Jump to content

Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάτοχος και εγώ του S6 εδώ και ένα μήνα. Πραγματικά πολύ καλό σε όλα. Αυτό όμως που μέ έχει ψιλό απογοητεύσει είναι η μπαταρία του, καμία σχέση με το s5. Εκτός και αν κάνω κάτι λάθος. Μπορούν να πουν οι κάτοχοι την εμπειρία τους από την μπαταρία?

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εμενα παντως απο Αυστρια ειναι και ειναι unbranded....αρα υπαρχουν unbranded αυστριακα..

Τι csc έχεις? Νομίζω ότι λάθος κάνεις.. Μήπως είναι γερμανικό?

kountouraN

Καλημερα. Να ρωτησω κατι. Στα 32 gb εκδοση ποσο τρωει το συστημα του κινητου και εν τελει με τη ελευθερη μνημη ξεκιναει?

Καλημερα. Γυρω στα 25 νομιζω εχεις out of the box

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

Τι csc έχεις? Νομίζω ότι λάθος κάνεις.. Μήπως είναι γερμανικό?

Για διαφώτισέ με λίγο..Γιατί με έβαλες σε σκέψεις τώρα και δεν βρήκα κάτι.....το csc μου είναι:G920FATO1AOCN

Για διαφώτισέ με λίγο..Γιατί με έβαλες σε σκέψεις τώρα και δεν βρήκα κάτι.....το csc μου είναι:G920FATO1AOCN

Δώσε στο kies αριθμός μοντέλου και σειριακό αριθμό, και θα σου βγάλει ποιο λογισμικό είναι για το τηλέφωνο σου και σε παρένθεση νομίζω θα σου έχει το csc. Μετά με το csc μπορείς να δεις εδώ στον forum σε ένα πίνακα που έχει με τα csc να δεις ποιας χώρας είναι στα αλήθεια..

kountouraN

Δώσε στο kies αριθμός μοντέλου και σειριακό αριθμό, και θα σου βγάλει ποιο λογισμικό είναι για το τηλέφωνο σου και σε παρένθεση νομίζω θα σου έχει το csc. Μετά με το csc μπορείς να δεις εδώ στον forum σε ένα πίνακα που έχει με τα csc να δεις ποιας χώρας είναι στα αλήθεια..
Καλημερα θες να μας ανεβασεις αυτο το link με τον πινακα να βγαλουμε μια ακρη ? Δηλαδη λες πως το "phone info" παιζει κ να μας βγαζει λαθος ?!!

Καλημερα θες να μας ανεβασεις αυτο το link με τον πινακα να βγαλουμε μια ακρη ? Δηλαδη λες πως το "phone info" παιζει κ να μας βγαζει λαθος ?!!

Το phone info σου βγάζει πληροφορίες για το firmware που έχεις αυτή την στιγμή περασμένο.

Εμένα ας πούμε επειδή έχει περασμένο ρωσικό δεν σημαίνει ότι το τηλέφωνο είναι Ρωσίας.

Είναι branded Αυστρίας όπως αποδείχτηκε.

Σε αυτή την σελίδα κάτω κάτω ο πίνακας..

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=365151

kountouraN

Το phone info σου βγάζει πληροφορίες για το firmware που έχεις αυτή την στιγμή περασμένο.

Εμένα ας πούμε επειδή έχει περασμένο ρωσικό δεν σημαίνει ότι το τηλέφωνο είναι Ρωσίας.

Πάντως το δικό σου για να έχει περασμένη rom Ρωσίας(προφανώς με odin) μπορεί να είναι από επιστροφή ή ....:confused:,είχα πάρει και ΄γω το S6 και το επέστρεψα σε μισή ωρα(είμαι και κοντά στα μαγαζιά αυτά) και μου επέστρεψαν τα χρήματα,το κινητό βέβαια πάλι για πώληση πήγε;)

Οταν το άνοιξες πρώτη φορά σου έκανε το αρχικό σετάρισμα?(Βέβαια και εδώ ξέρουν πως βάζοντας με odin την rom απλώς εμποδίζουν την πρώτη εκκίνηση ουτως ώστε αυτός που το αγοράζει να κάνει το πρώτο σετάρισμα).

Βέβαια όλα εικασίες είναι αν τα αναφέρεις σε αυτούς ως σκεπτικό σου αλλά έχοντας δυο-τρεις γνωστούς που "ξέρουν από μέσα" τι γίνεται έχω καταλάβει πότε κάτι δεν είναι όπως πρέπει.....

Ωραια κ παλι ψαχνοντας οπως λες στην μεση της λιστας ειμαι "" ATO ....... Open Austria "" .! Οπωτε unbrand σωστα ?

Πάντως το δικό σου για να έχει περασμένη rom Ρωσίας(προφανώς με odin) μπορεί να είναι από επιστροφή ή ....:confused:,είχα πάρει και ΄γω το S6 και το επέστρεψα σε μισή ωρα(είμαι και κοντά στα μαγαζιά αυτά) και μου επέστρεψαν τα χρήματα,το κινητό βέβαια πάλι για πώληση πήγε;)

Οταν το άνοιξες πρώτη φορά σου έκανε το αρχικό σετάρισμα?(Βέβαια και εδώ ξέρουν πως βάζοντας με odin την rom απλώς εμποδίζουν την πρώτη εκκίνηση ουτως ώστε αυτός που το αγοράζει να κάνει το πρώτο σετάρισμα).

Βέβαια όλα εικασίες είναι αν τα αναφέρεις σε αυτούς ως σκεπτικό σου αλλά έχοντας δυο-τρεις γνωστούς που "ξέρουν από μέσα" τι γίνεται έχω καταλάβει πότε κάτι δεν είναι όπως πρέπει.....

Ναι εγώ έκανα το αρχικά σεταρισμα, και η πρώτη εφαρμογή που άνοιξα ήταν η phone info. Μόλις είδα Ρωσία λέω τι διαολο εγώ ευρωπαϊκό αγόρασα. Δεν φαντάζεσαι πως έχω χαλαστει που δεν ζω Αθήνα να πάω εκεί στα μαγαζί και να βρω το δίκιο μου. Ένα μισθό έδωσα για να πάρω τηλέφωνο από επιστροφή? Τους έστειλα mail και περιμένω αύριο να ξημερώσει και να τους ξανά καλέσω. Αν δεν μου το αλλάξουν, από μεθαύριο όποιος διαβάσει την αξιολόγηση μου στο σκρουτζ δεν θα ξανά αγοράσει από kaiserstore..

kountouraN

Ναι εγώ έκανα το αρχικά σεταρισμα, και η πρώτη εφαρμογή που άνοιξα ήταν η phone info. Μόλις είδα Ρωσία λέω τι διαολο εγώ ευρωπαϊκό αγόρασα. Δεν φαντάζεσαι πως έχω χαλαστει που δεν ζω Αθήνα να πάω εκεί στα μαγαζί και να βρω το δίκιο μου. Ένα μισθό έδωσα για να πάρω τηλέφωνο από επιστροφή? Τους έστειλα mail και περιμένω αύριο να ξημερώσει και να τους ξανά καλέσω. Αν δεν μου το αλλάξουν, από μεθαύριο όποιος διαβάσει την αξιολόγηση μου στο σκρουτζ δεν θα ξανά αγοράσει από kaiserstore..

Φιλε εποιδη εχει αρκετα μπερδεπσει το πραγμα ... μπωρεις να βοηθήσεις εσυ η καποιος αλλος τουλαχιστον να προστατέψουμε κ μελλοντικους αγοραστες απο τετοια καταστηματα ...! Εμενα μου βγαζει country of origin : VIETNAM .... k CSC COUNTRY ..."" ATO ....... Open Austria "" . Ειμαι οκ ..??? :cry:

Φιλε εποιδη εχει αρκετα μπερδεπσει το πραγμα ... μπωρεις να βοηθήσεις εσυ η καποιος αλλος τουλαχιστον να προστατέψουμε κ μελλοντικους αγοραστες απο τετοια καταστηματα ...! Εμενα μου βγαζει country of origin : VIETNAM .... k CSC COUNTRY ..."" ATO ....... Open Austria "" . Ειμαι οκ ..??? :cry:

Μια χαρά είσαι, η συσκευή σου είναι κατασκευασμένη στο vietnam και προοριζόταν για Αυστρία (ΑΤΟ ).

Μια χαρά είσαι, η συσκευή σου είναι κατασκευασμένη στο vietnam και προοριζόταν για Αυστρία (ΑΤΟ ).

Να εισαι καλα ρε moder ... ! :D Αγχώθηκα μην ειναι κλώνος η τιποτα με την εγυηση ... απο την αλλη σφραγισμενο ηταν το ριμαδι εγω το ανοιξα .! Οπωτε πρωσοχη στους νεους κατωχους δεν ειναι ολα τα μαγαζια οκ ... :O

Ναι θα ξεκαθαρίσω το θέμα στις παρακάτω γραμμές...

Παραλαμβανεις s6, ανοίγεις, κατεβαζεις phone info.

Πας στο pc σου, ανοίγεις το samsung kies, και πατάς αναβάθμιση υλολογισμικου και προετοιμασία. Θα σου ζητήσει να γράψεις το μοντέλο της συσκευής σου.

Στην προκειμένη περίπτωση γράφεις SM-G920F.

Στην συνέχεια θα σου ζητήσει σειριακό αριθμό.

(θα το βρεις στις ρυθμίσεις - κατάσταση - σειριακος αριθμός.) γράφεις λοιπόν και τον αριθμό αυτό, και το kies θα σου πει αυτό είναι το τελευταίο λογισμικό για την συσκευή σου να το κατεβάσω? Εσένα δεν σε ενδιαφερει να το κατεβάσεις, απλώς σε ενδιαφερει να ξέρεις ποιο είναι το csc της συσκευής σου που θα στο γράφει σε παρένθεση.

Αφήνουμε το pc και το kies και τρέχουμε την εφαρμογή phone info. Αν εκεί δεις διαφορετικό csc από αυτό που γράφει στο kies, την πάτησες όπως και εγώ, και το τηλέφωνο σου δεν ξέρω με ποιον τρόπο αλλά η κοινή λογική λέει ότι ανοιχτικε και εσύ νομιζες ότι εσύ το ξεσφραγησες πρώτος.

Λοιπόν αποφύγετε το kaiserstore. Εγώ από αυτό το κατάστημα την πάτησα.

Μέχρι που σκέφτομαι ούτε μιας εβδομάδας τηλέφωνο να το δώσω τόσο που ξενέρωσα, και το είχα πολύ μεράκι να το πάρω και να το ευχαριστηθω.

Στην σκέψη όμως ότι το πλήρωσα ένα σωρό χρήματα και στην ουσία δεν ήμουν ο πρώτος που το άνοιξα με χαλάει.

Αυτά από μένα, και εύχομαι να μην σας τύχει κάτι παρόμοιο..

kountouraN

καλησπέρα,

εχω το note 3 και σκεφτομαι να αγορασω το s6. το μονο που με προβληματιζει ειναι αν θα μπορω να σημειωνω πανω στις φωτογραφιες οπως εκανα με το note και δευτερον αν υπαρχει το snote το οποιο θα μπορεις να γραψεις με το δακτυλο σημειωσεις. (φυσικα δεν περιμενω την ακριβεια του note αλλα θα κανω την δουλεια μου) το μονο που κανω με το spen ειναι το signature και το snote.

συγκεκριμενα οταν ανοιγεις μια φωτογραφια και επιλεξεις τις ρυθμισεις σου βγαζει την επιλογη signature. μετα μπορεις ειτε με το δακτυλο ειτε με το πενακι να γραψεις κατι πανω στην φωτογραφια. Στο s6 υπαρχει στο μενου το signature? δλδ μπορουμε να κανουμε οτι καναμε στο νοτε αλλα με το δακτυλο μας;

Θεωρω το s6 πολυ καλυτερη επιλογη απο το note4.

exynos(14nm 8core, ddr4) του s6 εναντια στο 805(28nm 4core, ddr3) του note 4. δεν με νοιαζει αν σημερα μπορει να μην φαινεται τεραστια διαφορα, σε 1 χρονο μετα απο 1000 updates στα apps απο το google play θα φαινεται.

EDIT: το action memo χρησιμοποιω οχι το snote. υπάρχει το action memo; το spen του note γραφει πανω στην οθονη του s6;

Edited by hlekat

Ναι θα ξεκαθαρίσω το θέμα στις παρακάτω γραμμές...

Παραλαμβανεις s6, ανοίγεις, κατεβαζεις phone info.

Πας στο pc σου, ανοίγεις το samsung kies, και πατάς αναβάθμιση υλολογισμικου και προετοιμασία. Θα σου ζητήσει να γράψεις το μοντέλο της συσκευής σου.

Στην προκειμένη περίπτωση γράφεις SM-G920F.

Στην συνέχεια θα σου ζητήσει σειριακό αριθμό.

(θα το βρεις στις ρυθμίσεις - κατάσταση - σειριακος αριθμός.) γράφεις λοιπόν και τον αριθμό αυτό, και το kies θα σου πει αυτό είναι το τελευταίο λογισμικό για την συσκευή σου να το κατεβάσω? Εσένα δεν σε ενδιαφερει να το κατεβάσεις, απλώς σε ενδιαφερει να ξέρεις ποιο είναι το csc της συσκευής σου που θα στο γράφει σε παρένθεση.

Αφήνουμε το pc και το kies και τρέχουμε την εφαρμογή phone info. Αν εκεί δεις διαφορετικό csc από αυτό που γράφει στο kies, την πάτησες όπως και εγώ, και το τηλέφωνο σου δεν ξέρω με ποιον τρόπο αλλά η κοινή λογική λέει ότι ανοιχτικε και εσύ νομιζες ότι εσύ το ξεσφραγησες πρώτος.

Μέχρι που σκέφτομαι ούτε μιας εβδομάδας τηλέφωνο να το δώσω τόσο που ξενέρωσα, και το είχα πολύ μεράκι να το πάρω και να το ευχαριστηθω.

Στην σκέψη όμως ότι το πλήρωσα ένα σωρό χρήματα και στην ουσία δεν ήμουν ο πρώτος που το άνοιξα με χαλάει.

Αυτά από μένα, και εύχομαι να μην σας τύχει κάτι παρόμοιο..

Εχεις απόλυτο δίκιο να είσαι αναστατωμένος για αυτό το θέμα,εγώ πάλι πήρα το S6(όταν πρωτοβγήκε) ως unbranded και μου βγήκε branded WIND Ιταλίας,αφού όμως είχα ρητά πει πως θέλω unbranded πήρα τα χρήματα μου πίσω και δεν το επιχείρησα ξανα και ούτε πρόκειται,δεν το ρισκάρω τόσα χρήματα πλέον με τα skroutz;)

Κυνήγησε το πάντως γιατί είναι σαφές πως κάτι δεν πάει καλά,μπορείς να επικαλεστείς το σερβις της Samsung ως προς την ταυτοποίηση προοριζόμενης χώρας διάθεσης/πώλησης μέσω ΙΜΕΙ και τελικά να αναφέρεις την έκδοση λογισμικού(firmware) Ρωσίας και ότι είναι αναντίστοιχα και τελός την αρνητική αξιολόγηση στο skroutz μετά από όλα αυτά τα στοιχεία που έχεις στην διάθεση σου.;)

Εχεις απόλυτο δίκιο να είσαι αναστατωμένος για αυτό το θέμα,εγώ πάλι πήρα το S6(όταν πρωτοβγήκε) ως unbranded και μου βγήκε branded WIND Ιταλίας,αφού όμως είχα ρητά πει πως θέλω unbranded πήρα τα χρήματα μου πίσω και δεν το επιχείρησα ξανα και ούτε πρόκειται,δεν το ρισκάρω τόσα χρήματα πλέον με τα skroutz;)

Κυνήγησε το πάντως γιατί είναι σαφές πως κάτι δεν πάει καλά,μπορείς να επικαλεστείς το σερβις της Samsung ως προς την ταυτοποίηση προοριζόμενης χώρας διάθεσης/πώλησης μέσω ΙΜΕΙ και τελικά να αναφέρεις την έκδοση λογισμικού(firmware) Ρωσίας και ότι είναι αναντίστοιχα και τελός την αρνητική αξιολόγηση στο skroutz μετά από όλα αυτά τα στοιχεία που έχεις στην διάθεση σου.;)

Το θέμα με την samsung hellas είναι ότι η αυτοί δεν έχουν ιδέα από τέτοια πράγματα η εγώ δεν τα εξηγώ σωστά.

Προχθές μια κυρία από την Samsung hellas στο τηλέφωνο, ενώ της έλεγα ότι είναι Αυστριακό και έχει ρωσικο λογισμικό firmware Ρωσίας. Μου λέει Εεε αν σας ενοχλεί και έχετε πρόβλημα με εφαρμογές που δουλεύετε και δεν λειτουργούν στο ρωσικο λογισμικό γυρίστε το πίσω. Λέω ρε καλή μου κυρία το τηλέφωνο μια χαρα λειτουργεί. Το θέμα είναι πως έγινε σε Αυστριακό τηλέφωνο σφραγισμένο υποθετικα να έχει ρωσικό λογισμικό?

Ε αν θέλετε γυρίστε το πίσω λέει πάντως βάση ιμει έχει κανονικά εγγύηση.

Καταλαβαίνεις ότι δεν μπόρεσα να συνεννοηθω είπα ευχαριστω και γειά σας για να μην νευριασω κιαλο..

kountouraN

Το κουτί που το παρέλαβες δεν ήταν σφραγισμένο? Ειδικά στα Samsung (πιστεύω και για τις άλλες συσκευές) υπάρχει μία σαν ταινία να το πω που σου λέει πως αν ανοιχτεί με οποιοδήποτε τρόπο, μην παραλάβεις την συσκευασία (και καλά σφραγίζει τα επιμέρους σημεία του κουτιού ώστε να μην ανοιχτεί). Καταλαβαίνω πως δεν είσαι ο μόνος που του συνέβει κάτι τέτοιο κι αν ισχύει μιλάμε για κομπίνα και θέλει εξαιρετική προσοχή.

Το κουτί που το παρέλαβες δεν ήταν σφραγισμένο? Ειδικά στα Samsung (πιστεύω και για τις άλλες συσκευές) υπάρχει μία σαν ταινία να το πω που σου λέει πως αν ανοιχτεί με οποιοδήποτε τρόπο, μην παραλάβεις την συσκευασία (και καλά σφραγίζει τα επιμέρους σημεία του κουτιού ώστε να μην ανοιχτεί). Καταλαβαίνω πως δεν είσαι ο μόνος που του συνέβει κάτι τέτοιο κι αν ισχύει μιλάμε για κομπίνα και θέλει εξαιρετική προσοχή.

Το κουτί ήταν κανονικά σφραγισμένο εγώ το άνοιξα. Η ταινία ασφαλείας ήταν κανονικά και μονη, όχι διπλή από πάνω κολλημένη. Από την άλλη πλευρά όμως που ξεκολλησα σιγά σιγά με προσοχή εκεί που γράφει το ιμει από κάτω έχει κάτι άλλο γραμμένο στο κουτί όχι σε αυτοκόλλητο.

https://www.dropbox.com/s/u245ksjewestf4b/20150517_215702.jpg?dl=0 γράφει τον κωδικό του μοντέλου και έχει και ένα A από δίπλα. Μήπως σημαίνει Αυστρία? Δεν ξέρω.

Ήθελα να σας ρωτήσω και κάτι ακόμα, όταν το άνοιξα πίσω στην πλάτη είχε ένα αυτοκόλλητο μικρό που έγραφε ιμει και σειριακό αριθμό. Εσείς όταν ξεσφραγισατε είδατε κάτι τέτοιο.? Κάτι μου λέει ότι θα ήταν από επιστροφή και για να μην μπερδευτουν κόλλησαν αυτό στην πλάτη? Όλα τα υποψιάζομαι..

kountouraN

ότι είπε ο geovass για το ΙΜΕΙ. το μοντέλο είναι αυστριακό δεν νομίζω να χωράει αμβιβολία αυτό. το θέμα είναι πως μπήκε ρωσική ρομ. ειδικά από την στιγμή που δεν υπάρχει παραβίαση στο κουτί της συσκευής. γιατί στα εκθεσιακά προϊόντα οι ταινίες είναι σκισμένες. άρα αυτό δεν είναι εκθεσιακό.

να ήταν promo ? δεν ξέρω.

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)