη πρέπει να κάνει ολόκληρη ιστορία! Σαν να iphonίζει πολύ το κινητό... Καλημέρα! Την χειρονομία που θέλεις θα την βρεις στο μενού πρισβασιμοτητα, κινήσεις. Για το κυκλικό μενού υπάρχει κανονικά με nova laouncher. Τώρα στον στοκ laouncher δεν ξέρω αν υπάρχει γιατί από το πρώτο λεπτό τον αντικαθιστω.. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Καλημέρα! Την χειρονομία που θέλεις θα την βρεις στο μενού πρισβασιμοτητα, κινήσεις. Για το κυκλικό μενού υπάρχει κανονικά με nova laouncher. Τώρα στον στοκ laouncher δεν ξέρω αν υπάρχει γιατί από το πρώτο λεπτό τον αντικαθιστω.. Ευχαριστώ για την απάντηση! Ο nova laouncher είναι επί πληρωμή ή χρειάζεται root? Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση! Ο nova laouncher είναι επί πληρωμή ή χρειάζεται root? Η full έκδοση είναι επί πληρωμή ναι. Δεν χρειάζεται ροοτ. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 πως μπορω να κανω remove bloatware αφου κανω ροοτ? μεσω του ping pong root γραφει ο knox?(διαβασα πως οχι)ισχυει? η δεν αξιζει το ροοτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Μόνο με WiFi όμως χωρίς 3G και με λίγο χρόνο ομιλίας. [ATTACH]61799[/ATTACH] Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 τι χρονοι ειναι αυτοι ρε παιδια.......;;; 3,5 ωρες οθονη και εισαι στο 50% αν παω στις 2,5 συνολικα (με το edge) κανω παρτυ..... Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 τι χρονοι ειναι αυτοι ρε παιδια.......;;; 3,5 ωρες οθονη και εισαι στο 50% αν παω στις 2,5 συνολικα (με το edge) κανω παρτυ..... Το εγραψα και πιο πανω, ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την μπαταρια του. :) Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Αυτο που εχω παρατηρησει οσον αφορα τις επιδοσεις στην αυτονομια ειναι -περα απο τα apps- και το ποσο καλο σημα εχει ο καθενας στην περιοχη του. Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512 MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 S6 edge. . Έχω δει μέχρι και 6 ώρες οθόνη με 1 μέρα αναμονή. . [ATTACH]61803[/ATTACH] [ATTACH]61804[/ATTACH] Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Αυτο που εχω παρατηρησει οσον αφορα τις επιδοσεις στην αυτονομια ειναι -περα απο τα apps- και το ποσο καλο σημα εχει ο καθενας στην περιοχη του. Σωστοτατος. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Έπαιξα μισή ώρα με το s6. Οθόνη ωραία στο φουλ την είχε το παιδί. Κάμερα μου φάνηκε λίγο ανώτερη από το note 4 που έχω. Ελεύθερη ram στα 700-750mb (εγώ είμαι γύρω στο 1 με 1,2 gb). Χρώμαμπλε. ΟΟμολογώ να πω πως μου άρεσε το χρώμα. Δεν το βλέπεις καθημερινά σε κινητό. Αυτό που μου έκανε εντύπωση όμως ότι το κινητό μου φάνηκε αργό. Καμία σχέση με το note. Δεν ήταν σβέλτο γενικά όσο έπαιξα μαζίτου. Η εέκδοση που φοράει τελείωνε σε Α03 κάπως έτσι αν θυμάμαι καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lympero Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 τι χρονοι ειναι αυτοι ρε παιδια.......;;; 3,5 ωρες οθονη και εισαι στο 50% αν παω στις 2,5 συνολικα (με το edge) κανω παρτυ..... Φαντάζομαι κάποιοι τρελαίνονται για να βγάλουν χρόνους. Πχ κλείνουν wifi-gps-location-μαύρα background-airplane Mode κλπ. Αν το δουλέψεις σαν άνθρωπος θα έχεις τα αποτελέσματα που πιθανώς έχεις εκτός αν έχεις κάποιο drain χώρος λόγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Έπαιξα μισή ώρα με το s6. Οθόνη ωραία στο φουλ την είχε το παιδί. Κάμερα μου φάνηκε λίγο ανώτερη από το note 4 που έχω. Ελεύθερη ram στα 700-750mb (εγώ είμαι γύρω στο 1 με 1,2 gb). Χρώμαμπλε. ΟΟμολογώ να πω πως μου άρεσε το χρώμα. Δεν το βλέπεις καθημερινά σε κινητό. Αυτό που μου έκανε εντύπωση όμως ότι το κινητό μου φάνηκε αργό. Καμία σχέση με το note. Δεν ήταν σβέλτο γενικά όσο έπαιξα μαζίτου. Η εέκδοση που φοράει τελείωνε σε Α03 κάπως έτσι αν θυμάμαι καλά Τα έχω και τα δυο, συμφωνώ για όλα εκτός ότι είναι πιο αργό, όχι δεν είναι αργό είναι πολύ πιο γρήγορο το S6 ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanm Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 (edited) Μόνο με WiFi όμως χωρίς 3G και με λίγο χρόνο ομιλίας. [ATTACH]61799[/ATTACH] Μία σύγκριση με το Αlpha μου που δεν έχει τίποτα σπουδαία μπαταρία σε mAh. Οι χρόνοι είναι με την κανονική μπαταρία, όχι την extended, πολύ πιο light χρήση βέβαια αλλά έβγαλε 55 ώρες με το μισό της μπαταρίας κόντρα στις 10 ώρες του S6. Έχει πρόβλημα το S6 με την μπαταρία και φαίνεται, ιδίως στο standby...απ΄ό,τι μου φαίνεται πάντως ένα μεγάλο κομμάτι του προβλήματος πρέπει να έχει να κάνει με την software πλευρά του θέματος (πολλά wakelocks) και αυτό στην πορεία μάλλον θα διορθωθεί. [ATTACH]61810[/ATTACH] Edited June 7, 2015 by Thanm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Τα έχω και τα δυο, συμφωνώ για όλα εκτός ότι είναι πιο αργό, όχι δεν είναι αργό είναι πολύ πιο γρήγορο το S6 ! Το ίδιο κατάλαβε και το παιδί με το s6. Είδε το note μου κ μου λέει όντως το δικό σου ρολλαρει καλύτερα απ ότι το s6. Δεν μιλάω για τεράστιες διαφορές, αλλά η διαφορά στην σπιρτάδα ήτανυυπέρ του note. Αύριο θα ελέγξω άλλο ένα s6 να δω εκείνο πως πάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Εγώ αντιθέτως από το S3 και μετά δεν είχα κανένα θέμα. Οι οθόνες ήταν άψογες, με καλύτερη μακράν αυτή του S5. Είχα ξεχάσει αυτά τα σπαστικά προβλήματα που είχαμε στα S και S2. Δεν ξέρω τι να κάνω πραγματικά, πάει το μάτι μου συνέχεια εκεί. Είναι και το lolipop μέσα στην ασπρίλα και φαίνεται παντού. Μόνο σε εμένα έχει τύχει από εδώ μέσα, δεν το έχει κανείς άλλος; Η ανομοιομορφια στις οθόνες δεν είναι προνόμιο της Σάμμυ. Το έχω δει σε μεγάλο ποσοστό συσκευών από τα 800+ κινητά που έχω αλλάξει, τα δεκάδες tablet και υπολογιστές. Καθαρά θέμα τύχης. Αν σε ενοχλεί στείλτο κατευθείαν smartec. Θα σου αλλάξουν οθόνη, με απολύτως επαγγελματικό τρόπο και θα είσαι οκ. ----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το ίδιο κατάλαβε και το παιδί με το s6. Είδε το note μου κ μου λέει όντως το δικό σου ρολλαρει καλύτερα απ ότι το s6. Δεν μιλάω για τεράστιες διαφορές, αλλά η διαφορά στην σπιρτάδα ήτανυυπέρ του note. Αύριο θα ελέγξω άλλο ένα s6 να δω εκείνο πως πάει. Δεν υπάρχει σύγκριση παιδιά. Το s6 ρολαρει πραγματικά καλύτερα από το Note 4 (είτε θέλετε f, C, edge κλπ) ----- προσθήκη μηνύματος 92 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σωστοτατος. Τεράστια σημασία έχει. Όπως και το δίκτυο. Οι αποκλίσεις λόγω δικτύου μπορεί να είναι και της τάξεως του 50% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Μόλις πριν λίγο ήρθε φίλος στην παρέα με edge s6 και Μ9. .τα βάλαμε δίπλα δίπλα και το Μ9 πάνω σε smoothnes από s6 note 4. Το μεν edge δεν φάνηκε γρηγορότερο από το note. Εγώ πάντως δεν βλέπω το s6 γενικά ποιο γρήγορο. Σε οθόνη κάμερα ίσως να είναι ένα κλικ πάνω από note αλλά μέχρι εκεί . περίμενα πολλά παραπάνω από το s6 από όσα έχω διαβάσει. (Αυτή είναι η άποψη μου.Ουτε κατηγορώ το s6 ούτε τίποτα. Για να μην έχουμε παρεξηγήσεις ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo_Pech Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Μόλις πριν λίγο ήρθε φίλος στην παρέα με edge s6 και Μ9. .τα βάλαμε δίπλα δίπλα και το Μ9 πάνω σε smoothnes από s6 note 4. Το μεν edge δεν φάνηκε γρηγορότερο από το note. Εγώ πάντως δεν βλέπω το s6 γενικά ποιο γρήγορο. Σε οθόνη κάμερα ίσως να είναι ένα κλικ πάνω από note αλλά μέχρι εκεί . περίμενα πολλά παραπάνω από το s6 από όσα έχω διαβάσει. (Αυτή είναι η άποψη μου.Ουτε κατηγορώ το s6 ούτε τίποτα. Για να μην έχουμε παρεξηγήσεις ) 6 μήνες διαφορά έχουν, πως θα φτιάξουν το note 5; Σιγά σιγά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Τα έχω και τα δυο, συμφωνώ για όλα εκτός ότι είναι πιο αργό, όχι δεν είναι αργό είναι πολύ πιο γρήγορο το S6 ! Ακριβώς,το s6 όντως είναι αρκετά πιο γρήγορο από το note 4. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 με τα wakelocks τι κανουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Μόλις πριν λίγο ήρθε φίλος στην παρέα με edge s6 και Μ9. .τα βάλαμε δίπλα δίπλα και το Μ9 πάνω σε smoothnes από s6 note 4. Το μεν edge δεν φάνηκε γρηγορότερο από το note. Εγώ πάντως δεν βλέπω το s6 γενικά ποιο γρήγορο. Σε οθόνη κάμερα ίσως να είναι ένα κλικ πάνω από note αλλά μέχρι εκεί . περίμενα πολλά παραπάνω από το s6 από όσα έχω διαβάσει. (Αυτή είναι η άποψη μου.Ουτε κατηγορώ το s6 ούτε τίποτα. Για να μην έχουμε παρεξηγήσεις ) Με φίλους που έχουν note 4 έχουμε κάνει πολλά τεστ για την ταχύτητα και πάντα το s6 edge είναι μπροστά με μεγάλη διαφορά....και αυτό είναι το λογικό λόγο του ανώτερου hardware που έχει το s6....υπάρχουν πολλά παραδείγματα άλλωστε όπως αυτό: https://youtu.be/PyfJh7RCKYM Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Με φίλους που έχουν note 4 έχουμε κάνει πολλά τεστ για την ταχύτητα και πάντα το s6 edge είναι μπροστά με μεγάλη διαφορά....και αυτό είναι το λογικό λόγο του ανώτερου hardware που έχει το s6....υπάρχουν πολλά παραδείγματα άλλωστε όπως αυτό: https://youtu.be/PyfJh7RCKYM Απο προσωπικη εμπειρια ειδα οτι το s6 edge ειναι αρκετα πιο γρηγορο απο το Νοτε 4 (με κιτ κατ). Νοτε 4 με λολιποπ δεν ξερω τι κανει γιατι το πουλησα πριν παρει την αναβαθμιση. Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512 MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Ακριβώς,το s6 όντως είναι αρκετά πιο γρήγορο από το note 4. Γειά σου Γιάννη. Πες όμως ότι με lollipop έχει βελτιωθεί πολύ το νοτε και ρολλάρει άψογα. Καμία σχέση με κιτ κατ;) Δεν είναι πλέον αρκετά πιο γρήγορο το s6. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 (edited) Γειά σου Γιάννη. Πες όμως ότι με lollipop έχει βελτιωθεί πολύ το νοτε και ρολλάρει άψογα. Καμία σχέση με κιτ κατ;) Δεν είναι πλέον αρκετά πιο γρήγορο το s6. Κάτοχος και εγώ πλέον του s6 σαν πρωτη ματιά μου αρέσει αρκετά δεν τρελάθηκα κιόλας! !από θέμα ταχύτητας παιδιά είναι ένα κλικ πιο γρήγορο από τα αλλά άλλα στην καθημερινή χρήση δεν πρόκειται να καταλάβουμε την διαφορά σε ταχύτητα εγώ που έχω παράλληλα και g2 είναι λίγο πιο γρήγορο πολύ λίγο στην μπαταρία από ότι βλέπω δεν φτάνει το g2 με τίποτα όμως! !!!!σαν φωτογραφικη είναι μάλλον ένα κλικ καλύτερο από το g2 αλλά όχι και αμάν τεράστιες διάφορες! !!αυτό που έχω παρατήρηση είναι ότι δεν ζεσταίνεται και τόσο! !!στην πραγματικότητα είναι αρκετά πιο δυνατό και από το note4 και φυσικά από το g2 που έχω ταυτόχρονα απλά δεν φαίνεται στην καθημερινή χρήση! !! (Αυτό φαίνεται από τα benchmarks το πόσο δυνατό είναι! !!!) Παιδιά πόση από εσάς έχετε κάνει ροοτ με αυτό το ping pong χωρίς να γράφει ο knox??θεπω να το κάνω και εγώ και να πετάξω όλοι την σαβούρα της Samsung αλλά και της διαφημίσεις! !! Edited June 8, 2015 by manthosffvll Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Κάτοχος και εγώ πλέον του s6 σαν πρωτη ματιά μου αρέσει αρκετά δεν τρελάθηκα κιόλας! !από θέμα ταχύτητας παιδιά είναι ένα κλικ πιο γρήγορο από τα αλλά άλλα στην καθημερινή χρήση δεν πρόκειται να καταλάβουμε την διαφορά σε ταχύτητα εγώ που έχω παράλληλα και g2 είναι λίγο πιο γρήγορο πολύ λίγο στην μπαταρία από ότι βλέπω δεν φτάνει το g2 με τίποτα όμως! !!!!σαν φωτογραφικη είναι μάλλον ένα κλικ καλύτερο από το g2 αλλά όχι και αμάν τεράστιες διάφορες! !!αυτό που έχω παρατήρηση είναι ότι δεν ζεσταίνεται και τόσο! !!στην πραγματικότητα είναι αρκετά πιο δυνατό και από το note4 και φυσικά από το g2 που έχω ταυτόχρονα απλά δεν φαίνεται στην καθημερινή χρήση! !! (Αυτό φαίνεται από τα benchmarks το πόσο δυνατό είναι! !!!) Παιδιά πόση από εσάς έχετε κάνει ροοτ με αυτό το ping pong χωρίς να γράφει ο knox??θεπω να το κάνω και εγώ και να πετάξω όλοι την σαβούρα της Samsung αλλά και της διαφημίσεις! !! Καλορίζικο φίλε Μάνθο!! Το "γυροφέρνω" πολύ έντονα το S6 και 'γω! Θα ήθελα με την πρώτη ευκαιρία, όταν το δουλέψεις και έχεις ολοκληρωμένη άποψη, να μου γράψεις μια σύγκριση με το G2 (τι άλλες διαφορές βλέπεις, θετικές και αρνητικές μεταξύ τους, εκτός απ' αυτά που προανέφερες)!! Για να μην ενοχλούμε όλο το thread, αν θέλεις στείλε μου pm, σ' ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts