Jump to content

Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα δυο touch keys σταματησαν να αναβουν. Εχω απενεργοποιησει το Power Mode και ενω κατεβασα την εφαρμογη Galaxy buttons(καπως ετσι λεγεται) και παλι δεν αναβουν με τιποτα. Καμμια αλλη ιδεα μηπως;

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

https://www.youtube.com/watch?v=onXpKXbnbE0&feature=youtu.be

ωραιο βιντεακι!!!!!και Ελλαδα.

Συγγνωμη σε ποιο συμπαν ειναι τραβηγμενο αυτο το βιντεο με το s6; Αδυνατω να το πιστεψω.

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

Οπως ξαναειπα εγω απο KAIZERSHOP ψωνισα ... πριν 3 μερες κ ολα κομπλε. UNBRADED Αυστριακο ,... κ τσεκαρισμενο απο samsung HELLAS για το τυπικο της υποθεσης .! Ενταξει θα μπορουσαν λιγο καλητερα στο λεγειν με τους παλατες ... κανενα χαμογελο κανενα ευχαριστουμε (κοτζαμ στο 600αρι δεν ειναι κ λιγα τετοιες εποχες ...) ....αλλα για αγορα πηγα οχι για παντρεια .. ! :lol:

παιδια εχω ενα προβλημα με το καινοθριο μου γαλαξυ σ6 μου εχει κληδοσει η οθονη και δε μου αναγνωριζει το πιν...τι γινετε σε τετιες περιπτοσεις

:!:Ενημέρωση:!:

Κάποια μηνύματα μεταφέρθηκαν στο σωστό θέμα.

Samsung galaxy s21+

Παιδια τη γνωμη σας. Εχω το Honor 6, αξιζει να κανω την μεταβαση στο S6, δεδομενου οτι πρεπει να δωσω 330 ευρω επιπλεον περιπου??
Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Παιδια τη γνωμη σας. Εχω το Honor 6, αξιζει να κανω την μεταβαση στο S6, δεδομενου οτι πρεπει να δωσω 330 ευρω επιπλεον περιπου??

Όχι. Και εγώ με το S4 δεν αξίζει Αλλά θα το πάρω :D.

Οποιο κινητο και να εχεις τωρα, αξιζει να το παρεις. :p

Παιδιά, δεν ξερω αν εχει ξανααναφερθει το θέμα, με μια προχειρη αναζήτηση δε βρήκα κάτι αλλά εχω 2 προβληματάκια με το κινητο:

1) Ζεσταίνεται πάρα πολύ εύκολα, στην ταχεια φορτιση και με το που ενεργοποιησω το 3g. Συνήθως μόνο τα πλευρά του, αλλά καμιά φορα και το κομμάτι ακριβώς κάτω απ' την κάμερα, σε ενοχλητικό βαθμό. Άσε που με αγχώνει οτι αυτές οι θερμοκρασίες θα μου διαλύσουν τη μπαταρία

2) Όταν ζεσταίνεται, τα κουμπιά στις πλευρές του κινητού γίνονται πολύ "μαλακά" (ο όρος που ταιριάζει πιο πολύ είναι mushy, δε μπορω να βρω τον αντιστοιχο ελληνικό), ιδιαίτερα το Volume Down γίνεται σχεδόν αδύνατο να πατηθεί. Δε μου χει προκαλέσει ακόμα κάποιο πρόβλημα, και μου φαινεταί πολύ περίεργο που αυτό συμβαίνει μόνο όταν το κινητό είναι ζεστό, αλλά με ανησυχεί για το μελλον

Έχετε αντιμετωπίσει κάποιο αντίστοιχο πρόβλημα; Καμια λυση;

Παιδιά, δεν ξερω αν εχει ξανααναφερθει το θέμα, με μια προχειρη αναζήτηση δε βρήκα κάτι αλλά εχω 2 προβληματάκια με το κινητο:

1) Ζεσταίνεται πάρα πολύ εύκολα, στην ταχεια φορτιση και με το που ενεργοποιησω το 3g. Συνήθως μόνο τα πλευρά του, αλλά καμιά φορα και το κομμάτι ακριβώς κάτω απ' την κάμερα, σε ενοχλητικό βαθμό. Άσε που με αγχώνει οτι αυτές οι θερμοκρασίες θα μου διαλύσουν τη μπαταρία

2) Όταν ζεσταίνεται, τα κουμπιά στις πλευρές του κινητού γίνονται πολύ "μαλακά" (ο όρος που ταιριάζει πιο πολύ είναι mushy, δε μπορω να βρω τον αντιστοιχο ελληνικό), ιδιαίτερα το Volume Down γίνεται σχεδόν αδύνατο να πατηθεί. Δε μου χει προκαλέσει ακόμα κάποιο πρόβλημα, και μου φαινεταί πολύ περίεργο που αυτό συμβαίνει μόνο όταν το κινητό είναι ζεστό, αλλά με ανησυχεί για το μελλον

Έχετε αντιμετωπίσει κάποιο αντίστοιχο πρόβλημα; Καμια λυση;

Δεν εχω αντιμετωπισει κανενα τετοιο θεμα.Ισα ισα ειναι η μονη συσκευη που εχει περασει απο τα χερια μου που δεν νοιωθω να ζεσταινεται καθολου.

Σε συγκριση με το alpha που εχω ταυτοχρονα,κανοντας τα ιδια πραγματα το alpha ζεματαει!

................................

Γιαννης

Δεν εχω αντιμετωπισει κανενα τετοιο θεμα.Ισα ισα ειναι η μονη συσκευη που εχει περασει απο τα χερια μου που δεν νοιωθω να ζεσταινεται καθολου.

Σε συγκριση με το alpha που εχω ταυτοχρονα,κανοντας τα ιδια πραγματα το alpha ζεματαει!

+1 ... Συμφωνώ ακριβώς. .. τι να πω ίσως έπεσε σε τίποτα ελλατωματικο ... αυτά που περιγράφει δεν υπάρχουν στο S6 ..! Όσο για τον προηγούμενο φίλο ... αξίζει ή μεταφορά εννοείται άμα υπάρχει η δυνατότητα. ... το S6 πραγματικά είναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτή την στιγμή εκεί έξω. ! :)

Πως χρησιμοποιείτε τα κινητά σας; Η αλήθεια είναι ότι το λειτουργώ κατά βάση στο λεωφορείο για πολλές ώρες, και τώρα τελευταία με τον ήλιο υπερθερμαίνομαι εγώ ο ίδιος, οπότε το δικαιολογώ εν μέρει. Το θέμα είναι ότι δεν κάνω και κάτι το τρομερό, λίγο twitter, λίγο Crossy Road (παιχνιδάρα) και μου φαίνεται υπερβολή να καίει έτσι. Ξαναλέω, μόνο με το 3g κάνει έτσι, όχι με wifi.

+1 ... Συμφωνώ ακριβώς. .. τι να πω ίσως έπεσε σε τίποτα ελλατωματικο ... αυτά που περιγράφει δεν υπάρχουν στο S6 ..!

Έστω και αργά επιτρέψτε μου να πω την άποψη μου σχετικά με τον φίλο που έχει πρόβλημα με Αυστριακό S6.

Η λογική τι χαλιεστε και Keep cool & enjoy your S6 είναι καλή να την κάνουμε sticker αλλά στην ουσία επιβραβεύει και διαιωνίζει κάποιες λάθος συμπεριφορές καταστημάτων. Και άσχετα αν έδωσες 700 ευρώ ή 70 οφείλουν να σου δώσουν ακριβώς αυτό που παραγγειλες. Δεν λέω βέβαια ότι κάτι έγινε εκ του πονηρό μέχρι να αποδειχθεί αλλά εσύ οφείλεις να υπερασπιστείς τα δικαιώματα σου.

Από εκεί και πέρα βέβαια τα μαγαζιά στο skroutz αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα πρώτα στέλνουν τα κινητά στο service και μετά προχωρούν σε αλλαγές κτλ. Το θεμα ειναι αν μπορεί να αποδειχθει οτι η αλλαγη προυπηρχε και δεν εγινε απο τον κατοχο κτλ.

Όσο για την Samsung προφανώς δεν μπορεί να κάνει κάτι για να εμποδίσει τα μαγαζια του Skroutz να πουλάνε τα προϊόντα της καθώς δεν προέρχονται από το επίσημο Ελληνικό κανάλι διάθεσης άλμα από παραεισαγωγες από αλλά καταστήματα.

Αν θέλεις την άποψη μου καλό είναι να το κυνηγήσεις όσο πάει. Για να έχεις τουλάχιστον την συνείδηση σου καθαρή ότι έκανες ότι μπορούσες. Μπορείς επίσης να πιέσεις αμεσα και έμμεσα με καταγγελίες στον συνήγορο του καταναλωτή, σε site κτλ με προσοχή βέβαια μην περάσεις στο επίπεδο της συκοφαντικής δυσφήμισης.

Φιλε η διαδικασια ειναι πλεον πιο απλη με βαση την ισχυουσα πλεον νομοθεσια για αγορα απο ηλεκτρονικο καταστημα μπορεις εντος 14ημερων να το επιστρεψεις...ειδικα και στην παραπανω περιπτωση....

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

τι γινεται τελικα με αυτα τα micro-updates και τις διαφορες βελτιωσεις που υποτιθεται οτι θα περναμε σχεδον αμεσα? Σαν να τα εφαγε η μαρμαγκο μου φαινεται...

Φιλε η διαδικασια ειναι πλεον πιο απλη με βαση την ισχυουσα πλεον νομοθεσια για αγορα απο ηλεκτρονικο καταστημα μπορεις εντος 14ημερων να το επιστρεψεις...ειδικα και στην παραπανω περιπτωση....

Ακόμα καλύτερα.

Δεν παλεύεται άλλο, όσο πάει και χειροτερεύει, τα κολλήματα είναι συνεχιζόμενα, η ram πλέον με το καλημέρα είναι στο 90% και χρειάζεται κάθε μέρα ένα restart για να ισιώσει.. Οκ, το ξέρουμε πως η lollipop είναι ό,τι χειρότερο έχει βγει από το google labs τον τελευταίο καιρό, αλλά στο moto maxx μου, με 5.0.2, όλα πήγαιναν σφαίρα..
Google Pixel 5

Δεν παλεύεται άλλο, όσο πάει και χειροτερεύει, τα κολλήματα είναι συνεχιζόμενα, η ram πλέον με το καλημέρα είναι στο 90% και χρειάζεται κάθε μέρα ένα restart για να ισιώσει.. Οκ, το ξέρουμε πως η lollipop είναι ό,τι χειρότερο έχει βγει από το google labs τον τελευταίο καιρό, αλλά στο moto maxx μου, με 5.0.2, όλα πήγαιναν σφαίρα..

Μήπως δεν έχεις το ς6 φίλε μου?

κανε ενα hard reset και στησε το παλι απο αρχη..ακομα και flashing με odin..ισως δεν εχει κατσει καλα η rom
I Want To Believe

Καλησπέρα μια ερώτηση κατέβασα απο το google μια ποιο παλιότερη εκδοση τοu facebook εχω βαλει στο play store να μην κάνει αυτόματες ενημερώσεις αλλα μετα σχεδον απο 2 μερες κάνει αναβάθμιση το facebook μονο του και παίρνει την καινούργια τι να κάνω ?

Μήπως δεν έχεις το ς6 φίλε μου?

Όχι αδερφέ, κάνω το σφάλμα απλώς να θέλω το S6 να συμβιώσει με περί τα 240 apps που έχω.

Google Pixel 5

Καλησπερα παιδαι!

επανερχομαι με νεο galaxy s6 που πριν λιγο παρελαβα..

απο kaizershop αυτη την φορα και μαντεψε....παλι branded !

αυτη την φορα ομως οχι με αλλαγμενο λογισμικο.

εκτοσ απο κατι αφαρμογες δεν εχει λογοτυπο.

με csc WIN wind italy.

και τονισα 100 φορες οτι δεν θελω branded.

δεν θα ασχολιθω αλλο κουραστικα και θα το κρατησω αν δεν εμφανισει καποιο προβλημα.

kountouraN

Καλησπερα παιδαι!

επανερχομαι με νεο galaxy s6 που πριν λιγο παρελαβα..

απο kaizershop αυτη την φορα και μαντεψε....παλι branded !

αυτη την φορα ομως οχι με αλλαγμενο λογισμικο.

εκτοσ απο κατι αφαρμογες δεν εχει λογοτυπο.

με csc WIN wind italy.

και τονισα 100 φορες οτι δεν θελω branded.

δεν θα ασχολιθω αλλο κουραστικα και θα το κρατησω αν δεν εμφανισει καποιο προβλημα.

Φανταζομαι πηρες αυτο που δεν ελεγε tim logo και ηταν κανα 5 ευρω πιο ακριβο?

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)