BILLY5 Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 το δουλεψα λιγο στον ξαδερφο μου που του το συσησα και το πηρε απο τον γερμανο του ειπε ο πωλητης να του τελειωσει την μπαταρια και τα στο σβησει και να το βαλει για φωρτηση εγω του ειπα ασε να παει μεχρι το 15 κλειστο και βαλτο για φωρτηση αν και εγω παντα κανω το εξης το βαζω να φωρτησει για 5 ωρες και μετα το βαζω στο 15% για φωρτηση ετσι και το xperia z Που εχω γραφει οτι η μπαταρια κραταει 5 ημερες αυτονομια ακομα και τωρα σχεδον 2 ετων που το εχω ειναι σε αριστη κατασταση περιμενω να παρω το Ζ5 τωρα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 ποσο λετε να "πιανει" στην αγορα ενα καινουριο Ε4 dual; Πηρα χθες ενα απο Κοτσωβολο, μεσα στο κουτι του ειναι, Ασπρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanossalonika Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 109 κοστίζει πλέον καινούριο στο skroutz άρα κάπου 90 με 100 ευρώ πιστεύω θα ήταν μια καλή τιμή... Παράθεση Ελληνική συλλογή παλαιών κινητών τηλεφώνων - Η συλλογή μου Nokia 6.1 Plus | LG G3 | Canos EOS 4000D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melomakarona90 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Καλησπερα. Θελω να συνδεσω το Ε4 dual μου στο pc, αλλα μόνο για φορτιση και οχι οπως κανει με mtp. Πρακτικα δεν θελω να φαινονται τα αρχεια του κινητου μου σε δικτυακο pc. Σε αλλα android που ειχα υπηρχε η συγκεκριμενη επιλογη στις ρυθμισεις system προς το κατω μερος. Ξερει κανεις που ειναι κρυμενη αυτη η ρυθμιση στο Ε4d; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikterinos924 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Καλησπερα, εχω το Ε4 dual εδω και μια εβδομαδα, αγορασμενο απο σκρουτζομαγαζο και εχω δυο καρτες σιμ κοσμοτε. Παρατηρω ότι το επιπεδο του σηματος ειναι δiαφορετικο στις δυο σιμ. Στην πρωτη σιμ ειναι 2/4 μπαρες, -97dbm, 11 asu και στη δευτερη σιμ εναι 4/4 μπαρες, -77 dbm και 22 asu. Βεβαια συνηθως μιλαω με την πρωτη σιμ και δεν εχω παρατηρησει προβληματα. Επισης η πρωτη σιμ χρησιμοποιειται για data αλλα οι μετρησεις που αναφερω ειναι για απλο gsm. Ειναι φυσιολογικο αυτό; Το εχει παρατηρησει κανεις αλλος dual sim; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Καλησπερα, εχω το Ε4 dual εδω και μια εβδομαδα, αγορασμενο απο σκρουτζομαγαζο και εχω δυο καρτες σιμ κοσμοτε. Παρατηρω ότι το επιπεδο του σηματος ειναι δiαφορετικο στις δυο σιμ. Στην πρωτη σιμ ειναι 2/4 μπαρες, -97dbm, 11 asu και στη δευτερη σιμ εναι 4/4 μπαρες, -77 dbm και 22 asu. Βεβαια συνηθως μιλαω με την πρωτη σιμ και δεν εχω παρατηρησει προβληματα. Επισης η πρωτη σιμ χρησιμοποιειται για data αλλα οι μετρησεις που αναφερω ειναι για απλο gsm. Ειναι φυσιολογικο αυτό; Το εχει παρατηρησει κανεις αλλος dual sim; Οι κάρτες sI'm είναι στον ίδιο πάροχο (cosmote/Vodafone/wind) ? Πάντως μίας και έχω αλλάξει πολλά κινέζικα δικαρτα τηλέφωνα (επώνυμα και μη) εχω δει ότι συμβαίνει σχεδόν σε όλα αυτό, με τον ίδιο πάροχο και οι δύο sim. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikterinos924 Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Οι κάρτες sI'm είναι στον ίδιο πάροχο (cosmote/Vodafone/wind) ? Πάντως μίας και έχω αλλάξει πολλά κινέζικα δικαρτα τηλέφωνα (επώνυμα και μη) εχω δει ότι συμβαίνει σχεδόν σε όλα αυτό, με τον ίδιο πάροχο και οι δύο sim. Οι σιμ ειναι απο την ιδια εταιρια. Για εμενα ειναι ακατονοητο να εξυπηρετουμε απο την ιδια εταιρια και την ιδια στιγμη να υπαρχει μονιμα διαφορετικη εικονα στη ληψη σηματος. Αλλος με εμπειρια απο δικαρτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gouglis Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Και σε μενα συμβαινει το ιδιο. Εναλλασοντος τη θεση των σιμ στα σλοτ ομως, καταλαβα ότι φταιει το δικτυο και οχι το τηλεφωνο. Δοκιμασε το και εσυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Καλημέρα... Το e4 dual του πεθερου μου δεν ανοίγει και κάνει συνέχεια ήχο ειδοποίησης μηνύματος... Κάποια πρόταση; Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggel_tom Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Γεια σας.θα ηθελα να ρωτησω,καποια αναβαθμιση σε lollipop θα παρουμε ή θα μεινουμε οπως ειμαστε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanossalonika Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Καλημέρα... Το e4 dual του πεθερου μου δεν ανοίγει και κάνει συνέχεια ήχο ειδοποίησης μηνύματος... Κάποια πρόταση; Συνδεσε το με υπολογιστή στο Pc Companion της Sony και πάτησε επιδιόρθωση. Αν δεν στρώσει ούτε έτσι τότε καλύτερα να το πας στο μαγαζί που το πήρες για να το φτιαξουνε με την εγγύηση. Γεια σας.θα ηθελα να ρωτησω,καποια αναβαθμιση σε lollipop θα παρουμε ή θα μεινουμε οπως ειμαστε; Απ ότι έχω διαβάσει θα πάρει κάποια στιγμή, ακριβώς πότε όμως δεν έχουνε πει... Παράθεση Ελληνική συλλογή παλαιών κινητών τηλεφώνων - Η συλλογή μου Nokia 6.1 Plus | LG G3 | Canos EOS 4000D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikterinos924 Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Μου ηρθε σημερα ενημερωση για αναβαθμιση στη 24.0.Β.5.14 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Μου ηρθε σημερα ενημερωση για αναβαθμιση στη 24.0.Β.5.14 λολιποπ δηλαδή; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 λολιποπ δηλαδή; Η παραπάνω έκδοση είναι η τελευταία του E4 Dual. Δε νομίζω ότι θα πάρει τη lollipop το συγκεκριμένο μοντέλο. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Η παραπάνω έκδοση είναι η τελευταία του E4 Dual. Δε νομίζω ότι θα πάρει τη lollipop το συγκεκριμένο μοντέλο. Μάλιστα... Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melomakarona90 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Μου ηρθε σημερα ενημερωση για αναβαθμιση στη 24.0.Β.5.14 Ξερει κανεις τι περιλαμβανει η αναβαθμιση; Εχω ξεμεινει με ενα γιγα ελευθερο χωρο και δεν θελω να μειωθει αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Καλησπερα μερικες φορες οταν περνω τηλ και τερματιζω τημ κληση,μαυριζει ξ οθονη και για να επανελθει κανει απο 20 λεπτα εως 2 ωρες.... Το κινητο εντομεταξυ λειτουργει μια χαρα απλα ειναι η οθονη μαυρη. Εχει καποιος αλλος κατι παρομοιο η εχει θεματακι η οθονη??? Ευχαρισ4ω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 για την φόρτιση , αν βάλω ένα άλλο usb καλώδιο πιο μεγάλο και το συνδέσω με την υποδοχή της sony για να φορτίσει θα έχω κάποιο πρόβλημα? (περισσότερο χρόνο για να φορτίσει ή κακή λειτουργία μπαταρίας)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Πιο μακρύ εννοείς φαντάζομαι. Ίσως έχει λίγη μεγαλύτερη αντίσταση οπότε θα αργεί λίγο παραπάνω η φόρτιση. Δεν ξέρω όμως αν αυτή η καθυστέρηση θα είναι αξιοσημείωτη. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 για την φόρτιση , αν βάλω ένα άλλο usb καλώδιο πιο μεγάλο και το συνδέσω με την υποδοχή της sony για να φορτίσει θα έχω κάποιο πρόβλημα? (περισσότερο χρόνο για να φορτίσει ή κακή λειτουργία μπαταρίας)? Καλησπέρα φίλε μου.Έχω δύο εμπειρίες δικές μου να σου πω.Πρώτον,είχα βάλει ένα καλώδιο φόρτισης απο Samsung S3 περίπου 60-80 εκατοστά.Το Ε4 μου φόρτιζε κανονικά σε 3,5 ώρες όπως με το μαμά κοντό καλώδιο της Sony.Δεύτερον τώρα έχω βάλει ένα καλώδιο 1,5 μέτρου universal και το κινητό μου κάνει 20 λεπτά περισσότερο να φορτίσει,περίπου 4 ώρες.Σε καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν παρατήρησα κάτι με την μπαταρία.Πχ πτώση απόδοσης ή μη σωστό φόρτισμα γενικά. Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Καλησπέρα φίλε μου.Έχω δύο εμπειρίες δικές μου να σου πω.Πρώτον,είχα βάλει ένα καλώδιο φόρτισης απο Samsung S3 περίπου 60-80 εκατοστά.Το Ε4 μου φόρτιζε κανονικά σε 3,5 ώρες όπως με το μαμά κοντό καλώδιο της Sony.Δεύτερον τώρα έχω βάλει ένα καλώδιο 1,5 μέτρου universal και το κινητό μου κάνει 20 λεπτά περισσότερο να φορτίσει,περίπου 4 ώρες.Σε καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν παρατήρησα κάτι με την μπαταρία.Πχ πτώση απόδοσης ή μη σωστό φόρτισμα γενικά. ευχαριστώ παρατηρώ "σκαλώματα" στης αλλαγές σελίδων έκανα soft reset αλλά τίποτα διορθώνεται με κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Όταν λες κολλήματα στις αλλαγές σελίδων εννοείς στον browser ή στο μενού κινητού; Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 στο μενού του κινητού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 στο μενού του κινητού Για τσέκαρέ το,το κάνει σε safe mode?Για να μπείς σε safe mode,πάτησε το κουμπί απενεργοποίησης μέχρι να σου εμφανίσει το μενού επιλογών,και μετά πάτησε συνεχόμενα στο "απενεργοποίηση"μέχρι να σου εμφανίσει το μενού safe mode. Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 (edited) Για τσέκαρέ το,το κάνει σε safe mode?Για να μπείς σε safe mode,πάτησε το κουμπί απενεργοποίησης μέχρι να σου εμφανίσει το μενού επιλογών,και μετά πάτησε συνεχόμενα στο "απενεργοποίηση"μέχρι να σου εμφανίσει το μενού safe mode. το κάνει πάλι αλλά όχι τόσο έντονα, βλέπω ότι ρολάρει και καλύτερα στης σελίδες του ίντερνετ Edited November 19, 2015 by gsserv10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts